- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #164.361
Telefondan Girdiğim Için Anlamamisim Canım :)kızlar nick değişikliğini pcden yapabildim telden olmuyor
CurukElma canım fotoda tartının yanındaki tshirt sırıl sıklam 30dk koşu sonrası onu atmıştım
Ay cocuk uyusun bende yapayım yaakızlar ankaraya dolu yagıyor ama çok guzel kahve yapıp izleyim yagmuru![]()
Afiyet olsun canım
cumaya kadar biraz daha çok yeme olayını deneyim bakalım işe yarayacakmi busemkuzum biz kaçamak yapıyoruz ya da az yiyoruz o yüzden veremiyoruz kilo bunu kabul ettim ben artık. o yüzden ekstra hiç moralimi bozmıycam yediğim halt belli sonuçta bu yaşadığım duraklama falan değil. daha düzgün şeyler yemeye çalışcam dozunu da ayarlayabilirsem tamamdır inş..
detoks iyi fikir yap bence de 1-2 günlük bir şey.
evet resmen pisboğaz buseama cumaya eksi çıkıcam hedefim -500 al olsa da olması gerek.
ay kıyamam ona yaa üzülme abla alıcaktır çok dikkat ediyorsun sen.
leslie 5 mile süpermiş harikasın bravoo
başladım if diyetine dün bugün de aynen devam.
vay canınaaa bombeeeeeeeeeeeeee![]()
Tamam abla deneyim bi süreBence yeme duzenını bır oyna verırsın nıye vermeyesın
Bünyen alışmış bu kuş yemi porsiyonuna
yok canım veremedim çok pahalıTünaydın bir şißman çıtır da bursda kız. Kedinlikle ayşem yoğurdu ihmal etme. Ben diyetisyene gitmiştim fi tarihte. Kadın bana listedrkileri hazen atlayabilirdin sma yoğurt ve ekmeği asla atlama diyordu. Gene mu gitsem diyorum ama çok pahalı. En pahalı hastanelerden birine geçti çok müşterisi vardı. Ben onunla 3 ayda 18 kg vetdim.
2 yk ćok az csnım. 5 yk bence daha iyi ayşe.
Saol hilalcim. Ben kaçırdım herhaldd oğlunu verdin mi anaokuluna.
Bombeeeee.
Tebrikler. Hadi bakalım yarın devam.
Süper hilal. Aflyet olsun.
Hadi inşallah busecim. Dikkat et bu hafta.
Canım inşallah kilo alır nefes en kısa zamanda. Anne sütüyle mi mamayla mı besleniyor. Ne kadar doğdu canım. Benim kuzenimin de 900 gram doğdu. Hem de dudak damak yarığı ile ama şimdi 1 yaşında maşallah büyüdü.
Teşekkür ediyoruz beril. Güzel bilgiler.
Ben de 3 günde bir 1 ay boyunca gittim üniversite hastenesine. Her gün kan alıp sarılığına bakıyorlardı. Bu süreç zor ve can sıkıcı oluyor. Ama zaman çanuk gećiyor. Şimdi benim sıpa 3 yaşında.

Afiyet olsun canım ama sabah sutlac olmamış maalesefKızlar yeme içme bitti menumu yazıp başka birşey yemiycem
Sabah(10:00)
Bir kase sütlaç(evet bunu yedim sabah sabah inanılmaz canım istiyordu ve komşum kapıyı tiklatti)
Öğle(13:00)
1kepce yayla çorbası
6yk barbunya
Salata
Akşam(17:00)
2yumurtadan omlet
1dlm ekmek
1kk tuzsuz peynir
2salatalik
Su:3lt olacak spor:30dk koşu