- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.121
Koşturmacan çok seninde. Maşallah tosbaya.İnşallah sağlıkla huzurla sevgiyle büyür bütün ömrü boyunca...Cekım salı günü ınsallah konsept melek olacak
Bır beyaz elbıse tulum bulacam daha herifin sakalını sacını kestırecem ıkızler sehri dısından gelecek
Anası kutusunu yesın meleklık yakışır kuzuma
Haaa söylemeyı unuttum benım kuzu 2980 kg oldu teyzelerı
Seninki kötüymüş be abla.Banada emzirme döneminden kalma bi deli istah peydah oldu.Sizden utanmasan hayatta durmam vallaBen mutsuzkende mutluykende
Arabeskse bagladıgımdada
Romentık komedı halımlede yıyom
Sole sindi usta derdımın dermanı ney
Yok kız boyle alıştıHoşbuldum orti.2 saati geçmiş.Oku oku beynim döndü valla.2 gr beynim var onu da siz haşat ettiniz geçmişle :)
Aman yok ben bakmayım.pcye falan kusarım.Masraf çıkarma bana güz güz. .)
Kaptan kopmuş.İnişteye mi sinirlendin bakem ablişko? Şaka bi yana bende acıya acıya acıkanacak hale geldim 6 yılda. Doğru diyon aslında.Acımayacan bunlara.En iyisi babam o da annemi üzüyo misali. Kilo hedefini tutturunca kendime sıkı bi dolap düzecem de para başka yere aksın istemiyorum şimdiden.
:)))))) Senin herif harikaymış be abla. O modelden kalmamış burda.Biz de bununla idare ediyoruz :)))Yok kız boyle alıştı
Mefkus bılır bız ayrıldık hemen kredı kartını bosalttım
Herıf 1.5 yıl ayrı kaldık herseyı ödedı lımıtıde arttırdı
Arada çocukları görmeye geldı bırde araba aldı
Bızımkı müsayit sagılmaya
Çek'im yasasına cok ınanıyomAllah bundan sonrasını sakin,selim yazmış olsun inşallah. Bende bazen sakinlikten sıkılmama fırsat ver diye dua ediyorum. Nedense bitmiyor koşturmaca.İliklerime kadar yorgunum yazarken gözleri dolan bi hatun oldum...
Buna dua edenlere öyle mınnet doluyumkı anlatamamKoşturmacan çok seninde. Maşallah tosbaya.İnşallah sağlıkla huzurla sevgiyle büyür bütün ömrü boyunca...
Sonu yok annem ye ye de ben gıbımı olSeninki kötüymüş be abla.Banada emzirme döneminden kalma bi deli istah peydah oldu.Sizden utanmasan hayatta durmam valla
Yavru agam benım aslanım epey yontuldu 22 senede sükürAbla ben kaçar.
Fıstığım uyandı.Fındık da eli kulağında.Büyük bal kabağını da uyandırayım da iki egzos çekelim dışarı çıkıp.Sıkıldık evde otur otur.
:)))))) Senin herif harikaymış be abla. O modelden kalmamış burda.Biz de bununla idare ediyoruz :)))
anacım depresyona girmeye vaktimde kalmadı haftaya gidiyorum evi derlemem toparlamam lazım çekmeceler dolaplar bir de valiz dizilecek inşallah annem yoğun bakımdan pazartesiye çıkar da bari giderken gözüm arkada kalmaz sık sık telefonla kendi sesini duyarım trip de atsa nabayım çıksın da .. bir de gidince orada toparlanmak var yurt yemeklerine göre öğün ayarlama düzenli spora alışma, okul staj falan derkenYalnızlık deme bana.Ölcem mutsuzluktan
kulağıma küpe ettim bunuuuIkı kaşığının bırını kırın abla sözü dinleyın
Evlere zarar bır kadınım hıc kotu yanını görmedim
Aglamayana meme yok kedı modunda habıra ısteyın
Müstahakkkk bunlara
oy maşallahCekım salı günü ınsallah konsept melek olacak
Bır beyaz elbıse tulum bulacam daha herifin sakalını sacını kestırecem ıkızler sehri dısından gelecek
yememek tabisi bende 2 gündür yiyom bi daa acıkıyom inattan yemiyorumBen mutsuzkende mutluykende
Arabeskse bagladıgımdada
Romentık komedı halımlede yıyom
Sole sindi usta derdımın dermanı ney
ellerine sağlıkYavru agam benım aslanım epey yontuldu 22 senede sükür
Afiyet olsun canım
olabilir canım ama annenin böyle yapmasına üzüldüm
yarın yapalım o zaman busem duraklamayi kirmam lazim kac hafta oldusinirlerim bozuluyor artık
kız valla teksin nasıl olsa çıkıp yurusee
Aynen ya fatma yok ortalarda
Iyi geceler busem
Ben koşmuyorum zsten 6 da yürüyorum. Bir kaç kerede sordum eltime öncedinde de kaynanam oturuyordu ona da sormußtum hiç s3s gelmiyor diyordu. Bilmiyorum ben ćok da hızlı basmam yere. Kızım 25 kg ama ćok hızlı basıyor yere. Eltim büyük kızımın gece su içmeye kaltığını anlıyorum diyor.
