- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.261
Ben bekleyincede aynı çıkıyorum garip :/Kızlar sabah evde olanlar hemen tartılmasın
Hoplayın zıplayın biraz Zaman geçsin
Veeeee unutmayın çıbıldakkkk
aha bi tanede bendenMefkurem abla ben sabah tartılıyorum cıbıl sonra aç aç bekliyom ama nedense bi daha tartıldığımda daha fazla çıkıyom tartıda sanırım kaslarım mı şişiyo nıluyo anlamadım o yüzden sabah tartılıyom ben
Elif menüyü beğendi afiyet olsun canım.Menü
Sabah(9:00)
1yumurta sarısı beyazini oğlum yedi
1kk peynir
1dlm ekmek
5zeytin yeşillik
Öğle(12:00)
1kase domates çorbası
4kofte
1kucuk kase yoğurt
Ara(15:30)
2gunkurusu
Kahve
Akşam(17:30)
1kepce çorba
1firinda et güveç mini güveç kaselerinde
1kucuk kase yoğurt
Su:3lt
Aman salla o zaman c.tesi ye kalsın.Baya uzak canm okuldan eve iki orobüsle gidip evden kayınvalideme iki otobüsle dönmem gerek
Bende normal kısır yapıcam galiba kısır çekti canımBen kısırı çok sevdiğim için sevdim cnm
Bol acılı yeşilikli ekşili hımmmm
Ama 2 Tabak yiyince karnıbahar bende şişilk yapıyor
moral bozmak yok iyi geceler.hepiniz öpüldünüz hadi ben kaçar
tamamsssKızlar sabah evde olanlar hemen tartılmasın
dibine kadar katılıyorum sana :))))Senin enerjin bana çok iyi geliyo valla sen varken takım daha bi güzel
iyi geceler sabaha güzel haberlerle inşallah.Hadi kizlar yattt borusunu caliyom
Benim daha uykum yok ama herkes yatsin dinlensin leptinler calissin
Yarinda herjes güzel bildirimlerle geksin insallah
Hepinizi mucukkkk
afiyet olsun canım güzel menü9,bir elma
10,30: 1dilim tb ekmek
domates
1 haşlanmış yumurta
maydanoz dereotu
1dılım beyaz peynir
1:30 bir bardak süt
4:00 1kase mercimek çorbası, yogurt
7:00, bir kase baharatlı yogurt
7:30 1fincan türk kahvesi
3,5lt su 3 bardak yeşil çay, 1bardak limonlu biberiye çayı
Bende haftaya deneyim bi abla belki yarar bendedeöğünlerin güzel cnm
Keşke o ekmek akşam yerine sabah olsaydı
Tavuğun yanındada salata güzel giderdi
Geçen hafta
Bugün
Fark
Yüzde
Olarak yazılıyor cnm Yüzde hesabı ilk sayfada yazoyor
tatlım biz kendi içimizde birbirimizi motive etmek için yarışıyoruz yoksa asıl yarışımız diğer 11 takımla
Yarın herkes takım listesini hazırlar hangi takımın yğzdesi fazlaysa dereceye girer
Yarışmanın sonuçlar topiği var oraya bskarsan geçmiş haftaları görebilirsin
16.00 da yediğin ne cnm Ben anlamadım
Hadi inşallah gelsin eksiler
bazısında işe yaramış bazısında değil cnm bende risk almış oldum
Diğer öğünler bişey yememişinde keşke gözleme olmasaydı
Aaaa oldumu bu yaaa
Akşamı hafif tuttum abla dün ufak bi kacamagim oldu onu telafi etmeye çalıştımBence bugün için menüler gayet güzel kızlar
unutmuşum canım o zamansorun olmazBen listede değilim canm zaten
tamamdır ablacimKızlar Cuma cumartesi menüleriniz daha dolu olsun kaliteli kh alın bulgur bakliyat vs.
