Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım 188 kalan kalorini şöyle yapabilirsin akşam evde güzel bir salata yap kendine 123 kaloriymiş bir porsiyon hafif birşeylerde yersen yanında 180 yaparsın bolda su ohhhh

canım 188 kalan kalorini şöyle yapabilirsin akşam evde güzel bir salata yap kendine 123 kaloriymiş bir porsiyon hafif birşeylerde yersen yanında 180 yaparsın bolda su ohhhh

Doğru sölüyorsun cnm bu kalorı sayımı cok mantıklı.Bilinçli oluyorsun.Gercektende neden kılo aldıgımı sımdı anlıyorum.Gercekten bundan bısey olmaz dıyıpte delı gıbı yedıgım seylerde acayıp kalorıler varms.İnş bu yöntem işe yarayacak.Ümitlendim birden.Sen bide hareket kcl bak.Ölürüsn kahırdan.yanlıs hesaplamadıysam 1 saat leslıe ıle walk 6.65 kcl yaktırıyormus.Cok az deılmı yaa.

anaaa
kız 1 saat leslie ile 6 kalorimiii ozaman 1 tek bisküviyi yakıyoruz yani okdar terlemeye
yapmıyorum leslie daha bizküvi yemem olur biter

anaaa
kız 1 saat leslie ile 6 kalorimiii ozaman 1 tek bisküviyi yakıyoruz yani okdar terlemeye

Bende şaşırdım.Benmıd yanlıs hesapladım acaba anlamadım.Melek gelınce ona soralım bakalım.Eger oleyse püskevitler cıksın hayatımızdan

Bende şaşırdım.Benmıd yanlıs hesapladım acaba anlamadım.Melek gelınce ona soralım bakalım.Eger oleyse püskevitler cıksın hayatımızdan

evet bi tuhaflık var dediğin gibi canm leslie diye bulamadım ama 1 dakika yürüyüş 0,08 kalormiş yarım saat yürüyüş 2,4 kalori yakıyo (30*0.08) yürümek yok oturmak var ozaman

[3] Bisiklete Binmek 30 dak 199.752
[4] Yürümek (Asfalt) 60 dak 389.76

edda Bakkk yürüyüş ve leslie ort bu kadar kcl harcatıyor.Bunu gozden kacırma hem kcl dusurup hem spor yaptıgında daha hızlı sonuc alıcaz yıyeceklerı hesapladıgın yerın altında harekete göre diye bi yer war ordan hesaplat.

Son düzenleme:

evet canım sen diyince ordan baktım öyle vet ama Yukarıda llinklerde KAç kalori diye bir link var oradan bakıncada yürüyüş(asfalt) dakikası 0.08 kalori diyoo :) demekki bu listede karıştırmışlar biz bulduk :82:

Walla yaa görünce şoklara girdim bu ne böle diye. İyiymiş ozaman leslıeye ve yuruyuse devam.

Walla yaa görünce şoklara girdim bu ne böle diye. İyiymiş ozaman leslıeye ve yuruyuse devam.

evet akşam yaparız bi 2-3 mil leslie :)

ajandamda 3 ay önce diyetisyenin bana verdiği kalori kağıdını buldum şimdi bana günlük 1600 kalorilik diyet vermişş bende sorun yok demekki kadın bana yedirdide yedirdi ben oyüzden veremedim kilo

Son düzenleme:

evet akşam yaparız bi 2-3 mil leslie :)

ajandamda 3ay önce diyetisyenin bana verdiği kalori kağıdını buldum şimdi bana günlük 1600 kalorilik diyet vermişş bende sorun yok demekki kadın bana yedirdide yedirdi ben oyüzden veremedim kilo

sorunu cozdum dıyosun İnş bugun mılat olurda bundan sonra her hafta 1 er kılo 1 er kılo verırız benım zaten hedefıme tam 16 hafta kaldı.16 kılo ucar gıder ınss

ondan sonrada bıtmıyor tabı 57 ye kadar yolu varmıs baksana sasırdım kaldım yaa.Sonrada bı 8 kılo kalıyo gerıye :18: Kendımı 57 kılo dusunemıyorum yaa.Tarıhınde bole bı kılo gormedı bu bunye

