Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım :)
İyi geceler kızlar biliyorum yarın tartı bana küfür edecek ihaaa duba in ustumden diyecek ama cuma günü asıl hesap opuldunuz
Cumaya kadar dikkat et canım toparlarsin iyi geceler

inşallah Hiloş um.

yarın yeni bir gün yeni bir Bahar baby.

eliya aynen elifim süper olcam yarın süpeeer zaten kaldı 4 gün. beceremiyorsam dışarıda çıkmam valla eve kaparım kendimi artık bu hafta kilo vermek istiyom ya!!

Inşallah tatlım
Bu sefer gerçekten ciddiyim
Birimize tölarans gösterdikçe hepimiz için normalleşiyor artık kaçamaklar
Dibine KADAR KATİLİYORUM.

Bencede bisiler yap aklına busem saaparmisin başka bisimi yaparsın bilemicemm

İyi geceler kızlar biliyorum yarın tartı bana küfür edecek ihaaa duba in ustumden diyecek ama cuma günü asıl hesap opuldunuz
öpüldün.

Güzel canım afiyet olsun.

Olalım canm hodri meydan

Poni korktum şimdi ben. Bir deli cesareti ile rskip olsyım d3dim sma şimdi tırstım.

Enü güzel csnım. Afiyet olsun.

Ahhh zuhalim. S3n hemen starsın onu.
Güzel. Agiyet olsun.

basit canım kakaolu kek yapıyorsun büyük tepsiye döküyorum ince olsun diye sonra ikiye kesip yarısına kremalı kremşantili karışımını yarısına koyup diğer yarısını üstüne koyup dilimliyosun
nefis yemekler den almıştım tarifini

Rabbim korktuklarınızdan emin eylesin, inşallah sıkıntı olmadan anlatırsınız bugünleriizi

Eee nerde 9.takim bakim bi kopuklul var sanki hayirdirben sporumu yaptim terledim bi guzel ohh miss

Eki Görüntüle 1895520
2km yurudum 146 kalori yakmisim
Karar verdim bu totos kuculecek

Süpersin canım..
Hız kaçta yürüyorsun. Çok hızlıda da yürümek istemiyorum ben kasa dönüşecek diye.

Misafirlerim vardı kızlar 1 dilim muzlu kek yedim. nutellaya saldırmak istiyorm şimdi de regl olunca nıye canmz tatlı ister bilen var mı

Ahhh ponim ahhh.
Biz rakibiz ama olsun gene de yeme s4n kuzum. Bu gün toparla hadi.

Mefkuşum ben kendi adıma söğlüyorum. Kaçamak yapmayacağım. Bu gün okulda gın var sma yemeyeceğim. Kesin kararlıyım.

Günaydın herkese
+300 hem kaçamaklar hem reglden.
@elifvecebir canm ne tırsıyon bu hafta reglm gerçi meto iki kat çalışıyo

Toparlanmayacak kili değil canım. Rahatla gider cumaya kadar.

Gunaydin canlar tartildim

Izne ayrilan kilom:69.9
Bugun:71.7
Fark:+1.8

Canım çabuk gelen çabuk gider. Sıkıntı yapma.

Cum:71
Ptesi:72.4
Fark:+1.4
Nasıl birgün yemeyle böyle alıyor bu bünye

Kuzum be ysptın.
Ama dün abarttığın için oldu. Bu gün biraz spor yap az ye 2 güne toparlarsın. Hadi kaldığın yerden diyete devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…