Ara öğünde yaparsanız iyi olur badem cevizle falan
Küçükken kardesimle yapardık çok hoşumuza giderdi minnosunda çok hoşuna gitti gene yapalım diyotüm geçmişi okudum alıntılarım uctu gitti
CurukElma Mefkurem dövmeyin beni anacım inş yarına eksi olcam
hilalim telefonunu almakla iyi yapmışsın bence de
mefkuşum açbitir içinde 10 küçük ince dilim salam var hazır gıda
kızlar menümdeki açbitiri açıklayayım arkadasıma giderken cok actım ve genelde evinde yemek olmuyo tost yapardı bana o yüzden bir şey yemem gerekiyordu cok actım kendimi markete attım ayranla onu aldım. kalorisini bilmiyorum protein diye düşünüp aldım yedim valla.
o trafik polisi tam dayaklık bu nedir ya?
menüler genelde güzel bir tek sakızın menüsünde patates ekmek bir de meshur mücverler olmasa daha iyiymiş
valla elif kurabiye paylaşmak nedir ya kudurtcan mı anam sen bizi tartı öncesiellerine sağlık yarın abartmadan sen de yersin artık
mefkuşum muzlu günün hayırlı olsun rakiben de yarın tartılamıycak sizin yarışı cok merak ediyordum. muzlarda kücükmüş gerci ama inş ters tepmez bu menün
kızlar yarın 1. olcaz diye hissediyorum. @elifvecebir rakibem sende -100 olmussun sonucta eksiye düştün tebrik ederim. kaçamak yok sonucta duraklama tarzı bi durumun oldu bence buna da şükür canım
CurukElma görüşelim hilalim yakın zamanda tekrar. ne güzel battaniye oyunu oynamıssınız mıncırırım sizi şirinler :)
Ayran detoksuyazınca çıkıyor net te elifim ben yapmadım tam tarifi bilmiyorumyine yaparız beya :))))
BENCE Bu KADAR Mücver YETER GARİ. Ekmek ve patates perşembe perşembe olmamış patates ten sogudum zaten pis patatesler
diğer takımlarla yarışıyoruz sakız cım.
anam bari dana aç bitir alayım kız :))) aç busem yedin cipsi piskövit leri şimdi 3 kaşık yoğurda talim
Ayranı nasıl yapıcaz yani ayran yapmayı biliyorum da diyeti nassilsizin iradenizi kiskirtmak için koydum kurabisleri siz resmini ben gerçeğini gördüm hatta hala kokuyor ev
yedin yani vayyy vayyy afiyet olsun barim yalnız su bugünde az olmuş canom arttır suyu.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun perşembe günü sefilleri oynuyoruz herkes aç
yarın gel yiyek Bahar im.
Bende aç kalmıycam artık perşembeleri pro günü yaparım başım ağrıdı ya zaten grip vurdu bide açlık hiç gitmedi yani
Bende merak ediyorum senin muz günü sonucunu
1 tane yicem kız yemem aç aç gez kurabiye ye bitir olayı varmı bende o göz
Vücut fazla yemeye alışkın olduğu için yenen gıda azalınca kabiz olmussundur abla bi süre sonra düzene gireryalnız şu an sinirlerim çok bozuk. ayıptır söylemesi kabızlık oldu 2 gündür. hala tık yok ve şu an ödemim de doruk noktada
öööfffffff yarın tartıya kaç çıkarım ki
2 tane probiyotik kapsül içtim. gün içinde 2 kupa yeşil çay içtim ama akşam içmedim. içseydim ödemi sökerdi. su içiyorum halen
Afiyet olsun canım menun güzelMenü
Sabah(9:00)
1yumurta sarısı beyazini oğlum yedi
1kk peynir
1dlm ekmek
5zeytin yeşillik
Öğle(12:00)
1kase domates çorbası
4kofte
1kucuk kase yoğurt
Ara(15:30)
2gunkurusu
Kahve
Akşam(17:30)
1kepce çorba
1firinda et güveç mini güveç kaselerinde
1kucuk kase yoğurt
Su:3lt
iyi gecelerhepiniz öpüldünüz hadi ben kaçar
Abla ben zaten geç kalkıyorumKızlar sabah evde olanlar hemen tartılmasın
ben şimdi geldim amaaaKızlar toplantı yapıyoz sanki maşallah herkes gelmişkeşke hep Boyle olsak
kim ki diyecektim soylemissin ablaAaaaa aramızda casus varrr
Iyi geceler ablamHadi kizlar yattt borusunu caliyom
Hepinizi mucukkkk
Hemen yat uyu kuzum yaaaSize bir sır vericem çok fenayim her tarafım titriyor dizlerim tutmuyor sabaha çıkmazsam hakkınızı helal edin kızlar.
