- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.321
O da zor yaaa. Beğenerek alıyorsun giyemiyorsun.kilo alıyim da giyerim deme Şansın da yok :)Ayak numarası mevzusu olmusta aklıma geldi kızlar benim ayağım küçüldü
90li kilolardaykn 39-40giyiyordum
80 li kilolarda 39 giydim hep
Simdi 38 giymeye başladm
İlginç değil mi
Ayy teşekkür ederim kahve için :) çok mutlu oldum. Annelik böyle bişey demekki.sanal kahve bile hoşuna gidiyor insanın :)Tatlım normal diyrtine uyup bunu günde iki lt iciyorsun su hakkın olarak tarçın tatlı isteğini olduruyor limon yağ yakıcı diğerleri aroma için
Bende inusilun direnci var ve emzirdigim için ilaç kullanamıyorum diyetisyen önermişti odemede birebir
Canım akşam saati ve iki gün ust uste olunca olmamis bence sonuçta hamur işi sayilir
Geçmiş olsun canım en azindan teşhis koymuşlar inşallah küçülür
Eki Görüntüle 1886932 sanal ortamdan bu kadar olur kahvede canım idare et
benim spor 36 dahada küçülmesin abiye 35
Teşekkürler canımbahar ise yarıyor mu bu su cidden.
2 gunde güzel eksi.
Hosgeldin cano.
Allah razı olsun. Aminn.
Afiyet olsun canım 1 lahmacun olsa iyiymiş.
Çok geçmiş olsun canım kedilerden uzak tut kızımı. Sende dinlen iyice ayak ağrıdımi hayat kalitesi kalmıyor.
benimde ayakkabılar hep bollasti :))))
Olmadı olmadı
vuhuuuuuuu
anladım ama bu ara cozuttuğum için bi süre deniycem bu yeme şeklini abla
cumaya bi görcem bakalım 2 haftalık sonucumu o bana tokat gibi inmezse iyidir
ay kıyamam yaa seni buldu bula bula sorunlu kablo olsun halledilir bir şey özledik senisen yokken ben buralarda cozuttum bilmiyon sen
ben bir deniycem anacım diyeti
fıncık lahmacun ollduğundan bir şey demmeiştim te bugün saati biraz geç olmuş sanki. afiyet olsun tatlım.
ay şu hastanelerden tez zamanda kurtul inş canım yaa
çok geçmiş olsun..
ben de 38 den 37 ye düştü 36,5 a kadar iniyor :)
inş halledebilirim cuma günü görcem
vayy beee eliflerin günü olmuş bugüün menüleriniz çok güzel bence afiyet olsun kızlar
Inşallahgeçmiş olsuninşallah ameliyata gerek kalmaz
Şişman citirlarindan ayşe Günaydın derGünaydınlar 9. Takımın çıtırları
Haklısın. Bende epeydir yoğurdu azalttim.market zamanı gelmiş benim dolabın.Günaydın canim. Biraz menüyle biraz da sporla gider canım. Sıkma canıni moralini yüksek tut. Bir de her öğününe yoğurt ekle. Ben yoģürt yediyim zaman sanki daha güzel kilo veriyorum gibi geliyor bana.
Aynen canım çok şükür kimseye birşey olmadıBusem sanırım sen jacamaklardan sonra bi koptun çare ariyorsun bence if yada başka birsey değil bi toparlan diyetini düzelt iki güne eski buse olursun tatlim
Geç yatacaksan bi nebze marulla yemissin ama inşallah yarına şişlik yapmaz
allahtan direğe çarpmış cana gelmemiş canım
afiyet olsun elifim.Kizlar gelemedim dünden beri hastaneye gidip geliyorum surekli halamin durumu ağırlaşti basinda yasin okudum az once yeni geldim eve menülerim
Dün
Saat 10:30
3 kaşık et
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim tam buğday
Gerisi yok kızlar saatlerini bilmiyorum çantama ceviz süt kayisi koymuştum aciktikca yedim.
Bugün saat 10
2 kk peynir
1 yumurts
1 dilim tam buğday
Salatalik domates
Saat 18
2 kaşık haslanmis tuzsuz et
1 kase yoğurt
Su 2 gündür hesaplaama dim sporda yok malesef.
