Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geldim anacııım bizim takımda erkek dedikodusu vardı da

anaam anlat kız azcık çıtlat

ne güzel anlatmışın

ahahah ben de iki seferdir menümü yazmayı unutuyorum takıma sonra da ne yediğimi unutuyorum ne oldu bana böyle yaa :)

işe yarıyoooo muuu

leslie yap

b12 mi eksildi noldu kız pro tüket

bilmiyom bonim cuma günü 4 günlük if diyeti sonucunu da ayrıca yazcam. gerçi daha belli olur mu bilmiyom ama 4 gün de bi şeydir yani belli olur bence bu rezil menülerle :))

bu gidişle leslie tek çare zaten de evde niyeyse yapasım gelmiyo tembellikten ölcem sanırım

anaam okulun ilk haftasından bit heee kız sana da geçmiştir eşine de kendine de sür ilaçtan. korkma ilaç kesin çözüm neyseki kurtulması zor değil. inş. pazartesiye tüm cocuklar bitlerinden ayıklanmıs olurda tekrar bitlenmez cocuklar

helal olsun ben tartılmadan duramıyorum

kız aynen sen de cocuk var bi de :/ ay Allah bu soğuklarda yardımcımız olsun. pikeyle yatıyoduk ilk kez dün gece üşüdük. bugün battaniyeyi de çıkarcam. üşüdük valla pikeyi üstünden atan kocam benim üstümdekini bile çekti dün gece

Son düzenleme:
bi kaç hafta pronayak gezerım zatı biraz önce eşimi kontrol ettım o temiz, şampuan spreyle çözmeye çalışıyorum ,kıza ondan sonra bit tokası kullanıcam ozaman başkasından bulaşma riskide kalkar ortadan inşallah

aa bilmiyodum onu ama dikkat etsin zararı olmasın tokanın

hayır yani gelde sinirden bi çiko yeme :)

kızz sakınnn ben açlıkla yakıyom yediğimi yime sakın yimee

tartı öncesi hem de berilceee çeker valla saçını

kızz sakınnn ben açlıkla yakıyom yediğini yime sakın yimee

zararlı bişey değil çam terebentin diye bitsel bi şey var içinde onun kokusuna gelemıyolarmış

ben kaçtım bit taragı alıyım şöyle güzelinden ilacı içinden çıkan uyduruk bişey iyisinden alıyım,takı toka satan buyuk bı dukkan var bulurum herhalde satıcıya dıyım bızım bır arkadasın bebesı bıtlenmıs ona alıyorum:)))

bir arkadaş bdv de takılırken eş ve kiloyla ilgili bir konula karşılaşmış hatta takıma davet etmiş merak edip konuyu okuyunca erkeklere saydırmaya başladık metabolizmalarına tükürdük biraz falan öyle yanii :)

Menümü yazayım. Sonra geçmişi okurum kızlar
08 kahvaltı
Domates salatalık maydanoz
2 cubuk Cecil peyniri
Çay. Az bal

13 öğle
2 haşlama yumurta
Maydanoz domates
Çay

16 ara
1 kocaman sade Türk Kahvesi (bunu kupayla yapan bi benim herhalde :))

Aksam yok. Canım bişey yemek istemiyor. Çok acikirsam zencefilli tarçınlı yoğurt yerim 1 kase

Su 2 lt (1 ltsi tarçın elma limonlu)
Spor yok.

kolay gelsiiiin bende birazdan kıyafetleri ayırıp valizi kapatıcam artıkın :) bitsin bu çile
Sağol ecem kisliklari çıkardım bitti çok şükür
Sanada kolay gelsin canım
dün gece erdem de aynısını yaptı bastım depigi çektim üstünden
bende köye gidince bitlenirdim ama çocuklar nasıl oldu ve nasıl göremedım anlamadım ben şok:)
Bitlenmeyen cocuk mu olur canım ya :) artık kolay ilaçla halledersin sorun yapma
kolay gelsin kuzum valla ece de girişcekmiş işe kolay gelsin kuzularım
sagol busemm
hayır yani gelde sinirden bi çiko yeme :)
Kız tabiki yemiyoruzzz gidip bi bardak su içip sakinlesiyoruz
Kolay gelsin canım
Afiyet olsun aysem az yemissin sanki
Kızlar tartım kırıldı koşa koşa a101e gidiyorum bulamazsam bime en yakin onlar var oğlumu teyzesi oyalayacak
Oralarda yoktur ki canım ucuzluk pazarlarına bak kesin vardır

kızlar üstümde bir sakinlik var... eylül akşamının serinliğinde çamaşırları astım ezan da okunuyordu o sıra, bir de bir kaç gündür eskiden de okullar açılacağı zaman falan yaşadığım heyecanları hatırlıyorum falan böyle bir sakinlik geldi üstüme şu an hiç bir şey düşünmüyorum gibi bir şey

Kızlar tartım kırıldı koşa koşa a101e gidiyorum bulamazsam bime en yakin onlar var oğlumu teyzesi oyalayacak
bu haftasonu şok ta var tartı bende alıcam yurtta bulunsun var oranın ama olsun
Sağol ecem kisliklari çıkardım bitti çok şükür
Sanada kolay gelsin canım

dün gece erdem de aynısını yaptı bastım depigi çektim üstünden
sağ ol :) ben de bir sürü verilecek ayırdım, bir iki tanesi de çöpe gitti kışlıklarım yurtta getirmemiştim onları gidince orada da yapacağım bir temizlik çamaşır yıkama toplama işi de bitti mi valizi kapatıcam artıkın :)
busenin anlattığına gülmüşüm ama tabii senin tepkiyi de okuyunca koptum resmen iyi yapmışın :)

Bugün sakınım canım kılo aldıkça sorun yok okuyorum okumammı

Güzel olmuş afıyet olsun
Kecıboynuzu kaynat suyunu ıcır canım
Kizlar sabaha karşı halami kaybettik. Ben bu hafta olamiycam dün tartilmistim 71.9 du kusura bakmayın olurmu. Görüşmek üzere.
berilceee
@KumraL_KrakeR
CurukElma
Basın sagolsun canım
Yattığı yer nur olsun
Ozetımızde güzel olmuş

hilaaall kıızz havalar soğuyor moralim düşüyor. yaz çocuğuyum. şu soğuklar gelmeden az kilo vereydik yürüme bandım da yok zaten az spor yapıyodum iyice battım yaa
Soguk havanın güzel yanı meto hızlı çalışır vücut ısısını sağlamak ıcın
Kızlar temizlik modundayim müziğimi açtım havaya girmiş bulunmaktayim şimdi totomu kaldirmazsam anca haftaya çıkar kisliklar öpüyorum sizi
Bu yorgunlugun üstüne Can'ım cektı ya

kızz sakınnn ben açlıkla yakıyom yediğimi yime sakın yimee

Asıl çekme yarın sekerım

Aksam bırsey yeseymısın keşke canım
Insallah çabuk bulursun yorulmassın
Menum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 14
Büyük bi kase salata
Bir kepçe ezogelin çorbası
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kase bezelye
Su 2 yi gecti
Spor yok
Bezelye harıcı güzel
Bezelye kh canım
Bır daha yemeden bır sor olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…