- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.141
tamamm sustum annecikSus kız yazdım bile
Annaaa yaslimiyim ben o kadarrrtamamm sustum annecik
benim annem şu an yanımda değil ya ona sayAnnaaa yaslimiyim ben o kadarrr
afiyet olsun canım cuma kaçamağı yapılmışKızlaar menüüm
11,30 çeyrek simit
13,30 çeyrek simit
15,00 1 elma
16,45 1 tabak yayla çorbası
22,00 1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk yürüyüş, 50 yan hareketi
sabah türbe ziyareti yaptım biraz da uyuyakalmışım koştururken hepten aç kalmıyım dedim
Ayy sayarım kuzum yaabenim annem şu an yanımda değil ya ona say
bugün çenesini oynatmaya çalışmış ama bakalım sanırım serumlardan da su toplamış olabileceğini düşünüyorlar diyalizi artıracaklarmış nefes almasını kolaylaştırmak için halaa beklemedeyizafiyet olsun canım cuma kaçamağı yapılmış
Ayy sayarım kuzum yaa
Annecigin nasıl oldu bu arada
Anladım canım en azindan durumu iyiye gidiyorbugün çenesini oynatmaya çalışmış ama bakalım sanırım serumlardan da su toplamış olabileceğini düşünüyorlar diyalizi artıracaklarmış nefes almasını kolaylaştırmak için halaa beklemedeyiz
İnşallah sonu da iyi olur işinAnladım canım en azindan durumu iyiye gidiyor
Inş canım bol bol dua etİnşallah sonu da iyi olur işin
Üzülme canım ya sağlık olsun inşallah daha güzel bir yer bulursun.Kızlar az Once girdim eve kreş olmadı maalesefanneninde çalışıyor olması lazimmis. Bende çalışsam nasıl krese alistiricam çocuk başlasın öyle calisicam dedim. Ama olmuyormuş öyle moralim bozuldu bende kendimi yollara verdim dışarı ciktigimdan beri yürüdüm. Yaklaşık 3 saat oglusla dışarda yemek yedik ama üstüne bir buçuk saat yürüdüm yakmisimdir herhalde
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu minigin çok üzüldüm yavruma çabucak iyileş sin. Nasıl oldu bi kırılma işi?Saol canim benim insallahh. Miniğiim nasıll kabadayı gbi kollar hawada yuruo yawrm bandajdan dolayi aklina geldikce snirlenio cikartmak istio onunla yatip kalkio iste insallah duzeliceek
dört gözle, heyecanla bekliyorumPazartesi Start veriyom akidesler
Bekleyin
endokrin için sanırim önce dahiliye ye gitmeli sin onlar yönlendiriyor hastane randevu veriyor sistemden kendin alamıyorum oglusumu götürüyorum ben ilk girişimız öyle olmuştu endokrinoloji bölümune.benim göbek ve göğüs bölgemde tüylenme var malesef.üst bacağımdada var , iç bacak taraflarıda tabikide.lazer epilasyon yaptırdım ama göbek ve göğüs bölgesi için iğneli epilasyon yaptırmak istyorum.eğer hormonlarımda değerler olması gerekenden farklıyla tedavı olup o şekılde yapmak ıstiyorum iğ.epilasyonu.bunun için endokrinoljıye mı yoksa kadın dogumamı ya da cıldyeyemı gıtmem gerekıyor bılmıyorum.herkes farklı seyler soyluyor acıkcası.e randevu sisteminden endkrınljye randevu alamıyorum .s alabilseydım gıdıcektım ona
Hosgeldin canim ben Elif kardes kardes zayifliyoruz burda sende verirsin maşallah vermişsin zaten devamı bol olsun inşallah.Herkese Merhabaa :)
Araniza yeni katiliyorum.30 yasindayim 9 aylik bir bebegim var. Hayatimda hep kilolu oldum ve bunu takinti yapmadigim bir anim yokO yuzden artik buna bir son vermem gerektigini düşnüyorum.. Şbat ayina kadar yani 5 ayda 15-20kg hedefliyorum. Bu kilolar hamilelikten kalma olmadigindan zor gidecek ama gitmeli..(hamilelikte aldigim 20 kg ı verdim). Diyette zorlanmiyorum ancak spor konusunda cok destek ve motivasyona ihtiyacim var cunki istikrarsizim fazlasiyla..
