- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.561
kolay gelsiiiin bende birazdan kıyafetleri ayırıp valizi kapatıcam artıkın :) bitsin bu çileKızlar temizlik modundayim müziğimi açtım havaya girmiş bulunmaktayimşimdi totomu kaldirmazsam anca haftaya çıkar kisliklar öpüyorum sizi
geldim anacııım bizim takımda erkek dedikodusu vardı da
ne güzel anlatmışın
ahahah ben de iki seferdir menümü yazmayı unutuyorum takımasonra da ne yediğimi unutuyorum ne oldu bana böyle yaa :)
işe yarıyoooo muuu
leslie yap
bacısı çocuklar bitlenmiş benim ne kadar canım sıkkın anlatamam bugun fark ettım hemen eczaneden ilacını aldım kullandık ama sabahtan berı arastırıyorum nasıl kurtulruz dıye fArk ettımkı ınt yorumlardan memleketın yarısı bıtlıymıs ya:)
Valla Tartilmadim Pazartesiden Beri Busem. Moralim bozuluyor diye sadece tartı günleri tartiliyorum. Oh ne güzel sen eksisin
ay sorma busem bende aynı durumdayım ya çocuk olmasa genede cikardimda çocuk var mecbur evdeyim bende
Kız bende tam burda değilim tavas yavaş kisliklari hazırlıyorum
bende köye gidince bitlenirdim ama çocuklar nasıl oldu ve nasıl göremedım anlamadım ben şok:)Aklıma Gelenleri Yazdım Kizz
Ay bit demeyin bana küçükken resmen işkence çektim o bitler yüzünden
Kızlar temizlik modundayim müziğimi açtım havaya girmiş bulunmaktayimşimdi totomu kaldirmazsam anca haftaya çıkar kisliklar öpüyorum sizi
bi kaç hafta pronayak gezerım zatı biraz önce eşimi kontrol ettım o temiz, şampuan spreyle çözmeye çalışıyorum ,kıza ondan sonra bit tokası kullanıcam ozaman başkasından bulaşma riskide kalkar ortadan inşallahanaam anlat kız azcık çıtlat
b12 mi eksildi noldu kız pro tüket
bilmiyom bonim cuma günü 4 günlük if diyeti sonucunu da ayrıca yazcam. gerçi daha belli olur mu bilmiyom ama 4 gün de bi şeydir yani belli olur bence bu rezil menülerle :))
bu gidişle leslie tek çare zaten de evde niyeyse yapasım gelmiyo tembellikten ölcem sanırım
anaam okulun ilk haftasından bit heeekız sana da geçmiştir eşine de kendine de sür ilaçtan. korkma ilaç kesin çözüm neyseki kurtulması zor değil. inş. pazartesiye tüm cocuklar bitlerinden ayıklanmıs olurda tekrar bitlenmez cocuklar
helal olsun ben tartılmadan duramıyorum
kız aynen sen de cocuk var bi de :/ ay Allah bu soğuklarda yardımcımız olsun. pileyle yatıyoduk ilk kez dün gece üşüdük. büyün battaniyeyi de çıkarcam. üşüdük valla pikeyi üstünden atan kocam benim üstündekini bile çekti dün gece
bi kaç hafta pronayak gezerım zatı biraz önce eşimi kontrol ettım o temiz, şampuan spreyle çözmeye çalışıyorum ,kıza ondan sonra bit tokası kullanıcam ozaman başkasından bulaşma riskide kalkar ortadan inşallah
hayır yani gelde sinirden bi çiko yeme :)
zararlı bişey değil çam terebentin diye bitsel bi şey var içinde onun kokusuna gelemıyolarmışaa bilmiyodum onu ama dikkat etsin zararı olmasın tokanın
kızz sakınnn ben açlıkla yakıyom yediğini yime sakın yimee
tartı öncesi hem deberilceee çeker valla saçını
bir arkadaş bdv de takılırken eş ve kiloyla ilgili bir konula karşılaşmış hatta takıma davet etmiş merak edip konuyu okuyunca erkeklere saydırmaya başladıkanaam anlat kız azcık çıtlat
bilmiyom bonim cuma günü 4 günlük if diyeti sonucunu da ayrıca yazcam. gerçi daha belli olur mu bilmiyom ama 4 gün de bi şeydir yani belli olur bence bu rezil menülerle :))
