Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 mil aralıksız yaptim 3. Mile 5 dk dinlenir devam ettim belim niye ağrıyor lesli yapınca kızlar bi fikriniz varmı?

Yarın babamın ameliyatı vardı hatırlarsınız belki söylemiştim. cuma günü problem görüp ileri tetkikler için iptal ettiler inşallah bir problem yoktur yarın randevularimiz var kalp ve göğüs cerrahisinde. Çok stresliyim offf yaa. Kendimi dağlara taşlara atmak nefes almak istiyorum ((

DİKKATTTT DİKKKKATTT

Kızlar bugün bende dahil çoğumuz çozuttuk
Ama yarından itibaren sıkı yönetim var
Yok regli Yok misafir anlamam
En ufak kaçamak görmek istemiyorum
Çünkü böyle devam edersek hem herkesin motivasyonunu etkiliyoruz hemde yerimizde sayıyoruz

Not :regliyken cnm tatlı istiyor meselesi tamamen şehir efsanesi sadece kendimizi öyle inandırıyoruz
Ben önceden 6 ayı sıfır kaçamakla geçirdim ve hiç canım istemedi
Yani sadece pisliğimizden yiyoruz

Sakin ol tatlım inşallah herşey yoluna girecek

Lesliyi yaparken illa kadına yetişecem diye uğraşma ani hareket ediyosan ondan olabilşr

nasıl etkilemesin yahuu
İyi araştırın çok doktor çok hasta çok hastane araştırın sorgulayin danışın iyi dusunecez derken gözlerinizi kapamayin canım ve dua edeceğiniz zaman haberdar et mutlaka beni de rabbim yardımcınız olsun şifa versin inşallah

Abla şimdi hapı alma desem olmaz ama bi şekilde tutman lazim
az sonra yatacağım. belki içerim. hafta içi ağzımı tutmak daha kolay oluyor. olmazsa bu akşam da deneyeyim.

geçmiş olsun canım. olumlu düşün olumlu olsun.

Lesliyi yaparken illa kadına yetişecem diye uğraşma ani hareket ediyosan ondan olabilşr
valla ben de onu yaparken kadına yetişicem diye uğraşıyordum. zor oluyordu

Teşekkür Ederim Elifim
Süpersinnnn tatlım
Sağol ablacim ins yarin da yürüyüşe cikicam bir arkadaşa gidicem önce sonra yollara vurucam kendimi
hayırlı sonuçlarla gelirsin ins elifim
Abla benimde regl olduğumda canım tatlı istemez pek çok nadir. Sıkı yönetim kabulumdur
tamam abla
iyi geceler öpüldünüz
Iyi geceler abla

Benim canım regl döneminde hiç tatlı çekmiyor bende anormalim sanıyordum neyse normalmisim.

inşallah mefkusum. Ani hareket Ediyorum galiba :))))

Evet canım burdaki Prof. Bi dinliyeyim izmir de ege üniversitesinde bir dr varmış Görümcemin oğlu orda tIP okuyor o söyledi. ona goturucem bakalım burdakiler ne saçmaliycaklar ((( Aminn canım sağolasın.

tatlım Biliyormusun leptin hormonumun çalışması durur diye geç saatte ki ilaclarimi almıyordum bi ara bide annem derki yatmadan önce ilaç içme zaten vücudun çalışmayı durdurrmuş midene yazık ne kadar doğru bilemem tabi

iyi geceler öpüldünüz
iyi geceler canım.

bugün kv nin komsusu balkondaydı biz apartmana girerken kadın beni görür görmez busee ne çok kilo vermişsin manken gibi olmussun dedi yok o kadar değil dedim. çok vermişsin nasıl değil diyo ay bi sevin bi sevin sonra git börek ye aklıma şaapayım yarından sonra cumaya kadar kaçamağa son!!!

Benle yarışa girdi ya insandır en son 10 .takım kaptanı benle yarışa girdi oda böyle bir menü yemişti sonuç +800 ama sen sporla bu kh durumunu cozersin gel birde benim menuye bak bslki bir daha ciss yemezsin
Bizim Mefkurem iz seni çıtır çıtır yer iyi olan kazansın :)
Afiyet olsun rakibem yüzüm yok bugun sana
Normal salataya 3 yemek kaşığı haşlanmış nohut ekledim canm benim için doyurucu oluyor seviyoru m
Aklımda olsun
Misafirlerim vardı kızlar 1 dilim muzlu kek yedim. nutellaya saldırmak istiyorm şimdi de regl olunca nıye canmz tatlı ister bilen var mı
Kız bu saatte yapmasaydin iyiydi sen bu hafta kimle yarışıyor bakiyim
kızçelee eve geldim geçmişe bakcam şimdi ama önce menüm geliyii
bakma daha iyi bugun

sana cemkirmeyecek kadar kötüydü bende

Ahh rakibim valla sana bişey demeye yüzüm yok ama yine börek yemişin
Şu cısslar ikimiz içinde bitsin artık
Bende bende
Hrm sizi hem vücudu şaşırtayım diye şeyettiydim tabiki kuyruklu yalannn
Abla yeni başladık acaba inandimiki vücut buna
Buseee sana diğer arkadaşları yasaklicam bu gidişle hergün bana gelcen dayicam sana ödem çayını başka bisi vermicem
En güzeli
Afiyet olsun günün menüsü :)
Belinde problem var mi canim çünkü üçüncü mile kadar ısınmış olman lazım
msj alındı kafaya dan dan diye vuruldu Zuhal ablam

Kiz sende bi alemsin iltifat aldıkça yemez insan buda tam tersi

Bencede bisiler yap aklına busem saaparmisin başka bisimi yaparsın bilemicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…