Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kabul etsin kaptanim

berilceee
Ablacim allah kabul etsin :)

allah razi olsun canlarim
iyiki bugun yapmisim kizlarda yardim etti
gelenimiz cok oldu sükürler olsun
ama tosbisimle benim cadi cok yoruldu
birde panikledim listeye ama olsun sonu guzel baglandi

ben biraz panigimdir o nedenle kaptanken persembeleri yapardim listeleri cunku cumalari cok yogunum diye

Anamm bocusum gelmiş hoşgeldin mervemmmm
Hosbuldum kuzum cepten internet aldm 500mb artk onunla idare edecem wifi nakilim oldu bugun ama bu sefer elektrk isi cikti elektirikci gelip kablomu cekcekms ne oda artk ne zaman yapilir bilmiyorum poff
Anam bi giriyim dedm bizim takim bi karismis
Birde paylasim yeride karismis 2 saattr onu okuyom kafam almadi biri tatile gitms tarti farki cikms falan filan baya karisuktu

Kaptanim bende yeniyim sadece arkadlarin ortalamalri bi listeye topladim bugun o zaman fark ettim
Allah kabul etsin gonlunuze gore olduysa ne guzel

Allah kabul etsin kaptanim

berilceee
Ablacim allah kabul etsin :)

sagolun kizlar allah razi olsun

ben geldim kızlar şimdi içimdekini döküp rahatlama zamanı :) annemin dünkü halini gördükten sonra dün erkende uyuyamayınca gece ağlama nöbetleri geçirdim sabah 4te daha uyumamıştım ama dua ziyareti yapacaktım bu yüzde 8,30da kalktım ..3 de hastaneye geçtim ben girmedim bugün ama içeri almaları epey zaman aldı ve beklerken çok fazla stres oldum bilinci açılmış sanırım bayağı inşallah daha iyi haberler alırız sonra da bayram için ciciler aldım az uyuduğumdan stres daha da etki etti ance toparladım biraz kendimi ama hala başım çatlıyor ve resmen susuzluktan kurudum bugün gündüz sadece 1 litreye yakın içtim ama şu an dalıyorum resmen suya

onu bende anlayamadım :) tartı farkını nasıl anladığını da okuyamadım gözümden kaçtı sanırım

tatlı telaslar bunlar ablamm :)
alinti yapamadigim kizlar hepinizden allah razi olsun rabbim dualarimizi birbirimizden eksik ettirmesin
amin ablam ins
ayy benimde 50 mb kaldi yaa. Erdem uyusun kartini kullanayim paket yapayim yoksa ben yaparim diye erteleyip duruyor uyuz
Iyi yapmışsın sende kuzum internetsiz olmuyor maalesef hem özledik kız seni
Bu arada betusum nasıl çok özledim betusumu
bu aksam niye kimse yok burda
huuuuuuuuuu sesim geliyormu
Ben burdayim ablam

Ama ecem hergün daha iyi haberler geliyor çok harab ettin kendini be yavrum yapma böyle lütfen

ay bende bende bugün stresten neye ağlayacağımı şaşırdım annemin yeni yoğun bakımı yenidoğan yoğun bakımıyla aynı koridorda o bebekleri gördükçe dua edip edip ağladım bir arada aklıma betüşün oğlu geldi ona niye okuyup ağladım bilmiyorum valla nasıl oldu ki yavrusu

Ama ecem hergün daha iyi haberler geliyor çok harab ettin kendini be yavrum yapma böyle lütfen
ablam dün ki hali çok kötüydü ondan bu kadar harab oldum ama bugün babamı istemiş yanına ece gelsin mi demişler yok demiş kaçarı yok en geç bayramın ilk günü ben gireceğim

Ben begendim canım. Sadece kuruyemisleri erken saatte tuketmn daha iyi olur afiyet olsun

Canım kadın budunu bir dahakine sadece cuma günü kacamaginda yemen iyi olur. Kizartmaydi dimi kofteler?
yok abla fırında ne kızartması :) baya çıktı kıyma haslanmıs pırınc içinde bahahart wardı bu kadar :)

ablam dün ki hali çok kötüydü ondan bu kadar harab oldum ama bugün babamı istemiş yanına ece gelsin mi demişler yok demiş kaçarı yok en geç bayramın ilk günü ben gireceğim
Stresten sanırım kuzum patlama olmuş sende. Ama annen için güçlü olmalısın canım tamammi

Saol caniiim oglus duzeldi cok sukurrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…