- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.281
işe yarıyor mu bende deneeyimKızlar limonlu tarcinli ödem suyumu hazırladım iki lt bir ltde normal içtim
ayyy ben öğrencilerimi özlediiiiim staja başlamak istiyoruuuumMerhaba herkese,bugün öğrenciler için okulun ilk günüydü malum, sakin gecti köy çocukları can ya hic ağlayan olmadi
Ponicim nerde gore. Yapıyorsun sehirdekilere gore daha uslu daha nazsizlar dimiMerhaba herkese,bugün öğrenciler için okulun ilk günüydü malum, sakin gecti köy çocukları can ya hic ağlayan olmadi
canım iki lt suya yarim limon bir çubuk tarçın yarım yeşil elma yada bir salatalık atıp gun boyu iciyorsunAynı durum bende de var. Sabah çok erken saatte 48 no ayakkabıları giyemem 39 numara giyiyorum. Sast 10 -11 gibi ayayımdan ciķiyor. İnanmayacaksıniz bazen okula ayakkabı götürürüm. Deģißtirmek için.
O nadıl kız . Hele bir yaz bakalım. Ben de yapayım.
Hesi can kız. Ben çok seviyorum tüm öģrencilerimi.
İşe yarıyor canım yaramaz miişe yarıyor mu bende deneeyim
ayyy ben öğrencilerimi özlediiiiim staja başlamak istiyoruuuumhepsi can hepsi bal onların normalde çocukları sevmeme rağmen anlaşamam ama öğrencilerim bodoslama dalıyor iletişime
sürahiyi yıkamaya gidiyom babam gelirken salatalıkla yeşil elma aldırayımPonicim nerde gore. Yapıyorsun sehirdekilere gore daha uslu daha nazsizlar dimi
canım iki lt suya yarim limon bir çubuk tarçın yarım yeşil elma yada bir salatalık atıp gun boyu iciyorsun
Ben diğerlerini sevmiyorum demedim ki canım,anasinifci olduğum için hep ağlayan öğrencilerim olmuştur ilk gunler, köylerde olmuyor ama ağlama durumu o yüzden dedimAynı durum bende de var. Sabah çok erken saatte 48 no ayakkabıları giyemem 39 numara giyiyorum. Sast 10 -11 gibi ayayımdan ciķiyor. İnanmayacaksıniz bazen okula ayakkabı götürürüm. Deģißtirmek için.
Ben diğerlerini sevmiyorum demedim ki canım,anasinifci olduğum için hep ağlayan öğrencilerim olmuştur ilk gunler, köylerde olmuyor ama ağlama durumu o yüzden dedim
ALINTIDIR, KISA KISA PAYLAŞICAM BELKİ ARALARINDA İŞİMİZE YARAYACAK YA DA SOHBETE KONU OLACAK ŞEYLER ÇIKAR..
geçtiğimiz günlerde internette bir öğretmenin öğrencilerinin streslerini azaltması için verdiği tavsiyelerin üzerinde yazılı olduğu bir kağıdın fotoğrafını gördüm. her bir madde için tek tek kaynak bulmaya çalıştım ve sonra birilerine faydası olur diye de buraya koymak istedim. bazı maddeleri türkçe'ye direkt çevirdim, bazılarını psikoloji bilgime dayanarak biraz da bizim kültüre uyarladım. bir bu kadar daha madde yazılabilir ama şimdilik, 101 madde ile hayatta stresi azaltıp mutlu olma rehberi şu şekilde:
1. her zamanki uyanma saatinizden 15 dakika önce uyanın. erken kalkan insanlar daha mutlu
2. yatmadan önce sabah için hazırlanın: yarınki kıyafetlerinizi, belki işe götüreceğiniz yiyecekleri...
3. dar kıyafetlerin içine girmeye çalışmayın
4. kimyasal ilaçlara güvenmeyin, mümkünse hiç içmeyin.
5. ileriye dönük planlar yapın
6. belleğinize güvenmeyin, yazın
7. kendinize önleyici, koruyucu bakımlar yapın.
8. yedek anahtarlarınız olsun
9. daha sık "hayır" deyin
10. hayatınız için önceliklerinizi belirleyin
kızlar sizinlede paylaşayım dedim aslında böyle yazılarda gerçekçilik olmayan yerler oluyor ama kimin nereden güç alıp da başlayabileceği belli olmazDEVAM
11. negatif insanları hayatınızdan çıkartın
12. zamanı akıllıca kullanın
13. yemek vakitlerinizi belirleyin ve sadeleştirin
14. her zaman önemli belgelerinizin kopyasını alın
15. ihtiyaçlarınızı önceden tahmin edin.
16. düzgün çalışmayan bir şeyi tamir edin.
17. sevmediğiniz bir işi yaparken yardım isteyin.
18. büyük görevleri küçük parçalara ayırarak yapmayı deneyin
19. problemlere "meydan okuma" olarak bakın, challange'lerı tek tek yerine getirin
20. problemlerinize daha farklı bakmaya çalışın.
21. hayatınızdaki karışıkları giderin, çevrenizi toparlayın.
22. gülümseyin
23. yağmur için hazırlıklı olun.
24. bir bebeği gıdıklayın.
25. bir hayvanı sahiplenin
26. bütün cevapları bilmeyin, bilmiyorum demeyi öğrenin.
27. iyi bir dilek tutun ve olması için uğraşın
28. birine güzel bir söz söyleyin.
29. bir çocuğa nasıl uçurtma uçurulacağını öğretmeye çalışın.
