Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu arada 14. takımın bu işi cok ciddiye aldıkları her hafta bütün takımlar arasında ilk üçe girmelerinden belli...

Kumbara modelini cok tutum hemen bugun uyguluyorum.Ama bana almam gereken kalorı mıktarı ve kalorı hesaplamalarını nerden yaptıgını yazarmısın.

ortim gebem sanada bol keyifli yemekler diliyorum..

canım ya iki gündür hep abur cubur yiyorum ben ya meyve filan yiyemiyorum böğğğ oluyorummortim ne sorcam sana ben nisanın son haftası gitmiştim doktora bana mayısın 23 ünde gel dedi ama topikte bütün kızlar her hafta gidiyo doktora bende mi anormallik var onlardamı acaba bende beklemeden gitsemmi :26::26:

ya istanbulda tuzla gibi bi semtte sahile sıfır merkezde bi yerde çalışıyorum ama ne bim var nede A101:26::26::26:

demetcim hamileyken yediklerine dikkat et. çiğ et ürünlerinden yeme sakın. meyve sebzeleri çok iyi yıka.bağışıklık testlerini yaptırdın mı? ben çok korkuyordum hepsini yaptırdım.bebek hastalık falan kapar diye ödüm kopuyordu. kötü şeyler söyleyip seni endeşelendirmeyeyim ama dikkat et gerçekten.

canım meyve derken şimdilik sadece muzla kivi yiyorum bol bol ama bu iki gündür midem almıyo çiğ şeylerden özellikle mayonez ve çiğ et gibi yiyeceklerden uzak dur dedi ama çiğ köftede et yok o yüzden çok korkmuyorum tahlilerimide haftaya yaptırıcam inş. Ilgin için çok teşekkür ederim

canım doktora sık gitmenin bebeği bir yararı olmaz..zararıda olmaz..doktor ne zaman gel dediyse o zaman git....arkadaşların büyük ihtimal çok heyecanlılar , o şekilde davranmaları doğal..

yaa bu sıte ıkıde bırde kapanıyor yaa.Uye gırısı sayfasına yonlendırıyor.Sinir oldum
üye olmadan hesaplama yapmaz orası canım..

KIZLARRR
öğle arasında tavuk şiş yedim küçük ekmekle yanındda bol sogan + maydonoz salatası..
ve her sogan yediğim zamanki gibi uykum geldi..
hemde nasıl bir uyku gözlerimi açamıyorum ben her sogan yediğimde böyle oluyordum dedim bi bakim soganın böyle bi etkisi varmıı ve varmışşş çok şaşırdımm ben her sogan yiyince direk uykum geliyo sizdede oluyomu böyle birşeyy??

bugün aldıgım kalori miktarım

[3] Tavuk Şiş 1 PORSİYON 382.00 ama yarım porsiyon yedim ozaman 190 kalori :)
[4] Topkek Meyveli 1 GRAM 4.16
[5] Çay 1 ADET 5.00

sevdim ben bu işi :) tşk mütedeyyin :79:

Son düzenleme:
kızlar ben çay keyfi damla çikolatalı bisküvi çok seviyorumya bi kalori hesaplıyım dedim bizküvinin arkasında 490 kcal yazıyo ama bu listeden ekliyince böyle yazıyo

[8] Çaykeyfi Damla Çikolatalı 1 GRAM 4.46

yani 4 kalori e şimdi bu listemi yanlış ?? anlıyamadımm

kızlar nere gittiniz yaaa gün içinde kayboluyosunuzz

mütedeyyin buralardamısın şey sporcam bu senin dediğin site çok hoşuma gitti ama kafam karıştı şu konuda

şimdi orda hedef kilom ve almam gerekn kalori olayı var aynen böyle işaretledfimm

Kilonuz : 68 kg.
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 1894.88 Kal.
Hedef kilonuz : 59 kg.

ben bunları yazdım gelen cvp :

Hangi tarihe kadar? : 01.07.2011
Hedefinize ulaşmak için almanız gereken kalori : 389 Kal. (46 gün boyunca)

yani bu tarihe kadar 9 kilo vermem için benim günde 389 kalorimi yemem lazımm yaniii açmı kalmalıyımmm az değilmi yaaaa
[/COLOR]

oooffff moralım cok bozuldu.

Ben 65 olsam yeter derken ıdeal kılom 57 cıktı

Normalde almam gereken kcl mıktarı 2003 kcl 57 gectım 1 eylule kadar 65 kıloya gelebılmem ıcın gunluk 848 kcl almam lazım.Benım sımdıye kadar aldıgım kcl ;

[1] Talaş Böreği 1 PORSİYON 590
[2] Gökkuşağı 1 ADET 70

Toplam : 660 kal

Akşama kadar kalan 188 kcl Tabi sabah o boreklerı yerken bole oldugunu bılmıyordum.Kcl hesaplamak gercekten cok etkılıymıs.Nasıl bır facıa yasadıgımı gordum.Yarından ıtıbaren daha dıkkatlı olucam:18:

Aynen eda dogru anlamıssın.Bendede aynı tablo cıktı.Sende tarıh cok kısa ama bence 2 ay ver kendıne.

canım wallaa bence bu site bizim için bir nimet aynen baktıgımızda hiçbireşy sanmadıgımız şeylerin aslında kalori küpü oldugunu görebiliyoruz
mesela aklıma geldi ekledim vişne suyu içmiştim öğle yemeginden sonra 1 brdak Allahım bi ekledim 220 kalori sanarımki hiçbişe değil ama nekadar fazlaymış..

benimde bugün harcadıgım 436 kalori

şöyle yaptım ben hedefimi şimdi haziran başına yani tam 20 günlük 65 e düşmeyi hedefledim (3 kilo için ) ve günlük 740 jkalori almak gerekiyo günde ozaman günlük hakkım 300 kaloi hakkım kaldı onunlada akşam bir salata ve bol su + yeşil çay içmei planlıyorumm

murch böyle kalori hesabı yaparsak daha bilinçli yaprız diyetimizi inşallah cuma tartıda hissederiz bunu :79::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…