- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.301
ablam benim cuma yoğun oluyo genelde okul eşim cumaya gidiyor markete geçmem lazımEeee millet nerdesiniz bende heyecanla sizin bildirimleri bekliyorum
but gece herkrs uyuyamamış heraldeKızlar cuma:71.5 +1 tartı farkı
Bugün :71
Fark:1.5
Dün 1.6 ydi gece hiç uyuyamadım sabaha kadar tartiya uğraştımsaka gibiydi hep tartilip tartilip çok cikiyordum neyse bunada sukur geçen hafta 400du bu haftaki hedef 69.9 ucundan da olsa 69 u gormeliyim iki sene oldu görmedim 6lari
oooo elifim seninde maşallahın varGeçen hafta 72.6
Bu hafta 71.7
Fark -900
Yüzde %1.24
Spor 3.5 saat toplam
Mesaj +60
çünkü sizin minnakcik menulerde sonra bi moralim bozuldu acaba çok mu diyorum diyebut gece herkrs uyuyamamış heralde
Data ne olsun bitanem süpersinnnn
oooo elifim seninde maşallahın var
Bugün herkes harika
uyuyup uyanıyor sonra yatamiyor tekrarElfimm daha yatnadinmi cnm yaa bu saatte cocuk niye ayakta hala
Çok güzel bir eksi mücver ler ise yaramis :) sakız im 2 gündür açım hiç etkisi olmadı diyete önceki 5 gün ne verdiysem o bende yiycem aNacim.günaydın arkadaşlar. yazıp hemen çıkıyorum.
(89,5/88 /1,5/% 1,67)
bugün iyiyim canım sağolasın.Ne oldu canm iyi misin
Hayırlı cumalar canım. Gazsiz çocukmu olur kız yoksa neyi bahane edip agliycak Nefes im. düzelir yakinda canım uyuda dinlen.
tebriks canım. Ben detoks falan yapmam artık 2 gunde 200 gram fark etti çünkü. Artik anladım ki açlık bana yaramıyor.Gelelim kiloya benim lapa işe yaradi
Geçen hafta : 83.4
Bu hafta : 82.7
Fark : 700 gram
Tüm hafta artıydım. Lapa işe yaradı. Ama simdi bu haftaya iyi haxırlanmalıyım. Hedefim 81.5 kg. Yani 1.2 kg.
Ayyy işim olmaz normal beslenicem aç kalmadan.Abooo canım yok bi daha yapma patates filan
günaydın abla ilk dort ay gazlı olabiliyor iyi olsunda tek derdi gaz olsun
Tebrikler canım. Ben son 2 gün neler ettim. 900 gram gitti ancadünkü sıkı yönetim işe yaradı:)
geçen hafta74, 2
bu hafta73, 2
fark,1kilo
haftaya hedef, 71,8
Kızlar cuma:71.5 +1 tartı farkı
Bugün :71
Fark:1.5
Dün 1.6 ydi gece hiç uyuyamadım sabaha kadar tartiya uğraştımsaka gibiydi hep tartilip tartilip çok cikiyordum neyse bunada sukur geçen hafta 400du bu haftaki hedef 69.9 ucundan da olsa 69 u gormeliyim iki sene oldu görmedim 6lari
Valla mefkusum 700 gramı normal beslenmeyle gitti 2 gunde 200 gram verdim patates darbe vurdu bana :)but gece herkrs uyuyamamış heralde
Data ne olsun bitanem süpersinnnn
oooo elifim seninde maşallahın var
Bugün herkes harika
Neyse Buda bi tecrübe oldu tatlımValla mefkusum 700 gramı normal beslenmeyle gitti 2 gunde 200 gram verdim patates darbe vurdu bana :)
Gerçekten zor bir haftaydı ama sonuç mükemmel muz ise yaradımı bu durumda :) evet yüklenmiyor bende yükleyemedim.Benim bildirimim gelsinnnnn
Çok acı vericiydi ama işe yaradı Çok şükür
Bu hafta gerçekten zorlandım
Geçen hafta 88.5
Bugün 85.8
Fark 2.7
Yüzde %3.05
Haftaya hedef 84yani -1.8
Tartı resmide vardı ama yükliyemedim
Patatesi kesinlikle diyet bitene kadar kullanmıycam karar aldım.Neyse Buda bi tecrübe oldu tatlım
Bende lahana çorbası yapıp artı çıktıydım
Yaramış cnm dünden bugüne -1Gerçekten zor bir haftaydı ama sonuç mükemmel muz ise yaradımı bu durumda :) evet yüklenmiyor bende yükleyemedim.
Muzuda denerim bi ara :)))Yaramış cnm dünden bugüne -1
Afiyet olsun bende kaçar kurabiyem üzülmesin.Ben kajvaltıya kaçar kızlar
Liste yanıyordu diğer takımlar biz bütün hafta ne yapsakta boyle olsak diye agliyordu***9.TAKIM 486.ETAP***
berilceee(103.8/
CurukElma(70.1/) erdemhilal nick değişikliği
buseb(63.4/
semplice_signora(73.6/0/0/%0)saglik sorunlari nedeniyle izine ayrilmak istiyor bildirim yapmadi
Eliya(72.6/71.7/0.9/%1.23)
elifvecebir(83.4/82.7/0.7/%0.84)
nanekekik(72.5/71/1.6/%2. 07) tartı farkı +1kg eklenmistir
ayulduzz (74.2/73.2/1/%1.37)
Mefkurem (88.5/85.8 /2.7/%3.05)
9.takım genel ortalama: %
Ay hala kurabiye diyor bu haftada yarisalim mi elifim :) yok yok bu hafta benim gözüm dilekte etiketlemedim amaAfiyet olsun bende kaçar kurabiyem üzülmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?