• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız kendine gel diyetine bak. bırak bunlardan bir cacık olmaz. sen hele bi zayıfla taş gibi ol herkes sıraya dizilir. bu erkekler çok fena çokk :sopa:
O sıraya dizilenlere guvenebilecek miyim çok merak ediyorum ama tabi en azından yontulurlar :D
Agirdan sat kendini öyle her makina şıp diye cevap verme saydırma filan yapma sıradan biri gidibi davran
Mesaj alındı :-)

Selamun aleykum 9.takımın azimli hatunları:KK66:Ben dilek beş buçuk ay öncesine kadar 3.takımın üyesiydim izne çıktım lakin kilo korumayı bir türlü beceremedim iyi kilo aldım :KK43: berilceee berilceee kaptanım sultanım bu sefer hedefime sizinle ulaşmak istiyorum, şayet kabul ederseniz 9.takımla çok güzel kilolar veriyorum vereceğime inanıyorum :KK74:
Aleykum selam dilek kardes.hoşgeldin.. ben ayşe. Inşallah mezun olman bizim takıma nasip olur :)
Hayırdır canım bi problem mi var ???
Bende problemmi biter.:(
TÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNNN

inanılmaz bir şey oldu dünki çikileta bombası şeker koması menüden sonra bugün tartıldım ve dün giden -500 :oha:
O nasıl oldu? Benim kh günü yaptığım dogumgunumden sonra eksi çıkmam gibi bişey olmuş sende de:)
Kitap okumayı çok seviyorum tatil falan derken yeni kitaplardan haberim yok bakta bana da söyle neler çıkmış :))
Aaa ah kitaplar kitaplar. Ben su an küçük mucizeler dükkanına donus okuyorum şu an. Listemde epey kitap var okunacak

planımı programımı söyliyim şuan 76 kıloyum ılk hedefım ekımın ortalarına 70 gormek 1 ayda rahat 6,7 kılo verırım yerllesmeden dıye dusunuyorum 62 kıloda hedefıme ulasmıs olacam ınsallak busefer sıkı tutup 1 ocaga sonlandıracam inşallah.guzel bır kahvaltı genelde yulaf ezmesı sutle gecıstırılen bır ögle yemegı aksamada salata yogurt yemek şeklinde aralardada meyve kahveyle kararlı bır sekılde diyetimi sürdürmeyi düşünüyorum.spor olarakta kosubandım var 40 ,45 dakıka haftada 4,5 gun yurursem bana dırenecek yağ kılo olması mumkunmu En Büyük KKşu sıra duzenımız oturmadı dah kız bıre başladım bır tarafdanda iş olunca sporu haftya başlarım inşallah:spor:

Aleykum selam dilek kardes.hoşgeldin.. ben ayşe. Inşallah mezun olman bizim takıma nasip olur :)

Bende problemmi biter.:KK43:

O nasıl oldu? Benim kh günü yaptığım dogumgunumden sonra eksi çıkmam gibi bişey olmuş sende de:)

Aaa ah kitaplar kitaplar. Ben su an küçük mucizeler dükkanına donus okuyorum şu an. Listemde epey kitap var okunacak
inşallah ayşem sizin destegınızle yapabılırım ınanıyorum:KK60:

GunaYdin :KK66:

aleyküm selam hoş geldin Dilek cım. Azim Kararlilik olunca hersey vız gelir biz hatunlara.

Günaydın mefkusum hayırlı yolculuklar. Çabuk dön aramıza. :KK66:

günaydın canım.
kesınlıkle canım isteyince Rabbimin izniyle başaramıycagımız bısey yok.bu sıra kendımı ıspatlamam gereken bı konu daha var araba surmek Rabbım nasıp ettı 2aylık bi arabam var ehlıyetı 13 yıldır kımlık nıyetıne kullnıyodum eşiminde ehiyeti yok hevesı yok almadı yanı arabayı kullanmak zorundayım çok uzun zamandır istıyodum şuan araba benı suruyo :)parklarda kavşaklarda çok heycanlanıyorum bazen stresten başım ağrıyo ama kafaya koydum çok iyi bi şöför olucam hiçbir negatif yorum yolumdan alıkoyamaz helede bu erkeklerın sadece arabayı ıyı kullanmayı kendılerıne özgü zannetmelerının inadına bu işi kıvıracam

sevindim ama bir daha kaçırma bence kuzum zaten menünde abur cubur dan başka birşey yoktu sağlıksız yani can can. İf diyeti be olaki yanlış yazıyosun sanıyordum kız.

