- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.381
Yok busem yaa. Canım sıkılıyor gram gram gitmesine ama yapabileceğim bisi yok ben dikkat ediyorum sonuçtaben de cidden seni üzdüm sandıydım
yok hilalim haketmedim bunu da of yaa niye boş boğazım ben ya
ben de çok şiştim icetea ve makarnayla dünyayı yemiş gibiyim inş. wc ye çıkarım bari yaa
kiz cskinme ye bi iki tane daha kahveylealır kız kokuyu cin bunlar cinHe yerim bi daha sende görürsün kork benden cano.
Hadi yine iyisin
ay kıyamam yaaablam bombesin ya seninkinin çeyreğinin çeyreğini veremedim
battı buse
anam ne bozcam moralini ödemdir dedim ne dedim en azından eksidesin ben zorladım -100 için kaç saat
yok anam ne yarışı ya kaplumbağayla bile yarışamam ben
ah elifim ne iyisi eksiye düşcem diye can cekiştim
aynen abla arkadasım gitti 2 saat oturduk ooff ya açmış yemek yedik bi tabak makarna oof
inş 1. olcaz ablaa
Kız buse valla afiyet olsun demiycem cuma sayalım tartiya 4gun var toplasin hadi iki gün sık hadi buse hadi bu iki hafta hep bu cümlelerle geçti belki hata bizdede var hep duzeltirsin dedik ama tatlim hep cozuttum yada ac kaldinkızlar arkim geldi 2 sa oturdu gitti bana kalan 1 tabak makarna oldu. haketmedim ama cuma kaçamağı diyelim buna ve menümü paylaşıyorum şimdiden. çok şişkin hissediyorum hem 4 gündür wc yok hemde reglim geldi ama olmadım. bilmiyom artık
haftaya hedefim 62.5
menüm
13.30
1 tabak makarna
2 yk yoğurt
1 kase tarhana çorbası
1 bardak icetea limon
bundan sonra acıkırsam yoğurt yiycem 1 kase
su 3 lt olcak
spor yok
kız sen ye bol bolAfiyet olsun canım. Cuma kaçamağı olsun makarna akşamda telafi olur yoğurtla bir daha 6 tane cıss yemek yerine en azından birini seç bu kadar üzülme :)))) valla bi kurabiye yedim hala Tokum bide alıştım şeker tuketmemeye midem allak bullak oldu birden.
Evinde değildin düzensizlikte yapiyorYok busem yaa. Canım sıkılıyor gram gram gitmesine ama yapabileceğim bisi yok ben dikkat ediyorum sonuçta
Diğer takımlardan bi süpriz gelmezse inşallah diyelimbirincilik geliyor gibi
Kaçamakları yapmazsan öyle bi yarışırsınkiyok anam ne yarışı ya kaplumbağayla bile yarışamam ben
efferimmmaynen abla arkadasım gitti 2 saat oturduk ooff ya açmış yemek yedik bi tabak makarna o
bol kh afiyet olsun cnmkızlar arkim geldi 2 sa oturdu gitti bana kalan 1 tabak makarna oldu. haketmedim ama cuma kaçamağı diyelim buna ve menümü paylaşıyorum şimdiden. çok şişkin hissediyorum hem 4 gündür wc yok hemde reglim geldi ama olmadım. bilmiyom artık
haftaya hedefim 62.5
menüm
13.30
1 tabak makarna
2 yk yoğurt
1 kase tarhana çorbası
1 bardak icetea limon
bundan sonra acıkırsam yoğurt yiycem 1 kase
su 3 lt olcak
spor yok
ayyy bende öyle mide istiyomAfiyet olsun canım. Cuma kaçamağı olsun makarna akşamda telafi olur yoğurtla bir daha 6 tane cıss yemek yerine en azından birini seç bu kadar üzülme :)))) valla bi kurabiye yedim hala Tokum bide alıştım şeker tuketmemeye midem allak bullak oldu birden.