Kilo74.500 kg
Boy 157
İnsallah saglikli ve aynaya baktigimizda gormeyi istedigimiz bedenlere kavusuruz hepimiz :)
cuma kaçamağı vuuu aksama toparlamissin ama. Su ice tea yi nasıl içiyorsunuz ya hiç sevemedim.Sabah 10
2 mürdüm erigi
Öğle 13
Bir kır pidesi
Yarım bardak icetea
Akşam 17:30
Bir yumurtadan peynirli omlet
Bir domates
Bir salatalık
Yarım dilim tb ekmeği
Akşam yemekte kızartma var ondan kahvaltilik yedim
Su 2 ye yakin daha içerim
Spor 3 saatten fazla yürüyüş
tatlım zamanla öğrenirsin alt alta yazıyoruz liste halinde. Karnıyarık patlıcanlar yağda kızardıysa olmamış malesef. Sabah öğle ne yedin içtin bebeğim. Su ne kadar spor yaptın mi bilelim dimi.akşam yemeğimi 4 30 5 gıbı tamamladım.karnıyarık ve cacık tükettim .birazdan kendime kahve yapıp onuda içicem bugunluk yedıklerım bunlar .
kemirdi mi simit ini Ece can. Güzel bence menun. Anneciğine Rabbim acil şifalar versin duaların kabul olsun.Kızlaar menüüm
11,30 çeyrek simit
13,30 çeyrek simit
15,00 1 elma
22,00 1 kase yoğurt
2 lt su
sabah türbe ziyareti yaptım biraz da uyuyakalmışım koştururken hepten aç kalmıyım dedim
sagol elifim 2 tane daha kreş buldum pazartesi gidip bakicam ins :)Üzülme canım ya sağlık olsun inşallah daha güzel bir yer bulursun.
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu minigin çok üzüldüm yavruma çabucak iyileş sin. Nasıl oldu bi kırılma işi?
dört gözle, heyecanla bekliyorum
endokrin için sanırim önce dahiliye ye gitmeli sin onlar yönlendiriyor hastane randevu veriyor sistemden kendin alamıyorum oglusumu götürüyorum ben ilk girişimız öyle olmuştu endokrinoloji bölümune.
Hosgeldin canim ben Elif kardes kardes zayifliyoruz burda sende verirsin maşallah vermişsin zaten devamı bol olsun inşallah.
cuma kaçamağı vuuu aksama toparlamissin ama. Su ice tea yi nasıl içiyorsunuz ya hiç sevemedim.
tatlım zamanla öğrenirsin alt alta yazıyoruz liste halinde. Karnıyarık patlıcanlar yağda kızardıysa olmamış malesef. Sabah öğle ne yedin içtin bebeğim. Su ne kadar spor yaptın mi bilelim dimi.
kemirdi mi simit ini Ece can. Güzel bence menun. Anneciğine Rabbim acil şifalar versin duaların kabul olsun.
Vayy köme yenmisss afiyet olsun elifim çok severim ben kömeyiVe 1 ay sonra ilk menüm :)))
Sabah 9
5 zeytin
Saat 11
1 kk peynir
8 zeytin
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı ev salcasi
1 fincan yeşil çay
Saat 16
1 bardak süt
2 minik dilim cevizli köme
Saat 18
1 kase domates çorbası
2 kaşık makarna
2 kaşık Erzincan tulum peyniri
1 fincan yeşil cay
Su 2 litre
Spor yapamadim temizlik yaptım canlar.
hayırlı olsun canım hemen gelir ins :)Kizlar makinam çalıştı eşim yaptı. Tam sevindim attım çamaşırları içinden su boşaldı yine. Böyle olmaz dedi eşim makina bakmaya başladık netten AEG Siemens ve miele arasında kalıp Siemens aldım 9kg kapasiteli 1400 devir 2700 liraya p.tesi kargo da salı çarşamba elimize gecer inşallah bayram üstü hiç iyi olmadi. Benimki Samsung a sıcak bakmadı hotpoint ede öyle ille bilindik olucak mis. Kurutmali kesinlikle olmaz ayrı aliriz gerekirse dedi. Öyle işte :))))
Sağ ol canımÜzülme canım ya sağlık olsun inşallah daha güzel bir yer bulursun.