Kızlar geçmişe bakamadım beni mazur görün birde sizden ricam halam için dua edin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Birer fatiha okuyun mumkunse kimin duası tutar belli olmaz. Küçük kızı suan bende alıp geldim sabah okulu var burdan yolluycam güzel sanatlar muzik 2. Sınıf bu yıl en çokta ona üzülüyorum zaten daha kucuk(((((((
Günaydın kızlar. Okul zamanı kahvaltı hazır herkes okula. Bütün vatana ve 9.takıma güzel hayirli bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Görüşürüz kızlar.
Günaydın kızlar
Egıtım yılı hepınıze hayırlı olsun
Deli bir yağmur var bız ne yapacağız allah yar yardımcımız olsun
Gecmısı gelınce okurum
günaydın kızlar :)Günaydınlar 9.tskımın fıstıkları.
Okulum bana torpil yapmış pazartesi sendromu yaşamayayım diye dersimi 10 da başlatmış. Ne tatliş müdür yardımcılarım var.
afiyet olsun canım güzel olmuşDün menü yazmayı unuttum.
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Öğlen 14.00
1 kase şehriyeli et suyu çorba
1 bardak ev yapimı ayran
Akşam 20.00
1 kase tarhana çorbasi
1 kase ev yapimı yoğurt
2 litre su
Hasta olduğum için spor yapamadım.
tebrikler canımGelelim kiloya
Geçen cuma : 86.5
Bu gün : 86 kg
Fark : 500 gram
Bayram öncesi de 86 kg mdım. Hadi bakalım cumaya kadar ne eksi gelecek.
Bencede ac kaldigin ve az suictigin içindir elifim cumaya gider bence+100 um kızlar aç kalmak bna yaramıyor sanırım.
Tebrikler canım. Eğer tartidan önce spor yaparsan kaslarin siser daha ağır çıkarsın.Cuma:72
Bugün:71
Fark:-1
%1.39
Kızlar dun -1.2ydim farklı bir şeyde yemedim sadece sporu aksam yaptım o mu sisirdiki ablamin diyetisyen tartıdan önce spor yaptirmiyormus
ah busem valla üzüldüm. Ama inanıyorum toparlarsin senilk cuma 64.9
geçen cuma 65.1
bugün 65.4
totalde +500
dün sabah 64.7 ydi
Anlamadim desemEki Görüntüle 1886671 seni yenecegim tartı
Ablam bence fazla takma ya. Dediğin gibi kendine zararYok annem alısıklar
Hem herıften kalma bu huy
Bızım sıpalar tüp bebek dıye cahıllıgıme kendımı hırpaladım sonuç bu iste
afiyet olsun canım bi ara bende içiyordum ödem çayı baya işe yarıyor bu ara hiç icmedimKızlar limonlu tarcinli ödem suyumu hazırladım iki lt bir ltde normal içtim
hoşgeldin mervemm özledik valla seni yaaKizlarr ben geldim komsunun wifiden baglaniyorum kac haftadr wifi baglantim olmadi apartmanda 6 daire var 5tane wifi kablosu varms sadece benim dairemde yokmus bissuru is cikti sinirlerm bozuldu yarin gelcekler inşallah sorunu cozmeye
Ne cok sayfa birikmis ben bi gecmise bakip geliyorum fistiklar
Aysem sabah simit aksam lahmacunSipalar gelmeden menu yazayım :)
08.30 kahvaltı bozuntusu
Yarım simit
1 çay
1 üçgen peyine
Ara 11
1 çay
13 öğle
1 mercimek çorbası
1 salata
1 ayran
1 çay
1 soda
15 ara
1 kahve
1 soda
17 ara
Yarım muz
19 akşam
2 minik lahmacun
2 ayran
Su 2 lt
Spor yok
Dipnot :kahvaltı hastane koridorunda oldu.öğlen 3e kadar hastanede kosturdum.yakmisimdir diye düşünüyorum. 5e kadarda disardaydim misafirim vardı il dışından. Lahmacuna kötü yorum almayınca yedim bu aksam da.kizsaydiniz yemezdim valla.
Gecmis olsun canımIyi aksamlar kizlar...
