- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.541
yeşil olanı naneli :)
Bu günkü menüm.
Sabah 7.00
1 kk peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öģlen 15.30
4 adet közlenmiş biber
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Akşam 20.00
Yarım kase limonlu acılı mercimek çorbası.
Neden az yedi derseniz öğlen geç yedim acıkmadım.
2 litre su
Spor yok bu gün.
Kız Bayram Cikolatasi Ucuz daama çok seviyorum. Türk kahvesinin içine şeker yerine iki tane naneli atardım çok guzel olurdu
Aynen aynen çalışırken alırdım bi kutu oturur yerdim
Karışık canım nanelide var
Iyi geceler busem
Yoğun geçmiş canım günün hoşgeldin :)
Az ama begendim canım afiyet olsun
Günaydın sekerler
Bugun persembe sıkıyoruzzzzzz
Yarın ektıgımızı bicecez
Günaydın kızlar
Günaydın
Geçmişi okuyorum....
Bende yok eminim.
Sabah sabah ne güldüm yaa.
Ama ahim var bende zayiflayinca yusuyuse cikicam fit fit.sismanlar görsün sinir olsun diye. :))))) hasret miyim nee
buseb CurukElma ballikayfe ?????? Huuu bacilar nordunuz siz dün akşam yaaa.
Bu nasıl bi muhabbettir? Naneli kahveli çikolata vs. Ucusmus havada. Valla benim inanılmaz kaçamak yapasim var.gaz veriyorsunuz haaa
Günaydın
Bugün tartı cumaya göre eksiye geçti ama ben yine de sevinmedim. Haftada 2 kez 73leri görüp oldum 3 hafta boyunca. Bugün pro yapcam inşallah. Kardeşim dün kilo mu aldın dedi. Bende vücudum kendini saldı gibi hissediyorum. Baldirlar falan yumuşadı sanki.ödem vardır belki diye tarçınlı elmalı limonlu su da içiyorum 2 gündür. Dünkü menumu yazayım. ..
09.30 kahvaltı
1 küçük kase yoğurt
2 kk peynir
2 ince grissini cubuk
Çay
14 öğle
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz peynir domates salatalık
Çay
18 akşam
5 yk Kıymalı yumurta. Ekstra yağ koymadim.etin yagiyla oldu.
2 ayran
Bol salata
Su 3 lt (2 lt limon tarçın elma suyu)
Spor yok
Kızlar unutmadan size bişey sorcam. Kizimin da oğlumun da oksuruklerini kesemiyorum bi türlü. Cigerleri temiz çok şükür. Balgamli oksurukleri. Burunlari da sürekli akıyor. Bana bitkisel bi care söyleyin nolur. Bu arada kızım 3 yaşında oğlum 11 aylık.
Kizlar sabaha karşı halami kaybettik. Ben bu hafta olamiycam dün tartilmistim 71.9 du kusura bakmayın olurmu. Görüşmek üzere.
@berilceee
KumraL_KrakeR
CurukElma
günaydın 9.takımon güzelleri bi günaydın diyip kaçacam uyuya kalmışım anca yetişiriz okula öğleden sonra bur dayım
Hee bi kop.bakalım neler oluyor
Bu soru çok genis bi zamanı içeriyor. Daraltsak saatleri öyle sorsak :)))
Başın sağ olsunKizlar sabaha karşı halami kaybettik. Ben bu hafta olamiycam dün tartilmistim 71.9 du kusura bakmayın olurmu. Görüşmek üzere.
@berilceee
KumraL_KrakeR
CurukElma
Kız Bayram Cikolatasi Ucuz daama çok seviyorum. Türk kahvesinin içine şeker yerine iki tane naneli atardım çok guzel olurdu
Aynen aynen çalışırken alırdım bi kutu oturur yerdim
Karışık canım nanelide var
Iyi geceler busem
Yoğun geçmiş canım günün hoşgeldin :)
Az ama begendim canım afiyet olsun
Aynen canım naneli çikolatalı türk kahvesi
Küçük gorumcemede yapardım ilk gördüğünde one içmem dedi sonra ikinciyi istemisti
Günaydın sekerler
Yarın ektıgımızı bicecez
Günaydın canım
Menü güzel canım tartiya yakın az olması kardir:)
Kilolarından nerden geldiği belli oldu
Kahveye şeker koymuyoz ki
günaydın abla
buseb CurukElma ballikayfe ?????? Huuu bacilar nordunuz siz dün akşam yaaa.
