Çok güzel olmuş menün sporda ve suda harika afiyet olsun.
izne ayrılmayı düşünmek yerine silkelen ve kendine gel Buse can :)) bu nasıl bir menü bir daha olmasın kızarım bak.
ohh afiyet olsun beğendim menunu tebrikler can can.
Valla ne diyim şimdi ben Buse ve sen bozdunuz duzeninizi ondan durakladıniz sabah sabah kuruyemiş yanına biraz peynir ekleyeydin mesela aç kalıyorsun bunu görüyorum bu menüde. Dikkat et baby sana güveniyorum.
Nefes imiz can kızımız niye kilo almamış ki mamayimi degisseniz acaba üzülme Beril im alır kilo sonuçta yiyor dimi.
5 mil leslie yi duyunca herife dedim tv yi karşıya al leslie yapıcam uleyn inşallah başlıyorum leslie ye bu hafta. Kız beril yağmur buraya da geldi arabadan inip binaya 5 metre yurudum sucuk oldum resmen kovayla su boşalttilar tepeden sanki.mekik çekemiyorum ben ya

(((
verdin gazı valla kim tutar beni :)
ohh mis afiyet olsun canım.
dutla olmamış canım hem şeker hem pirinç. Diğerleri güzel afiyet olsun.
Süpersin ne yorum yapayım ki.
olmuş mu o helva tabiki Hayır. Afiyet olsun salatani sevdim suyunda cok olsaydı gUzel olurdu.
tatlım berbat etmişsin gününü verdiğin emege acimiyormusun hiç 2 öne bi geriye olmaz ama canın tatlı çekince 1 hurma ye yoksa tarçınlı süt iç oda yoksa şekersiz sütlü nescafe gorucek sin tatlı matli istemiycek canın tmm mi?
Afiyet olsun menun güzel olmuş bu hafta başka patates yok ona göre.
güzel menü afiyetler olsun adaşıma
menun Guzel canim. Ekmek yemişsin sehriye corbasi yerine başka bir çorba olabirdi. Ama genel anlamda very goods