- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.141
@seydan94 ortalamayı kontrol ettin mi canım bahar farklı ortalama bulmuş. onun dışında açıklama yazıldıysa golcln a sorun yok.
Beril kaptanin ortalaması 3.228 den 3.23 eder bu yuzdende ortalama 0.941 degil 0.942 olur i ben farkli buldum***9.TAKIM 482.ETAP***
bericeee(114.6/110.9/3.7/%3.23)405.etapta mezun Olan üye 20.08.2016 tarihinde 116 ile gruba katildi
KumraL_KrakeR(70.2/69.6/0.6/%0.85)
erdemhilal(71.1/70.8/0.3/%0.42)
buseb(66/64.9/1.1/%1.67)
semplice_signora(74.4/74.2/0.2/%0.27)
golcln (57.9///) bildirim yapmadı, takım kurallarına uymamaktan diskaliye oldu.
Eliya(73.2/72.5/0.7/%0.16) 476. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 6 ya bölündü.
9.takım genel ortalama:0.942
Valla el opmeden sonra bakicaz canım :)Kızlar bayrami nasıl atlatmayı düşünüyorsunuz?
iyi yapmışsın canim degisiklik iyidirKızlar cok yoğun bir gübmnden sonra eve gelebildim. Okul kuaför derken derken evdeyim sonunda. İyi ki evim ile okulum yakın yoksa tüm gün trafikte insan çıldıracak.
toparlarsin o zaman canımBen çalışıyorum canım. Ama yarım gün çalışıyorum. Ama çalışmak güzel. Yazın tatilde sıkılıyorum. Çalışabilirsin aslında. Öğlunda okul çağına gelmiş. Ana okuluna verip ćalıßmak aslında senin ićin sosyalleşme anlamında da güzel.
Haftaya toparlayacağım hilalcim. Bayramda kendime ceza veteceğim.
Çok hafif. Kesinlikle.
Yollar onlara ait sanki. Yol benim. Burnunu sokuyor. Bak gene sinirlendim.
Kız biraz tüyo al. Bize de ver. Ne güzel kilo vermiş. Bekliyorum bak özellikle tüyoları.
Benim de küçük kızım dutmaz diye gitmiyordum. Komşum senin kuaföre gideceğim dedi. Hadi benim saçlar kesilirken sen bakarsın. Seninki kesilirken ben idare ederiz dedim. İyi oldu. Komşumla betaber.
Aaaa ne demessin.
ayy evet çok güzeldi ama kizz. Baya sohbet ettik. Evlerimizde çok yakınmış :)geldiiiiiiimmmm hilalimkoylaydık bombeeeeeeeeeeee
Afiyet olsun canımmenüm
sabah 10.30
3 yk yoğurt
10 çiğ badem
3 ceviz
16.00
yarımdan az fazla simit 150 kalori (hilalle paylaştık)
3 şekersiz çay
19.45
1 dilim yağsız hindi füme
2 lt su yatana kadar 2,5 yaparım
17 + 17 =34 dk yürüyüş
Canım ya miktar yazman lazim ama neyi ne kadar yedin hiç anlamıyorumben niye listede yokum ki .beni niye dışlıyorsunuz ablalar
menü
sabah 10 daeynir ,salatalık :) çok saçma oldu ama kahvaltı da sorun yaşayan birisiyim
akşam 7 de : karışık kuruyemış biraz seçerek sevdiklerimden yedim .çiğ badem yedim ,salatalık yedim :)
spor yok
9 bardak su
peynir 2 küçük parça olabilir.kruyemiş 1 bucuk cay bardagıdır sanırım :) kendim ölçmediğim için ondan böyle yazdım .Canım ya miktar yazman lazim ama neyi ne kadar yedin hiç anlamıyorum
Ama olcmen gerekiyor. Bilmeden yorum yapamayız. Bi haftadır buradasın alismalisin artık bu düzenepeynir 2 küçük parça olabilir.kruyemiş 1 bucuk cay bardagıdır sanırım :) kendim ölçmediğim için ondan böyle yazdım .
Tiyo bildigimiz hic listesini bozmuyor sporunu yapiyor ve gercekten kararli 4_5 cikolatayi yiyen ablam simdi koklamiyor bileBen çalışıyorum canım. Ama yarım gün çalışıyorum. Ama çalışmak güzel. Yazın tatilde sıkılıyorum. Çalışabilirsin aslında. Öğlunda okul çağına gelmiş. Ana okuluna verip ćalıßmak aslında senin ićin sosyalleşme anlamında da güzel.
