- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.161
Allah kabul etsin kaptanim
Kizlar Merhaba ben geldimm
1 gun ortadan kayboldum liste karismis ayol
Ama helal hepinize nasil guzel bi takimiz herkez elinden geleni yapmis
Berilimberilceee Allah kabul etsin ablam bugunde aksilik hepimizin isleri vardi ben giremedm zaten internet yoktu neyseki toparlanip liste halolmus sende panik olmusum azcik kusura bakma ablam ilk gunden bole oldu ama
Hosbuldum kuzum cepten internet aldm 500mb artk onunla idare edecem wifi nakilim oldu bugun ama bu sefer elektrk isi cikti elektirikci gelip kablomu cekcekms ne oda artk ne zaman yapilir bilmiyorum poffAnamm bocusum gelmiş hoşgeldin mervemmmm
Kaptanim bende yeniyim sadece arkadlarin ortalamalri bi listeye topladim bugun o zaman fark ettim
Allah kabul etsin gonlunuze gore olduysa ne guzel
Allah kabul etsin kaptanim
sagolun kizlar allah razi olsunKizlar Merhaba ben geldimm
1 gun ortadan kayboldum liste karismis ayol
Ama helal hepinize nasil guzel bi takimiz herkez elinden geleni yapmis
Berilimberilceee Allah kabul etsin ablam bugunde aksilik hepimizin isleri vardi ben giremedm zaten internet yoktu neyseki toparlanip liste halolmus sende panik olmusum azcik kusura bakma ablam ilk gunden bole oldu ama
bayram öncesi sessizliğidir umarım kaptanım bizde de biri geliyor gidiyor sonra öbürü geliyor kopukluk oluşuyor biraz bir de bayram öncesi olunca hepten telaş içinde insanlarbu aksam niye kimse yok burda
huuuuuuuuuu sesim geliyormu
onu bende anlayamadım :) tartı farkını nasıl anladığını da okuyamadım gözümden kaçtı sanırımHosbuldum kuzum cepten internet aldm 500mb artk onunla idare edecem wifi nakilim oldu bugun ama bu sefer elektrk isi cikti elektirikci gelip kablomu cekcekms ne oda artk ne zaman yapilir bilmiyorum poff
Anam bi giriyim dedm bizim takim bi karismis
Birde paylasim yeride karismis 2 saattr onu okuyom kafam almadi biri tatile gitms tarti farki cikms falan filan baya karisuktu
tatlı telaslar bunlar ablamm :)allah razi olsun canlarim
iyiki bugun yapmisim kizlarda yardim etti
gelenimiz cok oldu sükürler olsun
ama tosbisimle benim cadi cok yoruldu
birde panikledim listeye ama olsun sonu guzel baglandi
ben biraz panigimdir o nedenle kaptanken persembeleri yapardim listeleri cunku cumalari cok yogunum diye
amin ablam insalinti yapamadigim kizlar hepinizden allah razi olsun rabbim dualarimizi birbirimizden eksik ettirmesin
ayy benimde 50 mb kaldi yaa. Erdem uyusun kartini kullanayim paket yapayimHosbuldum kuzum cepten internet aldm 500mb artk onunla idare edecem wifi nakilim oldu bugun ama bu sefer elektrk isi cikti elektirikci gelip kablomu cekcekms ne oda artk ne zaman yapilir bilmiyorum poff
Anam bi giriyim dedm bizim takim bi karismis
Birde paylasim yeride karismis 2 saattr onu okuyom kafam almadi biri tatile gitms tarti farki cikms falan filan baya karisuktu
Ben burdayim ablambu aksam niye kimse yok burda
huuuuuuuuuu sesim geliyormu
Ama ecem hergün daha iyi haberler geliyorben geldim kızlar şimdi içimdekini döküp rahatlama zamanı :) annemin dünkü halini gördükten sonra dün erkende uyuyamayınca gece ağlama nöbetleri geçirdim sabah 4te daha uyumamıştım ama dua ziyareti yapacaktım bu yüzde 8,30da kalktım ..3 de hastaneye geçtim ben girmedim bugün ama içeri almaları epey zaman aldı ve beklerken çok fazla stres oldum bilinci açılmış sanırım bayağı inşallah daha iyi haberler alırız sonra da bayram için ciciler aldım az uyuduğumdan stres daha da etki etti ance toparladım biraz kendimi ama hala başım çatlıyor ve resmen susuzluktan kurudum bugün gündüz sadece 1 litreye yakın içtim ama şu an dalıyorum resmen suya
ay bende bende bugün stresten neye ağlayacağımı şaşırdım annemin yeni yoğun bakımı yenidoğan yoğun bakımıyla aynı koridorda o bebekleri gördükçe dua edip edip ağladım bir arada aklıma betüşün oğlu gelditatlı telaslar bunlar ablamm :)
amin ablam ins
ayy benimde 50 mb kaldi yaa. Erdem uyusun kartini kullanayim paket yapayimyoksa ben yaparim diye erteleyip duruyor uyuz
Iyi yapmışsın sende kuzum internetsiz olmuyor maalesef hem özledik kız seni
Bu arada betusum nasıl çok özledim betusumu
Ben burdayim ablam
ablam dün ki hali çok kötüydü ondan bu kadar harab oldum ama bugün babamı istemiş yanına ece gelsin mi demişler yok demişAma ecem hergün daha iyi haberler geliyorçok harab ettin kendini be yavrum yapma böyle lütfen
ayy çok şükürrr selam söyle :)Betusun oğlu iyi ececm cok sukur kaynams kemigi
Bugun betulleydik hilalcm aliswers yaptk cilginlar gibi
Elhamdülillah iyi haberler başladı insallah daha da iyi olur
yok abla fırında ne kızartması :) baya çıktı kıyma haslanmıs pırınc içinde bahahart wardı bu kadar :)Ben begendim canım. Sadece kuruyemisleri erken saatte tuketmn daha iyi olur afiyet olsun
Canım kadın budunu bir dahakine sadece cuma günü kacamaginda yemen iyi olur. Kizartmaydi dimi kofteler?
