Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayak numarası mevzusu olmusta aklıma geldi kızlar benim ayağım küçüldü
90li kilolardaykn 39-40 giyiyordum
80 li kilolarda 39 giydim hep
Simdi 38 giymeye başladm
İlginç değil mi
O da zor yaaa. Beğenerek alıyorsun giyemiyorsun.kilo alıyim da giyerim deme Şansın da yok :)
Ayy teşekkür ederim kahve için :) çok mutlu oldum. Annelik böyle bişey demekki.sanal kahve bile hoşuna gidiyor insanın :)

Teşekkürler canım hem el hem ayak berbat oluyor
Olmadı olmadı

geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz
Inşallah ((
Günaydınlar 9. Takımın çıtırları
Şişman citirlarindan ayşe Günaydın der
Günaydın canim. Biraz menüyle biraz da sporla gider canım. Sıkma canıni moralini yüksek tut. Bir de her öğününe yoğurt ekle. Ben yoģürt yediyim zaman sanki daha güzel kilo veriyorum gibi geliyor bana.
Haklısın. Bende epeydir yoğurdu azalttim.market zamanı gelmiş benim dolabın.

Sıkı bi kahvaltiyla topladım kendimi.bugün ev temizleme derleme düzenleme guzlukleri çıkarma günü benim için. Kızım okuluna başladı bugün. Oğlum da hareketliligi 2 hatta 4 katına çıkardı. Büyüyor mu ne :)
Detoks şok diyet vs işini benim bünye kaldirmiyor o yüzden kaşık hesabina geçeceğim bugünden sonra.her yemekten 2 kaşık yiyerek zayıfladi bi yakınım. Tabi cislar haric.Bende yapıcam. Aksama markete gidebilirsem çok iyi olcak inşallah.
Son 3 haftami degerlendirdim kendimce.Ayranı bu hafta çok içtim sanırım ödem yaptı.tok tutsun diye iciyordum ipin ucu kaçtı.sporda yapamadim bu iskeletle. Yeşillik sebze türüne döneyim ben bu hafta.protein diye diye alıştı vücut.
Oğlum uyudu.ben kaçar. Arka odaları dolapları bari bitireyim uyurken.
Sonu 1.lik olan bi cuma olsun inşallah bu haftaki....

Aynen canım çok şükür kimseye birşey olmadı
afiyet olsun elifim.
Tabiki okuruz canım benim
Günaydın kızlar. Okul zamanı kahvaltı hazır herkes okula. Bütün vatana ve 9.takıma güzel hayirli bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Görüşürüz kızlar.

Günaydın kızlar
Egıtım yılı hepınıze hayırlı olsun
Deli bir yağmur var bız ne yapacağız allah yar yardımcımız olsun
Gecmısı gelınce okurum

Günaydınlar 9.tskımın fıstıkları.
Okulum bana torpil yapmış pazartesi sendromu yaşamayayım diye dersimi 10 da başlatmış. Ne tatliş müdür yardımcılarım var.
günaydın kızlar :)
afiyet olsun canım güzel olmuş
Gelelim kiloya
Geçen cuma : 86.5
Bu gün : 86 kg
Fark : 500 gram
Bayram öncesi de 86 kg mdım. Hadi bakalım cumaya kadar ne eksi gelecek.
tebrikler canım
+100 um kızlar aç kalmak bna yaramıyor sanırım.
Bencede ac kaldigin ve az suictigin içindir elifim cumaya gider bence
Cuma:72
Bugün:71
Fark:-1
%1.39

