- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.101
Bende mutlu olunca yiyenlerdenim.Hemde çok yiyenlerdenim.Hemde kör kuyu gibi yiyenlerdenim.Hep diyoruzya sağlıklı beslenmeyi hayata geçirmek diye
Işte bunu yapmayınca hooooop geri geliyor hepsi
Bende nasıl olduğunu anlamadım hiç bi kıyafetim olmuyor kendim den nefret ediyorum
bahar aranızda çok az yaş var bu da ne demeeeeekkkkkk
S.DİK YARIŞIIIIIIIIIIIII
Kız daha 1,5 ay var.Nerden baksan 6 hafta en az.Haftada 1,5 versen.Ki sen daha fazla verirsin.Ohooo neler olur nelerbenim kasıma kadar kiloları vermem lazıımmmmmmmmmmm
bebek istiyom hulleeeeeeeyyynnnnnnnn
Kasımda aşk başkadır olacak sanırsam bu yılBende istiyom bende
Allah nefsine sahip çıkmayı,densizlerle karşılaşmamayı,diyetini bozmamayı nasip etsin yoldaş abla :) Hoşgeldinberilceee
Kaptaniçem tartı farkı varmı bilmiyorum burdaki digital değil
Bugünkü kilo bildirimiyle takıma giriş yapmak istiyorum tabi bi sakıncası yoksa
Gelelim bildirime
Valla çok şaşırdım kesin 4-5 kilo daha almışımdır diyodum
Başlangıç tarihi :16.09.2016
Başlangıç kilo :88
Hedef :65
Bu sefer 65 olmadan bırakmak yok
Bence bayrama rağmen Sonuçlar yinede güzel
Herkese tebrikler
Kızlar Emek veren herkese tebrikler
Yine bi analiz dönemini 1.olarak bitirdi 9.takım
Aynı zamanda notumuzuda yükseltmişiz
Kız dur bu ümitsizlik ne hemen.Bi başla,bi kafanda oturt bakalım menülerini.Düzenin oturdukça kilolar gider.Hıc dıkkat edemedım cok sınırlıyım kendıme su anda..Bır turlu olmuyor nedır anlamadım.Insanlar ne guzel yavas yavas verıyor kılolarını..Bu kıloyla yasamaya devam etmek ıstemıyorum ya((((((
Bende çok severim spordan sonraki hafifliği.Özledim kaç haftadır yapamıyorumKızlar 40 dk yürüyüşümü yaptım. Kelebekler gibi uçuyorum muyluluktan. Spor yapınca çok mutlu oluyorum. Kendim için bir şey yaptığımı hissediyorum.
Başka kh olmayınca simiti görmedim ben.Afiyet olsun :)Kizlar ilk menü benden
Saat 8
1 kutu süt 200 ml.
Saat 12:30
Yarim simit
2 kk peynir
Yesillik
Saat 15
1 kase yoğurt
Saat 18:30
8 kaşık etli türlü
1 kase yoğurt
Bol salata
Su 9 bardak daha içerim
Spor yine yok
Kız fellah köftesi haşlama bi yemek niye üzüldün.Süze süze yediysen bence sorun yok.Sonuçta belli bi miktar yağa ihtiyacı var vücudun. Günün tek menüsü olunca ağır olmuş sanırım biraz. Dengeli 3 öğün yap bence eskisi gibi.Afiyet olsun.Su ne kız öyle.O kadar yemekten sonra 2 lt su içer insan ister istemez.menüm
öğle 15.30
6 yk fellah köftesi
8 yk soğanlı patates salatası
ikisi de yağlıydı gayet
su henüz 750 ml
spor yok
Bayram sonrası fena değil menüsü.Cino fena sinsi kaloride.Menü
Sabah 11:30
Bir bardak süt
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Öğle 13
Bir tane cino
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Bir büyük kase salata
Su 2 yi gecti
Spor 45 dk yuruyus
İlk menü için gayet başarılı. Afiyet olsun.Evettt ilk menüm gelsinnnnn
10.00 _2 yumurtalı omlet, 2 lokma peynir, 1 parmak kadar ev ekmeği, Dom.salat.maydonoz
