- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.581
Canım evde leslie jillian plates te yaparız bize yaz kis fark etmezhilaaall kıızz havalar soğuyor moralim düşüyor. yaz çocuğuyum. şu soğuklar gelmeden az kilo vereydik yürüme bandım da yok zaten az spor yapıyodum iyice battım yaa
bacısı çocuklar bitlenmiş benim ne kadar canım sıkkın anlatamam bugun fark ettım hemen eczaneden ilacını aldım kullandık ama sabahtan berı arastırıyorum nasıl kurtulruz dıye fArk ettımkı ınt yorumlardan memleketın yarısı bıtlıymıs ya:)
Ay o işler duruyor daha kolay gelsinKızlar temizlik modundayim müziğimi açtım havaya girmiş bulunmaktayimşimdi totomu kaldirmazsam anca haftaya çıkar kisliklar öpüyorum sizi
Herkes tıkanırsa şampuanla çözülür yatak yorganida yikamak gerek tabibi kaç hafta pronayak gezerım zatı biraz önce eşimi kontrol ettım o temiz, şampuan spreyle çözmeye çalışıyorum ,kıza ondan sonra bit tokası kullanıcam ozaman başkasından bulaşma riskide kalkar ortadan inşallah
Yemehayır yani gelde sinirden bi çiko yeme :)
Güzel canim afiyet olsunMenümü yazayım. Sonra geçmişi okurum kızlar
08 kahvaltı
Domates salatalık maydanoz
2 cubuk Cecil peyniri
Çay. Az bal
13 öğle
2 haşlama yumurta
Maydanoz domates
Çay
16 ara
1 kocaman sade Türk Kahvesi (bunu kupayla yapan bi benim herhalde :))
Aksam yok. Canım bişey yemek istemiyor. Çok acikirsam zencefilli tarçınlı yoğurt yerim 1 kase
Su 2 lt (1 ltsi tarçın elma limonlu)
Spor yok.
Tatlim bezelye patates mısır havuç şekeri cok yüksek akşam olmasa iyiymis ama güzel menüMenum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 14
Büyük bi kase salata
Bir kepçe ezogelin çorbası
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kase bezelye
Su 2 yi gecti
Spor yok
Bende cok ozeniyorum valla keşke yeniden gitsem okulakızlar üstümde bir sakinlik var... eylül akşamının serinliğinde çamaşırları astım ezan da okunuyordu o sıra, bir de bir kaç gündür eskiden de okullar açılacağı zaman falan yaşadığım heyecanları hatırlıyorum falan böyle bir sakinlik geldi üstüme şu an hiç bir şey düşünmüyorum gibi bir şey
birşey ywmemissin ki ablaBenım çok aptalca yendiğim hatta yemedıgım bır gündü çok yoğunduk
Toplamda
1 tost
2 elma
Bıraz cevız yedım
havalar serinledkce insanlar sakinlesiyor ecemkızlar üstümde bir sakinlik var... eylül akşamının serinliğinde çamaşırları astım ezan da okunuyordu o sıra, bir de bir kaç gündür eskiden de okullar açılacağı zaman falan yaşadığım heyecanları hatırlıyorum falan böyle bir sakinlik geldi üstüme şu an hiç bir şey düşünmüyorum gibi bir şey
valla hiç acimam fena deperimbu haftasonu şok ta var tartı bende alıcam yurtta bulunsunvar oranın ama olsun
sağ ol :) ben de bir sürü verilecek ayırdım, bir iki tanesi de çöpe gitti kışlıklarım yurtta getirmemiştim onları gidince orada da yapacağım bir temizlik çamaşır yıkama toplama işi de bitti mi valizi kapatıcam artıkın :)
busenin anlattığına gülmüşüm ama tabii senin tepkiyi de okuyunca koptum resmen iyi yapmışın :)
Anaaa alıntılar gıtmıs
Aklımda kalanda yok
Gerı gıt bero gerı
Tamam abla dikkat ederimBugün sakınım canım kılo aldıkça sorun yok okuyorum okumammı
Güzel olmuş afıyet olsun
Kecıboynuzu kaynat suyunu ıcır canım
