- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.121
valla bugün cenemiz düştü canımKızlar ne konuşmuşsunuz maşallah. Ben geçmişe yolculuk yapayım gelirim.
Inş canım bi tane daha kreş buldum oda yakın sayılır pazartesi oraya gidicem.Kızlar tüm alı tılarım gitti sinir oldum.
Yeni gelenSerguzest_2016 ve drunk in love hoşgeldiniz arkadaşlar.
Ben elif. 36 yaşında zayıf olmayı ümit eden bir bayanım. Öğretmenim. 2 prensesim var.
Ben de geleli 1 hafta oldu. İnşallah hep beraber kiloları atacağıx.
@ berilceee hoşgeldin canım. Sen o kiloyu hemen verirdin kuzum. Maşallah önceden yspmışsın. Bize de enerji vereceğine inanıyorum.
@ erdemhilal canım kreşin olmamasına üzuldüm. Hayırlısı bu değilmiş herhalde. Vardır bıdığın vardır bir yerde kıdmeti.
@seydan94 dısarda yeme tüyoları için teşekkürler.
Kötü bi sonuç2 EYLÜL HEDEF LİSTESİ
KumraL_KrakeR güncel 72.5 // hedef kilo 69 // 2 eylül kilo:70.2 //hedefe kalan 1.2 //1 ayda verilen kilo: 2.3
Alinin_Annesi güncel 74.6 //hedef kilo 70 // 2 eylül kilo:74.4// hedefe kalan 4.4 //1 ayda verilen kilo: 0.2
erdemhilal güncel 72.2// hedef kilo 67 //2 eylül kilo:71.1 //hedefe kalan:4.1 //1ayda verilen kilo: 1.1
buseb güncel 68.3// hedef kilo 64 // 2 eylül kilo:66 //hedefe kalan:2 //1 ayda verilen kilo: 2.3
burnfat55 güncel 85.1 //hedef kilo 82.5 //2 eylül kilo:85.5 //hedefe kalan: 2// 1 ayda verilen kilo: +0.4
seng güncel 77 //hedef kilo 71 // 2 eylül kilo: 72 //hedefe kalan:1 //kilo 1 ayda verilen kilo: 5
kızlar üzgünüm bu ay hedefi tutturan yok
Sağol canım inss görüşürüzkızlar durum ortada kaçamaksız ve spor yaptığınız bol eksiler gördüğünüz bir hafta olsun herkes için hadi ben kaçar yavaştan öpüyorum hepiiciğinizi
Canım menüleri böyle yazmiyoruz.akşam yemeğimi 4 30 5 gıbı tamamladım.karnıyarık ve cacık tükettim .birazdan kendime kahve yapıp onuda içicem bugunluk yedıklerım bunlar .
Ben yokumBu ayki hedef listeside benden olsun
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Elifvecebir: 85.9
Golcln: 57.9
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86
Kizlarr ınş kimseyi unutmamisimdir eger öyleyse eklersiniz bostayken faydam olsun dedim
Kusura bakma canım unutmuşum yaBen yokumgüncel 80.1 hedef 77.5
Önemli değil canmKusura bakma canım unutmuşum ya
beni de ekle banane bananeKumral_kraker: 70.2
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Kizz sen gittin başka takımlara yar olduuuunnnbeni de ekle banane bananebende buranın bir evladıyım bananeeeee güncel 72,0 bi daha ki ay 67,0
ööyle ossun pekiiiKizz sen gittin başka takımlara yar olduuuunnn
Anamm üzülme kizz kaptanlara sormak lazım ben bisi diyemem canımööyle ossun pekiii
resmi bir şey değildi kiiiAnamm üzülme kizz kaptanlara sormak lazım ben bisi diyemem canım
Anamm Ne Güzel Olmuş Kizzz Eline SağlıkBende geçen akşam bir ödül hazırlamıştım aslında değiştirecektim ama zamanım olmaz göstermeyi unuturum falan kenarda köşede kalmasın gider ayak ((buseb yolladılar beni anacım ben gitmek istemedim giit başka takımlarda hedef ver dediler )) gider ayak hedayem olsun ilk oscar ödülünüz içinn
Aslında oda dogru resmi olmadığı icin olabilirsin bence listederesmi bir şey değildi kiiitakım içiydi sonuçta ama neyseee farketmez sonuçta paylaşım olarak her türlü buradayım hedefi de arada söylemiş oldu işte
Anamm Ne Güzel Olmuş Kizzz Eline Sağlık
Bak bu kadar ugrasmissin alalım bari seni de listeye
Aslında oda dogru resmi olmadığı icin olabilirsin bence listede
anaam kız sıkıntı değil farketmez benim içiiin ben o liste de olsamda size bildiricem hedefimi olmasamdaKumral_kraker: 70.2
Seng: 72 hedef 67
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Ececim dediğin gibi resmi değil sorun olmaz bence ekledim seni de
Sus kız yazdım bileanaam kız sıkıntı değil farketmez benim içiiin ben o liste de olsamda size bildiricem hedefimi olmasamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?