- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.301
Amin canim.canım rabbim hayırlara erdirsin evlatlarına sevenlerine dayanma gücü versin çok zor zamanlar
Harikasın baharcım.Cuma:72
Bugün:71
Fark:-1
%1.39
Kızlar dun -1.2ydim farklı bir şeyde yemedim sadece sporu aksam yaptım o mu sisirdiki ablamin diyetisyen tartıdan önce spor yaptirmiyormus
halledersin sen tatlım eksi olursun eminim.ilk cuma 64.9
geçen cuma 65.1
bugün 65.4
totalde +500
dün sabah 64.7 ydi
kilo vermek zor be tatlım dikkat etmek zorundayım. Suyu az ictim evet ondan sanırım haklısın.su içememişsindir ondandır canım. olsun buna şükür bu durumda bile dikkat ediyorsun cok taktir ediyorum seni bravo
harika bi sonuc çok tebrik ederim. spordandır canım o zaman dert etme :)
oo mefkusum Tebrikler 2 gunde 500 gram harikasın.Slm kızlar kusura bakmayın arada okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor
Cuma 88
Bugün 87.5
Fark 500
@berilceee
Berilim biz perşembe gece yola çıkıcaz istanbula, cuma sabahda ordan uçağa binecez Allah izin verirse öğlene evde oluruz
O yüzden ya çarşamba ya da cumartesi sabah bildirim yapabilirim hangisi uygun olur
Amin beril im. Aç kaldım ya kaçamak olucak ti yada aç kalicak tim aç kalmayi tercih ettim :)Allah sıfasını versın canım
Cektırmesın ınsallah dermansız dertlerımızı
Günaydın
Hadı gözün aydın tatlım
Suyu arttırsan çok güzel olacak
Bıraz asılırsan -1 gelır yanı
Burası depresyon kazagı gıyıp
Müge anlıyı seyrederken kh ınn dıbıne vurup ayı gıbı uyunacak yer
Buse ben o lınke baktım
Sahsı görüşüm ne yolu denersen dene sabırdan ve uzun vadeden gecıyor
Çok sık dıyet degıstırmede metoyu yavaslatıyor
Bır kere bu kılolar pat dıye alınmadıkı pat su yöntemle verılsın
Hangı yeme bıcımını baz alırsan 4-6 haftada beyın adapte olup tepkı verıyor
Aç kalmak sısmanlatır
Beyın kıtlık. Moda dıye alarma geçer ve yaglanma artar
Dengelı ve kararında yıyeceksem
Ne etsek kı sana bılemedım sekercımmmm
Yagmurda evde olsam güzelde
Okula elıfı götür ordan tosbıdı hastaneye kontrole götürdüm
Ben evde bıle hasta olur üşütür diye aklım çıkıyor ken
Bırde buz cumadan berı kılo almamışız moral sıfır Can'ım ya
Bunu burda bırcok kez soyledık bılıyorum
Kaslar sıser hatta ağırlık çalıştıysan ertesı gün bıle ınmez
Tartı önceydi hafıf spor dıyorlar oda yormadan gezıntı yanı
Pes dıyorum annıskom sana
Hadı bakalım
sevindim senin adına :)))Merhaba herkese,bugün öğrenciler için okulun ilk günüydü malum, sakin gecti köy çocukları can ya hic ağlayan olmadi
Tatlım normal diyrtine uyup bunu günde iki lt iciyorsun su hakkın olarak tarçın tatlı isteğini olduruyor limon yağ yakıcı diğerleri aroma içinBana çok mantıklı gelmedi bu diyet. Yapamam da zaten. Akşam 8 e kadar ne yersen ye diyince koptum ben. Sağlıklı ve dengeli beslenme ve arada bi detoks iyidir. Yaşam kalitesini arttırır. ...
Allah şifa versin canım. Ben okudum hala için fatiha.Rabbim en hayırlısıni versin tez zamanda. ...
Amiiiin
Maşallah. Ne güzel gitmiş.
giderek yukselmis
Tarif soracaktım vermissin. Bunu nasıl iciyoruz? Aç tok sabah akşam vs ? Bir de normal ogunlerimizi yapıyor muyuz?