Kızımın kronik oksurugu vardı. Artınca bugün araştırsinlar diye Ünv. Hastanesine gittim.tahlil film vs derken 3u buldu dönmem. Kediye alerjisi çıktı sadece.cigerleri temiz.kan temiz.geniz eti varmış baya büyük. O yaparmis horlama geniz akıntısı öksürük vs. Ilac verdi.2 ay kullancaz.kontrole gitcez.ameliyat 5 yaşından sonra oluyormuş zaten. Inşallah o zamana kadar küçülür.
Bileklerim ayaklarım bıtık. Msj yazarken bile mola veriyorum
Sabah tartilmayi unutmuşum telastan.sabaha inşallah.
Kitap okumak istiyorum kahveyle... biri bana kahve yapsın nolur ...
Kız nesi ilginç kilo aldıkça ayaklarimizda genisliyor. Ondan olmuyor ayakkabilar :)Ayak numarası mevzusu olmusta aklıma geldi kızlar benim ayağım küçüldü
Simdi 38 giymeye başladm
İlginç değil mi
afiyet olsun elifimKizlar menüm
Saat 8
1 yumurta
1 kk peynir
1 yemek kaşığı acili ezme
Saat 13
1 yumurta
2 kk peynir
Saat 19
3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Salata bol yesillikli
Su 2 litre
Spor 3 km yuruyus
afiyet olsun canım menun güzelBu günkü menüm.
Sabah 9.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Öğlen 14.30
1 yumurta 1 domates ve 4 biberle menemen
1 dilim ekmek
Ara 16.30
1 küçük incir
2 hünnap ceviz gibi iki
Akşam 19.00
Avuç içi kadar haşlanmış et
Bol salata
2.5 litre su
40 dk yürüyüş
busem aç kalmissin kuzum yaamenüm
12.00
3 ince kurabiye
17.00
2 anjelik erik
1 su bardağı yoğurt
18.00
10 tane yerfıstığı
2,5 lt su
spor yok
cuma ya artı gelirsem izne ayrılıcam kızlar
afiyet olsun canımMenü
Sabah(09:00)
1yumurtadan omlet
1kk peynir
1dlm ekmek
Salatalık
Öğle(13:00)
1kase mercimek çorbası
1buyuk kase ton balıklı salata(50g süzülmüş light balıklı)
Akşam(17:30)
1kepce mercimek çorbası
1tabak dolusu karalahana yemeği(1yk tereyağ ile bir duduklu dolusu lahanayi haşladım)
Su:3lt spor:30dk koşu
toparlarsin aysecim cumayaAymayan bir gün benim için. Size Günaydın
+400 ile
Dovunmekle olmaz hemen harekete geçmem lazım. Ödem Atıcı çay için eksikleri almam lazım. Pro ağırlıklı sıfır kh almam lazım. Suyu arttiriyim.yattigim yerde mekik bari cekiyim.cumaya + cikarsam ölürüm utancimdan.
Kolay gelsin canımSıkı bi kahvaltiyla topladım kendimi.bugün ev temizleme derleme düzenleme guzlukleri çıkarma günü benim için. Kızım okuluna başladı bugün. Oğlum da hareketliligi 2 hatta 4 katına çıkardı. Büyüyor mu ne :)
Detoks şok diyet vs işini benim bünye kaldirmiyor o yüzden kaşık hesabina geçeceğim bugünden sonra.her yemekten 2 kaşık yiyerek zayıfladi bi yakınım. Tabi cislar haric.Bende yapıcam. Aksama markete gidebilirsem çok iyi olcak inşallah.
Son 3 haftami degerlendirdim kendimce.Ayranı bu hafta çok içtim sanırım ödem yaptı.tok tutsun diye iciyordum ipin ucu kaçtı.sporda yapamadim bu iskeletle. Yeşillik sebze türüne döneyim ben bu hafta.protein diye diye alıştı vücut.
Oğlum uyudu.ben kaçar. Arka odaları dolapları bari bitireyim uyurken.
Sonu 1.lik olan bi cuma olsun inşallah bu haftaki....