bu gidişle leslie tek çare zaten de evde niyeyse yapasım gelmiyo tembellikten ölcem sanırım
ben buralardayım ama kız kaynat sen kaynatkolay gelsin kuzum valla ece de girişcekmiş işe kolay gelsin kuzularım
yeme yemehayır yani gelde sinirden bi çiko yeme :)
Sağol ecem kisliklari çıkardım bitti çok şükürkolay gelsiiiin bende birazdan kıyafetleri ayırıp valizi kapatıcam artıkın :) bitsin bu çile
dün gece erdem de aynısını yaptıanaam anlat kız azcık çıtlat
anaam okulun ilk haftasından bit heeekız sana da geçmiştir eşine de kendine de sür ilaçtan. korkma ilaç kesin çözüm neyseki kurtulması zor değil. inş. pazartesiye tüm cocuklar bitlerinden ayıklanmıs olurda tekrar bitlenmez cocuklar
helal olsun ben tartılmadan duramıyorum
kız aynen sen de cocuk var bi de :/ ay Allah bu soğuklarda yardımcımız olsun. pikeyle yatıyoduk ilk kez dün gece üşüdük. bugün battaniyeyi de çıkarcam. üşüdük valla pikeyi üstünden atan kocam benim üstümdekini bile çekti dün gece
Bitlenmeyen cocuk mu olur canım ya :) artık kolay ilaçla halledersin sorun yapmabende köye gidince bitlenirdim ama çocuklar nasıl oldu ve nasıl göremedım anlamadım ben şok:)
sagol busemmkolay gelsin kuzum valla ece de girişcekmiş işe kolay gelsin kuzularım
Kız tabiki yemiyoruzzz gidip bi bardak su içip sakinlesiyoruzhayır yani gelde sinirden bi çiko yeme :)
Kolay gelsin canımben kaçtım bit taragı alıyım şöyle güzelinden ilacı içinden çıkan uyduruk bişey iyisinden alıyım,takı toka satan buyuk bı dukkan var bulurum herhalde satıcıya dıyım bızım bır arkadasın bebesı bıtlenmıs ona alıyorum:)))
Afiyet olsun aysem az yemissin sankiMenümü yazayım. Sonra geçmişi okurum kızlar
08 kahvaltı
Domates salatalık maydanoz
2 cubuk Cecil peyniri
Çay. Az bal
13 öğle
2 haşlama yumurta
Maydanoz domates
Çay
16 ara
1 kocaman sade Türk Kahvesi (bunu kupayla yapan bi benim herhalde :))
Aksam yok. Canım bişey yemek istemiyor. Çok acikirsam zencefilli tarçınlı yoğurt yerim 1 kase
Su 2 lt (1 ltsi tarçın elma limonlu)
Spor yok.
Oralarda yoktur ki canım ucuzluk pazarlarına bak kesin vardırKızlar tartım kırıldı koşa koşa a101e gidiyorum bulamazsam bime en yakin onlar var oğlumu teyzesi oyalayacak
bu haftasonu şok ta var tartı bende alıcam yurtta bulunsunKızlar tartım kırıldı koşa koşa a101e gidiyorum bulamazsam bime en yakin onlar var oğlumu teyzesi oyalayacak
sağ ol :) ben de bir sürü verilecek ayırdım, bir iki tanesi de çöpe gitti kışlıklarım yurtta getirmemiştim onları gidince orada da yapacağım bir temizlik çamaşır yıkama toplama işi de bitti mi valizi kapatıcam artıkın :)Sağol ecem kisliklari çıkardım bitti çok şükür
Sanada kolay gelsin canım
dün gece erdem de aynısını yaptıbastım depigi çektim üstünden
Bugün sakınım canım kılo aldıkça sorun yok okuyorum okumammıGüzel program yapmışsın. Inşallah uyarsin. Protein ve Sebze desteği de ekle o listeye bence.özellikle de kabağı :)))
Ooffff tam beni anlatmissin.sen yine level atlamissin cikmissin yola.bende o da yoktırsak ben
Konussam olmuyor.sussam hiç olmuyor.amaan boşver. Ben yapamıyorum etrafimdakiler bari bosversin
Sonuncusu da belli
Bende bu asabiyet varken arabaya binmem ehliyetli azrail olur sadece
Boşver kuzum. Geldiler öyle bi.
Oku ufle kendine abla.evlat iyi değildir. Anneyiz sakin olmamız mümkün değil çocuklarımız konusunda.ama fazlası da sana zarar.etrafına zarar.