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu minigin çok üzüldüm yavruma çabucak iyileş sin. Nasıl oldu bi kırılma işi?
dört gözle, heyecanla bekliyorum
endokrin için sanırim önce dahiliye ye gitmeli sin onlar yönlendiriyor hastane randevu veriyor sistemden kendin alamıyorum oglusumu götürüyorum ben ilk girişimız öyle olmuştu endokrinoloji bölümune.
Hosgeldin canim ben Elif kardes kardes zayifliyoruz burda sende verirsin maşallah vermişsin zaten devamı bol olsun inşallah.
cuma kaçamağı vuuu aksama toparlamissin ama. Su ice tea yi nasıl içiyorsunuz ya hiç sevemedim.
tatlım zamanla öğrenirsin alt alta yazıyoruz liste halinde. Karnıyarık patlıcanlar yağda kızardıysa olmamış malesef. Sabah öğle ne yedin içtin bebeğim. Su ne kadar spor yaptın mi bilelim dimi.
kemirdi mi simit ini Ece can. Güzel bence menun. Anneciğine Rabbim acil şifalar versin duaların kabul olsun.
Afiyet olsun canım makarna olmamış köme neee?Ve 1 ay sonra ilk menüm :)))
Sabah 9
5 zeytin
Saat 11
1 kk peynir
8 zeytin
1 dilim tam buğday
1 fincan yeşil çay
Saat 16
1 bardak süt
Saat 18
1 kase domates çorbası
2 kaşık makarna
1 fincan yeşil cay
Su 2 litre
Hayırlı olsun canımKizlar makinam çalıştı eşim yaptı. Tam sevindim attım çamaşırları içinden su boşaldı yine. Böyle olmaz dedi eşim makina bakmaya başladık netten AEG Siemens ve miele arasında kalıp Siemens aldım 9kg kapasiteli 1400 devir 2700 liraya p.tesi kargo da salı çarşamba elimize gecer inşallah bayram üstü hiç iyi olmadi. Benimki Samsung a sıcak bakmadı hotpoint ede öyle ille bilindik olucak mis. Kurutmali kesinlikle olmaz ayrı aliriz gerekirse dedi. Öyle işte :))))
Bende çok severim g.hane nin meşhuru köme ve pestil gelirken de aldık baya o bana baktı ben ona Kıyamadim yedim :))) yakın olsak getirirdim kizzz.sagol elifim 2 tane daha kreş buldum pazartesi gidip bakicam ins :)
Ya kır pidesini çok seviyorum oglusta acikmisti yiyelim bari dedim nasıl olsa cuma
Vayy köme yenmisss afiyet olsun elifim çok severim ben kömeyi
hayırlı olsun canım hemen gelir ins :)
dutla yapılıyor g.hanede kaynatılır pekmez gibi sonra içine ceviz konulup sucuk gibi uzun uzun yapılır kurutulur kesip yersin sonrada :)))))Sağ ol canım
Afiyet olsun canım makarna olmamış köme neee?
Hayırlı olsun canım
Ayyy mmm canım çektiBende çok severim g.hane nin meşhuru köme ve pestil gelirken de aldık baya o bana baktı ben ona Kıyamadim yedim :))) yakın olsak getirirdim kizzz.
dutla yapılıyor g.hanede kaynatılır pekmez gibi sonra içine ceviz konulup sucuk gibi uzun uzun yapılır kurutulur kesip yersin sonrada :)))))
İki yıl gümüşhanede yaşadım sevemedim nedense benBende çok severim g.hane nin meşhuru köme ve pestil gelirken de aldık baya o bana baktı ben ona Kıyamadim yedim :))) yakın olsak getirirdim kizzz.
