Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murch siyah kuğudaki kadınn nasıl 5 ayda 9 kilo vermiş
Allahımmm bunların genleri bi tuhaf :)

kilo alamayanlara şaşıyorum zaten ye yatmadan önce ekmek aralarını ohhh alırsın bi 5-10 kilo

Aynen yaa en sınır oldugum ınsan tıpı.Öküz gibi yerler hala sıskalar.Biriside benım sevgilim.Kurt var bunların ıcınde yaa.Yaramıyo yedıklerı.O kadın 5 ayda 9 kılo vermıs ama kac gunde almıs o kıloları gerıye okudunmu 5 gunde almıs 9 kiloyu gerıye

çok pişmanım çok pişmanımmm
tavuk dürüm yedim bukadar olacagını tahmin etmedim 412 kaloriymişş ve aşırı midem bulandııı (((

Son düzenleme:
kızlar bugün yediklerim :

sabah
[1] Poğaça (sade) 1 ADET 180
[2] Çay 1 ADET 5

öğle
[3] Izgara tavuklu dürüm 1 ADET 412

ara
[4] Puding (çikolatalı) 1 PORSİYON 163

1 litrede su
Toplam : 760 kal.

o dürümü nerden yedim bilmiyorum kalorimi arttırdı akşam yemem birşey daha salata yerim sadece :88::88:

slm kızlar nasılsınız dun gıremedım bugunde anca vakıtbuldum kalorı hesabı mı bende yapmıştım bır zamanlar sonra sıkıldım yerken degıl hesaplarken bı ardadıgını buluyon ötekı yok şimdi sizlerle tekrar heveslendım sabah kahvaltıda canım acaıp tahın pekmz çektı ve bayagı yedım onun cezası olarak sabahtan beri sadece su ve 3 4 çilek yedim akşamda ne yerım bılmıyorum

sıkı durun bugün rezil menümü yazıyorum
sabah çay domates peynir 3 dilim hindi salam 2 çatal tereyagı 2 d çavdar
ara 1 b süt 3 k kayısı
ögle 3 ceviz 3 k kayısı
ara 1 avuç çilek
akşam 1d ekmek salata 1kase bezelye yemegi 1 parça yagsız hamburger
sonra çilek yerim 2 lt su bitti 1 saat spor yaptım

Halime abla,Menün rezil falan değil
Neden öyle düşünüyorsun :))

bencede fadime abla menün gayet düşük kalorili.

bugün saat 10.30 da uyandık. öğleden sonra da misafirliğe gittik. hiç gelemedim buraya. şimdide oğluşu uyuttum " öyle bir geçer zaman ki" dizisini seyrediyorum. menümü hesaplattırıp öyle yazayım.

şu sitede hesap yapayım diyorum ama miktarlarını ayarlayamıyorum ki. bugün 1 dilm börek yedim lightsütle yapılmış az yağlı ama onu nasıl hesaplatacağım. porsiyon diyor. 1 porsiyon börek kaç tane oluyor ki? neyse menüm şöyle;

sabah: yarım lt su

kahvaltı: domates- salatalık- 2 dlm peynir- yarım simit- yeşilçay

ara: 1 bardak karadut suyu

öğle: 1 dlm börek- 5 ç.bardağı şekersiz çay

ara: şekersiz neskafe

akşam: yarım tabak tavuk sote- yarım tabak pilav

hesaplamaya göre 1014 kalori almışım.

gün boyunca bebek arabası ile 1 saat yürüyüş yaptım.kaç kaloridir bilmiyorum.

selam kızlar bu hafta okula mufettısler geldı
hazırlık yapmaktan buraya hıc gelemedım kusura bakmayın. ıns bundan sonra daha duzenlı gırebılıcem

bencede fadime abla menün gayet düşük kalorili.

başıma gelecekleri biliyorum biraz liste dışına çıksam tartı fırlıyor benim morelim bozuluyor şu ilaçları bi bıraksam belki düzenli kilo veririm bu sabah artıları gördüm offffffff
eşimle perde bakmaya gidicez bugün sporda yapamam unkapanında uygun perdeler varmış sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…