30. yağmurda ıslanmaktan hiç korkmadan yürüyün.
Evet canım nazsizlar sivas merkeze 7 km uzaklıkta bi koydeym canmPonicim nerde gore. Yapıyorsun sehirdekilere gore daha uslu daha nazsizlar dimi
canım iki lt suya yarim limon bir çubuk tarçın yarım yeşil elma yada bir salatalık atıp gun boyu iciyorsun
eğitime de önem verenler çoğunlukta diye biliyorum orada, arkadaşlarımın çoğunluğunun çevresi öyle yaniEvet canım nazsizlar sivas merkeze 7 km uzaklıkta bi koydeym canm
Merkezde öyledir belki de köylerde sıkıntı canm hic önem vermiyorlar bana gelen çocuklar hic kalem tutmamiseğitime de önem verenler çoğunlukta diye biliyorum orada, arkadaşlarımın çoğunluğunun çevresi öyle yani
anladım canım onları da biz değiştireceğiz işte Bütün eğitimcilere ve eğitim gönüllülerine Allah yardım etsinMerkezde öyledir belki de köylerde sıkıntı canm hic önem vermiyorlar bana gelen çocuklar hic kalem tutmamis
Amin canımanladım canım onları da biz değiştireceğiz işte Bütün eğitimcilere ve eğitim gönüllülerine Allah yardım etsin
Hosgldn canm ozlettin kendiniKizlarr ben geldim komsunun wifiden baglaniyorum kac haftadr wifi baglantim olmadi apartmanda 6 daire var 5tane wifi kablosu varms sadece benim dairemde yokmus bissuru is cikti sinirlerm bozuldu yarin gelcekler inşallah sorunu cozmeye
Ne cok sayfa birikmis ben bi gecmise bakip geliyorum fistiklar
mümkün değil bitmez o sayfalarKizlarr ben geldim komsunun wifiden baglaniyorum kac haftadr wifi baglantim olmadi apartmanda 6 daire var 5tane wifi kablosu varms sadece benim dairemde yokmus bissuru is cikti sinirlerm bozuldu yarin gelcekler inşallah sorunu cozmeye
Bana çok mantıklı gelmedi bu diyet. Yapamam da zaten. Akşam 8 e kadar ne yersen ye diyince koptum ben. Sağlıklı ve dengeli beslenme ve arada bi detoks iyidir. Yaşam kalitesini arttırır. ...http://www.fitekran.com/intermittent-fasting-if-rehberi/
abla bi bakar mısın buna görüşlerini alayım @berilceee @mefkurem
Allah şifa versin canım. Ben okudum hala için fatiha.Rabbim en hayırlısıni versin tez zamanda. ...Kizlar gelemedim dünden beri hastaneye gidip geliyorum surekli halamin durumu ağırlaşti basinda yasin okudum az once yeni geldim eve menülerim
Dün
Saat 10:30
3 kaşık et
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim tam buğday
Gerisi yok kızlar saatlerini bilmiyorum çantama ceviz süt kayisi koymuştum aciktikca yedim.
Bugün saat 10
2 kk peynir
1 yumurts
1 dilim tam buğday
Salatalik domates
Saat 18
2 kaşık haslanmis tuzsuz et
1 kase yoğurt
Su 2 gündür hesaplaama dim sporda yok malesef.
Kızlar geçmişe bakamadım beni mazur görün birde sizden ricam halam için dua edin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Birer fatiha okuyun mumkunse kimin duası tutar belli olmaz. Küçük kızı suan bende alıp geldim sabah okulu var burdan yolluycam güzel sanatlar muzik 2. Sınıf bu yıl en çokta ona üzülüyorum zaten daha kucuk(((((((
AmiiiinGünaydın kızlar. Okul zamanı kahvaltı hazır herkes okula. Bütün vatana ve 9.takıma güzel hayirli bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Görüşürüz kızlar.
Maşallah. Ne güzel gitmiş.Cuma:72
Bugün:71
Fark:-1
%1.39
Kızlar dun -1.2ydim farklı bir şeyde yemedim sadece sporu aksam yaptım o mu sisirdiki ablamin diyetisyen tartıdan önce spor yaptirmiyormus
ilk cuma 64.9
geçen cuma 65.1
bugün 65.4
totalde +500
dün sabah 64.7 ydi
Tarif soracaktım vermissin. Bunu nasıl iciyoruz? Aç tok sabah akşam vs ? Bir de normal ogunlerimizi yapıyor muyuz?Kızlar limonlu tarcinli ödem suyumu hazırladım iki lt bir ltde normal içtim
Ayak numaran nasıl değişiyor kız senin öyle. Hadi dar gelir bol gelir vs de resmen numara atıyor sendeAynı durum bende de var. Sabah çok erken saatte 48 no ayakkabıları giyemem 39 numara giyiyorum. Sast 10 -11 gibi ayayımdan ciķiyor. İnanmayacaksıniz bazen okula ayakkabı götürürüm. Deģißtirmek için.
Geçmişi birikip toplu okuyanlara ayrı bi sempati duyuyorum ben :))) haftada 1 kez yapiyorum bende.beyinleri yakmak için takımda :))) hoşgeldin. ...Kizlarr ben geldim komsunun wifiden baglaniyorum kac haftadr wifi baglantim olmadi apartmanda 6 daire var 5tane wifi kablosu varms sadece benim dairemde yokmus bissuru is cikti sinirlerm bozuldu yarin gelcekler inşallah sorunu cozmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?