Tebrikler busemm sonunda normale doncen çok şükürGÜ NAY DIINNNNNNNNNNNN
sabah tartıldım 64.7 oh beeeeeeee
-200 yani ama olsun eksiye geçtim
Busecim hep diyoruzya vücudun yağ yakmak için kaliteli kaloriye ihtiyacı var
Neden sağlıklı bol prolu bi menü yapmıyosun anlamıyorum
Menün hem sağlıksız hemde boşuna aç kalmışın
Lütfen normal bi düzen oturt kendine
Ayrıca sen listeye gireli 2 ay oldumuki
Aymayan bir gün benim için. Size Günaydın
+400 ile
Dovunmekle olmaz hemen harekete geçmem lazım. Ödem Atıcı çay için eksikleri almam lazım. Pro ağırlıklı sıfır kh almam lazım. Suyu arttiriyim.yattigim yerde mekik bari cekiyim.cumaya + cikarsam ölürüm utancimdan.
Günaydınlar 9. Takımın çıtırları
O da zor yaaa. Beğenerek alıyorsun giyemiyorsun.kilo alıyim da giyerim deme Şansın da yok :)
Ayy teşekkür ederim kahve için :) çok mutlu oldum. Annelik böyle bişey demekki.sanal kahve bile hoşuna gidiyor insanın :)
Teşekkürler canımhem el hem ayak berbat oluyor
Olmadı olmadı
Sıkı bi kahvaltiyla topladım kendimi.bugün ev temizleme derleme düzenleme guzlukleri çıkarma günü benim için. Kızım okuluna başladı bugün. Oğlum da hareketliligi 2 hatta 4 katına çıkardı. Büyüyor mu ne :)
Detoks şok diyet vs işini benim bünye kaldirmiyor o yüzden kaşık hesabina geçeceğim bugünden sonra.her yemekten 2 kaşık yiyerek zayıfladi bi yakınım. Tabi cislar haric.Bende yapıcam. Aksama markete gidebilirsem çok iyi olcak inşallah.
Son 3 haftami degerlendirdim kendimce.Ayranı bu hafta çok içtim sanırım ödem yaptı.tok tutsun diye iciyordum ipin ucu kaçtı.sporda yapamadim bu iskeletle. Yeşillik sebze türüne döneyim ben bu hafta.protein diye diye alıştı vücut.
Aynen canım çok şükür kimseye birşey olmadı
afiyet olsun elifim.
Tabiki okuruz canım benim
günaydın kızlar :)
afiyet olsun canım güzel olmuş
tebrikler canım
Bencede ac kaldigin ve az suictigin içindir elifim cumaya gider bence
Tebrikler canım. Eğer tartidan önce spor yaparsan kaslarin siser daha ağır çıkarsın.
ah busem valla üzüldüm. Ama inanıyorum toparlarsin sen
Anlamadim desem
Ablam bence fazla takma ya. Dediğin gibi kendine zarar
afiyet olsun canım bi ara bende içiyordum ödem çayı baya işe yarıyor bu ara hiç icmedim
hoşgeldin mervemm özledik valla seni yaa
Aysem sabah simit aksam lahmacungeçen sefer lahmacunun küçüktü bu sefer 2 tane olmamış kuzum afiyet olsun
Gecmis olsun canım
Kız nesi ilginç kilo aldıkça ayaklarimizda genisliyor. Ondan olmuyor ayakkabilar :)
afiyet olsun elifim
afiyet olsun canım menun güzel
busem aç kalmissin kuzum yaa
afiyet olsun canım
toparlarsin aysecim cumaya
Kolay gelsin canım
Tebrikler busemm sonunda normale doncen çok şükür
Kızlar sabittim dün sabah
Dun ki menum
Sabah 10
Bir çay bardağı kuruyemiş (Kuru üzüm kuru kayısı kaju kuru incir)
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir kase yoğurt
Akşam 17:30
2 yumurta büyüklüğünde haşlanmış tavuk
Bir bardak ev yapımı ayran
Su 3 litre yi geçmiştir
Spor 3 saat yürüyüş
Kız o beynine söyle dayak istemesin olmaz öyle heeeaynen kuzum bilinçlisin toparlanırsın inanıyorum sana
günaydın elifiiim
olmadı kuzum biliyorum
ay yerim senin o bızdıklarını..
