- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.341
Bu hafta ne yazıkki 1.olamıcanBu hafta sirrimi okuyun Yeni bir diyet
Ama simdi 15 Kilo Bamya Beni bekler
geçmiş olsun canım geniz ameliyati kolay diye biliyorum ama anne iste sen nasil endişe icindesin anlıyorum içini ferah tutHayırlı cumalar hayırlı eksiler kızlar.
Özledim sizi ya
Tartilmayi unutunca bugün bildirim yapamicam maalesef. Haftaya cuma dönerim inşallah aranıza. Kızım genizeti için ameliyat olacak.onun kosturmacasi başladı. Günü belli olmadi daha. Faranjitten nefes alamıyorum. Yutkunamiyorum.uyuyamiyorum. berbat haldeyim. Menulerim çok düzensizdi bu hafta.serum iğne çorba bazen kuru ekmek meyve sebze haşlama vs ile geçti. Inşallah tartı kötü bi rakam vermez. Sikintima + olmasın diye tartilmiyorum hiç.
Dua edin kuzuma teyzeleri2.kez ameliyathaneye vericem yavrumu. Kalbim dayanmıyor artık o lanet ameliyathane kapılarında bekleme düşüncesine. ((((((
tebrikler canımgünaydın arkadaşlar. yazıp hemen çıkıyorum.
(89,5/88 /1,5/% 1,67)
günaydın elifcimGünaydınlar.
Hetkese bol eksili günler.
Anladım canımCanim benimki 12. 30 dan önce uyumuyor.
Sabah da 8 de ayakta. Çok uykusuz. Doğduğundan beri.
Geç tartılma şansım yok. Ćunkü 6.50 de evden çıkmam gerek okul ićin.
günaydın ponicimGünaydın herkese bol bol sevindirsin tartı hepinizi
Hayırlı cumalar ablam
günaydın ablam daha küçük Nefesimiz düzene girer ablacimGünaydin kizlar
Butun gece gaz sancisindan uyuyamadik
Bir iki Saat zibarip geliyom
Ha bu arada tarti sizi üzmez insallah bebiklerim
Anlat ablam merak ettimNefes icin cümleten sagolun canlar
Bu yil zor gececek bize görünüse göre ama güzel haverlerde var anlatirim sonra
tebrikler elifcimGelelim kiloya benim lapa işe yaradi
Geçen hafta : 83.4
Bu hafta : 82.7
Fark : 700 gram
Tüm hafta artıydım. Lapa işe yaradı. Ama simdi bu haftaya iyi haxırlanmalıyım. Hedefim 81.5 kg. Yani 1.2 kg.
günaydın canımgünaydın herkese tartı yüzümeze güler inşallah, daha tartılmadım birazdan tartılıp geliyorum
tebrikler canımdünkü sıkı yönetim işe yaradı:)
geçen hafta74, 2
bu hafta73, 2
fark,1kilo
haftaya hedef, 71,8
süper canım tebriklerKızlar cuma:71.5 +1 tartı farkı
Bugün :71
Fark:1.5
Dün 1.6 ydi gece hiç uyuyamadım sabaha kadar tartiya uğraştımsaka gibiydi hep tartilip tartilip çok cikiyordum neyse bunada sukur geçen hafta 400du bu haftaki hedef 69.9 ucundan da olsa 69 u gormeliyim iki sene oldu görmedim 6lari
Tebrikler elifcimGeçen hafta 72.6
Bu hafta 71.7
Fark -900
Yüzde %1.24
Spor 3.5 saat toplam
Mesaj +60
ablaaaa ne bu yaaa ben daha 1 kg veremiyorumBenim bildirimim gelsinnnnn
Çok acı vericiydi ama işe yaradı Çok şükür
Bu hafta gerçekten zorlandım
Geçen hafta 88.5
Bugün 85.8
Fark 2.7
Yüzde %3.05
Haftaya hedef 84yani -1.8
Tartı resmide vardı ama yükliyemedim
Aysem çok geçmiş olsunHayırlı cumalar hayırlı eksiler kızlar.
Özledim sizi ya
Tartilmayi unutunca bugün bildirim yapamicam maalesef. Haftaya cuma dönerim inşallah aranıza. Kızım genizeti için ameliyat olacak.onun kosturmacasi başladı. Günü belli olmadi daha. Faranjitten nefes alamıyorum. Yutkunamiyorum.uyuyamiyorum. berbat haldeyim. Menulerim çok düzensizdi bu hafta.serum iğne çorba bazen kuru ekmek meyve sebze haşlama vs ile geçti. Inşallah tartı kötü bi rakam vermez. Sikintima + olmasın diye tartilmiyorum hiç.
Dua edin kuzuma teyzeleri2.kez ameliyathaneye vericem yavrumu. Kalbim dayanmıyor artık o lanet ameliyathane kapılarında bekleme düşüncesine. ((((((
Benim bi bilgim yok maalesefMERHABA BURSADA METABOLİK BALANS UYGULAYAN VE ÖNEREBİLECEĞİ DR. OLAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM . YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ? BİRDE BU VEGA TEST VE YORK TEST METABOLİK BALANS HEPSİ AYNI MIDIR? LÜTFEN YARDIM SİTEYİ KULLANMAYA YENİ BAŞLADIM .SÜREKLİ OKUYUP TAKİP EDİYORDUM .AMA KATILIMIM OLMAMIŞTI YARDIMINIZI BEKLİYORUM
Abla çarşamba günü 2 tane bayram Cikolatasi yedimhiç yoktan iyidir hilalim ama niye Boyle olduki
Menülerin iyi değilmiydi bu hafta
Bilmiyorum elifim yadicem tabi kız o kadar yaptım 1 tanecik yedim zaten midem bulandı ama :)))) yarisalim olur istersen.
canım çok geçmiş olsun Rabbim ikinize de şifa versin. Tevekkül et canım Rabbim dermansiz dert vermesin iyi olur kuzum hemencecik. Dualarimdasin iz.
