Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insallah caniim insalllaaahhh
vereceksin betusumm azimlisin yaparsın sen kuzum bi an önce oglusun iyilessin dön aramıza
ne yedin kız
olsun canım kısmet vardır bi hayır belki minik için iyi olmicaktı
bir tane kır pidesi yedim yarım bardakta icetea ama yakmisimdir yaaa baya yürüdüm şimdide ev işlerine girisicem acicam müziğimi
ama iyi bir marka işşte amerikan markası diye biliyorum
Beyaz eşyalarımı yenilememis olsaydım bakardım canım :)
Aynen canım :)
Kızlar bu ödem ne zaman biter bndeki ya
10 gün oldu başlayalı 3.1 kilo gitti bu normal mi sizce pkolu biri olarak soruyorum
Kız daha ne istiyon ödem modem gidiyor iste
bugun 1 saate yakın sporumuda tamamladım.ısınma ve soğuma egzersızleride dahil içinde .)
ohh maşallah canım güzel giriş yaptın
Kaptanim incim
114.6 yim

Pazartesi Start veriyom akidesler
Bekleyin
sabırsızlıkla bekliyoruz ablacim
Hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oglusum var. 2 buçuk aydır burdayım 10 kilo verdim sende verirsin bence isim neydi bu arada

Hoşgeldin tatlım ben Şeyda 22 yaşındayım 100 küsür kilolardan 60 kiloya indim mezun oldum burdan
Diyette zorlanmayan güzel demekki iraden sağlam kuzum ben hamile falan kalmadan bu kiloları aldım hiç te zor değil emin olabilirsin
Pazartesi takım içi cuma genel kilo bildirimi günlerimiz sabah aç karna tartılıyoruz her gün menü yazıyorum yendiğimizi içtiğimizi saatleriyle ve su ve sporumuzu yazıyoruz menümüze akşam sende görür ona uygun yazarsın şimdilik bu kadar kabulsen deneme süren başladı bile şekercik:) aramıza tekrar hoşgeldin
Bu arada msjima hizli bir sekilde donus yapip beni buraya yö lendiren @seydan94 e tesekkurler :)

Ne demek güzelim :)

Hadi bakalım akşam başka kaçamak yok ama:)

Kızlar çıkayım ben ev çöplük gibi oldu sabahtan beri iş yapmadım. uzandım biraz yorgundum. Erdem gelmeden halledeyim işlerimi

Akşam hiç keşke ekmek olmasaymış öğlen pide olduğu için hadi bakalım artık bugünden sonra bu hafta 0 kaçamak devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…