Basın sagolsun canım
Yattığı yer nur olsun
Ozetımızde güzel olmuş
Soguk havanın güzel yanı meto hızlı çalışır vücut ısısını sağlamak ıcın
Bu yorgunlugun üstüne Can'ım cektı ya
Asıl çekme yarın sekerım
Aksam bırsey yeseymısın keşke canım
Insallah çabuk bulursun yorulmassın
Bezelye harıcı güzel
Bezelye kh canım
Bır daha yemeden bır sor olurmu
Bisi yememissinki ablaBenım çok aptalca yendiğim hatta yemedıgım bır gündü çok yoğunduk
Toplamda
1 tost
2 elma
Bıraz cevız yedım
bugun çok yoğundum canımCanım evde leslie jillian plates te yaparız bize yaz kis fark etmez
gecmis olsun bitlenmeyen yok ki
Ay o işler duruyor daha kolay gelsin
Herkes tıkanırsa şampuanla çözülür yatak yorganida yikamak gerek tabi
Yemebitsin su ciko muhabbetleri artok
Güzel canim afiyet olsun
Tatlim bezelye patates mısır havuç şekeri cok yüksek akşam olmasa iyiymis ama güzel menü
Bende cok ozeniyorum valla keşke yeniden gitsem okula
birşey ywmemissin ki abla
Farkı eklerızGeldim kızlar geldim bimde dijital yoktu a101de buldum iki tane vardı bizim burası çok aktif değil tenhada kalıyor kalmış evs geldim açtım ki çalışmıyor tekrar goturdum diğerini aldım başkada şansım yoktu orada açtık baktık sağolsun çocuk yardımcı oldu
Şimdi ben ptesi sabah 71dim yarın aynı tartı olmayacakberilceee kaptanim ne yapacağım ben şimdi:?
Tek sopa 40 kapıya değnek sallayıncahavalar serinledkce insanlar sakinlesiyor ecem
valla hiç acimam fena deperimbi kere ustumden yorganı çekmişti bende onun üstünden geri çekince yere düşmüştü
Tamam abla dikkat ederim
Bisi yememissinki ablaafiyet olsun
bazen hava soğuk ama güneş açar ya sonbahar da birden eskilere dalarım huzur kaplar içimi(ahanda şiir yazdım) :)kızlar üstümde bir sakinlik var... eylül akşamının serinliğinde çamaşırları astım ezan da okunuyordu o sıra, bir de bir kaç gündür eskiden de okullar açılacağı zaman falan yaşadığım heyecanları hatırlıyorum falan böyle bir sakinlik geldi üstüme şu an hiç bir şey düşünmüyorum gibi bir şey
bende yarın tartılıp bismillah diyim mi kaptanımEtaplar bırlestı herkes yuzdesını 2 ye bölecek kızlar
Listeyı dolduran benı etıketlesın kı yarın aramayım yıne yogun bır gün olacak
Herhalde canısıbende yarın tartılıp bismillah diyim mi kaptanım
bugün sondu bitter yedim ama :) yarın bütün evi kırıklamayı düşünüyorum ne geçerse elime yıkayacamCanım evde leslie jillian plates te yaparız bize yaz kis fark etmez
Güzel canim afiyet olsun
Tatlim bezelye patates mısır havuç şekeri cok yüksek akşam olmasa iyiymis ama güzel menü
Sirkeyle yıka sacı sabah yıkabugünkü mevzum bit oldu :) akşamdan beri maymun gibi bit ayıklıyorum yarış yaptık en çok çıkan kazanır diye kızım kazandı:) biz böyle işin gırgır dayız anneme söyledim bi telaş bi panik aman yavrum kimselere söyleme çocuklara tembih le kimselerle söylemesin demezmi :))
dikkatini cekmemiş
menü güzel afiyet olsun kuzum
hatırladım şimdi iyice ben sevmiodum bunları
aynen abla iyi bi sonuc cıkcak inş
günaydın kızçeler
kız ben de yapcam sanırım ama hasetlikten değil bi daha kilo almamak için valla
valla ben menümü yazdım sabah bi çiki vardı ordan konu buralara geldi benim günahım yok
bugün pro günü yapcak olman iyi.
