- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.401
ortim gebem sanada bol keyifli yemekler diliyorum..
kumbara modelini cok tutum hemen bugun uyguluyorum.ama bana almam gereken kalorı mıktarı ve kalorı hesaplamalarını nerden yaptıgını yazarmısın.
ya istanbulda tuzla gibi bi semtte sahile sıfır merkezde bi yerde çalışıyorum ama ne bim var nede A101:26::26::26:
demetcim hamileyken yediklerine dikkat et. çiğ et ürünlerinden yeme sakın. Meyve sebzeleri çok iyi yıka.bağışıklık testlerini yaptırdın mı? Ben çok korkuyordum hepsini yaptırdım.bebek hastalık falan kapar diye ödüm kopuyordu. Kötü şeyler söyleyip seni endeşelendirmeyeyim ama dikkat et gerçekten.
kilotakibi.com
yaa bu sıte ıkıde bırde kapanıyor yaa.Uye gırısı sayfasına yonlendırıyor.Sinir oldum
canım doktora sık gitmenin bebeği bir yararı olmaz..zararıda olmaz..doktor ne zaman gel dediyse o zaman git....arkadaşların büyük ihtimal çok heyecanlılar , o şekilde davranmaları doğal..canım ya iki gündür hep abur cubur yiyorum ben ya meyve filan yiyemiyorum böğğğ oluyorummortim ne sorcam sana ben nisanın son haftası gitmiştim doktora bana mayısın 23 ünde gel dedi ama topikte bütün kızlar her hafta gidiyo doktora bende mi anormallik var onlardamı acaba bende beklemeden gitsemmi :26::26:
üye olmadan hesaplama yapmaz orası canım..yaa bu sıte ıkıde bırde kapanıyor yaa.Uye gırısı sayfasına yonlendırıyor.Sinir oldum
bende şiimdi ona bakıyodum evet ilerlemiyo birde çok yawaş..
yaa bu sıte ıkıde bırde kapanıyor yaa.Uye gırısı sayfasına yonlendırıyor.Sinir oldum
Kumbara modelini cok tutum hemen bugun uyguluyorum.Ama bana almam gereken kalorı mıktarı ve kalorı hesaplamalarını nerden yaptıgını yazarmısın.
Aynen eda dogru anlamıssın.Bendede aynı tablo cıktı.Sende tarıh cok kısa ama bence 2 ay ver kendıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?