Kızlar dun -1.2ydim farklı bir şeyde yemedim sadece sporu aksam yaptım o mu sisirdiki ablamin diyetisyen tartıdan önce spor yaptirmiyormus
Tebrikler canım. Eğer tartidan önce spor yaparsan kaslarin siser daha ağır çıkarsın.
ilk cuma 64.9
geçen cuma 65.1
bugün 65.4

totalde +500

dün sabah 64.7 ydi
ah busem valla üzüldüm. Ama inanıyorum toparlarsin sen
Anlamadim desem
Yok annem alısıklar
Hem herıften kalma bu huy
Bızım sıpalar tüp bebek dıye cahıllıgıme kendımı hırpaladım sonuç bu iste
Ablam bence fazla takma ya. Dediğin gibi kendine zarar
Kızlar limonlu tarcinli ödem suyumu hazırladım iki lt bir ltde normal içtim
afiyet olsun canım bi ara bende içiyordum ödem çayı baya işe yarıyor bu ara hiç icmedim

hoşgeldin mervemm özledik valla seni yaa
Aysem sabah simit aksam lahmacun geçen sefer lahmacunun küçüktü bu sefer 2 tane olmamış kuzum afiyet olsun
Gecmis olsun canım
Simdi 38 giymeye başladm
İlginç değil mi
Kız nesi ilginç kilo aldıkça ayaklarimizda genisliyor. Ondan olmuyor ayakkabilar :)
Kizlar menüm
Saat 8
1 yumurta
1 kk peynir
1 yemek kaşığı acili ezme

Saat 13
1 yumurta
2 kk peynir

Saat 19
3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Salata bol yesillikli

Su 2 litre
Spor 3 km yuruyus
afiyet olsun elifim
afiyet olsun canım menun güzel
menüm

12.00
3 ince kurabiye

17.00
2 anjelik erik
1 su bardağı yoğurt

18.00
10 tane yerfıstığı

2,5 lt su
spor yok

cuma ya artı gelirsem izne ayrılıcam kızlar
busem aç kalmissin kuzum yaa
afiyet olsun canım
toparlarsin aysecim cumaya
Kolay gelsin canım

Kızlar sabittim dün sabah
Dun ki menum
Sabah 10
Bir çay bardağı kuruyemiş (Kuru üzüm kuru kayısı kaju kuru incir)
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir kase yoğurt
Akşam 17:30
2 yumurta büyüklüğünde haşlanmış tavuk
Bir bardak ev yapımı ayran
Su 3 litre yi geçmiştir
Spor 3 saat yürüyüş

abla inan hiçbir şey yapasım yok. resmen çorba bile yapasım yok. eşimde geç geldi bu ara dışarda yedi. eve geldiğinde de hamburger istedi yaptım. yani bilmiyorum çok tatlı isteğim var. sabah kalkıyorum aklımda tatlı kurabiyeyi yedim dün sonra pişmanlıktan başka da yiyemedim.

29 temmuzda girmişim listeye abla çıkamıyorum izne bu hafta. ondan sonraki hafta çıkabiliyorum.

aynen kuzum bilinçlisin toparlanırsın inanıyorum sana

Günaydınlar 9. Takımın çıtırları

günaydın elifiiim

olmadı kuzum biliyorum

ay yerim senin o bızdıklarını..

canım 2 kaşık yemek az olmaz mı bilemedim yaa? ayranı kes evet ödem yaptı demekki. sporda eksik bu ara sende evet ona da dikkat..

kolay gelsin kuzum. inş 1. oluruz sanmıyorum gerçi kendime bakınca ama elimden geleni yapıcam.

evet hilalim sabah kaçamak yapıyorum canım aşırı tatlı çekiyor kurabiye yemiştim o yüzden şimdi bile zor duruyorum beynim diyorki tatlı ye sonra aç kalsan da olur o derece niye böyle oldum anlamadım ooff

Tebrikler busemm sonunda normale doncen çok şükür

inş hilalim yaa

Kızlar bu arada B burnfat55 ile konuştum yogunmus şehir dışından gelmiş yatılı misafiri varmis. Tekrar şehir dışına gidecekmiş. Ama diyeti bozmamış kilo vermiş vakti olunca gelecek

ay merak ediyordum ben de B burnfat55 i çok sevindim diyete devam etmesine helal olsun misafirlerle diyet çok zor çünkü.

menü çok güzel bence. sen zaten az yiyorsun çünkü. spora da bayıldım hilaliim bravooo