dutla yapılıyor g.hanede kaynatılır pekmez gibi sonra içine ceviz konulup sucuk gibi uzun uzun yapılır kurutulur kesip yersin sonrada :)))))
2 EYLÜL HEDEF LİSTESİ
KumraL_KrakeR güncel 72.5 // hedef kilo 69 // 2 eylül kilo:70.2 //hedefe kalan 1.2 //1 ayda verilen kilo: 2.3
Alinin_Annesi güncel 74.6 //hedef kilo 70 // 2 eylül kilo:74.4// hedefe kalan 4.4 //1 ayda verilen kilo: 0.2
erdemhilal güncel 72.2// hedef kilo 67 //2 eylül kilo:71.1 //hedefe kalan:4.1 //1ayda verilen kilo: 1.1
buseb güncel 68.3// hedef kilo 64 // 2 eylül kilo:66 //hedefe kalan:2 //1 ayda verilen kilo: 2.3
burnfat55 güncel 85.1 //hedef kilo 82.5 //2 eylül kilo:85.5 //hedefe kalan: 2// 1 ayda verilen kilo: +0.4
seng güncel 77 //hedef kilo 71 // 2 eylül kilo: 72 //hedefe kalan:1 //kilo 1 ayda verilen kilo: 5
kızlar üzgünüm bu ay hedefi tutturan yok
kızlar durum ortada kaçamaksız ve spor yaptığınız bol eksiler gördüğünüz bir hafta olsun herkes için hadi ben kaçar yavaştan öpüyorum hepiiciğinizi
valla bugün cenemiz düştü canım
Inş canım bi tane daha kreş buldum oda yakın sayılır pazartesi oraya gidicem.
Kötü bi sonuçbu ay toparlanalim kurtulalım şu kilolardan
Sağol canım inss görüşürüz
Canım menüleri böyle yazmiyoruz.
Geçmiş sayfalara bakarak nasıl yazdigimizi gorebilirsin. Birde tam saat ve miktar yazıyoruz ve gun içinde yapılan spor ve içilen su miktarı
Bu ayki hedef listeside benden olsun
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Elifvecebir: 85.9
Golcln: 57.9
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86
Kizlarr ınş kimseyi unutmamisimdir eger öyleyse eklersiniz bostayken faydam olsun dedim
Kızlaar menüüm
11,30 çeyrek simit
13,30 çeyrek simit
15,00 1 elma
22,00 1 kase yoğurt
2 lt su
bugün çenesini oynatmaya çalışmış ama bakalım sanırım serumlardan da su toplamış olabileceğini düşünüyorlar diyalizi artıracaklarmış nefes almasını kolaylaştırmak için halaa beklemedeyiz
Ve 1 ay sonra ilk menüm :)))
Sabah 9
5 zeytin
Saat 11
1 kk peynir
8 zeytin
1 dilim tam buğday
1 fincan yeşil çay
Saat 16
1 bardak süt
Saat 18
1 kase domates çorbası
2 kaşık makarna
1 fincan yeşil cay
Su 2 litre
Kizlar makinam çalıştı eşim yaptı. Tam sevindim attım çamaşırları içinden su boşaldı yine. Böyle olmaz dedi eşim makina bakmaya başladık netten AEG Siemens ve miele arasında kalıp Siemens aldım 9kg kapasiteli 1400 devir 2700 liraya p.tesi kargo da salı çarşamba elimize gecer inşallah bayram üstü hiç iyi olmadi. Benimki Samsung a sıcak bakmadı hotpoint ede öyle ille bilindik olucak mis. Kurutmali kesinlikle olmaz ayrı aliriz gerekirse dedi. Öyle işte :))))
Bende çok severim g.hane nin meşhuru köme ve pestil gelirken de aldık baya o bana baktı ben ona Kıyamadim yedim :))) yakın olsak getirirdim kizzz.
ayy yakın olsaydık keşke.Ayyy mmm canım çekti
aa çok şaşırdım kültürümde yoktur köme g.hane gelini olunca yedim ilk çok sevdim şimdi bide dışınida cevizle kapliyolar ballı falanda var oyyy gece gece çok fena oldu bu. Görev mi yaptın poni cım g.hanede.bende g.haneyi hiç sevemedim 15 yıllık evliyim ama yokk anam yok sevmiyorum.İki yıl gümüşhanede yaşadım sevemedim nedense ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?