Kız ne diyon allah korusun niye oyle oldun yaSize bir sır vericem çok fenayim her tarafım titriyor dizlerim tutmuyor sabaha çıkmazsam hakkınızı helal edin kızlar.
Senin olmadigini gördüm zaten kuzumda cogunluk olunca isim vermedimben şimdi geldim amaaa
Bugün sefilleri oynuyozya elifin dedigi gibi acliktannnKız ne diyon allah korusun niye oyle oldun ya
sabah geç tartılırsan ödemi atarsın inşallah canımKızlar kınadan grldim. Kuzrnimin kınasıydı. Ayaklarım öldü bitti. İnşallah yarını òdrm olarak etkilemez beni.
Allah korusun canım tansiyonunmu düştü acabaSize bir sır vericem çok fenayim her tarafım titriyor dizlerim tutmuyor sabaha çıkmazsam hakkınızı helal edin kızlar.
kesin rüyamda tartılırım ben bütün gün aklımda yarın tartı ne gösterecek vardı:)Hadi kizlar yattt borusunu caliyom
Hepinizi mucukkkk
bakarım detoksaafiyet olsun canım güzel menü
Bende haftaya deneyim bi abla belki yarar bendede
Akşamı hafif tuttum abla dün ufak bi kacamagim oldu onu telafi etmeye çalıştım
unutmuşum canım o zamansorun olmaz
tamamdır ablacim
Küçükken kardesimle yapardık çok hoşumuza giderdi minnosunda çok hoşuna gitti gene yapalım diyo
Müsait olduğun bi gün ayarlayalım busem
Ayran detoksuyazınca çıkıyor net te elifim ben yapmadım tam tarifi bilmiyorum
Vücut fazla yemeye alışkın olduğu için yenen gıda azalınca kabiz olmussundur abla bi süre sonra düzene girer
Afiyet olsun canım menun güzel
iyi geceler
Abla ben zaten geç kalkıyorum
ben şimdi geldim amaaa
kim ki diyecektim soylemissin ablag
Iyi geceler ablam
mincir uyumuyoHemen yat uyu kuzum yaaa
Dunku patates beni mahvettiKız ne diyon allah korusun niye oyle oldun ya
tmm dir.Kizlar listeyi getirdim yarin herkes kendini eklesin lütfen
inşallah canım.Kızlar kınadan grldim. Kuzrnimin kınasıydı. Ayaklarım öldü bitti. İnşallah yarını òdrm olarak etkilemez beni.
muhtemelenAllah korusun canım tansiyonunmu düştü acaba
Tamam Ablam :)Senin olmadigini gördüm zaten kuzumda cogunluk olunca isim vermedim
Hee Şimdi Anladım AblaBugün sefilleri oynuyozya elifin dedigi gibi acliktannn
Tamam ablamKizlar listeyi getirdim yarin herkes kendini eklesin lütfen
Fazla etkilemez bence. Zuhal ablanin dediği gibi birkaç saat sonra tartilirsan daha iyi olur belkiKızlar kınadan grldim. Kuzrnimin kınasıydı. Ayaklarım öldü bitti. İnşallah yarını òdrm olarak etkilemez beni.
Iyi geceler busemyatıyom ben de kızlaryarına bol eksiler inş
Tamam elifimbakarım detoksa
mincir uyumuyo
Dunku patates beni mahvetti
tmm dir.
inşallah canım.
muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?