- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.421
oooffff moralım cok bozuldu.
.................
Toplam : 660 kal
Akşama kadar kalan 188 kclTabi sabah o boreklerı yerken bole oldugunu bılmıyordum.Kcl hesaplamak gercekten cok etkılıymıs.Nasıl bır facıa yasadıgımı gordum.Yarından ıtıbaren daha dıkkatlı olucam :18:
canım wallaa bence bu site bizim için bir nimet aynen baktıgımızda hiçbireşy sanmadıgımız şeylerin aslında kalori küpü oldugunu görebiliyoruz
mesela aklıma geldi ekledim vişne suyu içmiştim öğle yemeginden sonra 1 brdak Allahım bi ekledim 220 kalori sanarımki hiçbişe değil ama nekadar fazlaymış..
benimde bugün harcadıgım 436 kalori
şöyle yaptım ben hedefimi şimdi haziran başına yani tam 20 günlük 65 e düşmeyi hedefledim (3 kilo için ) ve günlük 740 jkalori almak gerekiyo günde ozaman günlük hakkım 300 kaloi hakkım kaldı onunlada akşam bir salata ve bol su + yeşil çay içmei planlıyorumm
murch böyle kalori hesabı yaparsak daha bilinçli yaprız diyetimizi inşallah cuma tartıda hissederiz bunu :79::80:
canım 188 kalan kalorini şöyle yapabilirsin akşam evde güzel bir salata yap kendine 123 kaloriymiş bir porsiyon hafif birşeylerde yersen yanında 180 yaparsın bolda su ohhhh
Doğru sölüyorsun cnm bu kalorı sayımı cok mantıklı.Bilinçli oluyorsun.Gercektende neden kılo aldıgımı sımdı anlıyorum.Gercekten bundan bısey olmaz dıyıpte delı gıbı yedıgım seylerde acayıp kalorıler varms.İnş bu yöntem işe yarayacak.Ümitlendim birden.Sen bide hareket kcl bak.Ölürüsn kahırdan.yanlıs hesaplamadıysam 1 saat leslıe ıle walk 6.65 kcl yaktırıyormus.Cok az deılmı yaa.
anaaa
kız 1 saat leslie ile 6 kalorimiii ozaman 1 tek bisküviyi yakıyoruz yani okdar terlemeye
yapmıyorum leslie daha bizküvi yemem olur biter
Bende şaşırdım.Benmıd yanlıs hesapladım acaba anlamadım.Melek gelınce ona soralım bakalım.Eger oleyse püskevitler cıksın hayatımızdan
[3] Bisiklete Binmek 30 dak 199.752
[4] Yürümek (Asfalt) 60 dak 389.76
edda Bakkk yürüyüş ve leslie ort bu kadar kcl harcatıyor.Bunu gozden kacırma hem kcl dusurup hem spor yaptıgında daha hızlı sonuc alıcazyıyeceklerı hesapladıgın yerın altında harekete göre diye bi yer war ordan hesaplat.
evet canım sen diyince ordan baktım öyle vet ama Yukarıda llinklerde KAç kalori diye bir link var oradan bakıncada yürüyüş(asfalt) dakikası 0.08 kalori diyoo :) demekki bu listede karıştırmışlar biz bulduk :82:
Walla yaa görünce şoklara girdim bu ne böle diye. İyiymiş ozaman leslıeye ve yuruyuse devam.
Walla yaa görünce şoklara girdim bu ne böle diye. İyiymiş ozaman leslıeye ve yuruyuse devam.
evet akşam yaparız bi 2-3 mil leslie :)
ajandamda 3ay önce diyetisyenin bana verdiği kalori kağıdını buldum şimdi bana günlük 1600 kalorilik diyet vermişşbende sorun yok demekki kadın bana yedirdide yedirdi ben oyüzden veremedim kilo
Günaydın kızlarrr
Yakında kendımı bu topiğin delisi ilan edicem.Geliom kımsecıkler yok
bugün aldıgım kalori miktarım
[3] Tavuk Şiş 1 PORSİYON 382.00 ama yarım porsiyon yedim ozaman 190 kalori :)
[4] Topkek Meyveli 1 GRAM 4.16
[5] Çay 1 ADET 5.00
sevdim ben bu işi :) tşk mütedeyyin :79:
kızlar ben çay keyfi damla çikolatalı bisküvi çok seviyorumya bi kalori hesaplıyım dedim bizküvinin arkasında 490 kcal yazıyo ama bu listeden ekliyince böyle yazıyo
[8] Çaykeyfi Damla Çikolatalı 1 GRAM 4.46
yani 4 kalori e şimdi bu listemi yanlış ?? anlıyamadımm
kızlar nere gittiniz yaaa gün içinde kayboluyosunuzz
mütedeyyin buralardamısın şey sporcam bu senin dediğin site çok hoşuma gitti ama kafam karıştı şu konuda
şimdi orda hedef kilom ve almam gerekn kalori olayı var aynen böyle işaretledfimm
Kilonuz : 68 kg.
