Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım cuma kaçamağı yapılmış
benim annem şu an yanımda değil ya ona say
Ayy sayarım kuzum yaa
Annecigin nasıl oldu bu arada

afiyet olsun canım cuma kaçamağı yapılmış

Ayy sayarım kuzum yaa
Annecigin nasıl oldu bu arada
bugün çenesini oynatmaya çalışmış ama bakalım sanırım serumlardan da su toplamış olabileceğini düşünüyorlar diyalizi artıracaklarmış nefes almasını kolaylaştırmak için halaa beklemedeyiz

Anladım canım en azindan durumu iyiye gidiyor

Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86

Üzülme canım ya sağlık olsun inşallah daha güzel bir yer bulursun.

Saol canim benim insallahh. Miniğiim nasıll kabadayı gbi kollar hawada yuruo yawrm bandajdan dolayi aklina geldikce snirlenio cikartmak istio onunla yatip kalkio iste insallah duzeliceek
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu minigin çok üzüldüm yavruma çabucak iyileş sin. Nasıl oldu bi kırılma işi?

Pazartesi Start veriyom akidesler
Bekleyin
dört gözle, heyecanla bekliyorum

endokrin için sanırim önce dahiliye ye gitmeli sin onlar yönlendiriyor hastane randevu veriyor sistemden kendin alamıyorum oglusumu götürüyorum ben ilk girişimız öyle olmuştu endokrinoloji bölümune.

Hosgeldin canim ben Elif kardes kardes zayifliyoruz burda sende verirsin maşallah vermişsin zaten devamı bol olsun inşallah.

cuma kaçamağı vuuu aksama toparlamissin ama. Su ice tea yi nasıl içiyorsunuz ya hiç sevemedim.

akşam yemeğimi 4 30 5 gıbı tamamladım.karnıyarık ve cacık tükettim .birazdan kendime kahve yapıp onuda içicem bugunluk yedıklerım bunlar .
tatlım zamanla öğrenirsin alt alta yazıyoruz liste halinde. Karnıyarık patlıcanlar yağda kızardıysa olmamış malesef. Sabah öğle ne yedin içtin bebeğim. Su ne kadar spor yaptın mi bilelim dimi.

kemirdi mi simit ini Ece can. Güzel bence menun. Anneciğine Rabbim acil şifalar versin duaların kabul olsun.

Ve 1 ay sonra ilk menüm :)))
Sabah 9
5 zeytin

Saat 11
1 kk peynir
8 zeytin
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı ev salcasi
1 fincan yeşil çay

Saat 16
1 bardak süt
2 minik dilim cevizli köme

Saat 18
1 kase domates çorbası
2 kaşık makarna
2 kaşık Erzincan tulum peyniri
1 fincan yeşil cay

Su 2 litre
Spor yapamadim temizlik yaptım canlar.

Kizlar makinam çalıştı eşim yaptı. Tam sevindim attım çamaşırları içinden su boşaldı yine . Böyle olmaz dedi eşim makina bakmaya başladık netten AEG Siemens ve miele arasında kalıp Siemens aldım 9kg kapasiteli 1400 devir 2700 liraya p.tesi kargo da salı çarşamba elimize gecer inşallah bayram üstü hiç iyi olmadi. Benimki Samsung a sıcak bakmadı hotpoint ede öyle ille bilindik olucak mis. Kurutmali kesinlikle olmaz ayrı aliriz gerekirse dedi. Öyle işte :))))

sagol elifim 2 tane daha kreş buldum pazartesi gidip bakicam ins :)
Ya kır pidesini çok seviyorum oglusta acikmisti yiyelim bari dedim nasıl olsa cuma
Vayy köme yenmisss afiyet olsun elifim çok severim ben kömeyi
hayırlı olsun canım hemen gelir ins :)

Sağ ol canım
Afiyet olsun canım makarna olmamış köme neee?
Hayırlı olsun canım

Bende çok severim g.hane nin meşhuru köme ve pestil gelirken de aldık baya o bana baktı ben ona Kıyamadim yedim :))) yakın olsak getirirdim kizzz.

Sağ ol canım

Afiyet olsun canım makarna olmamış köme neee?

Hayırlı olsun canım
dutla yapılıyor g.hanede kaynatılır pekmez gibi sonra içine ceviz konulup sucuk gibi uzun uzun yapılır kurutulur kesip yersin sonrada :)))))

Ayyy mmm canım çekti

İki yıl gümüşhanede yaşadım sevemedim nedense ben

Kızlar çabalarınızdan dolayı tebrik ederim hepinizi.

kızlar durum ortada kaçamaksız ve spor yaptığınız bol eksiler gördüğünüz bir hafta olsun herkes için hadi ben kaçar yavaştan öpüyorum hepiiciğinizi

Kesinlikle dpor ćok önemli şeydacım.

İnşallah iyi olur paşamız ićin. Hayırlısı. Elbet bulunur sıkma canını.

Benim jedefim 82 kg holalim. İnşallah tuttururum.

Fena değil canım. Afiyet lsun.

Hayırlısı inşallah daha güzrl günler göreceksin allahın izniyld ececim.

On nimara deģil ama çok da kötü değil.
Afiyet olsun.

Hayırlı olsun canım güle güle kullan.

Lezzetli bir tadz benziyor. Sma kslorili herhslde.

Ayyy mmm canım çekti
ayy yakın olsaydık keşke.

İki yıl gümüşhanede yaşadım sevemedim nedense ben
aa çok şaşırdım kültürümde yoktur köme g.hane gelini olunca yedim ilk çok sevdim şimdi bide dışınida cevizle kapliyolar ballı falanda var oyyy gece gece çok fena oldu bu. Görev mi yaptın poni cım g.hanede.bende g.haneyi hiç sevemedim 15 yıllık evliyim ama yokk anam yok sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…