Bu nasıl bi muhabbettir? Naneli kahveli çikolata vs. Ucusmus havada. Valla benim inanılmaz kaçamak yapasim var.gaz veriyorsunuz haaa
Günaydın
Bugün tartı cumaya göre eksiye geçti ama ben yine de sevinmedim. Haftada 2 kez 73leri görüp oldum 3 hafta boyunca. Bugün pro yapcam inşallah. Kardeşim dün kilo mu aldın dedi. Bende vücudum kendini saldı gibi hissediyorum. Baldirlar falan yumuşadı sanki.ödem vardır belki diye tarçınlı elmalı limonlu su da içiyorum 2 gündür. Dünkü menumu yazayım. ..
09.30 kahvaltı
1 küçük kase yoğurt
2 kk peynir
2 ince grissini cubuk
Çay
14 öğle
1 haşlanmış yumurta
Çay
18 akşam
2 ayran
Bol salata
Spor yok
Kızlar unutmadan size bişey sorcam. Kizimin da oğlumun da oksuruklerini kesemiyorum bi türlü. Cigerleri temiz çok şükür. Balgamli oksurukleri. Burunlari da sürekli akıyor. Bana bitkisel bi care söyleyin nolur. Bu arada kızım 3 yaşında oğlum 11 aylık.
Kizlar sabaha karşı halami kaybettik. Ben bu hafta olamiycam dün tartilmistim 71.9 du kusura bakmayın olurmu. Görüşmek üzere.
@berilceee
KumraL_KrakeR
CurukElma
Gidecek bebek derken :?Bu bir kaç gün çok yoğunum. Sonra rahatlıyorum. Gidicek 4 - 5 tane bebek var. Sıraya koydum birazdan da gideceğim. Anam millet çok çalışmış
Ben de deniyeyim. Merak ettim. Bayılırım kahvenin her türüne.
Evet berilcim bende heyecan dorukta. Bakalım yarin ne olacak.
Bu gün akşamı da yoğurtla geçiştireceğim.
Bakalım tarın sabah göreceğim ektiğimi. Ama yarın ćok tost canım istiyor. Bu günden onun hayalini kuruyorum.
Yapma ayşrm yarın tartı var. Yarına sakla kendini.
Menü güzel canım. Sporu bırakyığın zaman vücut hemen kendini salıyor.
Siyah turpun içini oyup bal kpyuyorlar canım. Altına da kase koyuuorlar. Kasenin içine balla turpun suyu süzülüyormüş. Çok iyi geliyor diye duymuştum ama hiç yalmadım.
Elifim başınız saolsun. Rabbim sabır versin.
canim daha duzeltemediler mi ne alt yapıymisKizlar nasilsiniz gecmis cok birikmis 50 sayfa var ve ben bugun hepsini okuyamiyacagm komsudaym birazdan eve gecicem bana kisaca ozet gecermsnz
eliya Allah size ve ailesini sabir versin cok uzuldum elifim mekani cennet olsun inşallah
CurukElma bende sizleri cok ozledm burdan ayri kalmak hic iyi gelmdi bana
Inş ablammGünaydın sekerler
Yarın ektıgımızı bicecez
benim kilolar burdan gelme zaten canimGünaydın canım
Menü güzel canım tartiya yakın az olması kardir:)
Kilolarından nerden geldiği belli oldu
Kahveye şeker koymuyoz ki
günaydın abla
Aysem konuşmak istersen dinlerim her zamanGüzel program yapmışsın. Inşallah uyarsin. Protein ve Sebze desteği de ekle o listeye bence.özellikle de kabağı :)))
Ooffff tam beni anlatmissin.sen yine level atlamissin cikmissin yola.bende o da yoktırsak ben
Konussam olmuyor.sussam hiç olmuyor.amaan boşver. Ben yapamıyorum etrafimdakiler bari bosversin
Sonuncusu da belli
Bende bu asabiyet varken arabaya binmem ehliyetli azrail olur sadece
Boşver kuzum. Geldiler öyle bi.
