- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.181
ah canııım sahiplenmem mi kız ben seni, biriyle yarış demiştim haftaya okulda olursam yarışalım mıbana da yeni düzene adapte olmak için bahane çıkar bi evlenme teklifi değil ama sonuçta yarışma teklifi yani benden bu kaa olur
eheheh ondan bende de varkarar veremezsem ve param yoksa ikisini de bırakırım
aman haa su iç su geçer :)karnım gurluyo
yok canım kilo verme olarak değil menü olarak.. haftaya bende menülerimi buraya da yazayım hepsinihımm haftaya benim menülerde düzene girmiş olursa yarışalım valla ohh süpertabi ben seni yenemem yavas gidiyor artık kilom sanki ama yarıs gazlar ne versem kardırr :))
yok canım kilo verme olarak değil menü olarak.. haftaya bende menülerimi buraya da yazayım hepsinikazanırsan ne alim sana şeker verim mi
gerçi bu gruplardan birinde okudum ama nerde hatırlamıyorum gece su içmek şişirir mi ne öyle bişey demişler çoook önceiçiyom fıçı oldum
tamam yazarımmm :) ille kilo ille yüzde diyosunnn :) azcık sıksak kemerleri de bireysellere yarışsak ne kaa güzel olurniye bu hafta da yazmadın menülerii bak bizi ihmal etme yaz menüleri kaçak senii
bi şey istemez seni yenersem epey kg vermiş olcağımdan o bana en büyük ödül
yat canım iyi geceler inşallah hemen uyursun :)ecee ve kızlar anam ben acıktım yatıyom gaari ağzıma bi şey atmadan
Estağfurullah kız ne öküzlüğüreçel mi sırf resmen rezaletim yine
ay beni de sahiplenen olunca evet hoşuma gitti kız
menüler güzel sporda var afiyet olsun kızlar. gazoz olmasa daha iyiymiş tabi.
beril abla ödem yapar demiş ama afiyet olsun
ne akıllı tartıymıs yaa
ay komedi
helal olsun ben takımdayken veremiyom öküzlüğümden
afiyet olsun çok güzel :)
Gece kapya için kalkılır mi yaDediğin doğru hilal. Ben biraz bekliyeyim detoks ićin.
Bende de aynı durum var canım. Bir kaç tane beğenirim sonunda eve iki taneyle gelirim. Kıyafette de öğleyimdir. O yüzden adam ben alışverişe çıkınca eyvah battık der. Ahhh bir de zayıf olsam o zaman hepten battı haberi yok.
Ahhh o minik tosbalar çok tatlılar ama berilim. Maşallah 2 den fazla bebeği olanları taktir ediyorum. Benim 2. Cidr sabrım bitti.
Ben tam avm ciyimdir. Sabah 10 da bırak akşam 10 da al. Bir de para koydun mu cebime deymeyin keyfime.
Ahhh bendr zayıflayınca sıkı bir dolap düzeceğim. Fena havalı olurum o zaman. Beni bu noktamdan vuranların vuracak noktası da kalmaz. Oryadan ikiye çatlarlar. Hasrtlikten.
Maşallah melek onlar zaten kuzum. Beril emiyor dimi bebiş. Ne kadar doğdu ki.
Ohhh senin kocadan herkesr lazım kuzum.
Buse azıcık daha dikkat kuzum.
Beril güzel menü.
Yıllardır şu kalması bu kslmasın derken aldık kiloları. Artık az kaldı demiyorum ya bırakıyorum ya da ćöpe.
En çok bu sebepten listede olmak istiyorum. Beni daha da adapte eder diye.
Düper menü hilalım.
Gazoz dışında süper.
Baktı sen onu bırakacaksın toparladı kendini.
Ayy ben de bayılırım kapyaya. Gece kaldırsalar kapya yiyeceğiz diye kalkarım yerim o derece severim.
Afiyet Olsun CanımBu günkü menü
Sabah 10.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
1 kase şehriyeli etsuyu çorba.