Ayak numaran nasıl değişiyor kız senin öyle. Hadi dar gelir bol gelir vs de resmen numara atıyor sende
Canım akşam saati ve iki gün ust uste olunca olmamis bence sonuçta hamur işi sayilirSipalar gelmeden menu yazayım :)
08.30 kahvaltı bozuntusu
Yarım simit
1 çay
1 üçgen peyine
Ara 11
1 çay
13 öğle
1 mercimek çorbası
1 salata
1 ayran
1 çay
1 soda
15 ara
1 kahve
1 soda
17 ara
Yarım muz
19 akşam
2 minik lahmacun
2 ayran
Su 2 lt
Spor yok
Dipnot :kahvaltı hastane koridorunda oldu.öğlen 3e kadar hastanede kosturdum.yakmisimdir diye düşünüyorum. 5e kadarda disardaydim misafirim vardı il dışından. Lahmacuna kötü yorum almayınca yedim bu aksam da.kizsaydiniz yemezdim valla.
Geçmiş olsun canım en azindan teşhis koymuşlar inşallah küçülürIyi aksamlar kizlar...
Kızımın kronik oksurugu vardı. Artınca bugün araştırsinlar diye Ünv. Hastanesine gittim.tahlil film vs derken 3u buldu dönmem. Kediye alerjisi çıktı sadece.cigerleri temiz.kan temiz.geniz eti varmış baya büyük. O yaparmis horlama geniz akıntısı öksürük vs. Ilac verdi.2 ay kullancaz.kontrole gitcez.ameliyat 5 yaşından sonra oluyormuş zaten. Inşallah o zamana kadar küçülür.
Bileklerim ayaklarım bıtık. Msj yazarken bile mola veriyorum
Sabah tartilmayi unutmuşum telastan.sabaha inşallah.
Kitap okumak istiyorum kahveyle... biri bana kahve yapsın nolur ...
benim spor 36 dahada küçülmesin abiye 35Ayak numarası mevzusu olmusta aklıma geldi kızlar benim ayağım küçüldü
90li kilolardaykn 39-40giyiyordum
80 li kilolarda 39 giydim hep
Simdi 38 giymeye başladm
İlginç değil mi
bahar ise yarıyor mu bu su cidden.Kızlar limonlu tarcinli ödem suyumu hazırladım iki lt bir ltde normal içtim
2 gunde güzel eksi.Cuma 79.7
Bugün 79.5
Fark -200 gr
Gecen
Ben diğerlerini sevmiyorum demedim ki canım,anasinifci olduğum için hep ağlayan öğrencilerim olmuştur ilk gunler, köylerde olmuyor ama ağlama durumu o yüzden dedim
Hosgeldin cano.Kizlarr ben geldim komsunun wifiden baglaniyorum kac haftadr wifi baglantim olmadi apartmanda 6 daire var 5tane wifi kablosu varms sadece benim dairemde yokmus bissuru is cikti sinirlerm bozuldu yarin gelcekler inşallah sorunu cozmeye
Ne cok sayfa birikmis ben bi gecmise bakip geliyorum fistiklar
Allah razı olsun. Aminn.Bana çok mantıklı gelmedi bu diyet. Yapamam da zaten. Akşam 8 e kadar ne yersen ye diyince koptum ben. Sağlıklı ve dengeli beslenme ve arada bi detoks iyidir. Yaşam kalitesini arttırır. ...
Allah şifa versin canım. Ben okudum hala için fatiha.Rabbim en hayırlısıni versin tez zamanda. ...
Amiiiin
giderek yukselmis
Tarif soracaktım vermissin. Bunu nasıl iciyoruz? Aç tok sabah akşam vs ? Bir de normal ogunlerimizi yapıyor muyuz?
Ayak numaran nasıl değişiyor kız senin öyle. Hadi dar gelir bol gelir vs de resmen numara atıyor sende
Afiyet olsun canım 1 lahmacun olsa iyiymiş.Sipalar gelmeden menu yazayım :)
08.30 kahvaltı bozuntusu
Yarım simit
1 çay
1 üçgen peyine
Ara 11
1 çay
13 öğle
1 mercimek çorbası
1 salata
1 ayran
1 çay
1 soda
15 ara
1 kahve
1 soda
17 ara
Yarım muz
19 akşam
2 minik lahmacun
2 ayran
Su 2 lt
Spor yok
Dipnot :kahvaltı hastane koridorunda oldu.öğlen 3e kadar hastanede kosturdum.yakmisimdir diye düşünüyorum. 5e kadarda disardaydim misafirim vardı il dışından. Lahmacuna kötü yorum almayınca yedim bu aksam da.kizsaydiniz yemezdim valla.