eda ve murch yazdıklarınızı okudum çok güldüm alemsiniz valla. dediğiniz siteye hemen üye oldum bende. bugün 980 kalori almışım 220 kalori harcamışım 980-220=760 kalori . 90 günde 685 kalori alırsam 57 kiloya düşebilecekmişim. inşallah bakalım.bugünkü menüm;

sabah;
yarım litre su
kahvaltı: domates-salatalık-2 dlm peynir-yarım simit- yeşilçay

ara: yeşilçay-1 grisini

öğle: aktiva kahvaltı zamanı

ara: 1 elma- 1 biskrem

akşam: yayla çorbası- yarım porsiyon tavuk sote- yarım porsiyon pilav

ara: sade türk kahvesi

hepsi 980 kaloriymiş.

gün boyunca yarım saat yürüyüş- 10 dk power plate yaptım. içtiğim suyu hesaplamadım ama 2 lt olmuştur herhalde.

herkese iyi uykular.....

Günaydın kızlar benim 20 günde 3 kilo vermem için günde 740 kalori almam lazımmış.. dün aldıgım kalori

Toplam : 532.4 kal.

akşam eve gittim 3 tane kuru pasta ve su içtim birşey yemedimm
akşam yemek yaptım patlıcankebabı ama inat ettim yemedim tadına bile bakmadım kalorim çıkmasın diye :)))))))

dünkü menüm

sabah 1 topkek

ara yok

öğle tavuk şiş
sogan+ maydonoz salatası
1 fincan çay

ara yeşil çay

akşam 3 tane kuru pasta
su

bukadarr haa spor olarakta evi süpürdüm akşam

bugün aldıgım kalori miktarım

[3] Tavuk Şiş 1 PORSİYON 382.00 ama yarım porsiyon yedim ozaman 190 kalori :)
[4] Topkek Meyveli 1 GRAM 4.16
[5] Çay 1 ADET 5.00

sevdim ben bu işi :) tşk mütedeyyin :79:

Rica ederim canım.Kalori hesaplamayla ne kadar yediğini öğrenir,ona göre kilo verirsin

Hayır liste yanlış değil.Yani o bisküvinin 1 gramı 4 kalori.Paketin tamamı kaç gramsa ona göre kalori yükselir anlatabildim mi?

1. si, sen tarih belirttinmi?Belirtmediysen site sana tarih koymuş.
2.si, 389 kalori günlük çok az.Hedef tarihini az koyduğun için,kalorinde cok az olmuş.Ben hep kahvaltınız en az 400 kalori olmalı diyorum.Hedef tarihini daha ileri at...

Bu söyledğin kaloriyi büyük bir yazıyla mı yazmıslardı?Onun üstünde günlük daha fazla alman gereken kalori yazması lazım.Yada hedef tarihin az olduğu için,az kalori vermiş.

anaaa

LeSlie ile 3 mil, saatte 100 kalori yakıtırır.Nerden cıktı 6 kalori? :))

Birde sunu söylemek istiyorum.Bu sitede yediklerinizin kalorisi ortalama dogru cıkar ama harcadıgınız kaloriye aldanmayın.Harcadığınız kaloriyi Çok fazla gösteriyor.

Son düzenleme:

Bende yazayım dünkü menümü ;

Sabah ;

yarım litre su
4 tane talaş böreği

Ara;

Yok

Öğle ;

6 çiğ köfte
marul+limon
(bu sefer ben almadım walla iş yerinden çarşıya giden arkadaşım almış getirmiş)

Ara ;

1 avuc leblebı
1 litre su

Akşam;

Yarım patatesli gözleme
yarım litre su

60 dk kondisyon bisikleti.

1 eylülde 65 kiloya ulaşabılmem ıcın günlük almam gereken kalori 909
Dün aldığım kalo ve harcadıgım koları 900

Pazt günü başarıyla tamamlanmıştır

anladım canım ve çok sevdim bu olayı..
evet o tarihi yanlış ayarlamışım yani şöyleki yazmışımki 20 günde 10 kilo vermek için haliyle sitede bvana 300 kalori yazmış aç kal yani demiş

şuan 20 günde 3 kilo vermem için günlük 740 kalori hakkıım var ona uymaya çalışıuyorum

şimdi kahvaltı için bi poğaça aldım kantinden yedim kalori listeme ekledim 180 kaloriymiş çok üzüldümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…