Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hep diyoruzya sağlıklı beslenmeyi hayata geçirmek diye
Işte bunu yapmayınca hooooop geri geliyor hepsi

Bende nasıl olduğunu anlamadım hiç bi kıyafetim olmuyor kendim den nefret ediyorum
Bende mutlu olunca yiyenlerdenim.Hemde çok yiyenlerdenim.Hemde kör kuyu gibi yiyenlerdenim.

bahar aranızda çok az yaş var bu da ne demeeeeekkkkkk

S.DİK YARIŞIIIIIIIIIIIII

benim kasıma kadar kiloları vermem lazıımmmmmmmmmmm
bebek istiyom hulleeeeeeeyyynnnnnnnn
Kız daha 1,5 ay var.Nerden baksan 6 hafta en az.Haftada 1,5 versen.Ki sen daha fazla verirsin.Ohooo neler olur neler

Allah nefsine sahip çıkmayı,densizlerle karşılaşmamayı,diyetini bozmamayı nasip etsin yoldaş abla :) Hoşgeldin

Hıc dıkkat edemedım cok sınırlıyım kendıme su anda..Bır turlu olmuyor nedır anlamadım.Insanlar ne guzel yavas yavas verıyor kılolarını..Bu kıloyla yasamaya devam etmek ıstemıyorum ya ((((((
Kız dur bu ümitsizlik ne hemen.Bi başla,bi kafanda oturt bakalım menülerini.Düzenin oturdukça kilolar gider.
Gitmese burdan mezun olan hiç olmazdı 1milyon kişi olurduk :)
Kızlar 40 dk yürüyüşümü yaptım. Kelebekler gibi uçuyorum muyluluktan. Spor yapınca çok mutlu oluyorum. Kendim için bir şey yaptığımı hissediyorum.
Bende çok severim spordan sonraki hafifliği.Özledim kaç haftadır yapamıyorum

Kizlar ilk menü benden
Saat 8
1 kutu süt 200 ml.

Saat 12:30
Yarim simit
2 kk peynir
Yesillik

Saat 15
1 kase yoğurt

Saat 18:30
8 kaşık etli türlü
1 kase yoğurt
Bol salata

Su 9 bardak daha içerim
Spor yine yok
Başka kh olmayınca simiti görmedim ben.Afiyet olsun :)

menüm

öğle 15.30

6 yk fellah köftesi
8 yk soğanlı patates salatası

ikisi de yağlıydı gayet

su henüz 750 ml
spor yok
Kız fellah köftesi haşlama bi yemek niye üzüldün.Süze süze yediysen bence sorun yok.Sonuçta belli bi miktar yağa ihtiyacı var vücudun. Günün tek menüsü olunca ağır olmuş sanırım biraz. Dengeli 3 öğün yap bence eskisi gibi.Afiyet olsun.Su ne kız öyle.O kadar yemekten sonra 2 lt su içer insan ister istemez.

Menü
Sabah 11:30
Bir bardak süt
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Öğle 13
Bir tane cino
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Bir büyük kase salata
Su 2 yi gecti
Spor 45 dk yuruyus
Bayram sonrası fena değil menüsü.Cino fena sinsi kaloride. Afiyet olsun.

İlk menü için gayet başarılı. Afiyet olsun.

İyi akşamlar herkese kirk yılın başı tek basıma alışverişe çıktım çocuksuz tuhaf bi duyguydu
((((( Öyle özledimki bu dediğini yapmayı.Kınamayın beni ama nefes almaya ihtiyacım var.Böyle dediğim bi gerizekalı çocukların seni boğuyormuki demişti.Angut. Ben sadece... Amaaan işte.Anlayan anlasın,halim yok detaylandırmaya duygularımı....

Nice mutlu yıllara cnm

Düne rağmen eksi olman çok güzel
Demekki daha fazla eksideymişin
Bende ona öyle üzüldümki.Dün akşam bari pastayla höşmerimi yemeseymişim kesin 500 falan gitmiş bende.

