Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yeşil olanı naneli :)

dikkatini cekmemiş

menü güzel afiyet olsun kuzum

hatırladım şimdi iyice ben sevmiodum bunları

Günaydın sekerler
Bugun persembe sıkıyoruzzzzzz
Yarın ektıgımızı bicecez

aynen abla iyi bi sonuc cıkcak inş

Günaydın kızlar

Günaydın
Geçmişi okuyorum....

günaydın kızçeler

Bende yok eminim.

Sabah sabah ne güldüm yaa.
Ama ahim var bende zayiflayinca yusuyuse cikicam fit fit.sismanlar görsün sinir olsun diye. :))))) hasret miyim nee

kız ben de yapcam sanırım ama hasetlikten değil bi daha kilo almamak için valla

valla ben menümü yazdım sabah bi çiki vardı ordan konu buralara geldi benim günahım yok

bugün pro günü yapcak olman iyi.

bak ayranlar yine gelmiş hem de çiftlemiş. onu bugun 1 bardağa düşür yada tuzluysa hazırsa içme zaten bugün

hiçbi fikrim yok geçmiş olsun canım

Kizlar sabaha karşı halami kaybettik. Ben bu hafta olamiycam dün tartilmistim 71.9 du kusura bakmayın olurmu. Görüşmek üzere.
@berilceee
KumraL_KrakeR
CurukElma

canım başın sağ olsun sen buraları düşünme

günaydın 9.takımon güzelleri bi günaydın diyip kaçacam uyuya kalmışım anca yetişiriz okula öğleden sonra bur dayım

tamam canım kolay gelsin :)

Bu bir kaç gün çok yoğunum. Sonra rahatlıyorum. Gidicek 4 - 5 tane bebek var. Sıraya koydum birazdan da gideceğim. Anam millet çok çalışmış

Aynen canım naneli çikolatalı türk kahvesi
Küçük gorumcemede yapardım ilk gördüğünde one içmem dedi sonra ikinciyi istemisti

Ben de deniyeyim. Merak ettim. Bayılırım kahvenin her türüne.

Günaydın sekerler
Yarın ektıgımızı bicecez

Evet berilcim bende heyecan dorukta. Bakalım yarin ne olacak.

Günaydın canım

Menü güzel canım tartiya yakın az olması kardir:)

Kilolarından nerden geldiği belli oldu

Kahveye şeker koymuyoz ki
günaydın abla

Bu gün akşamı da yoğurtla geçiştireceğim.
Bakalım tarın sabah göreceğim ektiğimi. Ama yarın ćok tost canım istiyor. Bu günden onun hayalini kuruyorum.

Yapma ayşrm yarın tartı var. Yarına sakla kendini.

Menü güzel canım. Sporu bırakyığın zaman vücut hemen kendini salıyor.

Siyah turpun içini oyup bal kpyuyorlar canım. Altına da kase koyuuorlar. Kasenin içine balla turpun suyu süzülüyormüş. Çok iyi geliyor diye duymuştum ama hiç yalmadım.

Kizlar sabaha karşı halami kaybettik. Ben bu hafta olamiycam dün tartilmistim 71.9 du kusura bakmayın olurmu. Görüşmek üzere.
@berilceee
KumraL_KrakeR
CurukElma

Elifim başınız saolsun. Rabbim sabır versin.

Kizlar nasilsiniz gecmis cok birikmis 50 sayfa var ve ben bugun hepsini okuyamiyacagm komsudaym birazdan eve gecicem bana kisaca ozet gecermsnz

eliya Allah size ve ailesini sabir versin cok uzuldum elifim mekani cennet olsun inşallah

CurukElma bende sizleri cok ozledm burdan ayri kalmak hic iyi gelmdi bana

Gidecek bebek derken :?
Turp yada soğanla bal birebir
canim daha duzeltemediler mi ne alt yapıymis

