Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar limonlu tarcinli ödem suyumu hazırladım iki lt bir ltde normal içtim
işe yarıyor mu bende deneeyim
Merhaba herkese,bugün öğrenciler için okulun ilk günüydü malum, sakin gecti köy çocukları can ya hic ağlayan olmadi
ayyy ben öğrencilerimi özlediiiiim staja başlamak istiyoruuuum hepsi can hepsi bal onların normalde çocukları sevmeme rağmen anlaşamam ama öğrencilerim bodoslama dalıyor iletişime

Merhaba herkese,bugün öğrenciler için okulun ilk günüydü malum, sakin gecti köy çocukları can ya hic ağlayan olmadi
Ponicim nerde gore. Yapıyorsun sehirdekilere gore daha uslu daha nazsizlar dimi
canım iki lt suya yarim limon bir çubuk tarçın yarım yeşil elma yada bir salatalık atıp gun boyu iciyorsun

Cuma 79.7
Bugün 79.5
Fark -200 gr

Gecen
Ben diğerlerini sevmiyorum demedim ki canım,anasinifci olduğum için hep ağlayan öğrencilerim olmuştur ilk gunler, köylerde olmuyor ama ağlama durumu o yüzden dedim

kızlar sizinlede paylaşayım dedim aslında böyle yazılarda gerçekçilik olmayan yerler oluyor ama kimin nereden güç alıp da başlayabileceği belli olmaz

Kizlarr ben geldim komsunun wifiden baglaniyorum kac haftadr wifi baglantim olmadi apartmanda 6 daire var 5tane wifi kablosu varms sadece benim dairemde yokmus bissuru is cikti sinirlerm bozuldu yarin gelcekler inşallah sorunu cozmeye

Ne cok sayfa birikmis ben bi gecmise bakip geliyorum fistiklar

Hosgldn canm ozlettin kendini

mümkün değil bitmez o sayfalar sorun da inşallah yarın çözülür

Bana çok mantıklı gelmedi bu diyet. Yapamam da zaten. Akşam 8 e kadar ne yersen ye diyince koptum ben. Sağlıklı ve dengeli beslenme ve arada bi detoks iyidir. Yaşam kalitesini arttırır. ...
Allah şifa versin canım. Ben okudum hala için fatiha.Rabbim en hayırlısıni versin tez zamanda. ...
Günaydın kızlar. Okul zamanı kahvaltı hazır herkes okula. Bütün vatana ve 9.takıma güzel hayirli bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Görüşürüz kızlar.
Amiiiin
Cuma:72
Bugün:71
Fark:-1
%1.39

Kızlar dun -1.2ydim farklı bir şeyde yemedim sadece sporu aksam yaptım o mu sisirdiki ablamin diyetisyen tartıdan önce spor yaptirmiyormus
Maşallah. Ne güzel gitmiş.
ilk cuma 64.9
geçen cuma 65.1
bugün 65.4

totalde +500

dün sabah 64.7 ydi
giderek yukselmis
Kızlar limonlu tarcinli ödem suyumu hazırladım iki lt bir ltde normal içtim
Tarif soracaktım vermissin. Bunu nasıl iciyoruz? Aç tok sabah akşam vs ? Bir de normal ogunlerimizi yapıyor muyuz?
Ayak numaran nasıl değişiyor kız senin öyle. Hadi dar gelir bol gelir vs de resmen numara atıyor sende

Geçmişi birikip toplu okuyanlara ayrı bi sempati duyuyorum ben :))) haftada 1 kez yapiyorum bende.beyinleri yakmak için takımda :))) hoşgeldin. ...

Sipalar gelmeden menu yazayım :)
08.30 kahvaltı bozuntusu
Yarım simit
1 çay
1 üçgen peyine

Ara 11
1 çay

13 öğle
1 mercimek çorbası
1 salata
1 ayran
1 çay
1 soda

15 ara
1 kahve
1 soda

17 ara
Yarım muz

19 akşam
2 minik lahmacun
2 ayran

Su 2 lt
Spor yok

Dipnot :kahvaltı hastane koridorunda oldu.öğlen 3e kadar hastanede kosturdum.yakmisimdir diye düşünüyorum. 5e kadarda disardaydim misafirim vardı il dışından. Lahmacuna kötü yorum almayınca yedim bu aksam da.kizsaydiniz yemezdim valla.

Iyi aksamlar kizlar...
Kızımın kronik oksurugu vardı. Artınca bugün araştırsinlar diye Ünv. Hastanesine gittim.tahlil film vs derken 3u buldu dönmem. Kediye alerjisi çıktı sadece.cigerleri temiz.kan temiz.geniz eti varmış baya büyük. O yaparmis horlama geniz akıntısı öksürük vs. Ilac verdi.2 ay kullancaz.kontrole gitcez. ameliyat 5 yaşından sonra oluyormuş zaten. Inşallah o zamana kadar küçülür.
Bileklerim ayaklarım bıtık. Msj yazarken bile mola veriyorum
Sabah tartilmayi unutmuşum telastan.sabaha inşallah.
Kitap okumak istiyorum kahveyle... biri bana kahve yapsın nolur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…