ay bende bende bugün stresten neye ağlayacağımı şaşırdım annemin yeni yoğun bakımı yenidoğan yoğun bakımıyla aynı koridorda o bebekleri gördükçe dua edip edip ağladım bir arada aklıma betüşün oğlu geldiona niye okuyup ağladım bilmiyorum valla nasıl oldu ki yavrusu
Stresten sanırım kuzum patlama olmuş sende. Ama annen için güçlü olmalısın canım tamammiablam dün ki hali çok kötüydü ondan bu kadar harab oldum ama bugün babamı istemiş yanına ece gelsin mi demişler yok demişkaçarı yok en geç bayramın ilk günü ben gireceğim
Saol caniiim oglus duzeldi cok sukurrr :)Günaydın kızlar
Teşekkür ederim hepinize.tlf dan tek tek alamadim msjlarinizi. Benim böcek fobim var.canlı yada ölü gördüğümde kitlenip kalıyorum. Evimde bile görsem eve geri giremiyorum temizlenmeden.çocuk gibi bi durum ama konusamayacak hale geliyorum.kusuyorum.nefes alamıyorum.o derece.gece diazemi ondan vurdular.dün sabah denizdeydik oglumla.tam sahile çıkıyorum oğlum botunda elimdeydi.dalga çarptı ve devrildi.kopuklerden kayboldu 10 sn kadar göremedik.elimde şapkası kalakaldi. Bayilmisim ben suyun içine. Hayal meyal hatırlıyorum söylenenleri. Çıktı iyi nefes alıyor aglamadi bile vs vs. Kucağıma verdiler sonra. Eve geldik toparlandik hastaneye gitcez diye.yığenimi yıkadı annesi banyodan çıkardiniz diye bi kasti kendini.13 aylik cocuk katılıyor nefessiz kaldı kasildi vücudu. Mosmor oldu yuzu.annesi ağlamaya başladı kucağıma aldım cimdik attım yüzüne ufledim vs çığır attı 1 kere.sonra yığıldı kucağıma. Gözler kaydı. Baygın. Mosmor babası koştu geldi.sarstı saplak atti ağlamaya başladı yeniden. Annesi yığıldı bi köşeye. Bu ikisini 30 dk içinde yasadık. Herkes normale döndü. Oğlum iyi.cigerleri temiz.kızımız gayet iyi.ne yedik o valizleri nasıl toparladik da yola düştük bilmiyorum. Yolda petrole durduk oğlum kucagimda bez degistircem koridor karanlık basamak yapmışlar oda girişine hemde kırık dökük. Ben bi yuvarlandim.oğlumla.ona bişey olmasın diye korudum.dirseklerim.sağ dizim.sağ ayağa bilegim.sağ elim şiş. Morarma kızarma ağrı hepsi var.oglumda bişey yok çok şükür. Eve geldik ama bi de bize sorun.1.5 saat ağladım eve girinceye kadar.
Oğlum öğlen uyuyunca PC'den geçmişe giricem.
ballikayfe annen nasıl oldu? Yeni takımın nasıl gidiyor?
KumraL_KrakeR ev tasinman nasıl gidiyor? Kolayladin mi biraz?
@mefkurem ulaŞti mi memlekete?
Yolda tatilde olan herkes iyimi?
Alinin_Annesi bebis nasıl oldu?
@eliya toparladin mi tatil dönüşü işlerini?
berilceee kaptanimiz döndü mu resmi olarak? :) o ne demekse.
@seydan94 kaptanimiz ne yaptı yurtdışı islerini?
Adını hatirlayamadigim herkes iyimi? Bi sıkıntı yoktur inşallah.
Yeni arkadaşlar gördüm.hosgelmissiniz bacilar. En kısa zamanda fit olmanız dileğiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?