Çok geçmiş olsun canım kedilerden uzak tut kızımı. Sende dinlen iyice ayak ağrıdımi hayat kalitesi kalmıyor.Iyi aksamlar kizlar...
Kızımın kronik oksurugu vardı. Artınca bugün araştırsinlar diye Ünv. Hastanesine gittim.tahlil film vs derken 3u buldu dönmem. Kediye alerjisi çıktı sadece.cigerleri temiz.kan temiz.geniz eti varmış baya büyük. O yaparmis horlama geniz akıntısı öksürük vs. Ilac verdi.2 ay kullancaz.kontrole gitcez.ameliyat 5 yaşından sonra oluyormuş zaten. Inşallah o zamana kadar küçülür.
benimde ayakkabılar hep bollasti :))))Ayak numarası mevzusu olmusta aklıma geldi kızlar benim ayağım küçüldü
Simdi 38 giymeye başladm
İlginç değil mi
Eki Görüntüle 1886671 seni yenecegim tartı
Slm kızlar kusura bakmayın arada okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor
Cuma 88
Bugün 87.5
Fark 500
@berilceee
Berilim biz perşembe gece yola çıkıcaz istanbula, cuma sabahda ordan uçağa binecez Allah izin verirse öğlene evde oluruz
O yüzden ya çarşamba ya da cumartesi sabah bildirim yapabilirim hangisi uygun olur
Allah sıfasını versın canım
Cektırmesın ınsallah dermansız dertlerımızı
Günaydın
Hadı gözün aydın tatlım
Suyu arttırsan çok güzel olacak
Bıraz asılırsan -1 gelır yanı
Burası depresyon kazagı gıyıp
Müge anlıyı seyrederken kh ınn dıbıne vurup ayı gıbı uyunacak yer
Buse ben o lınke baktım
Sahsı görüşüm ne yolu denersen dene sabırdan ve uzun vadeden gecıyor
Çok sık dıyet degıstırmede metoyu yavaslatıyor
Bır kere bu kılolar pat dıye alınmadıkı pat su yöntemle verılsın
Hangı yeme bıcımını baz alırsan 4-6 haftada beyın adapte olup tepkı verıyor
Aç kalmak sısmanlatır
Beyın kıtlık. Moda dıye alarma geçer ve yaglanma artar
Dengelı ve kararında yıyeceksem
Ne etsek kı sana bılemedım sekercımmmm
Yagmurda evde olsam güzelde
Okula elıfı götür ordan tosbıdı hastaneye kontrole götürdüm
Ben evde bıle hasta olur üşütür diye aklım çıkıyor ken
Bırde buz cumadan berı kılo almamışız moral sıfır Can'ım ya
Bunu burda bırcok kez soyledık bılıyorum
Kaslar sıser hatta ağırlık çalıştıysan ertesı gün bıle ınmez
Tartı önceydi hafıf spor dıyorlar oda yormadan gezıntı yanı
Pes dıyorum annıskom sana
Hadı bakalım
Teşekkür ederim elifcim.
Aminnnnnn
Kesinlikle eğitim evde başlar. Çoğu da evde bence.
Süper canım.
Odemdir oooo
Buse spor ve düzenli beslenme ile gidecek emin ol. Moralini bozma sakın.
Kesinlikle yenersin. Sana inanıyoruz
Kızlar limonlu tarcinli ödem suyumu hazırladım iki lt bir ltde normal içtim
Merhaba herkese,bugün öğrenciler için okulun ilk günüydü malum, sakin gecti köy çocukları can ya hic ağlayan olmadi
Cuma 79.7
Bugün 79.5
Fark -200 gr
Gecen
Ben diğerlerini sevmiyorum demedim ki canım,anasinifci olduğum için hep ağlayan öğrencilerim olmuştur ilk gunler, köylerde olmuyor ama ağlama durumu o yüzden dedim
Evet canım nazsizlar sivas merkeze 7 km uzaklıkta bi koydeym canm
Kizlarr ben geldim komsunun wifiden baglaniyorum kac haftadr wifi baglantim olmadi apartmanda 6 daire var 5tane wifi kablosu varms sadece benim dairemde yokmus bissuru is cikti sinirlerm bozuldu yarin gelcekler inşallah sorunu cozmeye
Bana çok mantıklı gelmedi bu diyet. Yapamam da zaten. Akşam 8 e kadar ne yersen ye diyince koptum ben. Sağlıklı ve dengeli beslenme ve arada bi detoks iyidir. Yaşam kalitesini arttırır. ...
