Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım senin böyle 170 benim 154 sen bacak boyundan kurtarıyor benim 4.5dan sonra koşma moduna gecmem gerekiyor
ehhee aynı ben benimde boyum öyle 6da yürürken ortalığı dagitiyorum resmen :)
Poni sinbonun digital var bende 7 yıldır kaya gibi maşallah deyim :)
Bende üçüncü su var aynisindan diğer ikisi çok yaşamadı bakalım bu nolcak bu arada profil ayarlarını yaptığın yerden degstirebilirsin ama listede not etmeyi unutmayın :)

@MuallimeA geçmiş olsun tarticigina

North River perde için kalın siyah çöp poşeti fikrine bayıldım Bende parkyatağın yanlarını ve üstünü çarşaftan cibinlikle kapatmaya karar verdim.Malum bayram ayı biraz masraflı oldu.Önümüzde kış.Çocuklara kışlık düzülecek perde masrafına girmeyim diye.Ama bana belli olmaz herife kızar gider diktiririm her an

Devamını merakla arıyorum

anaa wasa iyi mi yanii ala mı bnde napamm

peynirli cipstir o kokusu fena cidden. ama soğanlı peynirli pringles a laf yok

bnde doyana kadar deyince merve karatay sempatizanı olduydum valla hayallerim yıkıldı
Pringles domuz yağından yapılıyor kuzum.Kendi gözlerimle gördüm etiketini Benimde en çok sevdiğim cipsti.Veda ettim...
Benı babaannem büyüttü o hanım banada yabancı gelır hep
Normal tepkıler gülüm takılma
Şok üstüne şok ben

(((((((((((( Rabbim korusun gözetsin bütün yavruları
Hepimizin ne saklı hıkayelerı var
Rabbım bızı evlatlarımızla sınamasın
(((((((((

Amin bnde ailemle sinandim anlatsam üçüncü sınıf dizi senaryosu mu dersiniz
(( İnşallah iyidir şimdi herşey....
45-50 kh degerlı kılo korur
Üstü sısırır
Altı erıtır bebıtom
Mükemmel bilgi.Thanks mucks
Benım kızlarımda sınandı ben ıkı kez kanser gecırdım
Göğsüm ve rshmım yok
Hanı yaşanmışlık dıyoruz ya hıc gırmeyelım bıçak sırtıyım bu gece
Offf abla ya.Allahım bi daha yaşatmasın
Offf busem gectı şükür
Bu denyolugum hep yaşadıklarımın ızlerı
Denyoluk demem ben ona deneyim derim,kulakardı derim,olgunluk derim,derinlik derim....
Kızlar salı günü nefese fotoğraf cekımı yapılacak
Konsept bellı degıl cok mınık elbısede bulamadım
Yarın yıne dolasacam bakalım
Siz bebıslere yaptınızmı az tıyo verın
Nasıl geçti çekimler?Konsept ne oldu?Keşke zamanında yetişebilseydim çekime,fikir verirdim.

Bu yazıyı yazana tez zamanda bi eş bulalım,hemen çocuk yapsın.O zaman görür erken kalkmanın alasını

16 aylık canım
Hoşgeldin 2 yaş sendromu Güneşli bir yaz günüydü.Yıllardan 2015... Bu çocuk kimin acaba,anası nerde bunun diyerek bakmıştım kızımın ilk krizine. Elimden tutup sevimli sevimli park gezen melek gitti içine 3 harfli girmiş gibi bi mahlukat geldi sanki evimize.O gün bugün reziliz heryerde.Markette,parkta,gezmede,misafir varken evde.. Kendi annemlere gidemez oldum içime sine sine.Şımarıklıkta tarih yazıyor kızım.Ve her geçen gün kendini egale ediyor branşında....

:)))) Bende alıyorum bu tepkileri.İnsan uçuyor mutluluktan.

COK GEC KALDIM VE COK ACIKTIM SIMDI
Açlık krizlerini yoğurtla ayranla geçistir.Yoksa kendini ekmekarası yerken bulursun
Sivastayim kaptanm memleket afyon otobille 10 saat, lutfen simdi ben başka kitadayim deme gidemeyince gidilmiyor
Gurbet kendi memleketinde bile hissediliyor bazen.Allah yardımcın olsun...

Kızlar fotoğraf cekımı ıcın konseptte elbısese hazır
Salı günü cekim var
Elifte benzer bırsey gıyecek
Resimlerden de atarım
Cok şükür bu streste bıttı
Çok cici :)
Ben 6 yıldır evliyim genelde bütün ay böyle geçer.Çok nadirdir sakin selim geçen günüm
Kızlar moralim çok bozuldu
Can ciğer ablam herkesin içinde rezil etti beni hala inanmıyorum
Kız noldu ? Ne dediki,?Ay dur belki yazmışsındır geçmişte.Hemen bakıyom

Söyliyimde hem şok olun hemde yüzüme tükürün cnm hakettim çünkü
Emek Emek verdiğim 45 kilonun 20 sini geri aldım daha burdada hiç tartılmadım ne kadar daha üstüne geldi bilmiyorum
Ayşe bu mesajı beğenmedi
Valla ne kadar sabırlıymışsın ben olsam pis bozardım.Abla falan dinlemezdim.Sen diyetisyenle hala 20 kg fazlan var ben kendi çabamla bu haldeyim derdim. Terbiyesizlik etmiş.Yada kıskanmış. Ne olursa olsun bi bayan bi bayanı kilo konusunda rencide etmemeli.Ben hastalıkları sebebiyle kilolu olan insanların yanında bile açmam kalori kg konusunu.Kırılır falan diye korkarım.Laf soktuğumu sanır diye. Aldırma sen.Daha çok hırslan bence.Daha kısa sürede fit ol.O zaman görsün farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…