Düzdürülmüş balık güzelmiş :) Afiyet olsun.
Çanta alışverişim çok zorlu geçer benim.Mutlaka 2-3 hatta 4 çanta arasında kalır,bi tonda taksitli borç yapar min.2 çantayla dönerim.Hastalıkta değil aslında çanta bende ama gittiğim mağaza manyak modeller çıkarıyor.Hainler :)
Oğlan ishal,kız mızmız,hava sıcak,yol uzun,ev kalabalık derken bi de o çıkmasın dediydim.Ondan kullanıştım geciktiriciyi.Hayatımda bu 2.oldu.Diğeri de düğünümdeydi
Bayramertesi düzelemeyen menülerden.Afiyet olsun :)
semplice_signora ortaaam geçmiş doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun iyi ki benim ortaam olmuşsun
Sağol ortiiiii
Yalnızlık deme bana.Ölcem mutsuzluktan
bayram bitti baklavalar bitmedimi
Bende de yarım tepsi var hala.Açmıyorum fırının kapağını.Bile bile..
Sağol canımcım

Akşam ekmek olmasaymış iyiymiş.Afiyet olsun.

Teşekkür ederim şekerim. :)

Ahhh berilim nazar değdi sana. Oku güzelim kendine.
Biraz dinlen diyeceğim ama tospalarla dinlenmek pek olmuyor
Elif'im Nur'um aynen öyle benım mınık tosbıs
Gece durmaz öbürü gündüz
Rabbım hayreylesın
Bırde açlık azdırıyor ama inat iste yemiyecem

Hemde ne abarttım o gün. Sanırım bu ilaç yüzünden oldu.Açlık hissi hiç bitmedi.Höşmerime dayanamam zaten.Ama pastayı bildiğin yedim gece gece

Ikı kaşığının bırını kırın abla sözü dinleyın
Evlere zarar bır kadınım hıc kotu yanını görmedim
Aglamayana meme yok kedı modunda habıra ısteyın
Müstahakkkk bunlara

Ortaaam kopardin beni sabah sabah :) hoşgeldin
Hoşbuldum orti.2 saati geçmiş.Oku oku beynim döndü valla.2 gr beynim var onu da siz haşat ettiniz geçmişle :)
yumurta yerine kabak koydu canım video da ben de bi kalakaldım tadını bilmem ama görüntüsü bildiğimiz brownie
Aman yok ben bakmayım.pcye falan kusarım.Masraf çıkarma bana güz güz. .)

Bizdedir ben hıc avm gezmem benımkı sever alısverısi
Bunların ortası yok hepsı fabrıkasyon defolu

Ikı kaşığının bırını kırın abla sözü dinleyın
Evlere zarar bır kadınım hıc kotu yanını görmedim
Aglamayana meme yok kedı modunda habıra ısteyın
Müstahakkkk bunlara
Kaptan kopmuş.İnişteye mi sinirlendin bakem ablişko? Şaka bi yana bende acıya acıya acıkanacak hale geldim 6 yılda. Doğru diyon aslında.Acımayacan bunlara.En iyisi babam o da annemi üzüyo misali. Kilo hedefini tutturunca kendime sıkı bi dolap düzecem de para başka yere aksın istemiyorum şimdiden.

Cekım salı günü ınsallah konsept melek olacak
Bır beyaz elbıse tulum bulacam daha herifin sakalını sacını kestırecem ıkızler sehri dısından gelecek
Anası kutusunu yesın meleklık yakışır kuzuma
Haaa söylemeyı unuttum benım kuzu 2980 kg oldu teyzelerı

Benım hayat uzun metrajlı fılm Be fıstığım
Allah bundan sonrasını sakin,selim yazmış olsun inşallah. Bende bazen sakinlikten sıkılmama fırsat ver diye dua ediyorum. Nedense bitmiyor koşturmaca.İliklerime kadar yorgunum yazarken gözleri dolan bi hatun oldum...

Bende mutlu olunca yiyenlerdenim.Hemde çok yiyenlerdenim.Hemde kör kuyu gibi yiyenlerdenim.

Kız daha 1,5 ay var.Nerden baksan 6 hafta en az.Haftada 1,5 versen.Ki sen daha fazla verirsin.Ohooo neler olur neler
Ben mutsuzkende mutluykende
Arabeskse bagladıgımdada
Romentık komedı halımlede yıyom
Sole sindi usta derdımın dermanı ney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…