bak ayranlar yine gelmiş hem de çiftlemiş. onu bugun 1 bardağa düşür yada tuzluysa hazırsa içme zaten bugün
hiçbi fikrim yok geçmiş olsun canım
canım başın sağ olsun sen buraları düşünme
tamam canım kolay gelsin :)
Başın sağ olsundiyecek hiç bir şeyim yok
Bu bir kaç gün çok yoğunum. Sonra rahatlıyorum. Gidicek 4 - 5 tane bebek var. Sıraya koydum birazdan da gideceğim. Anam millet çok çalışmış
Ben de deniyeyim. Merak ettim. Bayılırım kahvenin her türüne.
Evet berilcim bende heyecan dorukta. Bakalım yarin ne olacak.
Bu gün akşamı da yoğurtla geçiştireceğim.
Bakalım tarın sabah göreceğim ektiğimi. Ama yarın ćok tost canım istiyor. Bu günden onun hayalini kuruyorum.
Yapma ayşrm yarın tartı var. Yarına sakla kendini.
Menü güzel canım. Sporu bırakyığın zaman vücut hemen kendini salıyor.
Siyah turpun içini oyup bal kpyuyorlar canım. Altına da kase koyuuorlar. Kasenin içine balla turpun suyu süzülüyormüş. Çok iyi geliyor diye duymuştum ama hiç yalmadım.
Elifim başınız saolsun. Rabbim sabır versin.
Kizlar nasilsiniz gecmis cok birikmis 50 sayfa var ve ben bugun hepsini okuyamiyacagm komsudaym birazdan eve gecicem bana kisaca ozet gecermsnz
eliya Allah size ve ailesini sabir versin cok uzuldum elifim mekani cennet olsun inşallah
CurukElma bende sizleri cok ozledm burdan ayri kalmak hic iyi gelmdi bana
Inş ablamm
benim kilolar burdan gelme zaten canimyeyip içip yatinca böyle oldum
Aysem konuşmak istersen dinlerim her zaman
kizzz gaz vermek değil hep busenin suçuçikiyi yiyen oydu ordan konu açıldı
menü güzel aysem afiyet olsun
Spor olmadığı için öyle gorunuyorsundur canım sikilasmak için spor lazim
valla hiç bilmiyorum canım
başın sağolsun elifim düşünme sen buraları kuzum
ben seviyom o yeter busemm
Cuma günü denersin kuzu
Mefkurem yarın gruba dönüyor canım.
Buse azitti iyice çikolataları löpletiyor. Adina da if diyeti diyor
Baharin ablası baharla sidik yarısına girmiş
Beril ablanin dün kocisi geldi nefesimizde 3.020 kilo olmuş
Beni hiç sorma hala sabitim duraklamayi kiramadim
Dostlar sağolsun sizler sagolun kızlar. Hayat işte dün gece ellerini öpuyordum saçlarını oksuyordum bugün kara toprağın altinda bırakıp geldik.Bugün sakınım canım kılo aldıkça sorun yok okuyorum okumammı
Güzel olmuş afıyet olsun
Basın sagolsun canım
Yattığı yer nur olsun
Ozetımızde güzel olmuş
Asıl çekme yarın sekerım
Bezelye harıcı güzel
Bezelye kh canım
zararlı bişey değil çam terebentin diye bitsel bi şey var içinde onun kokusuna gelemıyolarmış
ben kaçtım bit taragı alıyım şöyle güzelinden ilacı içinden çıkan uyduruk bişey iyisinden alıyım,takı toka satan buyuk bı dukkan var bulurum herhalde satıcıya dıyım bızım bır arkadasın bebesı bıtlenmıs ona alıyorum:)))
bir arkadaş bdv de takılırken eş ve kiloyla ilgili bir konula karşılaşmış hatta takıma davet etmiş merak edip konuyu okuyunca erkeklere saydırmaya başladıkmetabolizmalarına tükürdük biraz falan öyle yanii :)
Menümü yazayım. Sonra geçmişi okurum kızlar
08 kahvaltı
Domates salatalık maydanoz
2 cubuk Cecil peyniri
Çay. Az bal
13 öğle
2 haşlama yumurta
Maydanoz domates
Çay
16 ara
1 kocaman sade Türk Kahvesi (bunu kupayla yapan bi benim herhalde :))
Aksam yok. Canım bişey yemek istemiyor. Çok acikirsam zencefilli tarçınlı yoğurt yerim 1 kase
Su 2 lt (1 ltsi tarçın elma limonlu)
Spor yok.