Kız o beynine söyle dayak istemesin olmaz öyle heee
menü çok güzel bence. sen zaten az yiyorsun çünkü. spora da bayıldım hilaliim bravooo
sagol busem
CurukElma bugün de menün böyle güzel olursa yarına - olursun hilaliiim
Inş yaa bakalım cuma da sabit olursa diye detoks arıyorum çok sıkıldım sabit çıkmaktan
kızlar bu hafta 3 kez 64.7 yi gördüm sonra geri yukarı çıktım. bugün menüm güzel olacak inş. yarına bu rakamı kırmayı hedefliyorum.
Hadi ınş busemm yaparsın sen

Çok gecmıs olsun Can'ım
Insallah kücülürde amelıyata gerek kalmaz

Simdi 38 giymeye başladm
İlginç değil mi
Gercektenmı ayyyy bendim ayaklarım çok cırkın yaaaa

Kizlar menüm
Saat 8
1 yumurta
1 kk peynir
1 yemek kaşığı acili ezme

Saat 13
1 yumurta
2 kk peynir

Saat 19
3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Salata bol yesillikli

Su 2 litre
Spor 3 km yuruyus
Güzel olmuş
Su nıye az gülüm

Afiyet olsun güzel olmuş

menüm

12.00
3 ince kurabiye

17.00
2 anjelik erik
1 su bardağı yoğurt

18.00
10 tane yerfıstığı

2,5 lt su
spor yok

cuma ya artı gelirsem izne ayrılıcam kızlar
Yorumsuz Buse en gızgın smıle var say burda

Dene ama uç güne vazgeçme lütfen

Çok güzel olmuş

Kolay gelsın canım
Ohhhh Mis gıbı temızlık Can'ım m cektı

GÜ NAY DIINNNNNNNNNNNN

sabah tartıldım 64.7 oh beeeeeeee

-200 yani ama olsun eksiye geçtim
Oluyormus yanı pıs Boğaz lı cımcıme

Hılal sabah nıye böyle oldu
Kaju sırf yağ
Dıgerlerıde seker
Öğlen yok aksam az
Böyle zayıflanmaz aç kalınır gulum ya

Kızlar bu arada B burnfat55 ile konuştum yogunmus şehir dışından gelmiş yatılı misafiri varmis. Tekrar şehir dışına gidecekmiş. Ama diyeti bozmamış kilo vermiş vakti olunca gelecek
Günlük 5 mesaj kımseye zor gelmez kurallar ıhlal edılıyor bılıne

kızlar bu hafta 3 kez 64.7 yi gördüm sonra geri yukarı çıktım. bugün menüm güzel olacak inş. yarına bu rakamı kırmayı hedefliyorum.
Haydi bakalım gerı gelsın azımlı günler

Selamlarrrrr
Dün nefese Can'ım sıkıldı kılo alamamış dıye
Sonra yağmur da elıfın ayakkabısı yoktu kısaca çarşıya gıttık
Aksamda teyzem gelınce gelemedım
sabah tekrar hastaneye gıttık kızım kılo aldımı dıye ama çok yogunlardı yarına gün verdıler

Bu arada ben ne yaptım hemen hemen 3 gündür leslıe 5 mıle yapıyorum
Ufaktan mekıge başladım
Bas Ağrı'm bırazda açlıktan dıye ıkı gündür bıraz kh aldım
Burda hava çok soğudu düşü ıcmede zorlanır oldum
Kısaca böyle site

Abla çok yiyemiyorum oldum olası boyleydim menulerimde böyle azdı hep. Arada kahvaltiyi değiştiriyorum sıkılıyorum yoksa aynı şeyleri yemekten aklım başka yerlere kayıyor
Burnfat listede değil abla 81 olana kadar listeye giremiyor

Diyeti bozanların çoğu, o diyete bitmiş gözüyle bakar. Oysa her şeyin başladığı nokta orası. Asıl beceri devam etmekte.

Diyet yaparken, verdiğiniz her kilo size nasıl motivasyon sağlıyorsa, diyet listeniz dışındaki bir şeylerden atıştırıp diyeti bozmanız da o kadar cesaretinizi kırar. Diyet yapan hemen herkesin yaşadığı bir durumdur bu. Sonucu ise vicdan azabı, suçluluk duygusu ve kendiniz ile iradesizliğinize karşı hissettiğiniz öfkedir. Ve ardından şu düşünce beyninize çöreklenmeye başlar: "Ne yararı var ki?"

