• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkeslere günaydınlarrrr

Artık dönüş hazırlıkları başladı bugün valizleri kapatıcam gece 5 gibi Burdan yola çıkıcaz
Son günlerim diye bikaç gündür pek dikkat edemedim

Fitt_anne Fitt_anne hoşgeldin dilekcim
Eminim Bizim takımın enerjisi Sanada çok iyi gelecektir

Mefkurem Mefkurem var burda hem

Artık dönüş hazırlıkları başladı bugün valizleri kapatıcam gece 5 gibi Burdan yola çıkıcaz

ablam benim teşekkür ederim, kesinlikle inanıyorum iyi geleceğine bizim takımla yarıltığınız zaman 1haftafa kanım kaynamış tı size, o yüzden sizinle yürümek istedim ya:KK74: yabancılık çekmem o yarışda ne yenmiştik seni ama:KK8:

Günaydın hanımlar
GunaYdin :KK66:

Selamun aleykum 9.takımın azimli hatunları:KK66:Ben dilek beş buçuk ay öncesine kadar 3.takımın üyesiydim izne çıktım lakin kilo korumayı bir türlü beceremedim iyi kilo aldım :KK43: @berilceee kaptanım sultanım bu sefer hedefime sizinle ulaşmak istiyorum, şayet kabul ederseniz 9.takımla çok güzel kilolar veriyorum vereceğime inanıyorum :KK74:
aleyküm selam hoş geldin Dilek cım. Azim Kararlilik olunca hersey vız gelir biz hatunlara.

Günaydın mefkusum hayırlı yolculuklar. Çabuk dön aramıza. :KK66:

Günaydınlarrŕ
günaydın canım.

anacım insan bir etiketler çağırır beni de :sopa: ben benim erzurumlunun sıkıntısına kapıldım unuttum buraları mesaj attı hain yar bişey de demedi numaramı istedi sonradan en son attığım sitem mesajını bulmuş iyi geceler dedi gitti :sinirli::sinirli: e madem diceen adam gibi bişey yok ne diye aklımı karıştırıyorsun sosyal medyadan takipleştik... Acilen yoğun spor dönemine geçiyorum bu akşamdan itibaren neyi kaybettiğini elimde fırsat varken göstermeliyim :işsiz:

ama pişman olmasında sakınca yok değil mi :KK70: o benim kafamı karıştırıyorsa bende sinsi yürür pişman ederim adamı.. favori damatla da beklenen birleşme olmadı kendini geri çekti kafam karışsa bile saçmalayacağım bir şey yok en azından birden panik yapmam yani.. Biri olsaydı pişman edeyim derken bir hareketinde panik olur kuruntulara başlardım şu an yok öyle bir şey zaten hırslandığım zaman çenemi tutamayıp bi ton sayıp döküyorum o da engelliyor :KK70: :KK70:

onun en başında hayatıma girmiş olması bile irdelenecek bir konu bence :KK43: ama bu sefer acele davranmıycam... hemen kaçıyor çünkü :KK70: kendi geldi kendi kaşındı

kız kendine gel diyetine bak. bırak bunlardan bir cacık olmaz. sen hele bi zayıfla taş gibi ol herkes sıraya dizilir. bu erkekler çok fena çokk :sopa:

Sütlaç dışında çok güzel.

Hayırlısı canım. Kaç yaşında oğluşun. Benim kızım da 39 aylık. Vereyim dedim sonrs da vazgeçtim. Daha9 küçük diye. Arkadaşları varsa sık sık bir araya getir.
Biz arkadaşlarla yapıyoruz. Haftada 1 - 2 kere birinin evinde 3-4 saat bor araya geliyoruz. Ve her birleşmemizde etkinlik belirliyoruz ve onu yapıyoruz. Çok eğlenceli oluyor. Asla pasta börek yapmıyoruz. Karar verdik sadece kahve içiyoruz birbirimizde.
Önceliğim8z çocuklar.

Beril süper.

Düzrnsiz olmuş kuzum bu gün
Yarın toparlardın sen onu.

Busem dikkat daikkat .

Canım 84 kg dan 66 kg a düştüm.

Tek eleştirilecek olan spor bence canım.