Amiiiin
giderek yukselmis
Sipalar gelmeden menu yazayım :)
08.30 kahvaltı bozuntusu
Yarım simit
1 çay
1 üçgen peyine
Ara 11
1 çay
13 öğle
1 mercimek çorbası
1 salata
1 ayran
1 çay
1 soda
15 ara
1 kahve
1 soda
17 ara
Yarım muz
19 akşam
2 minik lahmacun
2 ayran
Su 2 lt
Spor yok
Iyi aksamlar kizlar...
Ayak numarası mevzusu olmusta aklıma geldi kızlar benim ayağım küçüldü
Simdi 38 giymeye başladm
İlginç değil mi
Amin canim.
Harikasın baharcım.
halledersin sen tatlım eksi olursun eminim.
kilo vermek zor be tatlım dikkat etmek zorundayım. Suyu az ictim evet ondan sanırım haklısın.
oo mefkusum Tebrikler 2 gunde 500 gram harikasın.
Amin beril im. Aç kaldım ya kaçamak olucak ti yada aç kalicak tim aç kalmayi tercih ettim :)
sevindim senin adına :)))
Kizlar menüm
Saat 8
1 yumurta
1 kk peynir
1 yemek kaşığı acili ezme
Saat 13
1 yumurta
2 kk peynir
Saat 19
3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Salata bol yesillikli
Su 2 litre
Spor 3 km yuruyus
Bu günkü menüm.
Sabah 9.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Öğlen 14.30
1 yumurta 1 domates ve 4 biberle menemen
1 dilim ekmek
Ara 16.30
1 küçük incir
2 hünnap ceviz gibi iki
Akşam 19.00
Avuç içi kadar haşlanmış et
Bol salata
2.5 litre su
40 dk yürüyüş
Evet canım ise yarıyor tatli isteğine siskinlige birebirbahar ise yarıyor mu bu su cidden.
2 gunde güzel eksi.
Hosgeldin cano.
Allah razı olsun. Aminn.
Afiyet olsun canım 1 lahmacun olsa iyiymiş.
Çok geçmiş olsun canım kedilerden uzak tut kızımı. Sende dinlen iyice ayak ağrıdımi hayat kalitesi kalmıyor.
benimde ayakkabılar hep bollasti :))))
Süper afiyet olsun canımKizlar menüm
Saat 8
1 yumurta
1 kk peynir
Saat 13
1 yumurta
2 kk peynir
Saat 19
1 kase yoğurt
Salata bol yesillikli
Su 2 litre
Spor 3 km yuruyus
Buda süper afiyet olsun canımBu günkü menüm.
Sabah 9.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Öğlen 14.30
1 yumurta 1 domates ve 4 biberle menemen
1 dilim ekmek
Ara 16.30
1 küçük incir
2 hünnap ceviz gibi iki
Akşam 19.00
Avuç içi kadar haşlanmış et
Bol salata
2.5 litre su
40 dk yürüyüş
menüm
12.00
3 ince kurabiye
17.00
2 anjelik erik
1 su bardağı yoğurt
18.00
10 tane yerfıstığı
2,5 lt su
spor yok
cuma ya artı gelirsem izne ayrılıcam kızlar
Ponicim nerde gore. Yapıyorsun sehirdekilere gore daha uslu daha nazsizlar dimi
canım iki lt suya yarim limon bir çubuk tarçın yarım yeşil elma yada bir salatalık atıp gun boyu iciyorsun
Cuma 79.7
Bugün 79.5
Fark -200 gr
Gecen
North River canım tarif için teşekkürler elimde olanlarla yaptım malzemeleri de tamamlayacağım tadı çok hoşuma gitti :)
Evet canım nazsizlar sivas merkeze 7 km uzaklıkta bi koydeym canm
Kizlarr ben geldim komsunun wifiden baglaniyorum kac haftadr wifi baglantim olmadi apartmanda 6 daire var 5tane wifi kablosu varms sadece benim dairemde yokmus bissuru is cikti sinirlerm bozuldu yarin gelcekler inşallah sorunu cozmeye
Bana çok mantıklı gelmedi bu diyet. Yapamam da zaten. Akşam 8 e kadar ne yersen ye diyince koptum ben. Sağlıklı ve dengeli beslenme ve arada bi detoks iyidir. Yaşam kalitesini arttırır. ...