canım 2 kaşık yemek az olmaz mı bilemedim yaa? ayranı kes evet ödem yaptı demekki. sporda eksik bu ara sende evet ona da dikkat..
kolay gelsin kuzum. inş 1. oluruz sanmıyorum gerçi kendime bakınca ama elimden geleni yapıcam.
evet hilalim sabah kaçamak yapıyorum canım aşırı tatlı çekiyor kurabiye yemiştim o yüzden şimdi bile zor duruyorumbeynim diyorki tatlı ye sonra aç kalsan da olur o derece niye böyle oldum anlamadım ooff
inş hilalim yaa
ay merak ediyordum ben de B burnfat55 i çok sevindim diyete devam etmesine helal olsun misafirlerle diyet çok zor çünkü.
sagol busemmenü çok güzel bence. sen zaten az yiyorsun çünkü. spora da bayıldım hilaliim bravooo
Inş yaa bakalım cuma da sabit olursa diye detoks arıyorum çok sıkıldım sabit çıkmaktan
Hadi ınş busemm yaparsın senkızlar bu hafta 3 kez 64.7 yi gördüm sonra geri yukarı çıktım. bugün menüm güzel olacak inş. yarına bu rakamı kırmayı hedefliyorum.
Çok gecmıs olsun Can'ımIyi aksamlar kizlar...
Kızımın kronik oksurugu vardı. Artınca bugün araştırsinlar diye Ünv. Hastanesine gittim.tahlil film vs derken 3u buldu dönmem. Kediye alerjisi çıktı sadece.cigerleri temiz.kan temiz.geniz eti varmış baya büyük. O yaparmis horlama geniz akıntısı öksürük vs. Ilac verdi.2 ay kullancaz.kontrole gitcez.ameliyat 5 yaşından sonra oluyormuş zaten. Inşallah o zamana kadar küçülür.
Bileklerim ayaklarım bıtık. Msj yazarken bile mola veriyorum
Sabah tartilmayi unutmuşum telastan.sabaha inşallah.
Kitap okumak istiyorum kahveyle... biri bana kahve yapsın nolur ...
Gercektenmı ayyyy bendim ayaklarım çok cırkın yaaaaAyak numarası mevzusu olmusta aklıma geldi kızlar benim ayağım küçüldü
Simdi 38 giymeye başladm
İlginç değil mi
Güzel olmuşKizlar menüm
Saat 8
1 yumurta
1 kk peynir
1 yemek kaşığı acili ezme
Saat 13
1 yumurta
2 kk peynir
Saat 19
3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Salata bol yesillikli
Su 2 litre
Spor 3 km yuruyus
Afiyet olsun güzel olmuşBu günkü menüm.
Sabah 9.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Öğlen 14.30
1 yumurta 1 domates ve 4 biberle menemen
1 dilim ekmek
Ara 16.30
1 küçük incir
2 hünnap ceviz gibi iki
Akşam 19.00
Avuç içi kadar haşlanmış et
Bol salata
2.5 litre su
40 dk yürüyüş
Yorumsuz Buse en gızgın smıle var say burdamenüm
12.00
3 ince kurabiye
17.00
2 anjelik erik
1 su bardağı yoğurt
18.00
10 tane yerfıstığı
2,5 lt su
spor yok
cuma ya artı gelirsem izne ayrılıcam kızlar
Dene ama uç güne vazgeçme lütfen
vuhuuuuuuu
anladım ama bu ara cozuttuğum için bi süre deniycem bu yeme şeklini abla
cumaya bi görcem bakalım 2 haftalık sonucumu o bana tokat gibi inmezse iyidir
ay kıyamam yaa seni buldu bula bula sorunlu kablo olsun halledilir bir şey özledik senisen yokken ben buralarda cozuttum bilmiyon sen
ben bir deniycem anacım diyeti
fıncık lahmacun ollduğundan bir şey demmeiştim te bugün saati biraz geç olmuş sanki. afiyet olsun tatlım.
ay şu hastanelerden tez zamanda kurtul inş canım yaa
çok geçmiş olsun..