Hiloş niye böyle oldu kuzum sen ne güzel kilo verirdin hep. Olsun yinede eksi olman güzel.
Ben kendimi nerelerden atammm giden kiloya bakkkk supersin ablaaaaa***9.TAKIM 486.ETAP***
berilceee(103.8/100.5/3.3/%3.2)
CurukElma(70.1/70/0.1/%0.14) erdemhilal nick değişikliği
buseb(63.4/
semplice_signora(73.6/0/0/%0)saglik sorunlari nedeniyle izine ayrilmak istiyor bildirim yapmadi
Eliya(72.6/71.7/0.9/%1.23)
elifvecebir(83.4/82.7/0.7/%0.84)
nanekekik(72.5/71/1.6/%2. 07) tartı farkı +1kg eklenmistir
ayulduzz (74.2/73.2/1/%1.34)
Mefkurem (88.5/85.8 /2.7/%3.05)
9.takım genel ortalama: %
Kolay gelsin ablaBu hafta sirrimi okuyun Yeni bir diyet
Daha vakit var cnm ama Daha fazla aç kalma olduğu kadar olsun artık hadi tartılkızlar tartı yüzüme gülsün diye hala bekliyorum. en son kaçta bildirim yapabilirim mefkuşum?
arkadaşım aradı yolda bana geliyor bildirimden sonra aksama doğru gelirim tekrar arkadasım gittiğinde
bu arada beril abla ve mefkusum bombesiniz
herkes çok iyi kilo vermiş herkesi tebrik ederim. bir tek hilalin pek olmamıs ama en azından eksiye düşmüş gerçi menüleri güzeldi ödem mi oldu acaba?
rakibem seni de tebrik ederim -700 süpersin yine rövanşı alamadım
Vaav tabrik ederim mefkuşum süpersi nBenim bildirimim gelsinnnnn
Çok acı vericiydi ama işe yaradı Çok şükür
Bu hafta gerçekten zorlandım
Geçen hafta 88.5
Bugün 85.8
Fark 2.7
Yüzde %3.05
Haftaya hedef 84yani -1.8
Tartı resmide vardı ama yükliyemedim
Allah beterinden saklasın CanımHayırlı cumalar hayırlı eksiler kızlar.
Özledim sizi ya
Sülemeycem isteberilceee boşver bamyayi kız naptin ne ettin nesi yeni balans gittimi
Sülemeycem iste
Bamya bitmiyor
Bende birinci sisko degilmisim cokkkkk üzgünüm yav
tatlım but hafta senin için bişeyler düşünelimablaaaa ne bu yaaa ben daha 1 kg veremiyo
teşekkürler efenimVaav tabrik ederim mefkuşum süpersi n
Valla öyleyizzKızlar harika süper bombasınIz
yemediğim tekşey bamyaBu hafta sirrimi okuyun Yeni bir diyet
anam Sağol tatlım yuvarlamamismiyim ben onu yagiz in ağlamasın bitmiyor ki strese sokuyor beni :)))1.5 yerine 1.6 yazmıştım kendimeşimdi duzelttim @berilcee %3.18 elifin yüzde %1.24 abla bunları da duzelttim bide sen baksana Mefkurem
bitmez o bamya sen sırrını ver biz gariplere sefillere. Çok kilo vereyim diye patates diyeti yaptim bigün dünde protein şimdi çarpıntı tavan yaptı valla Ellerimde atıyor kalbim ilacımı aldım geçmesini umuyorum.Sülemeycem iste
Bamya bitmiyor
Bende birinci sisko degilmisim cokkkkk üzgünüm yav
Evet abla onunda 1.35 olacak dimi buseyi beklerken iki kilo verdim strestentatlım but hafta senin için bişeyler düşünelim
teşekkürler efenim
Yarın senide görelim bakalım
Valla öyleyizz
North River baharım eline sağlık cnm
Hepsini doğruda
Dileğinkide yuvarlanmamış
Buse bildirim yapsında hepsini beraber hesaplarız
Bende uyuttum on dk sonra anne diye seslendi Tekrar emdi uyudu sözde kahve keyfi yapacaktim bu çocuk kokuyu duyuyor ya :) bu haftada yarisalim sen kurabiye yerken ben seni geceyim yineyemediğim tekşey bamya
anam Sağol tatlım yuvarlamamismiyim ben onu yagiz in ağlamasın bitmiyor ki strese sokuyor beni :)))
bitmez o bamya sen sırrını ver biz gariplere sefillere. Çok kilo vereyim diye patates diyeti yaptim bigün dünde protein şimdi çarpıntı tavan yaptı valla Ellerimde atıyor kalbim ilacımı aldım geçmesini umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?