14.00 ___4-5 kş. Yeşil fasülye, yoğurt, bikaçtane cin biber, avuç içi kadar ev ekmeği
Çarşıda 1 lokma simit
19.00 __1 tabak kıymalı menemen, yoğurt
Su 2 lt olur
2,5 saat çarşıda dolaşma +20 dk tempolu dönüş yolu
İyi akşamlar herkese kirk yılın başı tek basıma alışverişe çıktım çocuksuz tuhaf bi duyguydu
Bende ona öyle üzüldümki.Dün akşam bari pastayla höşmerimi yemeseymişim kesin 500 falan gitmiş bende.Nice mutlu yıllara cnm
Düne rağmen eksi olman çok güzel
Demekki daha fazla eksideymişin
Düzdürülmüş balık güzelmiş :) Afiyet olsun.Bu günkü menüm
Sabah 10.00
5 yk menemen
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Salatalık
Öğlen 14.00
50 gr yağı düzdürülmüş tonbalığı
1 domates söğüş
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 bardak süt
Akşam 18.30
2 parça haßlanmış kırmızı et
1 kase yoğurt
2 litre su
40 dk yürüyüş
Çanta alışverişim çok zorlu geçer benim.Mutlaka 2-3 hatta 4 çanta arasında kalır,bi tonda taksitli borç yapar min.2 çantayla dönerim.Hastalıkta değil aslında çanta bende ama gittiğim mağaza manyak modeller çıkarıyor.Hainler :)Elif fena değil menü. Ama hadi yatmadan 30 dk spor yap kuzum.
Buse yarından itibaren düzrnle canım menüleri. Cok sağlıksız böğle.
Olsun kız anlamasınlar. S4n verdiğini görüyormusun mutlu ol. Bazı insanlar da özellikle demezler. Hasetliklerinden. Noßver. Ben birinden taktir beklemem kıyafetlerim bollaßtığı zaman en güzel motivasyondur bana. Şimdi ilk hedefim bit tane petrol mavisi psntolonum var onu hiymek. 42 beden ama kalıbı dar herhalde.
Hilal öģlen keßke bir şeyler ekleseydin. Sadece cinoyla bırakmasaydın
Güzel menü zuhalcim afiyet olsun.
Ayyy bayılıyorum ben. Keyfinr göre davranıyorsun. Hele para da bolsa cepte ohhhh deymeyin keygime. Bayılıyorum alışvetişe. Hele çanta alışverişine.
Oğlan ishal,kız mızmız,hava sıcak,yol uzun,ev kalabalık derken bi de o çıkmasın dediydim.Ondan kullanıştım geciktiriciyi.Hayatımda bu 2.oldu.Diğeri de düğünümdeydiminicik cino ama kalorisi cüssesinden büyük haberin olsun hilalim. afiyet olsun su fena degil spor güzel
yarın pro günü yapalım mı?
valla batırdığım için sonrasında boğazından gecmiyor aksam
valla sevinilir abla cünkü almamak büyük basarı hele de bu bayram sürecinde evinden uzakta. tebrikss
menü güzel suyu az daha iç abla. afiyet olsun
ooo hedef büyük. benim yılbaşına hedefim hamişlikkasımda 56 olmak
tatlım cidden menü batıkmış. olsun artık ileriye bakıcaz bugün toparlamıssın.
geçmiş dogum günün kutlu olsun kuzucuum :)
yaa keske hiç kullanmasaymıssın ben hiç kullanmadım tatilde bn de regldim olsun hormon bozmak daha beter. bi an önce normale döner vücut inş.
kız sen ne zamandır geçmişe bakmıyorsun. bu kadar gecmişi nasıl okuycan anam sen?? bi aksam vakit ayır da oku artık.
ay ne desem bilemedim bende cocuk olmayıncarahat etmişsindir bi oh demişssindir bencee
afiyet olsun elifin. tonu süzsende light değilse cok yaglı oluyor canım ona dikkat et light tüket.