Oku ufle kendine abla.evlat iyi değildir. Anneyiz sakin olmamız mümkün değil çocuklarımız konusunda.ama fazlası da sana zarar.etrafına zarar.
kizzz gaz vermek değil hep busenin suçubuseb CurukElma ballikayfe ?????? Huuu bacilar nordunuz siz dün akşam yaaa.
menü güzel aysem afiyet olsunGünaydın
09.30 kahvaltı
1 küçük kase yoğurt
2 kk peynir
2 ince grissini cubuk
Çay
14 öğle
1 haşlanmış yumurta
Çay
18 akşam
2 ayran
Bol salata
Spor yok
valla hiç bilmiyorum canımKızlar unutmadan size bişey sorcam. Kizimin da oğlumun da oksuruklerini kesemiyorum bi türlü. Cigerleri temiz çok şükür. Balgamli oksurukleri. Burunlari da sürekli akıyor. Bana bitkisel bi care söyleyin nolur. Bu arada kızım 3 yaşında oğlum 11 aylık.
başın sağolsun elifim düşünme sen buraları kuzumKizlar sabaha karşı halami kaybettik. Ben bu hafta olamiycam dün tartilmistim 71.9 du kusura bakmayın olurmu. Görüşmek üzere.
@berilceee
KumraL_KrakeR
CurukElma
ben seviyom o yeter busemmdikkatini cekmemiş
menü güzel afiyet olsun kuzum
hatırladım şimdi iyice ben sevmiodum bunları
aynen abla iyi bi sonuc cıkcak inş
günaydın kızçeler
kız ben de yapcam sanırım ama hasetlikten değil bi daha kilo almamak için valla
valla ben menümü yazdım sabah bi çiki vardı ordan konu buralara geldi benim günahım yok
bugün pro günü yapcak olman iyi.
bak ayranlar yine gelmiş hem de çiftlemiş. onu bugun 1 bardağa düşür yada tuzluysa hazırsa içme zaten bugün
hiçbi fikrim yok geçmiş olsun canım
canım başın sağ olsun sen buraları düşünme
tamam canım kolay gelsin :)
Cuma günü denersin kuzuBu bir kaç gün çok yoğunum. Sonra rahatlıyorum. Gidicek 4 - 5 tane bebek var. Sıraya koydum birazdan da gideceğim. Anam millet çok çalışmış
Ben de deniyeyim. Merak ettim. Bayılırım kahvenin her türüne.
Evet berilcim bende heyecan dorukta. Bakalım yarin ne olacak.
Bu gün akşamı da yoğurtla geçiştireceğim.
Bakalım tarın sabah göreceğim ektiğimi. Ama yarın ćok tost canım istiyor. Bu günden onun hayalini kuruyorum.
Yapma ayşrm yarın tartı var. Yarına sakla kendini.
Menü güzel canım. Sporu bırakyığın zaman vücut hemen kendini salıyor.
Siyah turpun içini oyup bal kpyuyorlar canım. Altına da kase koyuuorlar. Kasenin içine balla turpun suyu süzülüyormüş. Çok iyi geliyor diye duymuştum ama hiç yalmadım.
Elifim başınız saolsun. Rabbim sabır versin.
Mefkurem yarın gruba dönüyor canım.Kizlar nasilsiniz gecmis cok birikmis 50 sayfa var ve ben bugun hepsini okuyamiyacagm komsudaym birazdan eve gecicem bana kisaca ozet gecermsnz
eliya Allah size ve ailesini sabir versin cok uzuldum elifim mekani cennet olsun inşallah
Kizlar nasilsiniz gecmis cok birikmis 50 sayfa var ve ben bugun hepsini okuyamiyacagm komsudaym birazdan eve gecicem bana kisaca ozet gecermsnz
Inş ablamm
benim kilolar burdan gelme zaten canimyeyip içip yatinca böyle oldum
Aysem konuşmak istersen dinlerim her zaman
kizzz gaz vermek değil hep busenin suçuçikiyi yiyen oydu ordan konu açıldı
menü güzel aysem afiyet olsun
Spor olmadığı için öyle gorunuyorsundur canım sikilasmak için spor lazim
valla hiç bilmiyorum canım
başın sağolsun elifim düşünme sen buraları kuzum
ben seviyom o yeter busemm
Cuma günü denersin kuzu
Mefkurem yarın gruba dönüyor canım.