Ne bilim şifaci diyorlar ottan falan bişeyler yapanlar varya onlara falan.

Evet canım çok ilerledi diyor dr lar. Bayramda Babamın eskiden yanında çalışan biri aradi hal hatır derken babam kardeşim rahatsız dedi onunda 4 yasinda oğlu kansermis 1.5 ayı var demişler kutahyada ki bu bitkisel ilaç yapan adamın ilaçlariyla 3 yıldır yasiyormus çocuk, bizde bu bi işaretmi Allah tarafından denemekten ne çıkar dedik cumaya randevu aldık. Çıkmadık candan umut kesilmez. Brezilya'da ki de adamın lakabı tanrının eli john taşlarla meditasyon la tedavi ediyormuş Hristiyan bi adam ama orası imkansız artık Hristiyan falan napalım deneyelim dedi halamin oğlu ama olmadı.
Allahtan umut kesilmez canım inşallah şifaya vesile olur bitkiler
Kitap okumayı çok seviyorum tatil falan derken yeni kitaplardan haberim yok bakta bana da söyle neler çıkmış :))
Bende cok seviyorum su ara pek fırsat olmadı:(
hşbulduk naneli kekiğim :KK66: yalan olmasın 3 yıldır kk deyım muzun olamadım hiç:KK43: iki kere hedefe yaklaştım izne çıkmamla aldım 79la genelde başlıyorum diyete´, 80 olmuyorum ama büyük başarı:))iki kere 67 66 indim hedefim 62 aslında bazen yorulunca 65 sonlandırıyım dedım ama onu bile göremedim:KK43:32 yaşındayım 168 boyunda lokum gibi bi bayanım:)13 yıllık evliyim oglum 11 kızım 6 yaşnda eşimle birlikte marketimiz var onu işletiyoruz çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz:KK66:
Uzunbir sure finale cok yaklasmissin ama hep başlangıca donmussun inşallah bu son olur ve spor icin haftayi bekleme @berilceee kaptan geçen gün hayatta kendiniz içinde birsey yapın demişti erteleme
:KK43:(( ben evlendim evleneli böyle bi hayatın içindeyim.sürekli aksiyon sürekli gerilim :KK43:

Vuuuu güzel karar. :)
Canım hayırdır herşeyde bi hayır vardir
planımı programımı söyliyim şuan 76 kıloyum ılk hedefım ekımın ortalarına 70 gormek 1 ayda rahat 6,7 kılo verırım yerllesmeden dıye dusunuyorum 62 kıloda hedefıme ulasmıs olacam ınsallak busefer sıkı tutup 1 ocaga sonlandıracam inşallah.guzel bır kahvaltı genelde yulaf ezmesı sutle gecıstırılen bır ögle yemegı aksamada salata yogurt yemek şeklinde aralardada meyve kahveyle kararlı bır sekılde diyetimi sürdürmeyi düşünüyorum.spor olarakta kosubandım var 40 ,45 dakıka haftada 4,5 gun yurursem bana dırenecek yağ kılo olması mumkunmu En Büyük KKşu sıra duzenımız oturmadı dah kız bıre başladım bır tarafdanda iş olunca sporu haftya başlarım inşallah:spor:

anacım insan bir etiketler çağırır beni de :sopa: ben benim erzurumlunun sıkıntısına kapıldım unuttum buraları mesaj attı hain yar bişey de demedi numaramı istedi sonradan en son attığım sitem mesajını bulmuş iyi geceler dedi gitti :sinirli::sinirli: e madem diceen adam gibi bişey yok ne diye aklımı karıştırıyorsun sosyal medyadan takipleştik... Acilen yoğun spor dönemine geçiyorum bu akşamdan itibaren neyi kaybettiğini elimde fırsat varken göstermeliyim :işsiz:
Hakikaten tam sopalik