Buse çok ds kullanılmıuor canım. İnan ćocuk yokken dışarıdz rahatla bu ihtiyacını giderebilirsin. Benim evim de 2+1 sma iki ćocuk var. Mutfakta duruyor bant. Dır 2 yıl sonra kendi evime geçeceğim orads bodrumum olacak oraya koyarım diye düşünüyorum. O yüzden bekletiyorum.
Benim ki de cimri değil ama iş yapmayı sevmez. Ne alırsam alayım ne parasını sorar ne de nereden aldın der.
Ćocukla dışarıda zor oluyor. Sma çocuk yoksa sorun olmaz bence kış da olsa. Ama ben batı tarafta kış olmuyor ki çok. Daha karlı geçen bölgeletde zor tabi dışarıda yürümek.
Süperrr.
Hilalcim inan gözden kaćırmıßımdır. Kedinlikle bir art niyetim yok. Gerçekten kırdıysam seni farketmeden de olsa hakkını helal et. Cidden hiç bir art niyet yok canım. Ćok üzüldüm.
Hilal cım bence bünye alıştı bu beslenmë şekline değişiklik yap şaşırt bünyeni belki de detoks denemelisin.
ucuz atlatmışsın bugünü. Afiyet olsun.
kaçamağı ni sevsinler. Afiyet olsun canım menun güzel.
vuu güzel menü. Afiyet olsun.
doğum günün kutlu olsun tatlım da o baklavaları yaş pastalar ne öyle aman Yarabbi çok fena yemişsin dikkat et tatlım ya. Bugün güzel afiyet olsun.
Ay canım ya berbat o haplar düşünsene 1 hala bütün sistem duruyor bende zaman zaman içtim çok pişmanım.
öyledir o duygu tuhaf :)))) ama güzel.
güzel canim afiyet olsun.
Valla yurudum yarım saate yakın. Oğlan park istiyor gece çıkıyoruz ben yürüyorum onlar oynuyor. Ama pert im zor yurudum sürekli bir kosturmaca neyse ki gorumcemler gitti bugün yarın temizlik zamanı.
yeter artık su baklavaları yemeyinnnnnn :))))
Üzülme ni istemiyordur tatlım.
Afiyet olsun canım. Yarın yaparsın sporunu inşallah.
Bence de alma 8 sene evde aşkı olarak kullandım :)))) ev olunca yapılmıyor bi spor salonuna yazıl daha iyi.
Yürüyüşten geldim kızlar hala uyuyo musunuz? Bu arada tartım fayansa çarptı çalışmıyor oy oy
kızlar nick değişikliği nerden yapılıyor böyle 0702 bon gibi olmuş
O zaman sarılıp opusun bi vedalasin esinede şöyle tartı alsın sanabütün pis işleri ben kocaya yaptırırım
Günaydın kızlar
Umarım iyisiniz
Migrenim tuttu gözüm agrıyor midem kötü bombok bır durumdayım
Delı bır yağmur var soguk
Offff negatıfım bugun
Kızlar nicki sormuştum ama bilen yok mu nerden degistircem
Eki Görüntüle 1885986 bi ogun yedim diye tum gunu batirmiyoruz
Pringles domuz yağından yapılıyor kuzum.Kendi gözlerimle gördüm etiketiniBenimde en çok sevdiğim cipsti.Veda ettim...
Şok üstüne şok ben
:)))) Bende alıyorum bu tepkileri.İnsan uçuyor mutluluktan.
Açlık krizlerini yoğurtla ayranla geçistir.Yoksa kendini ekmekarası yerken bulursun
Gurbet kendi memleketinde bile hissediliyor bazen.Allah yardımcın olsun...
Çok cici :)
Ben 6 yıldır evliyim genelde bütün ay böyle geçer.Çok nadirdir sakin selim geçen günüm
Kız noldu ? Ne dediki,?Ay dur belki yazmışsındır geçmişte.Hemen bakıyom
Bende mutlu olunca yiyenlerdenim.Hemde çok yiyenlerdenim.Hemde kör kuyu gibi yiyenlerdenim.