1 kasr yoğurt
Bol salata
Akşam 19.30
2 parça haş et
Bol salata
2 litre du
40 dk bantta yürüyüş
Kız Gelcem Dovcem Seni evlerde yakınbugün menüler cok güzel imrendim
ah ahhh evde wi-fi olsada izlesemkızlar bu ara film izliyorum biliyorsunuz, güzel bir liste buldum internette.. En farklı olanını şu an izliyorum. Aynı günü defalarca yaşayan bir adamı anlatıyor bu yönden sıkıcı gelmeye başladığını sandığım bir çok sefer oldu ama her seferinde sonunu daha da merak ettim. İzleyen varsa ya da izleyecek olursa nasıl bulur bilmem ama beni farklı düşüncelere yönlendirdi film. Ben böyle bir şey yaşasam neler yapardım gibi örneğin. Bu kadar farkı etkileyen aynı zamanda da bazı sahneleriyle romantik etki bırakan bu filmi bir zaman sonra tekrar izlemeyi düşünüyorum. Sizinle de paylaşmak istedim. Filmin adı: Groundhog Day - bugün aslında dündü...
topla kendini kuzumreçel mi sırf resmen rezaletim yine
ay beni de sahiplenen olunca evet hoşuma gitti kız
menüler güzel sporda var afiyet olsun kızlar. gazoz olmasa daha iyiymiş tabi.
beril abla ödem yapar demiş ama afiyet olsun
ne akıllı tartıymıs yaa
ay komedi
helal olsun ben takımdayken veremiyom öküzlüğümden
afiyet olsun çok güzel :)
Aynen bekle canım biraz daha.Dediğin doğru hilal. Ben biraz bekliyeyim detoks ićin.
Bende de aynı durum var canım. Bir kaç tane beğenirim sonunda eve iki taneyle gelirim. Kıyafette de öğleyimdir. O yüzden adam ben alışverişe çıkınca eyvah battık der. Ahhh bir de zayıf olsam o zaman hepten battı haberi yok.
Ahhh o minik tosbalar çok tatlılar ama berilim. Maşallah 2 den fazla bebeği olanları taktir ediyorum. Benim 2. Cidr sabrım bitti.
Ben tam avm ciyimdir. Sabah 10 da bırak akşam 10 da al. Bir de para koydun mu cebime deymeyin keyfime.
Ahhh bendr zayıflayınca sıkı bir dolap düzeceğim. Fena havalı olurum o zaman. Beni bu noktamdan vuranların vuracak noktası da kalmaz. Oryadan ikiye çatlarlar. Hasrtlikten.
Beril güzel menü.
Yıllardır şu kalması bu kslmasın derken aldık kiloları. Artık az kaldı demiyorum ya bırakıyorum ya da ćöpe.
Düper menü hilalım.
Gazoz dışında süper.
Ayy ben de bayılırım kapyaya. Gece kaldırsalar kapya yiyeceğiz diye kalkarım yerim o derece severim.
iyice acikmadan uyu dicektim tam kuzukarnım gurluyo
Iyi geceler busemecee ve kızlar anam ben acıktım yatıyom gaari ağzıma bi şey atmadan
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar
Vermeyincede bu kadar hızlı alissa keşkeElif'im Nur'um aynen öyle benım mınık tosbıs
Gece durmaz öbürü gündüz
Rabbım hayreylesın
Bırde açlık azdırıyor ama inat iste yemiyecem
Maşallah bizdiga fotolari merakla bekliyorumCekım salı günü ınsallah konsept melek olacak
Bır beyaz elbıse tulum bulacam daha herifin sakalını sacını kestırecem ıkızler sehri dısından gelecek
Anası kutusunu yesın meleklık yakışır kuzuma
Haaa söylemeyı unuttum benım kuzu 2980 kg oldu teyzelerı
Kocayi bi kaç aylığına terk ederim geldi araba hemde himmm düşünce iyice güzel geliyorYok kız boyle alıştı
Mefkus bılır bız ayrıldık hemen kredı kartını bosalttım
Herıf 1.5 yıl ayrı kaldık herseyı ödedı lımıtıde arttırdı
Arada çocukları görmeye geldı bırde araba aldı
Bızımkı müsayit sagılmaya
İnşallah çıkar canım gözün arkada kalmazanacım depresyona girmeye vaktimde kalmadı haftaya gidiyorum evi derlemem toparlamam lazım çekmeceler dolaplar bir de valiz dizilecek inşallah annem yoğun bakımdan pazartesiye çıkar da bari giderken gözüm arkada kalmaz sık sık telefonla kendi sesini duyarım trip de atsa nabayım çıksın da .. bir de gidince orada toparlanmak var yurt yemeklerine göre öğün ayarlama düzenli spora alışma, okul staj falan derken
kulağıma küpe ettim bunuuu
oy maşallah
yememek tabisi bende 2 gündür yiyom bi daa acıkıyom inattan yemiyorumyedikçe şımarıyor bu mide denilen şey boğaz mı deseydim yoksa
Sabahı gectimde o patates salatası hala bitmedi mi kurabiye ve ucu bir arada var biderezil menüm
sabah 11.00 kahvaltıya arkim geldi
1 hasl yum
1 ,5 dilim kepek ekmek
1 tatlı kasıgı reçel
1 orta domates
yarım kk beyaz peynir
1 çay kaşığı cevizli kahvaltılık sos
öğle 14.00
4 yk patates salatası
3 kurabiye
15.00
3 ü 1 arada nescafe
2,5 lt su