Güzel olmuş afıyet olsunGünaydın
Bugün tartı cumaya göre eksiye geçti ama ben yine de sevinmedim. Haftada 2 kez 73leri görüp oldum 3 hafta boyunca. Bugün pro yapcam inşallah. Kardeşim dün kilo mu aldın dedi. Bende vücudum kendini saldı gibi hissediyorum. Baldirlar falan yumuşadı sanki.ödem vardır belki diye tarçınlı elmalı limonlu su da içiyorum 2 gündür. Dünkü menumu yazayım. ..
09.30 kahvaltı
1 küçük kase yoğurt
2 kk peynir
2 ince grissini cubuk
Çay
14 öğle
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz peynir domates salatalık
Çay
18 akşam
5 yk Kıymalı yumurta. Ekstra yağ koymadim.etin yagiyla oldu.
2 ayran
Bol salata
Su 3 lt (2 lt limon tarçın elma suyu)
Spor yok
Kecıboynuzu kaynat suyunu ıcır canımKızlar unutmadan size bişey sorcam. Kizimin da oğlumun da oksuruklerini kesemiyorum bi türlü. Cigerleri temiz çok şükür. Balgamli oksurukleri. Burunlari da sürekli akıyor. Bana bitkisel bi care söyleyin nolur. Bu arada kızım 3 yaşında oğlum 11 aylık.
Basın sagolsun canımKizlar sabaha karşı halami kaybettik. Ben bu hafta olamiycam dün tartilmistim 71.9 du kusura bakmayın olurmu. Görüşmek üzere.
berilceee
@KumraL_KrakeR
CurukElma
Ozetımızde güzel olmuşInş ablamm
benim kilolar burdan gelme zaten canimyeyip içip yatinca böyle oldum
Aysem konuşmak istersen dinlerim her zaman
kizzz gaz vermek değil hep busenin suçuçikiyi yiyen oydu ordan konu açıldı
menü güzel aysem afiyet olsun
Spor olmadığı için öyle gorunuyorsundur canım sikilasmak için spor lazim
valla hiç bilmiyorum canım
başın sağolsun elifim düşünme sen buraları kuzum
ben seviyom o yeter busemm
Cuma günü denersin kuzu
Mefkurem yarın gruba dönüyor canım.
Buse azitti iyice çikolataları löpletiyor. Adina da if diyeti diyor
Baharin ablası baharla sidik yarısına girmiş
Beril ablanin dün kocisi geldi nefesimizde 3.020 kilo olmuş
Beni hiç sorma hala sabitim duraklamayi kiramadim
Soguk havanın güzel yanı meto hızlı çalışır vücut ısısını sağlamak ıcınhilaaall kıızz havalar soğuyor moralim düşüyor. yaz çocuğuyum. şu soğuklar gelmeden az kilo vereydik yürüme bandım da yok zaten az spor yapıyodum iyice battım yaa
Bu yorgunlugun üstüne Can'ım cektı yaKızlar temizlik modundayim müziğimi açtım havaya girmiş bulunmaktayimşimdi totomu kaldirmazsam anca haftaya çıkar kisliklar öpüyorum sizi
Asıl çekme yarın sekerımaa bilmiyodum onu ama dikkat etsin zararı olmasın tokanın
kızz sakınnn ben açlıkla yakıyom yediğimi yime sakın yimee
tartı öncesi hem deberilceee çeker valla saçını
Aksam bırsey yeseymısın keşke canımMenümü yazayım. Sonra geçmişi okurum kızlar
08 kahvaltı
Domates salatalık maydanoz
2 cubuk Cecil peyniri
Çay. Az bal
13 öğle
2 haşlama yumurta
Maydanoz domates
Çay
16 ara
1 kocaman sade Türk Kahvesi (bunu kupayla yapan bi benim herhalde :))
Aksam yok. Canım bişey yemek istemiyor. Çok acikirsam zencefilli tarçınlı yoğurt yerim 1 kase
Su 2 lt (1 ltsi tarçın elma limonlu)
Spor yok.
Insallah çabuk bulursun yorulmassınKızlar tartım kırıldı koşa koşa a101e gidiyorum bulamazsam bime en yakin onlar var oğlumu teyzesi oyalayacak
Bezelye harıcı güzelMenum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 14
Büyük bi kase salata
Bir kepçe ezogelin çorbası
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kase bezelye
Su 2 yi gecti
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?