Tüm bunlar tanıdık geldi mi?
Diyeti bozmaktan kaynaklanan, kendinize yönelttiğiniz eleştirel duyguları daha da genişletip anlatmak mümkün, ama sanırım neden bahsettiğimi hepimiz biliyoruz. Sorunun anahtarı ise gene sizde, düşünme biçiminizi değiştirebilmenizde.

Diyet yapmaya bir oyun gibi bakabiliriz. Bazıları oyunu kazanç ve yenilgileriyle kabul ederken, bazıları için kaybetmek dayanılmazdır. Kaybedince de surat asıp bir kenara çekilip oyunu bırakırlar. Oysa kilo verme oyununda durum biraz daha farklıdır. Bir diyet programı uygularken, diyet listenizin dışına çıkıp, yememeniz gereken şeyleri yemek, mutlak bir son değildir ve kaybetmeyi getirmez. Ama tabii eğer hatanızı fark ettiğiniz yerde durmayı bilirseniz.

İşte size bir örnek: 3 haftadır diyet uyguluyorsunuz ve fevkalade bir başarı göstererek diyet listenizi harfiyen uyguladınız. Kendinizle gurur duyuyorsunuz ve harika hissediyorsunuz. Daha sonra arkadaşınızın doğum günü partisine gidiyorsunuz ve bir bardak şarap içiyorsunuz. Daha ne olduğunun farkına bile varamadan, yanınıza birisi gelip kanape tabağını burnunuzun dibine sokuyor ve o lezzetli şeylerden mutlaka denemeniz gerektiğini 100 kere tekrar ettikten sonra, kanapeleri ağzınıza tıkmaya başlıyor. Böylece daha 'Mutlu yıllar sana' diye şarkıyı söylemeye başlayamadan, kendinizi 4000 kaloriyi mideye indirmiş bir halde buluyorsunuz. 3 haftadır göz ucuyla bile bakmadığınız tatlılar, tuzlular ve pastalar sindirim sisteminizde eğlenceli ve mutlu bir yolculuğa çoktan çıkmış bulunuyorlar.

Bu esnada çoğumuz bu durumun nerede sonlanacağını düşünür. Aslında bu, tam da her şeyin başladığı noktadır. Öncelikle elde tutulur gerçekleri bir gözden geçirelim: Diyetiniz gerçekten de çok büyük bir yara mı aldı? Pek sayılmaz. Belki yarım ya da bir kilo aldınız. Ama bu, şimdiye kadarki başarınızın yanında fazla bir şey sayılmaz. Kaldı ki, yarım ya da bir kilo vermek sizin için problem değil. Daha kendiniz fark bile edemeden verirsiniz o yarım kiloyu.

Eee o zaman sorun ne?
Sorun ne yaptığımız değil, ona yüklediğimiz anlam. Onca çaba harcadıktan sonra, böyle bir kaçamak yaptığımız için kendimize o kadar kızıyoruz ki, kafamızın içinde düşünceler yıldırım hızıyla akıp gitmeye başlıyor. "İradesiz!" diyoruz kendimize. "Asla başaramayacaksın, hep ama hep şişko kalacaksın." Bunları düşündükçe daha da negatif oluyoruz, daha da aşağılıyoruz kendimizi. Buna çözüm olarak da diyete son vermeyi buluyoruz.

Oysa kaldığımız yerden devam edebilsek. Yapmamanız gereken bir şey yaptınız. Olsun. Tüm hayatınızı çöpe atıyor musunuz? Atmadığınıza göre, diyetinizi niçin bırakasınız ki? Unutmayın, oyunu kazanmanın yolu devam etmekten geçer, bırakırsanız tüm kazanma şansınızı boşa harcamış olursunuz.

Alıntı

Ablam nefesi kac günde bi kontrole götürüyorsun çok siksa eğer ondan kilo almamış gibi gorunmesin

Aynı seylerı yeme o Zaman canım
Bu menulerle meton hızlanmaz kılo veremezsın hele yağ yakımı hıc olmaz
Bıraz zorlasan olur bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…