Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beril kaptanin ortalaması 3.228 den 3.23 eder bu yuzdende ortalama 0.941 degil 0.942 olur i ben farkli buldum

ben niye listede yokum ki .beni niye dışlıyorsunuz ablalar
menü
sabah 10 da eynir ,salatalık :) çok saçma oldu ama kahvaltı da sorun yaşayan birisiyim
akşam 7 de : karışık kuruyemış biraz seçerek sevdiklerimden yedim .çiğ badem yedim ,salatalık yedim :)
spor yok
9 bardak su

Kızlar bayrami nasıl atlatmayı düşünüyorsunuz?
Valla el opmeden sonra bakicaz canım :)
Kızlar cok yoğun bir gübmnden sonra eve gelebildim. Okul kuaför derken derken evdeyim sonunda. İyi ki evim ile okulum yakın yoksa tüm gün trafikte insan çıldıracak.
iyi yapmışsın canim degisiklik iyidir
toparlarsin o zaman canım
geldiiiiiiimmmm hilalimkoylaydık bombeeeeeeeeeeee
ayy evet çok güzeldi ama kizz. Baya sohbet ettik. Evlerimizde çok yakınmış :)
Afiyet olsun canım

Canım ya miktar yazman lazim ama neyi ne kadar yedin hiç anlamıyorum

Tiyo bildigimiz hic listesini bozmuyor sporunu yapiyor ve gercekten kararli 4_5 cikolatayi yiyen ablam simdi koklamiyor bile
Ne guzel gorusmussunuz
canim hic yememissin cok dengesiz

Menu cuma
Sabah(09:00)
2adet pankek avuc ici kadar(tam buğday unu peynir sut ve yumurta ile yapildi )
Domates salatalık roka

Ara(12:00)
1probiyotik yogurt
1kupa kahve

Ara(14:00)
4adet diyet sunta gibi olan biskuvi
2gunkurusu

Aksam(17:00)
1buyuk kase salata
150 g tavuk izgara

Ara(20:00)
Çay
1avuc leblebi

Su:2.5 lt yatana kadar 3olur
Spor:30dk yuruyus

Ama olcmen gerekiyor. Bilmeden yorum yapamayız. Bi haftadır buradasın alismalisin artık bu düzene
tamam :)
Tiyo bildigimiz hic listesini bozmuyor sporunu yapiyor ve gercekten kararli 4_5 cikolatayi yiyen ablam simdi koklamiyor bile

Ne guzel gorusmussunuz
canim hic yememissin cok dengesiz
iştahım yok ama :) hee birde sabah 2 tane kadın budu yedım ama 7 gıbı felan sonra uyudum onu yazmayı unutmusum

Ben begendim canım. Sadece kuruyemisleri erken saatte tuketmn daha iyi olur afiyet olsun
tamam :)

iştahım yok ama :) hee birde sabah 2 tane kadın budu yedım ama 7 gıbı felan sonra uyudum onu yazmayı unutmusum
Canım kadın budunu bir dahakine sadece cuma günü kacamaginda yemen iyi olur. Kizartmaydi dimi kofteler?

Kizlar Merhaba ben geldimm
1 gun ortadan kayboldum liste karismis ayol
Ama helal hepinize nasil guzel bi takimiz herkez elinden geleni yapmis
Berilim berilceee Allah kabul etsin ablam bugunde aksilik hepimizin isleri vardi ben giremedm zaten internet yoktu neyseki toparlanip liste halolmus sende panik olmusum azcik kusura bakma ablam ilk gunden bole oldu ama

Menum
Sabah 12
Bir haşlanmış yumurta
Bir bardak süt
Yarım domates
Öğle 16
Yarım simit
Bir kutu icetea
Buseyle beraberdik :)
Akşam 20
Bir büyük kase peynirli salata içinde bir yemek kaşığı haşlanmış nohut vardı
Su 2 yi gecti
Spor 15+15 dk yürüyüş

Anamm bocusum gelmiş hoşgeldin mervemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…