- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.101
6.takımda isler nasıl gidiyor canmHoşgeldin canım ben 6. Takıma transfer oldum 9. Takımın müdavimi yim
Çok tesekkur edrrimm :) insallah gider..Aramıza hoşgeldin ben Poni 27 yaşındayım öğretmenim bir kızım var. 20 kilo vermiş biri istediği kiloya ulaşabilir bnce amacına ulaşabilirsin. Benim 10 yıllık yağlar yandiysa seninkilerde gider :)
Eh ışte canım bugün pek ilgilenemedim dışarıda işim vardı şarj da az bayağı öyle ışte6.takımda isler nasıl gidiyor canm
vereceksin betusumm azimlisin yaparsın sen kuzum bi an önce oglusun iyilessin dön aramızaInsallah caniim insalllaaahhh
bir tane kır pidesi yedim yarım bardakta iceteane yedin kız
olsun canım kısmet vardır bi hayır belki minik için iyi olmicaktı
Beyaz eşyalarımı yenilememis olsaydım bakardım canım :)ama iyi bir marka işşte amerikan markası diye biliyorum
Aynen canım :)Kendini yemeğe vermektense yürümen iyi olmuş canım
@drunk in love aramıza hoşgeldin ben Poni 27 yasindaym bir kızım var,öğretmenim 1 yildir buradayım aralarda çok kilo alsamda genel olarak 15 kilo eksideyim. Doğru yerdesin,sürekli katilim saglarsan mutlaka motive olursun
Kız daha ne istiyon ödem modem gidiyor isteKızlar bu ödem ne zaman biter bndeki ya
10 gün oldu başlayalı 3.1 kilo gitti bu normal mi sizce pkolu biri olarak soruyorum
ohh maşallah canım güzel giriş yaptınbugun 1 saate yakın sporumuda tamamladım.ısınma ve soğuma egzersızleride dahil içinde .)
Kaptanim incim
114.6 yim
sabırsızlıkla bekliyoruz ablacimPazartesi Start veriyom akidesler
Bekleyin
Hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oglusum var. 2 buçuk aydır burdayım 10 kilo verdimHerkese Merhabaa :)
Araniza yeni katiliyorum.30 yasindayim 9 aylik bir bebegim var. Hayatimda hep kilolu oldum ve bunu takinti yapmadigim bir anim yokO yuzden artik buna bir son vermem gerektigini düşnüyorum.. Şbat ayina kadar yani 5 ayda 15-20kg hedefliyorum. Bu kilolar hamilelikten kalma olmadigindan zor gidecek ama gitmeli..(hamilelikte aldigim 20 kg ı verdim). Diyette zorlanmiyorum ancak spor konusunda cok destek ve motivasyona ihtiyacim var cunki istikrarsizim fazlasiyla..
Kilo74.500 kg
Boy 157
İnsallah saglikli ve aynaya baktigimizda gormeyi istedigimiz bedenlere kavusuruz hepimiz :)
Herkese Merhabaa :)
Araniza yeni katiliyorum.30 yasindayim 9 aylik bir bebegim var. Hayatimda hep kilolu oldum ve bunu takinti yapmadigim bir anim yokO yuzden artik buna bir son vermem gerektigini düşnüyorum.. Şbat ayina kadar yani 5 ayda 15-20kg hedefliyorum. Bu kilolar hamilelikten kalma olmadigindan zor gidecek ama gitmeli..(hamilelikte aldigim 20 kg ı verdim). Diyette zorlanmiyorum ancak spor konusunda cok destek ve motivasyona ihtiyacim var cunki istikrarsizim fazlasiyla..
Kilo74.500 kg
Boy 157
İnsallah saglikli ve aynaya baktigimizda gormeyi istedigimiz bedenlere kavusuruz hepimiz :)
Bu arada msjima hizli bir sekilde donus yapip beni buraya yö lendiren @seydan94 e tesekkurler :)
vereceksin betusumm azimlisin yaparsın sen kuzum bi an önce oglusun iyilessin dön aramıza
bir tane kır pidesi yedim yarım bardakta iceteaama yakmisimdir yaaa baya yürüdüm şimdide ev işlerine girisicem acicam müziğimi
Beyaz eşyalarımı yenilememis olsaydım bakardım canım :)
Aynen canım :)
Kız daha ne istiyon ödem modem gidiyor iste
ohh maşallah canım güzel giriş yaptın
sabırsızlıkla bekliyoruz ablacim
Hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oglusum var. 2 buçuk aydır burdayım 10 kilo verdimsende verirsin bence isim neydi bu arada
Yok canım günü kapattım bile hatta menumu yazayımHadi bakalım akşam başka kaçamak yok ama:)
Kızlar çıkayım ben ev çöplük gibi oldu sabahtan beri iş yapmadım. uzandım biraz yorgundum. Erdem gelmeden halledeyim işlerimi
Sabah 10
2 mürdüm erigi
Öğle 13
Bir kır pidesi
Yarım bardak icetea
Akşam 17:30
Bir yumurtadan peynirli omlet
Bir domates
Bir salatalık
Yarım dilim tb ekmeği
Akşam yemekte kızartma var ondan kahvaltilik yedim
Su 2 ye yakin daha içerim
Spor 3 saatten fazla yürüyüş
Sağol canımKolay gelsin Can'ım benim
Geç yatıyorum canım akşamı erken yaptığım için yedim yoksa acikirim biliyorumAkşam hiç keşke ekmek olmasaymış öğlen pide olduğu için hadi bakalım artık bugünden sonra bu hafta 0 kaçamak devam ediyoruz
Memnun oldum canımTesekkurler arkadaslarİsmim rana :)
Geç yatıyorum canım akşamı erken yaptığım için yedim yoksa acikirim biliyorum
Tamamdır canım :)Anladımmmm Bol su iç hadi güzelim işlerine bak gelirsin yineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?