Teşekkür ederim.

Okul başladı. Kızımı ders çalıştırıyordum hilalcim.

İyi geceler

bence de dikkat dikkat ama tartı beni şaşırttı çok şükür :halay:

Yok abla az filan değil bu menü benim için kötüydü ancak bol bol sut yaptı oğlumun yararina benim zararima oldu memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler halindeydi gun boyu:KK70:

Değişik bir cozum ozelestiri

Perfect :)

Helva olmamış canım beni o helvalar mahvetti zamanında :KK43:

Buse regl değil canım bunlar bildiğin beyninle savaş veriyorsun bence gün boyu abur cubur var sağlıklı bir bebek icin dengeli beslenmelisin :duduk: ayrıca sürekli kaçamak yaparak kacamaga teşfik ediyorsun :sinirli:

Benimde aklıma geldi

Yuruyuste olsa güzelmiş afiyet olsun canım

:KK71::KK68:

Brnce güzel annecigine geçmiş olsun ve gider içinde sana geçmiş olsun

Geldim esim sehirdışına cikti kardeşim bizde oğlum uyuyubca film keyfi yaptık
:KK34:bi olumlama yap ne demek sanmasamda:stop:
Kazara filan olmuş olma ihtimali var mı yoksa tamamen pis boğazım mi

haklısın baharcım ben zaten daha menü yazmıycam bu şekilde olduğunda. ya da ne yediğimi yazmıycam onun yerine cıss yazıcam canım yanına kalorisiyle çünkü sizi de etliyorum doğru :KK14:

benim neyim var bilmiyorum belki de çok şekersiz kaldım 2 aydır vücut mu istiyor bilemedim. :kızgın:

Çok güzel olmuş menün sporda ve suda harika afiyet olsun.

izne ayrılmayı düşünmek yerine silkelen ve kendine gel Buse can :)) bu nasıl bir menü bir daha olmasın kızarım bak.

ohh afiyet olsun beğendim menunu tebrikler can can.

Valla ne diyim şimdi ben Buse ve sen bozdunuz duzeninizi ondan durakladıniz sabah sabah kuruyemiş yanına biraz peynir ekleyeydin mesela aç kalıyorsun bunu görüyorum bu menüde. Dikkat et baby sana güveniyorum.

Nefes imiz can kızımız niye kilo almamış ki mamayimi degisseniz acaba üzülme Beril im alır kilo sonuçta yiyor dimi.
5 mil leslie yi duyunca herife dedim tv yi karşıya al leslie yapıcam uleyn inşallah başlıyorum leslie ye bu hafta. Kız beril yağmur buraya da geldi arabadan inip binaya 5 metre yurudum sucuk oldum resmen kovayla su boşalttilar tepeden sanki.mekik çekemiyorum ben ya :KK43:(((

verdin gazı valla kim tutar beni :)

ohh mis afiyet olsun canım.

dutla olmamış canım hem şeker hem pirinç. Diğerleri güzel afiyet olsun.

Süpersin ne yorum yapayım ki.

olmuş mu o helva tabiki Hayır. Afiyet olsun salatani sevdim suyunda cok olsaydı gUzel olurdu.

tatlım berbat etmişsin gününü verdiğin emege acimiyormusun hiç 2 öne bi geriye olmaz ama canın tatlı çekince 1 hurma ye yoksa tarçınlı süt iç oda yoksa şekersiz sütlü nescafe gorucek sin tatlı matli istemiycek canın tmm mi?

Afiyet olsun menun güzel olmuş bu hafta başka patates yok ona göre.

güzel menü afiyetler olsun adaşıma :KK66:

menun Guzel canim. Ekmek yemişsin sehriye corbasi yerine başka bir çorba olabirdi. Ama genel anlamda very goods :KK66:

aynen bozdum ben menümde tam bir rezaletti ama ters tepti tartıda yüzüm güldü ama bunun nedeni if diyeti yapmam da olabilir. :KK76:

Bugün yoğun bir gündü temizlik yemek derken halam in beni çağırmasi üzerine hastaneye gittim 1 saat önce geldim. Durumlar hergün kötülesiyor Kütahya da bi sifaci bulduk cuma gidicez babamla sonuçları goturucem bakalım Allah tan umut kesilmez. Bide Brezilya'da bir adam varmış sifaci eliyle taşlarla tedavi yapiyormus halamin oğlu götürmek istedi dr izin vermedi bu durumda olmaz dedi :KK43: Velhasıli kelam anca gelebildim affiniza sığınıyorum. Menume gelirsek

Saat 8
1 kk peynir
1 yumurta
1 parça ekmek

Saat 11
Yoğurt çorbası
Yeşillik

Saat 15
2 dilim tam bugday dan tost
1 bardak ayran

Saat 19:30
2 dilim patates kizartmasi
Hamburgerin köftesi
1 bardak ayran

Su 2 litre fazla içemedim evde olmayınca
Spor yok inşallah leslie ye basliycam.

çok geçmiş olsun tekrar canım yaa. ilk kez duyuyorum şifacı diye bir şey.. Allahın taktiri artık :(

menünü beğendim canım. 2 tane kızartmayla nasıl durabildin ben başlasam 15 ten önce duramazdım yerdim yani. tebrik ederim seni iradenden ötürü :nazar:

Kız hergün tartilma bak eksi cikmazsan moralin bozulur sonra :KK43:

iyi geceler busemm

Kız bu erzurumlu nerden çıktı gene

38 aylık benimkide canım bi alt komsumun kızı var bide ablamin oğlu onlarla bir araya gelince oynuyor iste baska tanıdık yok maalesef :KK43:

Iyi yapmışsınız canım kardeş candir keşke yanımda olsa benimkide :KK43:

Toparlamaya çalışıyorum elifim :KK43:
Iyice moralim bozuldu sürekli sabitim yada artı kendimi tutmaya çalışıyorum
Tamamdır canım başka patates yok :KK66:

- çıktım sanırım bunun nedeni 2 gündür if diyeti yapıyor olmam ama emin değilim o_O

Selamun aleykum 9.takımın azimli hatunları:KK66:Ben dilek beş buçuk ay öncesine kadar 3.takımın üyesiydim izne çıktım lakin kilo korumayı bir türlü beceremedim iyi kilo aldım :KK43: @berilceee kaptanım sultanım bu sefer hedefime sizinle ulaşmak istiyorum, şayet kabul ederseniz 9.takımla çok güzel kilolar veriyorum vereceğime inanıyorum :KK74:

helloo buyur canım kendini tanıt sonra da biz tanıtalım :süslü:

Günaydın hanımlar

tünaydın ablalaaar :)

ayy bekliyom seni zuhal ablaam :KK200:

Günaydınlarrŕ

Herkeslere Günaydın. Bugün ve yarın protein günü yapıcam kızlar kendimi felaket şiş hissediyorum neden bilmem. Belki protein iyi gelir bol su ile tabiki.

Günaydın kızlar...
Bu gece hiç uyumadim.
Kendimi toplayınca gelcem geçmişi okumaya...

günaydın eliflerim ve ayşeeem :KK15:

eliya canım iyi fikir şişlik varsa 1 gün bile yeter hatta :kk77:

Bugün yoğun bir gündü temizlik yemek derken halam in beni çağırmasi üzerine hastaneye gittim 1 saat önce geldim. Durumlar hergün kötülesiyor Kütahya da bi sifaci bulduk cuma gidicez babamla sonuçları goturucem bakalım Allah tan umut kesilmez. Bide Brezilya'da bir adam varmış sifaci eliyle taşlarla tedavi yapiyormus halamin oğlu götürmek istedi dr izin vermedi bu durumda olmaz dedi :KK43: Velhasıli kelam anca gelebildim affiniza sığınıyorum. Menume gelirsek