Kızlar tartım kırıldı koşa koşa a101e gidiyorum bulamazsam bime en yakin onlar var oğlumu teyzesi oyalayacak
Sağol ecem kisliklari çıkardım bitti çok şükür
Sanada kolay gelsin canım
dün gece erdem de aynısını yaptıbastım depigi çektim üstünden
Bitlenmeyen cocuk mu olur canım ya :) artık kolay ilaçla halledersin sorun yapma
sagol busemm
Kız tabiki yemiyoruzzz gidip bi bardak su içip sakinlesiyoruz
Kolay gelsin canım
Afiyet olsun aysem az yemissin sanki
Oralarda yoktur ki canım ucuzluk pazarlarına bak kesin vardır
Menum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 14
Büyük bi kase salata
Bir kepçe ezogelin çorbası
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kase bezelye
Su 2 yi gecti
Spor yok
kızlar üstümde bir sakinlik var... eylül akşamının serinliğinde çamaşırları astım ezan da okunuyordu o sıra, bir de bir kaç gündür eskiden de okullar açılacağı zaman falan yaşadığım heyecanları hatırlıyorum falan böyle bir sakinlik geldi üstüme şu an hiç bir şey düşünmüyorum gibi bir şey
Bugün sakınım canım kılo aldıkça sorun yok okuyorum okumammı
Güzel olmuş afıyet olsun
Basın sagolsun canım
Yattığı yer nur olsun
Ozetımızde güzel olmuş
Asıl çekme yarın sekerım
Bezelye harıcı güzel
Bezelye kh canım
Benım çok aptalca yendiğim hatta yemedıgım bır gündü çok yoğunduk
Toplamda
1 tost
2 elma
Bıraz cevız yedım
Canım evde leslie jillian plates te yaparız bize yaz kis fark etmez
Güzel canim afiyet olsun
Geldim kızlar geldim bimde dijital yoktu a101de buldum iki tane vardı bizim burası çok aktif değil tenhada kalıyor kalmış evs geldim açtım ki çalışmıyor tekrar goturdum diğerini aldım başkada şansım yoktu orada açtık baktık sağolsun çocuk yardımcı oldu
Şimdi ben ptesi sabah 71dim yarın aynı tartı olmayacakberilceee kaptanim ne yapacağım ben şimdi:?
bugünkü mevzum bit oldu :) akşamdan beri maymun gibi bit ayıklıyorum yarış yaptık en çok çıkan kazanır diye kızım kazandı:) biz böyle işin gırgır dayız anneme söyledim bi telaş bi panik aman yavrum kimselere söyleme çocuklara tembih le kimselerle söylemesin demezmi :))
Iyi geceler herkese, benim telefon bozuldu esiminkine el koydum umarim herkes iyidir
Dostlar sağolsun sizler sagolun kızlar. Hayat işte dün gece ellerini öpuyordum saçlarını oksuyordum bugün kara toprağın altinda bırakıp geldik.
Kızlar bayramdan önce 72.5
Bu hafta 71.9
Gerisini ayarlarsiniz eminim. Görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?