ben de 38 den 37 ye düştü 36,5 a kadar iniyor :)
inş halledebilirim cuma günü görcem
vayy beee eliflerin günü olmuş bugüün menüleriniz çok güzel bence afiyet olsun kızlar
Çok güzel olmuşMenü
Sabah(09:00)
1yumurtadan omlet
1kk peynir
1dlm ekmek
Salatalık
Öğle(13:00)
1kase mercimek çorbası
1buyuk kase ton balıklı salata(50g süzülmüş light balıklı)
Akşam(17:30)
1kepce mercimek çorbası
1tabak dolusu karalahana yemeği(1yk tereyağ ile bir duduklu dolusu lahanayi haşladım)
Su:3lt spor:30dk koşu
Kolay gelsın canımSıkı bi kahvaltiyla topladım kendimi.bugün ev temizleme derleme düzenleme guzlukleri çıkarma günü benim için. Kızım okuluna başladı bugün. Oğlum da hareketliligi 2 hatta 4 katına çıkardı. Büyüyor mu ne :)
Oluyormus yanı pıs Boğaz lı cımcımeGÜ NAY DIINNNNNNNNNNNN
sabah tartıldım 64.7 oh beeeeeeee
-200 yani ama olsun eksiye geçtim
Hılal sabah nıye böyle olduKızlar sabittim dün sabah
Dun ki menum
Sabah 10
Bir çay bardağı kuruyemiş (Kuru üzüm kuru kayısı kaju kuru incir)
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir kase yoğurt
Akşam 17:30
2 yumurta büyüklüğünde haşlanmış tavuk
Bir bardak ev yapımı ayran
Su 3 litre yi geçmiştir
Spor 3 saat yürüyüş
Günlük 5 mesaj kımseye zor gelmez kurallar ıhlal edılıyor bılıne
Haydi bakalım gerı gelsın azımlı günlerkızlar bu hafta 3 kez 64.7 yi gördüm sonra geri yukarı çıktım. bugün menüm güzel olacak inş. yarına bu rakamı kırmayı hedefliyorum.
Abla çok yiyemiyorum oldum olası boyleydim menulerimde böyle azdı hep. Arada kahvaltiyi değiştiriyorum sıkılıyorum yoksa aynı şeyleri yemekten aklım başka yerlere kayıyorÇok gecmıs olsun Can'ım
Insallah kücülürde amelıyata gerek kalmaz
Gercektenmı ayyyy bendim ayaklarım çok cırkın yaaaa
Güzel olmuş
Su nıye az gülüm
Afiyet olsun güzel olmuş
Yorumsuz Buse en gızgın smıle var say burda
Dene ama uç güne vazgeçme lütfen
Çok güzel olmuş
Kolay gelsın canım
Ohhhh Mis gıbı temızlık Can'ım m cektı
Oluyormus yanı pıs Boğaz lı cımcıme
Hılal sabah nıye böyle oldu
Kaju sırf yağ
Dıgerlerıde seker
Öğlen yok aksam az
Böyle zayıflanmaz aç kalınır gulum ya
Günlük 5 mesaj kımseye zor gelmez kurallar ıhlal edılıyor bılıne
Haydi bakalım gerı gelsın azımlı günler
Ablam nefesi kac günde bi kontrole götürüyorsun çok siksa eğer ondan kilo almamış gibi gorunmesinSelamlarrrrr
Dün nefese Can'ım sıkıldı kılo alamamış dıye
Sonra yağmur da elıfın ayakkabısı yoktu kısaca çarşıya gıttık
Aksamda teyzem gelınce gelemedım
sabah tekrar hastaneye gıttık kızım kılo aldımı dıye ama çok yogunlardı yarına gün verdıler
Bu arada ben ne yaptım hemen hemen 3 gündür leslıe 5 mıle yapıyorum
Ufaktan mekıge başladım
Bas Ağrı'm bırazda açlıktan dıye ıkı gündür bıraz kh aldım
Burda hava çok soğudu düşü ıcmede zorlanır oldum
Kısaca böyle site
Aynı seylerı yeme o Zaman canımAbla çok yiyemiyorum oldum olası boyleydim menulerimde böyle azdı hep. Arada kahvaltiyi değiştiriyorum sıkılıyorum yoksa aynı şeyleri yemekten aklım başka yerlere kayıyor
Burnfat listede değil abla 81 olana kadar listeye giremiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?