Saat 8
1 kk peynir
1 yumurta
1 parça ekmek

Saat 11
Yoğurt çorbası
Yeşillik

Saat 15
2 dilim tam bugday dan tost
1 bardak ayran

Saat 19:30
2 dilim patates kizartmasi
Hamburgerin köftesi
1 bardak ayran

Su 2 litre fazla içemedim evde olmayınca
Spor yok inşallah leslie ye basliycam.
canım şifa allahtan çok ilerledi diyorsun ben şahsen sifaciys inanmıyorum derdi verende alanda belliyken senin benim gibi kul sadece dua ile vasıta olur taşla filan ilk defa duydum

ama pişman olmasında sakınca yok değil mi :KK70: o benim kafamı karıştırıyorsa bende sinsi yürür pişman ederim adamı.. favori damatla da beklenen birleşme olmadı kendini geri çekti kafam karışsa bile saçmalayacağım bir şey yok en azından birden panik yapmam yani.. Biri olsaydı pişman edeyim derken bir hareketinde panik olur kuruntulara başlardım şu an yok öyle bir şey zaten hırslandığım zaman çenemi tutamayıp bi ton sayıp döküyorum o da engelliyor :KK70: :KK70:
Agirdan sat kendini öyle her makina şıp diye cevap verme saydırma filan yapma sıradan biri gidibi davran

iyi yolculuklar ablacim evini ozlemissindir

Herkeslere Günaydın. Bugün ve yarın protein günü yapıcam kızlar kendimi felaket şiş hissediyorum neden bilmem. Belki protein iyi gelir bol su ile tabiki.
İnşallah canım
Günaydın kızlar...
Bu gece hiç uyumadim.
Kendimi toplayınca gelcem geçmişi okumaya...
Hayır olsun canım aysecim
TÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNNN

inanılmaz bir şey oldu dünki çikileta bombası şeker koması menüden sonra bugün tartıldım ve dün giden -500 :oha:

kız kendine gel diyetine bak. bırak bunlardan bir cacık olmaz. sen hele bi zayıfla taş gibi ol herkes sıraya dizilir. bu erkekler çok fena çokk :sopa:

haklısın baharcım ben zaten daha menü yazmıycam bu şekilde olduğunda. ya da ne yediğimi yazmıycam onun yerine cıss yazıcam canım yanına kalorisiyle çünkü sizi de etliyorum doğru :KK14:

benim neyim var bilmiyorum belki de çok şekersiz kaldım 2 aydır vücut mu istiyor bilemedim. :kızgın:

aynen bozdum ben menümde tam bir rezaletti ama ters tepti tartıda yüzüm güldü ama bunun nedeni if diyeti yapmam da olabilir. :KK76:

çok geçmiş olsun tekrar canım yaa. ilk kez duyuyorum şifacı diye bir şey.. Allahın taktiri artık :KK43:

menünü beğendim canım. 2 tane kızartmayla nasıl durabildin ben başlasam 15 ten önce duramazdım yerdim yani. tebrik ederim seni iradenden ötürü :nazar:

- çıktım sanırım bunun nedeni 2 gündür if diyeti yapıyor olmam ama emin değilim o_O

waowwww diyorum - olmama sevindim motiven artar ama sanırım iki aylık yoksunluğu bu hafta giderdin

Iyi akşamlar.
Temizlik bitti çok şükür. Annem düşmüş çarşıda gezerken topallayarak bana geldi öğlen. Aksama da yemeğe kaldılar. Lavabo gideri patladı yemekten sonra.sinirden cildirdim. Halı falan berbat oldu :KK43:((( menumu yazayım.
09 kahvaltı
1haslama yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 tk bal içinde yarım ceviz vardı.
Çay

13 öğle
5 kuru köfte
1 domates
3 yeşil biber
1 kase yoğurt

15 ara
Çay

19 akşam
1 yumurta büyüklüğünde fırında palamut
Bol roka maydanoz dereotu
1 küçük kase salata az yağlı
1 küçük kase Şehriye çorbası

Su 3 lt (2 ltsi tarçınlı limonlu elmalı :))
Spor yok

Eleştirecek olursam sabahki ekmek olmasa da olurdu.spor da yapsam güzel olacaktı :KK43:
Unutmadan akşam sade Türk kahve ve çay içtim. Ikisi de şekersiz. ..
Sende nazar var bence bol bol oku okut

Mefkurem Mefkurem var burda hem

ablam benim teşekkür ederim, kesinlikle inanıyorum iyi geleceğine bizim takımla yarıltığınız zaman 1haftafa kanım kaynamış tı size, o yüzden sizinle yürümek istedim ya:KK74: yabancılık çekmem o yarışda ne yenmiştik seni ama:KK8:
Hg dilek kendinden bahsetsen mezun olup kilo mu aldın

TÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNNN

inanılmaz bir şey oldu dünki çikileta bombası şeker koması menüden sonra bugün tartıldım ve dün giden -500 :oha:
sevindim ama bir daha kaçırma bence kuzum zaten menünde abur cubur dan başka birşey yoktu sağlıksız yani can can. İf diyeti be olaki yanlış yazıyosun sanıyordum kız.