Amiiiin
giderek yukselmis
Sipalar gelmeden menu yazayım :)
08.30 kahvaltı bozuntusu
Yarım simit
1 çay
1 üçgen peyine
Ara 11
1 çay
13 öğle
1 mercimek çorbası
1 salata
1 ayran
1 çay
1 soda
15 ara
1 kahve
1 soda
17 ara
Yarım muz
19 akşam
2 minik lahmacun
2 ayran
Su 2 lt
Spor yok
Iyi aksamlar kizlar...
Ayak numarası mevzusu olmusta aklıma geldi kızlar benim ayağım küçüldü
Simdi 38 giymeye başladm
İlginç değil mi
Kizlar menüm
Saat 8
1 yumurta
1 kk peynir
Saat 13
1 yumurta
2 kk peynir
Saat 19
1 kase yoğurt
Salata bol yesillikli
Su 2 litre
Spor 3 km yuruyus
vuhuuuuuuu
anladım ama bu ara cozuttuğum için bi süre deniycem bu yeme şeklini abla
cumaya bi görcem bakalım 2 haftalık sonucumu o bana tokat gibi inmezse iyidir
ay kıyamam yaa seni buldu bula bula sorunlu kablo olsun halledilir bir şey özledik senisen yokken ben buralarda cozuttum bilmiyon sen
ben bir deniycem anacım diyeti
fıncık lahmacun ollduğundan bir şey demmeiştim te bugün saati biraz geç olmuş sanki. afiyet olsun tatlım.
ay şu hastanelerden tez zamanda kurtul inş canım yaa
çok geçmiş olsun..
ben de 38 den 37 ye düştü 36,5 a kadar iniyor :)
inş halledebilirim cuma günü görcem
vayy beee eliflerin günü olmuş bugüün menüleriniz çok güzel bence afiyet olsun kızlar
Evet canım ise yarıyor tatli isteğine siskinlige birebir
Süper afiyet olsun canım
Buda süper afiyet olsun canım
Güzrl menü. Aflyet olsun canım.Menü
Sabah(09:00)
1yumurtadan omlet
1kk peynir
1dlm ekmek
Salatalık
Öğle(13:00)
1kase mercimek çorbası
1buyuk kase ton balıklı salata(50g süzülmüş light balıklı)
Akşam(17:30)
1kepce mercimek çorbası
1tabak dolusu karalahana yemeği(1yk tereyağ ile bir duduklu dolusu lahanayi haşladım)
Su:3lt spor:30dk koşu
Evet canım ise yarıyor tatli isteğine siskinlige birebir
Süper afiyet olsun canım
Buda süper afiyet olsun canım
Menü
Sabah(09:00)
1yumurtadan omlet
1kk peynir
1dlm ekmek
Salatalık
Öğle(13:00)
1kase mercimek çorbası
1buyuk kase ton balıklı salata(50g süzülmüş light balıklı)
Akşam(17:30)
1kepce mercimek çorbası
1tabak dolusu karalahana yemeği(1yk tereyağ ile bir duduklu dolusu lahanayi haşladım)
Su:3lt spor:30dk koşu
Busecim hep diyoruzya vücudun yağ yakmak için kaliteli kaloriye ihtiyacı varmenüm
12.00
3 ince kurabiye
17.00
2 anjelik erik
1 su bardağı yoğurt
18.00
10 tane yerfıstığı
2,5 lt su
spor yok
cuma ya artı gelirsem izne ayrılıcam kızlar
geçmiş olsunIyi aksamlar kizlar...
Günaydın canim. Biraz menüyle biraz da sporla gider canım. Sıkma canıni moralini yüksek tut. Bir de her öğününe yoğurt ekle. Ben yoģürt yediyim zaman sanki daha güzel kilo veriyorum gibi geliyor bana.Aymayan bir gün benim için. Size Günaydın
+400 ile
Dovunmekle olmaz hemen harekete geçmem lazım. Ödem Atıcı çay için eksikleri almam lazım. Pro ağırlıklı sıfır kh almam lazım. Suyu arttiriyim.yattigim yerde mekik bari cekiyim.cumaya + cikarsam ölürüm utancimdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?