dün 1.7 din cnm bugün dikkat edersen niye göremiyesinben -2 bile göremicem
yemem kikiz cskinme ye bi iki tane daha kahveyle
Kız buse valla afiyet olsun demiycem cuma sayalım tartiya 4gun var toplasin hadi iki gün sık hadi buse hadi bu iki hafta hep bu cümlelerle geçti belki hata bizdede var hep duzeltirsin dedik ama tatlim hep cozuttum yada ac kaldinevet bu hafta birinciyiz ama sen kendi kilo verme serüveninde uc haftadir sonuncusunu benim geldiğinde ki buseyi istiyorum bu hafta dependeyim buse yerken bizi dusunmuyomusun sen bi dlm kek yeyim dedim isirdim vazgeçtim muzun ustune tarcin serpip yedim o kekin hesabını veremezdim çünkü en az 10yk eder oda 5dilim ekmek + 2yag etse ohh ohhh
Senin ödül maşallah
kız sen ye bol bol
Ayy iyi oldu valla herjese boyle mide nasip olsunDiğer takımlardan bi süpriz gelmezse inşallah diyelim
Kaçamakları yapmazsan öyle bi yarışırsınki
efferimmm
bol kh afiyet olsun cnm
Kız buse bidaha kaçamak görürsem o saçlarını yolacam haberin olsun
ayyy bende öyle mide istiyom
dün 1.7 din cnm bugün dikkat edersen niye göremiyesin
hahahayyyy Buse buda sana kapak olsun.Herkes çekilsin yoldan bu haftaki rakimi seçiyorum
buseb bu hafta seninle hem rakip hem eşiz cnm
Birimizin başarı Yada başarısızlığı ikimizin olacak ona Göre ayağını denk Al
Yok busem yaa. Canım sıkılıyor gram gram gitmesine ama yapabileceğim bisi yok ben dikkat ediyorum sonuçta
kiz cskinme ye bi iki tane daha kahveyle
Kız buse valla afiyet olsun demiycem cuma sayalım tartiya 4gun var toplasin hadi iki gün sık hadi buse hadi bu iki hafta hep bu cümlelerle geçti belki hata bizdede var hep duzeltirsin dedik ama tatlim hep cozuttum yada ac kaldinevet bu hafta birinciyiz ama sen kendi kilo verme serüveninde uc haftadir sonuncusunu benim geldiğinde ki buseyi istiyorum bu hafta dependeyim buse yerken bizi dusunmuyomusun sen bi dlm kek yeyim dedim isirdim vazgeçtim muzun ustune tarcin serpip yedim o kekin hesabını veremezdim çünkü en az 10yk eder oda 5dilim ekmek + 2yag etse ohh ohhh
Senin ödül maşallah
kız sen ye bol bol
Diğer takımlardan bi süpriz gelmezse inşallah diyelim
Kaçamakları yapmazsan öyle bi yarışırsınki
efferimmm
bol kh afiyet olsun cnm
Kız buse bidaha kaçamak görürsem o saçlarını yolacam haberin olsun
ayyy bende öyle mide istiyom
dün 1.7 din cnm bugün dikkat edersen niye göremiyesin
Herkes çekilsin yoldan bu haftaki rakimi seçiyorum
buseb bu hafta seninle hem rakip hem eşiz cnm
Birimizin başarı Yada başarısızlığı ikimizin olacak ona Göre ayağını denk Al
yemem kibitti o iş 1 kaçamak oda sabah 1 ay gider bana bu kurabiye :)))))
Ayy iyi oldu valla herjese boyle mide nasip olsun6 saattir Tokum hatta soda içtim hala midem patlıcak gibi yumurta fln da yedim ondan acikmadim sanırsam. Aksama acimazSam zencefilli yoğurt yerim bakım 8 e kadar yolu var
hahahayyyy Buse buda sana kapak olsun.
Kız kaç haftadır acıyoz yeter artıkaha korktugum başıma geldi dilekle eşlesmeye tamam deseydim keşke yandım anam benablam acı bana ben senle nasıl rakip olan yaaaa
yandım a dostlar yandım
hadi bakalım az yiyen bol spor yapan kazansın:)
canım ne güzel mide ne guzel ıradeymıs o ben tövbe duramam bir kurabiyeyleyemem kibitti o iş 1 kaçamak oda sabah 1 ay gider bana bu kurabiye :)))))
Ayy iyi oldu valla herjese boyle mide nasip olsun6 saattir Tokum hatta soda içtim hala midem patlıcak gibi yumurta fln da yedim ondan acikmadim sanırsam. Aksama acimazSam zencefilli yoğurt yerim bakım 8 e kadar yolu var
hahahayyyy Buse buda sana kapak olsun.
azmin karşısında o yağlar erımeye mahkum başka kurtuluşları yok yeterkı emek olsun ablamKız kaç haftadır acıyoz yeter artık
Ben karşımda dişli bi rakip istiyom
Bak poniye o da kaçamak kraliçeydi ama nasıl toparladı karşılığınıda aldı
Biliyorumki sende gerçekten istersen yaparsın
Yapamıyom yooook
Bahane yooook
O totiş bu hafta kalkacakkkkk
Hem Ben bu hafta verdim ya belki haftaya veremem
sen bu hafta bi kendını ispatla haftayada benle kapışırsın bacısıevet hilalim regl falan yaklastı mı bnim gibi? benim gecikme var şuan
ay ne güzel canıma okumuşsun ağzına sağlık ellerin dert görmesin baharımtamam toparlıycam bi de bebiş istiyom bu kafayla seneye hamiş kalırım anca o yüzden hızlan buseeeee
ay çok tırsıyoruuumm
aha korktugum başıma geldi dilekle eşlesmeye tamam deseydim keşke yandım anam benablam acı bana ben senle nasıl rakip olan yaaaa
yandım a dostlar yandım bacılaaar
Kız kaç haftadır acıyoz yeter artık
Ben karşımda dişli bi rakip istiyom
Bak poniye o da kaçamak kraliçeydi ama nasıl toparladı karşılığınıda aldı
Biliyorumki sende gerçekten istersen yaparsın
Yapamıyom yooook
Bahane yooook
O totiş bu hafta kalkacakkkkk
Hem Ben bu hafta verdim ya belki haftaya veremem
Herkes rakibini belirlesin
Mefkurembuseb
Herkes rakibinii belirlesin
Mefkurembuseb
Nanekekikeliya
bol şans baby.
sen bu hafta bi kendını ispatla haftayada benle kapışırsın bacısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?