spor yok
SüperMenüm
Sabah
Az Mozzorella ve 1 dl tb ekmek
Domates salatalık
1 elma
Öğle
Can'ım ıstemıyor basım agrıyor
Aksam
Nohutlu tere roka salatası
Yarım avuç cılek
Su 2.5
Spor bırazdan herıf gelsın yagmurda sıçan gıbı ıslanacam 1 saat
Artık kırılır galiba inadı tartının bu menuyeMenum
Sabah 10:30
Bir dilim kızarmış tb ekmeği
Kk peynir
Domates
Öğle 14
2 tane kozlenmis kapya
Akşam 18:30
Bir kepçe domates çorbası
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor 2 saat yürüyüş
1 saat dans
Gazoz yerine maden suyu olsaymis keskeMenüm
11:30
4 köfte
1 KK peynir
Domates,salatalik
13 00 1 b gazoz
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu semizotu
1 yk kavurma
Su,1.5 lt (2 olur)
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
1 saat çarşıda gezinti( bu da tempolu sayılır, kızımız yanimizdaydi)
Korktu demek ki yerine yenisi gelecek diyeTartım kendine gelmiş kızlar
yüz verme duymazdan gelkarnım gurluyo
Ay geçmiş olsun canimSarjim bitmek üzere menüm
Sabah (08:30)
1/2 dlm ekmek
1omlet
30g peynir
Ara(11:30)
Yeşilçay
Öğle(14:00)
200g et
1kase yoğurt
Akşam(19:00)
1kase çorba
4yk mantar sote
Aslında arkadastaydik yedim fakat migrenim tuttu uc kere istifar ettim hiçbirşey kalmadı yemekten eserAllah su migreni dusmanima bile vermesin
Ay geçmiş olsun canim
sağol ponim günaydınGünaydın kizlar
Kesinlikle katılıyorum. Hoca hocayı tekkede,hacı hacıyı Mekke'de,gidi gidiyi dakkada bulurmus derler. :)Çek'im yasasına cok ınanıyom
Belkıde ondan burda boyle kolay cözülüyoz
Yaşadıklarımızdan asinayız sanırım
Ederim abla etmemmi.kız çocuğuna analı babalı Oksuz dermis peygamber efendimiz.sen bi de tam tersine atalik yapiyorsun.bütün musluman çocuklar dualarimda yavrularimla beraber. Nefesimiz ismiyle beraber bundan sonraBuna dua edenlere öyle mınnet doluyumkı anlatamam
Kendime olan saygimi kaybettim abla 15 kg ile.almamak için ömrümün sonuna kadar cabalicam artık. Hele Bi 70 olup mezun olayim da.Sonu yok annem ye ye de ben gıbımı ol
Allah kolaylik versin kuzum.inşallah çıkar annen de evine.anacım depresyona girmeye vaktimde kalmadı haftaya gidiyorum evi derlemem toparlamam lazım çekmeceler dolaplar bir de valiz dizilecek inşallah annem yoğun bakımdan pazartesiye çıkar da bari giderken gözüm arkada kalmaz sık sık telefonla kendi sesini duyarım trip de atsa nabayım çıksın da .. bir de gidince orada toparlanmak var yurt yemeklerine göre öğün ayarlama düzenli spora alışma, okul staj falan derken
kulağıma küpe ettim bunuuu
oy maşallah
yememek tabisi bende 2 gündür yiyom bi daa acıkıyom inattan yemiyorumyedikçe şımarıyor bu mide denilen şey boğaz mı deseydim yoksa
Ayyyy korktum kizfeci alıntı geliyo
Kurabiye.salata.kahve.ben susuyum zira Beril abla konusmus hakkıncarezil menüm
sabah 11.00 kahvaltıya arkim geldi
1 hasl yum
1 ,5 dilim kepek ekmek
1 tatlı kasıgı reçel
1 orta domates
yarım kk beyaz peynir
1 çay kaşığı cevizli kahvaltılık sos
öğle 14.00
4 yk patates salatası
3 kurabiye
15.00
3 ü 1 arada nescafe
2,5 lt su
spor yok
:)))))))) sesbes oldunuz demi.4 sayfa tutmuş kız alintilarim :))))tahmin ettim böyle olacağını :) ama ayşe abla 1 haftalık alıntı yaptı bu sabah ondan bu pek dokunmadıbaşka topiklerde mesajını gördüm zayıflama topiğinde didim eneeee bu bizi aldatıyoooo mu yoğsam göndermem seni hiç bi yerlere ona göree
Hemde neKüçük ergenler resmen bu gunlerde geçecek ama ruhen cok yaşlandiriyolar bizi
Hayirlisi :) benim oğlumda ocak aşkı :)Bizim şubatta aşk başkadır olabilir
Kızlar ortalamayı etkıledıgınızın farkındasınız degılmı
Bız bır takımız amennada bu kadarı fazla ecccıcık
Yedıgınız her zararlı sey sızede lıstedekılerede zarar
Aman deyım tek basına beceremıyoz dıye takım olduk ama bırbırımızı zor durumda bırakmayalım
bizde onun icin burdayiz ya sende biter is annemYapıyorum kaptanmda iradem çok zayıf iki ileri bir geri oluyor
hazir ayran odem yapiyorohh maşallah güzel vermiş canım
En azından degerlenecek bi şekilde :)
Kremasiz abla
Ayranin ödem yaptığını bilmiyordum
sükür guzel bir menu geldi yawwwwwwwwwwBu günkü menü
Sabah 10.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
1 kase şehriyeli etsuyu çorba.