Kız daha 1,5 ay var.Nerden baksan 6 hafta en az.Haftada 1,5 versen.Ki sen daha fazla verirsin.Ohooo neler olur neler
Başka kh olmayınca simiti görmedim ben.Afiyet olsun :)
Kız fellah köftesi haşlama bi yemek niye üzüldün.Süze süze yediysen bence sorun yok.Sonuçta belli bi miktar yağa ihtiyacı var vücudun. Günün tek menüsü olunca ağır olmuş sanırım biraz. Dengeli 3 öğün yap bence eskisi gibi.Afiyet olsun.Su ne kız öyle.O kadar yemekten sonra 2 lt su içer insan ister istemez.
Bayram sonrası fena değil menüsü.Cino fena sinsi kaloride.Afiyet olsun.
İlk menü için gayet başarılı. Afiyet olsun.
((((( Öyle özledimki bu dediğini yapmayı.Kınamayın beni ama nefes almaya ihtiyacım var.Böyle dediğim bi gerizekalı çocukların seni boğuyormuki demişti.Angut. Ben sadece... Amaaan işte.Anlayan anlasın,halim yok detaylandırmaya duygularımı....
Bende ona öyle üzüldümki.Dün akşam bari pastayla höşmerimi yemeseymişim kesin 500 falan gitmiş bende.
Düzdürülmüş balık güzelmiş :) Afiyet olsun.
Çanta alışverişim çok zorlu geçer benim.Mutlaka 2-3 hatta 4 çanta arasında kalır,bi tonda taksitli borç yapar min.2 çantayla dönerim.Hastalıkta değil aslında çanta bende ama gittiğim mağaza manyak modeller çıkarıyor.Hainler :)
Oğlan ishal,kız mızmız,hava sıcak,yol uzun,ev kalabalık derken bi de o çıkmasın dediydim.Ondan kullanıştım geciktiriciyi.Hayatımda bu 2.oldu.Diğeri de düğünümdeydi
Bayramertesi düzelemeyen menülerden.Afiyet olsun :)
Sağol ortiiiii
Yalnızlık deme bana.Ölcem mutsuzluktan
Bende de yarım tepsi var hala.Açmıyorum fırının kapağını.Bile bile..
Sağol canımcım
Cekım salı günü ınsallah konsept melek olacak
Yok kız boyle alıştı
Mefkus bılır bız ayrıldık hemen kredı kartını bosalttım
Herıf 1.5 yıl ayrı kaldık herseyı ödedı lımıtıde arttırdı
Arada çocukları görmeye geldı bırde araba aldı
Bızımkı müsayit sagılmaya
Kızlar bende dışarı çıkıyım mama bıtmıs
tahmin ettim böyle olacağını :) ama ayşe abla 1 haftalık alıntı yaptı bu sabah ondan bu pek dokunmadıfeci alıntı geliyo
Aman nazar değmesin,Poni sinbonun digital var bende 7 yıldır kaya gibi maşallah deyim :)
Aslında aç gözlü olan beyinanacım depresyona girmeye vaktimde kalmadı haftaya gidiyorum evi derlemem toparlamam lazım çekmeceler dolaplar bir de valiz dizilecek inşallah annem yoğun bakımdan pazartesiye çıkar da bari giderken gözüm arkada kalmaz sık sık telefonla kendi sesini duyarım trip de atsa nabayım çıksın da .. bir de gidince orada toparlanmak var yurt yemeklerine göre öğün ayarlama düzenli spora alışma, okul staj falan derken
kulağıma küpe ettim bunuuu
oy maşallah
yememek tabisi bende 2 gündür yiyom bi daa acıkıyom inattan yemiyorumyedikçe şımarıyor bu mide denilen şey boğaz mı deseydim yoksa
Küçük ergenler resmen bu gunlerde geçecek ama ruhen cok yaşlandiriyolar biziHoşgeldin 2 yaş sendromuGüneşli bir yaz günüydü.Yıllardan 2015... Bu çocuk kimin acaba,anası nerde bunun diyerek bakmıştım kızımın ilk krizine. Elimden tutup sevimli sevimli park gezen melek gitti içine 3 harfli girmiş gibi bi mahlukat geldi sanki evimize.O gün bugün reziliz heryerde.Markette,parkta,gezmede,misafir varken evde.. Kendi annemlere gidemez oldum içime sine sine.Şımarıklıkta tarih yazıyor kızım.Ve her geçen gün kendini egale ediyor branşında....
Bak kızıyom artık be ne kızrezil menüm
sabah 11.00 kahvaltıya arkim geldi
1 hasl yum
1 ,5 dilim kepek ekmek
1 tatlı kasıgı reçel
1 orta domates
yarım kk beyaz peynir
1 çay kaşığı cevizli kahvaltılık sos
öğle 14.00
4 yk patates salatası
3 kurabiye
15.00
3 ü 1 arada nescafe
2,5 lt su
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?