Buse azitti iyice çikolataları löpletiyor. Adina da if diyeti diyor
Baharin ablası baharla sidik yarısına girmiş
Beril ablanin dün kocisi geldi nefesimizde 3.020 kilo olmuş
Beni hiç sorma hala sabitim duraklamayi kiramadim
geldim anacııım bizim takımda erkek dedikodusu vardı da
ne güzel anlatmışınMefkurem yarın gruba dönüyor canım.
Buse azitti iyice çikolataları löpletiyor. Adina da if diyeti diyor
Baharin ablası baharla sidik yarısına girmiş
Beril ablanin dün kocisi geldi nefesimizde 3.020 kilo olmuş
Beni hiç sorma hala sabitim duraklamayi kiramadim
ahahah ben de iki seferdir menümü yazmayı unutuyorum takımavalla koskoca 50 sayfa ben dün ne yediğini hatırlamıyom bırak özet geçmeyi
canım özledik seni valla yapılsın artık şu kablobugün tartıdan önceki son dün pro falan yapsaydın kızz iyice merak ettim kilonu hee
işe yarıyoooo muuukızz napim çiki yedim çiki yazdım uzatmayaydınız çok severim gökkuşağı felan
napalım azıttıysak çikiliyesakyok yeaa cidden azıttım bugünde yedim ooff yeeaaa
bana bak hala sabit misin kız sen bugünki menün güzelse - olursun ama. ben varyaaa if diyetinden olacak çiki miki yedim emmee bomba gibi gelcem inş tartı yüzümü güldürüyo hilalimkooo
leslie yaphilaaall kıızz havalar soğuyor moralim düşüyor. yaz çocuğuyum. şu soğuklar gelmeden az kilo vereydik yürüme bandım da yok zaten az spor yapıyodum iyice battım yaa
bacısı çocuklar bitlenmiş benim ne kadar canım sıkkın anlatamam bugun fark ettım hemen eczaneden ilacını aldım kullandık ama sabahtan berı arastırıyorum nasıl kurtulruz dıye fArk ettımkı ınt yorumlardan memleketın yarısı bıtlıymıs ya:)
bacısı çocuklar bitlenmiş benim ne kadar canım sıkkın anlatamam bugun fark ettım hemen eczaneden ilacını aldım kullandık ama sabahtan berı arastırıyorum nasıl kurtulruz dıye fArk ettımkı ınt yorumlardan memleketın yarısı bıtlıymıs ya:)
Valla Tartilmadim Pazartesiden Beri Busem. Moralim bozuluyor diye sadece tartı günleri tartiliyorum. Oh ne güzel sen eksisinkızz napim çiki yedim çiki yazdım uzatmayaydınız çok severim gökkuşağı felan
napalım azıttıysak çikiliyesakyok yeaa cidden azıttım bugünde yedim ooff yeeaaa
bana bak hala sabit misin kız sen bugünki menün güzelse - olursun ama. ben varyaaa if diyetinden olacak çiki miki yedim emmee bomba gibi gelcem inş tartı yüzümü güldürüyo hilalimkooo
ay sorma busem bende aynı durumdayım ya çocuk olmasa genede cikardimda çocuk var mecbur evdeyim bendehilaaall kıızz havalar soğuyor moralim düşüyor. yaz çocuğuyum. şu soğuklar gelmeden az kilo vereydik yürüme bandım da yok zaten az spor yapıyodum iyice battım yaa
Kız bende tam burda değilim tavas yavaş kisliklari hazırlıyorum
Aklıma Gelenleri Yazdım Kizzne güzel anlatmışın
ahahah ben de iki seferdir menümü yazmayı unutuyorum takımasonra da ne yediğimi unutuyorum ne oldu bana böyle yaa :)
işe yarıyoooo muuu
leslie yap
Ay bit demeyin bana küçükken resmen işkence çektim o bitler yüzündenbacısı çocuklar bitlenmiş benim ne kadar canım sıkkın anlatamam bugun fark ettım hemen eczaneden ilacını aldım kullandık ama sabahtan berı arastırıyorum nasıl kurtulruz dıye fArk ettımkı ınt yorumlardan memleketın yarısı bıtlıymıs ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?