aynen menülein iyice battı bu ara
kız zaten bu gelenler beni en son 6 kg zayıf halimle görmüştü. kilo almıssın şişmişssin demediklerine şükür
Bayramertesi düzelemeyen menülerden.Afiyet olsun :)Menüm
11.30
1 d beyaz ekmek (tam b bitti alamadm)
3 çatal yumurtalı patates
Domates,salatalik
14 gbi 1 dilim baklava
19.00
1 d ekmek
1 KK peynir
Esim beni beklemiş yemek yapmamis söylendm biraz
Su,1,5
Spor, 1 saat yürüyüş
Sağol ortiiiiisemplice_signora ortaaam geçmiş doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun iyi ki benim ortaam olmuşsun
Kızlar bana bu hafta bir şeyler oldu git gide gidiyor kafam bugün regl oldum sanırım geçen ay denize girmiştim onla ilgili bir sıkıntı olduğundan çektim o kadar.. Ve aşırı baş dönmem vardı. dün ki gezme iyi geldi ama yine de kendimi çook yalnız hissediyorum. Annemde bugün beni görmek falan istememiş okula da gitsin gitsin boşver demişmoralim sinirim hepten bozuldu
Bende de yarım tepsi var hala.Açmıyorum fırının kapağını.Bile bile..bayram bitti baklavalar bitmedimi
Sağol canımcımabla menulerim herzamanki gibi günlük yürüyüşe çıkıyorum ama yok gitmiyor takıldım kaldim
listeye dönüş yolunda iyi abla :) afiyet olsun
benim mezun olmak ablains olabilirimm
vuhuuu uçmuş gitmiş senin menun aysecim ama toparlamaya calismissin bugün. Doğum gününkutlu olsun canım
bi daha kullanma canım
ay ne güzel bi ara bende çıkayım yaa
Afiyet olsun canım güzel
Kacamagin yanına başka bişey yemeyim dedim canım
20 gr lık 80 kalori busemm
Ya pro günü değilde kalıcı bişey lazim ya
Afiyet olsun canım
Buse söyleyince bakkallari aradım canımbi tanesinde buldum
Neden yanında istemiyor ki ya
Akşam ekmek olmasaymış iyiymiş.Afiyet olsun.Menüm
Sabah(8:30)
1.5 yumurtalı omlet
Maydonoz
Salatalık
Ara(11:00)
Sütlü kahve + 2gun kurusu +2altinbasak
Öğle(14:00)
1kepce yayla çorbası
100g et sote
Salata
1dlm ekmek
Ara(16:00)
Mistik çay
Aksam(18:00)
1dlm ekmek
50g suzulmus light tonn
1/2 minik haşlanmış patates
Su:3lt sporu akşam yapacaktim ama oğlum yeni uyudu kuduruklugu ustundeydi bu saattede koşu bandına cikamam ses yapıyor alt kata.tvde henüz yapılmadı yapılsa onda kayitliydi leslie ve platesleryarına kaldı malesef
Teşekkür ederim şekerim. :)Benim yılbaşı hedefim 72 kg. Büyük hedef ama bakalım zorlayacağım.
Geçmiş doğim günün kutlu olsun canım.
Menülere gelincr ćok olmamış. Artık toparlarız hrp betsber bizimkiler de süper değil.
Bir kaç ay etkiler csnım. Sonra toparlarsın.
Dikkat edeyim bundan sonra busem. Tonbalığıji light alayım o zaman. Yemek olmayıncs dolapta iyi geliyor .
Yapıyorsa süper. Benimki aç yatacağını bilse gene yapmaz. Bu durimda bizim fix menü ya köfteci ya da bslıkçı.
Bence de sok buse. Sonra hazıra alışıyorlar.
Canım sıkma canını annen de hastsnede bunalmıştır. Sen de üzülme diye çağırmamıştır.
Sağol gülümGeldimi üst üste gelir zaten geçmiş olsun
İğne yapıyorlar oda uyutuyorPoni sinbonun digital var bende 7 yıldır kaya gibi maşallah deyim :)
Elif'im Nur'um aynen öyle benım mınık tosbısAhhh berilim nazar değdi sana. Oku güzelim kendine.