Haftaya toparlayacağım hilalcim. Bayramda kendime ceza veteceğim.
Çok hafif. Kesinlikle.
Yollar onlara ait sanki. Yol benim. Burnunu sokuyor. Bak gene sinirlendim.
Kız biraz tüyo al. Bize de ver. Ne güzel kilo vermiş. Bekliyorum bak özellikle tüyoları.
Benim de küçük kızım dutmaz diye gitmiyordum. Komşum senin kuaföre gideceğim dedi. Hadi benim saçlar kesilirken sen bakarsın. Seninki kesilirken ben idare ederiz dedim. İyi oldu. Komşumla betaber.
Aaaa ne demessin.
Ne guzel gorusmussunuzmenüm
sabah 10.30
3 yk yoğurt
10 çiğ badem
3 ceviz
16.00
yarımdan az fazla simit 150 kalori (hilalle paylaştık)
3 şekersiz çay
19.45
1 dilim yağsız hindi füme
2 lt su yatana kadar 2,5 yaparım
17 + 17 =34 dk yürüyüş
canim hic yememissin cok dengesizben niye listede yokum ki .beni niye dışlıyorsunuz ablalar
menü
sabah 10 daeynir ,salatalık :) çok saçma oldu ama kahvaltı da sorun yaşayan birisiyim
akşam 7 de : karışık kuruyemış biraz seçerek sevdiklerimden yedim .çiğ badem yedim ,salatalık yedim :)
spor yok
9 bardak su
Virgül sonrasi 2 hane degilmiBeril kaptanin ortalaması 3.228 den 3.23 eder bu yuzdende ortalama 0.941 degil 0.942 olur i ben farkli buldum
Virgulden sonra ucuncu hane 5 ve 5 den buyukse onundeki rakamı yuvarliyor ya kaptanim diger arkadaslarda oyle yaptı hesaplarkenVirgül sonrasi 2 hane degilmi
Kurallarmi degisti
ben varken 2 idiVirgulden sonra ucuncu hane 5 ve 5 den buyukse onundeki rakamı yuvarliyor ya kaptanim diger arkadaslarda oyle yaptı hesaplarken
Kaptanim bende yeniyim sadece arkadlarin ortalamalri bi listeye topladim bugun o zaman fark ettimKizlar eve Yeni geldik
Cok Cok güzeldi meclütü
ben varken 2 idi
Sagol bevegim anladim
tamam :)Ama olcmen gerekiyor. Bilmeden yorum yapamayız. Bi haftadır buradasın alismalisin artık bu düzene
iştahım yok ama :) hee birde sabah 2 tane kadın budu yedım ama 7 gıbı felan sonra uyudum onu yazmayı unutmusumTiyo bildigimiz hic listesini bozmuyor sporunu yapiyor ve gercekten kararli 4_5 cikolatayi yiyen ablam simdi koklamiyor bile
Ne guzel gorusmussunuz
canim hic yememissin cok dengesiz
Allah kabul etsin kaptanimKizlar eve Yeni geldik
Cok Cok güzeldi meclütü
ben varken 2 idi
Sagol bevegim anladim
Ben begendim canım. Sadece kuruyemisleri erken saatte tuketmn daha iyi olur afiyet olsunMenu cuma
Sabah(09:00)
2adet pankek avuc ici kadar(tam buğday unu peynir sut ve yumurta ile yapildi )
Domates salatalık roka
Ara(12:00)
1probiyotik yogurt
1kupa kahve
Ara(14:00)
4adet diyet sunta gibi olan biskuvi
2gunkurusu
Aksam(17:00)
1buyuk kase salata
150 g tavuk izgara
Ara(20:00)
Çay
1avuc leblebi
Su:2.5 lt yatana kadar 3olur
Spor:30dk yuruyus
Canım kadın budunu bir dahakine sadece cuma günü kacamaginda yemen iyi olur. Kizartmaydi dimi kofteler?tamam :)
iştahım yok ama :) hee birde sabah 2 tane kadın budu yedım ama 7 gıbı felan sonra uyudum onu yazmayı unutmusum
Anamm bocusum gelmiş hoşgeldin mervemmmmKizlar Merhaba ben geldimm
1 gun ortadan kayboldum liste karismis ayol
Ama helal hepinize nasil guzel bi takimiz herkez elinden geleni yapmis
Berilimberilceee Allah kabul etsin ablam bugunde aksilik hepimizin isleri vardi ben giremedm zaten internet yoktu neyseki toparlanip liste halolmus sende panik olmusum azcik kusura bakma ablam ilk gunden bole oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?