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 1894.88 Kal.
Hedef kilonuz : 59 kg.
ben bunları yazdım gelen cvp :
Hangi tarihe kadar? : 01.07.2011
Hedefinize ulaşmak için almanız gereken kalori : 389 Kal. (46 gün boyunca)
yani bu tarihe kadar 9 kilo vermem için benim günde 389 kalorimi yemem lazımm yaniii açmı kalmalıyımmm az değilmi yaaaa[/COLOR]
oooffff moralım cok bozuldu.
Ben 65 olsam yeter derken ıdeal kılom 57 cıktı
Normalde almam gereken kcl mıktarı 2003 kcl 57 gectım 1 eylule kadar 65 kıloya gelebılmem ıcın gunluk 848 kcl almam lazım.Benım sımdıye kadar aldıgım kcl ;
[1] Talaş Böreği 1 PORSİYON 590
[2] Gökkuşağı 1 ADET 70
Toplam : 660 kal
Akşama kadar kalan 188 kclTabi sabah o boreklerı yerken bole oldugunu bılmıyordum.Kcl hesaplamak gercekten cok etkılıymıs.Nasıl bır facıa yasadıgımı gordum.Yarından ıtıbaren daha dıkkatlı olucam :18:
canım wallaa bence bu site bizim için bir nimet aynen baktıgımızda hiçbireşy sanmadıgımız şeylerin aslında kalori küpü oldugunu görebiliyoruz
mesela aklıma geldi ekledim vişne suyu içmiştim öğle yemeginden sonra 1 brdak Allahım bi ekledim 220 kalori sanarımki hiçbişe değil ama nekadar fazlaymış..
benimde bugün harcadıgım 436 kalori
şöyle yaptım ben hedefimi şimdi haziran başına yani tam 20 günlük 65 e düşmeyi hedefledim (3 kilo için ) ve günlük 740 jkalori almak gerekiyo günde ozaman günlük hakkım 300 kaloi hakkım kaldı onunlada akşam bir salata ve bol su + yeşil çay içmei planlıyorumm
murch böyle kalori hesabı yaparsak daha bilinçli yaprız diyetimizi inşallah cuma tartıda hissederiz bunu :79::80:
anaaa
kız 1 saat leslie ile 6 kalorimiii ozaman 1 tek bisküviyi yakıyoruz yani okdar terlemeye
yapmıyorum leslie daha bizküvi yemem olur biter
Rica ederim canım.Kalori hesaplamayla ne kadar yediğini öğrenir,ona göre kilo verirsin
Hayır liste yanlış değil.Yani o bisküvinin 1 gramı 4 kalori.Paketin tamamı kaç gramsa ona göre kalori yükselir anlatabildim mi?
1. si, sen tarih belirttinmi?Belirtmediysen site sana tarih koymuş.
2.si, 389 kalori günlük çok az.Hedef tarihini az koyduğun için,kalorinde cok az olmuş.Ben hep kahvaltınız en az 400 kalori olmalı diyorum.Hedef tarihini daha ileri at...
Bu söyledğin kaloriyi büyük bir yazıyla mı yazmıslardı?Onun üstünde günlük daha fazla alman gereken kalori yazması lazım.Yada hedef tarihin az olduğu için,az kalori vermiş.
LeSlie ile 3 mil, saatte 100 kalori yakıtırır.Nerden cıktı 6 kalori? :))
Birde sunu söylemek istiyorum.Bu sitede yediklerinizin kalorisi ortalama dogru cıkar ama harcadıgınız kaloriye aldanmayın.Harcadığınız kaloriyi Çok fazla gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?