1 kasr yoğurt
Bol salata
Akşam 19.30
2 parça haş et
Bol salata
2 litre du
40 dk bantta yürüyüş
senin menuler de bugun baslayacak sanirim guzellesmeye busecimbugün menüler cok güzel imrendim
yok annem ben avm pek sevmem parali parasiz hic farketmezDediğin doğru hilal. Ben biraz bekliyeyim detoks ićin.
Beril güzel menü.
Düper menü hilalım.
Gazoz dışında süper.
maden suyu aslinda gunde 1 en fazla iki icilmeli minerallerinden dolayiVermeyincede bu kadar hızlı alissa keşke
Maşallah bizdiga fotolari merakla bekliyorum
Kocayi bi kaç aylığına terk ederim geldi araba hemde himmm düşünce iyice güzel geliyor
İnşallah çıkar canım gözün arkada kalmaz
Sabahı gectimde o patates salatası hala bitmedi mi kurabiye ve ucu bir arada var bide
Süper
Artık kırılır galiba inadı tartının bu menuye
Gazoz yerine maden suyu olsaymis keske
Korktu demek ki yerine yenisi gelecek diye
yüz verme duymazdan gel
aminnnnnnnnnnSarjim bitmek üzere menüm
Sabah (08:30)
1/2 dlm ekmek
1omlet
30g peynir
Ara(11:30)
Yeşilçay
Öğle(14:00)
200g et
1kase yoğurt
Akşam(19:00)
1kase çorba
4yk mantar sote
Aslında arkadastaydik yedim fakat migrenim tuttu uc kere istifar ettim hiçbirşey kalmadı yemekten eserAllah su migreni dusmanima bile vermesin
gunaydin hocamGünaydın kizlar
hos diyonda balim listeye girince cozutmayacaginin garantisi varsa ben listeye aliyim seniGünaydın kızlar bugün 70.8 im yarına inşallah dahada iyi olacak birde ben bu cuma listeye gireceğim uygun görülürsedun akşam baktım geçen bayram ilk kez listeye girenlerin kilolari ikiye bölünmemiş çok mutlu oldum 72ydim cuma günü çünkü şuan cumaya gore -1.2yim
amin canim cumlemizin bebelerineKesinlikle katılıyorum. Hoca hocayı tekkede,hacı hacıyı Mekke'de,gidi gidiyi dakkada bulurmus derler. :)
Ederim abla etmemmi.kız çocuğuna analı babalı Oksuz dermis peygamber efendimiz.sen bi de tam tersine atalik yapiyorsun.bütün musluman çocuklar dualarimda yavrularimla beraber. Nefesimiz ismiyle beraber bundan sonra
..
Kendime olan saygimi kaybettim abla 15 kg ile.almamak için ömrümün sonuna kadar cabalicam artık. Hele Bi 70 olup mezun olayim da.
Allah kolaylik versin kuzum.inşallah çıkar annen de evine.
Ayyyy korktum kiz
Kurabiye.salata.kahve.ben susuyum zira Beril abla konusmus hakkınca
:)))))))) sesbes oldunuz demi.4 sayfa tutmuş kız alintilarim :))))
Hemde ne((((
Hayirlisi :) benim oğlumda ocak aşkı :)
(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?