Günaydın sekerler
Yarın ektıgımızı bicecez
Inş ablamm
Günaydın canım

Menü güzel canım tartiya yakın az olması kardir:)

Kilolarından nerden geldiği belli oldu

Kahveye şeker koymuyoz ki
günaydın abla
benim kilolar burdan gelme zaten canim yeyip içip yatinca böyle oldum
Aysem konuşmak istersen dinlerim her zaman
kizzz gaz vermek değil hep busenin suçu çikiyi yiyen oydu ordan konu açıldı
menü güzel aysem afiyet olsun
Spor olmadığı için öyle gorunuyorsundur canım sikilasmak için spor lazim
valla hiç bilmiyorum canım
@berilceee
KumraL_KrakeR
CurukElma
başın sağolsun elifim düşünme sen buraları kuzum
ben seviyom o yeter busemm
Cuma günü denersin kuzu
Mefkurem yarın gruba dönüyor canım.
Buse azitti iyice çikolataları löpletiyor. Adina da if diyeti diyor
Baharin ablası baharla sidik yarısına girmiş
Beril ablanin dün kocisi geldi nefesimizde 3.020 kilo olmuş
Beni hiç sorma hala sabitim duraklamayi kiramadim

valla koskoca 50 sayfa ben dün ne yediğini hatırlamıyom bırak özet geçmeyi

canım özledik seni valla yapılsın artık şu kablo bugün tartıdan önceki son dün pro falan yapsaydın kızz iyice merak ettim kilonu hee

kızz napim çiki yedim çiki yazdım uzatmayaydınız çok severim gökkuşağı felan

napalım azıttıysak çikiliyesak yok yeaa cidden azıttım bugünde yedim ooff yeeaaa

bana bak hala sabit misin kız sen bugünki menün güzelse - olursun ama. ben varyaaa if diyetinden olacak çiki miki yedim emmee bomba gibi gelcem inş tartı yüzümü güldürüyo hilalimkooo

ne güzel anlatmışın
ahahah ben de iki seferdir menümü yazmayı unutuyorum takıma sonra da ne yediğimi unutuyorum ne oldu bana böyle yaa :)
işe yarıyoooo muuu
hilaaall kıızz havalar soğuyor moralim düşüyor. yaz çocuğuyum. şu soğuklar gelmeden az kilo vereydik yürüme bandım da yok zaten az spor yapıyodum iyice battım yaa
leslie yap

nerdesiniz gadasını aldıklarımın hilalimle burdayız nerdesinizzzz

ballikayfe gel kıızz
bacısı çocuklar bitlenmiş benim ne kadar canım sıkkın anlatamam bugun fark ettım hemen eczaneden ilacını aldım kullandık ama sabahtan berı arastırıyorum nasıl kurtulruz dıye fArk ettımkı ınt yorumlardan memleketın yarısı bıtlıymıs ya:)

Valla Tartilmadim Pazartesiden Beri Busem. Moralim bozuluyor diye sadece tartı günleri tartiliyorum. Oh ne güzel sen eksisin
hilaaall kıızz havalar soğuyor moralim düşüyor. yaz çocuğuyum. şu soğuklar gelmeden az kilo vereydik yürüme bandım da yok zaten az spor yapıyodum iyice battım yaa
ay sorma busem bende aynı durumdayım ya çocuk olmasa genede cikardimda çocuk var mecbur evdeyim bende
nerdesiniz gadasını aldıklarımın hilalimle burdayız nerdesinizzzz

ballikayfe gel kıızz
Kız bende tam burda değilim tavas yavaş kisliklari hazırlıyorum

ne güzel anlatmışın

ahahah ben de iki seferdir menümü yazmayı unutuyorum takıma sonra da ne yediğimi unutuyorum ne oldu bana böyle yaa :)

işe yarıyoooo muuu

leslie yap
Aklıma Gelenleri Yazdım Kizz
Ay bit demeyin bana küçükken resmen işkence çektim o bitler yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…