Biraz dinlen diyeceğim ama tospalarla dinlenmek pek olmuyor
Hemde ne abarttım o gün. Sanırım bu ilaç yüzünden oldu.Açlık hissi hiç bitmedi.Höşmerime dayanamam zaten.Ama pastayı bildiğin yedim gece geceHilal cım bence bünye alıştı bu beslenmë şekline değişiklik yap şaşırt bünyeni belki de detoks denemelisin.
ucuz atlatmışsın bugünü. Afiyet olsun.
kaçamağı ni sevsinler. Afiyet olsun canım menun güzel.
vuu güzel menü. Afiyet olsun.
doğum günün kutlu olsun tatlım da o baklavaları yaş pastalar ne öyle aman Yarabbi çok fena yemişsin dikkat et tatlım ya. Bugün güzel afiyet olsun.
Ay canım ya berbat o haplar düşünsene 1 hala bütün sistem duruyor bende zaman zaman içtim çok pişmanım.
öyledir o duygu tuhaf :)))) ama güzel.
güzel canim afiyet olsun.
Valla yurudum yarım saate yakın. Oğlan park istiyor gece çıkıyoruz ben yürüyorum onlar oynuyor. Ama pert im zor yurudum sürekli bir kosturmaca neyse ki gorumcemler gitti bugün yarın temizlik zamanı.
yeter artık su baklavaları yemeyinnnnnn :))))
Üzülme ni istemiyordur tatlım.
Afiyet olsun canım. Yarın yaparsın sporunu inşallah.
Bence de alma 8 sene evde aşkı olarak kullandım :)))) ev olunca yapılmıyor bi spor salonuna yazıl daha iyi.
Bizdedir ben hıc avm gezmem benımkı sever alısverısiBenimki cimri ya gider dijital olmayan,en eski tartilardan alır gelir
Oy hılalım sagolgeçmiş olsun ablacim
Belki duraklama değildir canım bayramdan dolayı verememissindir belki. Bide meton bozulmasın
Ikı kaşığının bırını kırın abla sözü dinleyın@kartanesi0702 perde için kalın siyah çöp poşeti fikrine bayıldımBende parkyatağın yanlarını ve üstünü çarşaftan cibinlikle kapatmaya karar verdim.Malum bayram ayı biraz masraflı oldu.Önümüzde kış.Çocuklara kışlık düzülecek perde masrafına girmeyim diye.Ama bana belli olmaz herife kızar gider diktiririm her an
Benım hayat uzun metrajlı fılm Be fıstığımPringles domuz yağından yapılıyor kuzum.Kendi gözlerimle gördüm etiketiniBenimde en çok sevdiğim cipsti.Veda ettim...
Şok üstüne şok ben
Hoşbuldum orti.2 saati geçmiş.Oku oku beynim döndü valla.2 gr beynim var onu da siz haşat ettiniz geçmişle :)Ortaaam kopardin beni sabah sabah :) hoşgeldin
Aman yok ben bakmayım.pcye falan kusarım.Masraf çıkarma bana güz güz. .)yumurta yerine kabak koydu canım video da ben de bi kalakaldım tadını bilmem ama görüntüsü bildiğimiz brownie
Bizdedir ben hıc avm gezmem benımkı sever alısverısi
Bunların ortası yok hepsı fabrıkasyon defolu
Ikı kaşığının bırını kırın abla sözü dinleyın
Evlere zarar bır kadınım hıc kotu yanını görmedim
Aglamayana meme yok kedı modunda habıra ısteyın
Müstahakkkk bunlara
Cekım salı günü ınsallah konsept melek olacak(( İnşallah iyidir şimdi herşey....
Mükemmel bilgi.Thanks mucks
Offf abla ya.Allahım bi daha yaşatmasın
Denyoluk demem ben ona deneyim derim,kulakardı derim,olgunluk derim,derinlik derim....
Nasıl geçti çekimler?Konsept ne oldu?Keşke zamanında yetişebilseydim çekime,fikir verirdim.
Benım hayat uzun metrajlı fılm Be fıstığım
Ben mutsuzkende mutluykendeBende mutlu olunca yiyenlerdenim.Hemde çok yiyenlerdenim.Hemde kör kuyu gibi yiyenlerdenim.
Kız daha 1,5 ay var.Nerden baksan 6 hafta en az.Haftada 1,5 versen.Ki sen daha fazla verirsin.Ohooo neler olur neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?