çok geçmiş olsun tekrar canım yaa. ilk kez duyuyorum şifacı diye bir şey.. Allahın taktiri artık :KK43:

Ne bilim şifaci diyorlar ottan falan bişeyler yapanlar varya onlara falan.

canım şifa allahtan çok ilerledi diyorsun ben şahsen sifaciys inanmıyorum derdi verende alanda belliyken senin benim gibi kul sadece dua ile vasıta olur taşla filan ilk defa duydum

Agirdan sat kendini öyle her makina şıp diye cevap verme saydırma filan yapma sıradan biri gidibi davran
iyi yolculuklar ablacim evini ozlemissindir

İnşallah canım

Hayır olsun canım aysecim

waowwww diyorum - olmama sevindim motiven artar ama sanırım iki aylık yoksunluğu bu hafta giderdin
Evet canım çok ilerledi diyor dr lar. Bayramda Babamın eskiden yanında çalışan biri aradi hal hatır derken babam kardeşim rahatsız dedi onunda 4 yasinda oğlu kansermis 1.5 ayı var demişler kutahyada ki bu bitkisel ilaç yapan adamın ilaçlariyla 3 yıldır yasiyormus çocuk, bizde bu bi işaretmi Allah tarafından denemekten ne çıkar dedik cumaya randevu aldık. Çıkmadık candan umut kesilmez. Brezilya'da ki de adamın lakabı tanrının eli john taşlarla meditasyon la tedavi ediyormuş Hristiyan bi adam ama orası imkansız artık Hristiyan falan napalım deneyelim dedi halamin oğlu ama olmadı.

Hg dilek kendinden bahsetsen mezun olup kilo mu aldın
hşbulduk naneli kekiğim ;) yalan olmasın 3 yıldır kk deyım muzun olamadım hiç:( iki kere hedefe yaklaştım izne çıkmamla aldım 79la genelde başlıyorum diyete´, 80 olmuyorum ama büyük başarı:))iki kere 67 66 indim hedefim 62 aslında bazen yorulunca 65 sonlandırıyım dedım ama onu bile göremedim:(32 yaşındayım 168 boyunda lokum gibi bi bayanım:)13 yıllık evliyim oglum 11 kızım 6 yaşnda eşimle birlikte marketimiz var onu işletiyoruz çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz;)

yok kuzum denemedik hiç. zayıflayana kadar mola bebeğe :)

ben de bilmiyom niye tatlı aşeriyorum

kızlar 3 ünüzün de menüsünü çok beğendim. afiyetler olsun. darısı başıma olsun sanmasam da :KK70:

ayşe nedir bu başına gelenler her gün yeni bir olay bir terslik evinde dua mu okutsan ne yapsan ya??

geldim hilaliiim
:((( ben evlendim evleneli böyle bi hayatın içindeyim.sürekli aksiyon sürekli gerilim :(

anacım insan bir etiketler çağırır beni de :sopa: ben benim erzurumlunun sıkıntısına kapıldım unuttum buraları mesaj attı hain yar bişey de demedi numaramı istedi sonradan en son attığım sitem mesajını bulmuş iyi geceler dedi gitti :sinirli::sinirli: e madem diceen adam gibi bişey yok ne diye aklımı karıştırıyorsun sosyal medyadan takipleştik... Acilen yoğun spor dönemine geçiyorum bu akşamdan itibaren neyi kaybettiğini elimde fırsat varken göstermeliyim :işsiz:
Vuuuu güzel karar. :)

ben tanıttım sıra sende ozaman;)

Back
X