kesınlıkle canım isteyince Rabbimin izniyle başaramıycagımız bısey yok.bu sıra kendımı ıspatlamam gereken bı konu daha var araba surmek Rabbım nasıp ettı 2aylık bi arabam var ehlıyetı 13 yıldır kımlık nıyetıne kullnıyodum eşiminde ehiyeti yok hevesı yok almadı yanı arabayı kullanmak zorundayım çok uzun zamandır istıyodum şuan araba benı suruyo :)parklarda kavşaklarda çok heycanlanıyorum bazen stresten başım ağrıyo ama kafaya koydum çok iyi bi şöför olucam hiçbir negatif yorum yolumdan alıkoyamaz helede bu erkeklerın sadece arabayı ıyı kullanmayı kendılerıne özgü zannetmelerının inadına bu işi kıvıracam
Ben araba manyagıyımdır tam anlamıyla
22 yıldır kullanırım
Erkekten daha ıyı sürersin nıye olmasın bebegım
Hele uzun yola çık bır tadını al
Ne kadınlar goruyom ben galerıde onlar yapıyorsa sen pasa babasını yaparsın

aaa bak bunu daha önce tespit etmiştim ama aklımdan uçup gitmiş doğru ya o kendini bişey sanıyor ondan giriyor havaya ahahhaha ay bu akşam akşam ondan girdi havaya :KK70: :KK70:

olmaz olmaz ablam bu akşamda hissettim artık bilmekten mantık kurmaktan da ziyade hissediliyor olmayacağı
Aman aman onunla olacağına olmasın ecem. Huylu huyundan vazgeçmez
Selamun aleykum 9.takımın azimli hatunları:KK66:Ben dilek beş buçuk ay öncesine kadar 3.takımın üyesiydim izne çıktım lakin kilo korumayı bir türlü beceremedim iyi kilo aldım :KK43: berilceee berilceee kaptanım sultanım bu sefer hedefime sizinle ulaşmak istiyorum, şayet kabul ederseniz 9.takımla çok güzel kilolar veriyorum vereceğime inanıyorum :KK74:
hoşgeldin dilekcim bende hilal 24 yaşındayım 3 aydır burdayım 3 yaşında oglusum var 11 kilo verdim
Herkeslere günaydınlarrrr

Artık dönüş hazırlıkları başladı bugün valizleri kapatıcam gece 5 gibi Burdan yola çıkıcaz
Son günlerim diye bikaç gündür pek dikkat edemedim

Fitt_anne Fitt_anne hoşgeldin dilekcim
Eminim Bizim takımın enerjisi Sanada çok iyi gelecektir
hayırlı yolculuklar ablamm
Herkeslere Günaydın. Bugün ve yarın protein günü yapıcam kızlar kendimi felaket şiş hissediyorum neden bilmem. Belki protein iyi gelir bol su ile tabiki.
Tartı öncesi iyi olur elifim kh fazlaydı bu ara senin
Günaydın kızlar...
Bu gece hiç uyumadim.
Kendimi toplayınca gelcem geçmişi okumaya...
Aysem noldu niye uyumadin kuzum
TÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNNN

inanılmaz bir şey oldu dünki çikileta bombası şeker koması menüden sonra bugün tartıldım ve dün giden -500 :oha:
iyi gitmiş canım ama sonradan donmesin geri :(
kız kendine gel diyetine bak. bırak bunlardan bir cacık olmaz. sen hele bi zayıfla taş gibi ol herkes sıraya dizilir. bu erkekler çok fena çokk :sopa:

bence de dikkat dikkat ama tartı beni şaşırttı çok şükür :halay:

haklısın baharcım ben zaten daha menü yazmıycam bu şekilde olduğunda. ya da ne yediğimi yazmıycam onun yerine cıss yazıcam canım yanına kalorisiyle çünkü sizi de etliyorum doğru :KK14:

benim neyim var bilmiyorum belki de çok şekersiz kaldım 2 aydır vücut mu istiyor bilemedim. :kızgın:

aynen bozdum ben menümde tam bir rezaletti ama ters tepti tartıda yüzüm güldü ama bunun nedeni if diyeti yapmam da olabilir. :KK76:

çok geçmiş olsun tekrar canım yaa. ilk kez duyuyorum şifacı diye bir şey.. Allahın taktiri artık :KK43:

menünü beğendim canım. 2 tane kızartmayla nasıl durabildin ben başlasam 15 ten önce duramazdım yerdim yani. tebrik ederim seni iradenden ötürü :nazar:

- çıktım sanırım bunun nedeni 2 gündür if diyeti yapıyor olmam ama emin değilim o_O

helloo buyur canım kendini tanıt sonra da biz tanıtalım :süslü:

tünaydın ablalaaar :)

ayy bekliyom seni zuhal ablaam :KK200:

günaydın eliflerim ve ayşeeem :KK15:

eliya canım iyi fikir şişlik varsa 1 gün bile yeter hatta :kk77:
Hadi bakalım busem eksiler gelir bundan sonra ins. Ama fazla abur cubur yeme genede
Tünaydın kızlar ancak geldim oğlum çok huysuz :KK43: babaya çok duskun evde görmeyince aradı durdu semineri perşembe bitiyor
Sizden haberler ne
Sanki ben geldiğim de daha kalabalık tık kaçaklar var :110:
Aynen canım bu ara düşüş var bizde :(
Kızlar ben kızceme kitap almaya gidiyorum. Malum okul başladı biraz da kendime bakayım kitap
Kolay gelsin canım
hşbulduk naneli kekiğim :KK66: yalan olmasın 3 yıldır kk deyım muzun olamadım hiç:KK43: iki kere hedefe yaklaştım izne çıkmamla aldım 79la genelde başlıyorum diyete´, 80 olmuyorum ama büyük başarı:))iki kere 67 66 indim hedefim 62 aslında bazen yorulunca 65 sonlandırıyım dedım ama onu bile göremedim:KK43:32 yaşındayım 168 boyunda lokum gibi bi bayanım:)13 yıllık evliyim oglum 11 kızım 6 yaşnda eşimle birlikte marketimiz var onu işletiyoruz çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz:KK66:
baya güzel vermissin canım ınş bu son olur burdan mezun ederiz seni ;)
Inş uygulayabilirsin canım güzel bu plan
Kızlar selam
Bugun ugrayamadım
Yemek yaptım
Hastaneye gıttık nefesle şükür 20 gr almısta ben rashatladım 3020 olduk bu arada rabbıme şükür olsun
Aksama babamız geliyor havaalanına gıdecez sıpacıklarla ıste
Bızden bu kadar
Maşallah Nefesimize ablam bak kilosunu almış ne guzel boşuna stres yapma kendine

Aman aman onunla olacağına olmasın ecem. Huylu huyundan vazgeçmez

hoşgeldin dilekcim bende hilal 24 yaşındayım 3 aydır burdayım 3 yaşında oglusum var 11 kilo verdim

hayırlı yolculuklar ablamm

Tartı öncesi iyi olur elifim kh fazlaydı bu ara senin

Aysem noldu niye uyumadin kuzum

iyi gitmiş canım ama sonradan donmesin geri :KK43:

Hadi bakalım busem eksiler gelir bundan sonra ins. Ama fazla abur cubur yeme genede

Aynen canım bu ara düşüş var bizde :KK43:

Kolay gelsin canım

baya güzel vermissin canım ınş bu son olur burdan mezun ederiz seni :KK66:

Inş uygulayabilirsin canım güzel bu plan

Maşallah Nefesimize ablam bak kilosunu almış ne guzel boşuna stres yapma kendine
Nefes konusunda cok paranoyagım
Elıfte felanda titizdim ama bu başka bırsey resmen delirdim
Günde 3 kez odasının tozunu alırım
Her 3 saatte bezı degısir atesı ölçülür
2.5-3 saatte en az beslenır
İlaçları elimde hazır dakıkası sasmaz
Gece uykusuzluğum bıle herseye rağmen gündüz uyuyaman bırsey olurda görmem dıye
Gerçekten nefesle nefes alıyom
Keşke bıraz sakın olabılsem

Aramıza hoşgeldin ben Poni

Hakikaten tam sopalik
Ben başka türlü sopa cekicem dün gece 2 mil daha leslie yaptım bugün daha başlamadim ama yapi cam birazdan
Ben araba manyagıyımdır tam anlamıyla
22 yıldır kullanırım
Erkekten daha ıyı sürersin nıye olmasın bebegım
Hele uzun yola çık bır tadını al
Ne kadınlar goruyom ben galerıde onlar yapıyorsa sen pasa babasını yaparsın
Ben trafikten tirsiyorum biraz ya :/

Back
X