- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.221
Öğretmenliğimi konuşturdum diyorsun :)Gecen sene kızıma bakan bi arkadaşım vardı 105 kiloydu bu takimda öğrendiklerimi ona aktardim simdi 90 kilo ve vermeye devam ediyormuş
Ben 500 sene falan ara verdim böyle kişisel zevklere.Çocuklar bi yaşlansınkızlar bu ara film izliyorum biliyorsunuz, güzel bir liste buldum internette.. En farklı olanını şu an izliyorum. Aynı günü defalarca yaşayan bir adamı anlatıyor bu yönden sıkıcı gelmeye başladığını sandığım bir çok sefer oldu ama her seferinde sonunu daha da merak ettim. İzleyen varsa ya da izleyecek olursa nasıl bulur bilmem ama beni farklı düşüncelere yönlendirdi film. Ben böyle bir şey yaşasam neler yapardım gibi örneğin. Bu kadar farkı etkileyen aynı zamanda da bazı sahneleriyle romantik etki bırakan bu filmi bir zaman sonra tekrar izlemeyi düşünüyorum. Sizinle de paylaşmak istedim. Filmin adı: Groundhog Day - bugün aslında dündü...
Ama konu güzelmiş...
Sarjim bitmek üzere menüm
Sabah (08:30)
1/2 dlm ekmek
1omlet
30g peynir
Ara(11:30)
Yeşilçay
Öğle(14:00)
200g et
1kase yoğurt
Akşam(19:00)
1kase çorba
4yk mantar sote
Aslında arkadastaydik yedim fakat migrenim tuttu uc kere istifar ettim hiçbirşey kalmadı yemekten eserAllah su migreni dusmanima bile vermesin
Maşallah ne güzel gitmiş. Bende 73lerdeyim sonunda. Bu cuma bombe ödül var bana :))Günaydın kızlar bugün 70.8 im yarına inşallah dahada iyi olacak birde ben bu cuma listeye gireceğim uygun görülürsedun akşam baktım geçen bayram ilk kez listeye girenlerin kilolari ikiye bölünmemiş çok mutlu oldum 72ydim cuma günü çünkü şuan cumaya gore -1.2yim
Bende günaydın yazmaya girmiştim ne mümkün 2 boncukla neeee??GÜ NAY DIIINNN
Bende öyleydim.Şimdi durup durup bakıyorum aynaya.Çoğu gitti azı kaldı çok şükür :)içtim zaati su candırr
benim bireyselle yarışacak kilom yok ki orda haftada 3 kg falan verenler var. ben 1 kg versem yeter boş hayale gerek yok
uyudum şükür
hilal görüşek miii eşin evde mi bilmiyom gerçi
dün bitti patates salatası. kız o sanki durdukça güzelleşiyo kek gibi
ama bugün toparlandım
geçmiş olsun canım yaa migren belası halamdada var biliyorum beter bi şey
menü güzelmiş tebriks
bilmiyom hiç o durumları :) öyleyse ne güzel de kaptan beril ablayla pazarlığa bi oturcan önce belliki
ama o cısları sa öğle 2 de yedim ve yakmışım sabah tartıda çok mutlu oldum kıız inanamadım :))
ben de kendime saygımı kaybettim ayşe nefret ediyorum camış gibiyim aynada
menü bugün bombe olcak benim ablaa kaçamak falan olmıycaakk
abla senin kocan melek mi avm gidip kıyafetini getiren koca mı olur o nasıl şey ben şokben tam bi alışveriş manyağıydım kilolar gelince hepsi bitti alışverişe kıyafete küstüm ooyy
günaydınnn
şükür eşimle keyifle ettiğim kahvaltıma sabahımaa öpücüklereee oohhh
al benden de o kadarşimdi yapıyom kahvemi bi de hamişliğde değilken tüttüreyim normalde içmiyom dün ark sigarasını bana bıraktı az kalmıstı belki canın ister diye eskiden içtiğimi biliyo onlada içtim dün 1-2 tane. aha şimdide evde oldugunu bildiğimden içesim geldi
Bakıcam az sonra.Merak ettim bende.KIZLAAAR
if diyeti diye bir şey varmış duydunuz mu? lif değil if
diyet değil aslında bi yeme listesi yok sadece yeme düzeni. çok kilo veren varmıs ama benim bilgim yok yeteri kadar bi araştırıcam bunu
Maşallah hamarat abla :) Bende kuruyanları seleye topladım.YoruldumEv temızlendı
Ütü bıttı
Yemekler yapıldı
Merdıvenler sılındı bınanın
Sıpalar yıkandımı gün bıter bende