- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.801
Süpersinnnn tatlımevvet ablamm
Sakin ol tatlım inşallah herşey yoluna girecek2 mil aralıksız yaptim 3. Mile 5 dk dinlenir devam ettim belim niye ağrıyor lesli yapınca kızlar bi fikriniz varmı?
Yarın babamın ameliyatı vardı hatırlarsınız belki söylemiştim. cuma günü problem görüp ileri tetkikler için iptal ettiler inşallah bir problem yoktur yarın randevularimiz var kalp ve göğüs cerrahisinde. Çok stresliyim offf yaa. Kendimi dağlara taşlara atmak nefes almak istiyorum((
nasıl etkilemesin yahuuSadece 1 paket jelibon şekerini eritmeniz için bir futbol sahası kadar alanı yürümeniz gerekir. Bir dahaki sefere elinizi bir şeker tabağına daldırmadan önce bunu hatırlamalısınız.
Bu yazi beni cok etkiledi yaw
İyi araştırın çok doktor çok hasta çok hastane araştırın sorgulayin danışın iyi dusunecez derken gözlerinizi kapamayin canım ve dua edeceğiniz zaman haberdar et mutlaka beni de rabbim yardımcınız olsun şifa versin inşallah2 mil aralıksız yaptim 3. Mile 5 dk dinlenir devam ettim belim niye ağrıyor lesli yapınca kızlar bi fikriniz varmı?
Yarın babamın ameliyatı vardı hatırlarsınız belki söylemiştim. cuma günü problem görüp ileri tetkikler için iptal ettiler inşallah bir problem yoktur yarın randevularimiz var kalp ve göğüs cerrahisinde. Çok stresliyim offf yaa. Kendimi dağlara taşlara atmak nefes almak istiyorum((
az sonra yatacağım. belki içerim. hafta içi ağzımı tutmak daha kolay oluyor. olmazsa bu akşam da deneyeyim.Abla şimdi hapı alma desem olmazama bi şekilde tutman lazim
geçmiş olsun canım. olumlu düşün olumlu olsun.2 mil aralıksız yaptim 3. Mile 5 dk dinlenir devam ettim belim niye ağrıyor lesli yapınca kızlar bi fikriniz varmı?
DİKKATTTT DİKKKKATTT
Kızlar bugün bende dahil çoğumuz çozuttuk
Ama yarından itibaren sıkı yönetim var
Yok regli Yok misafir anlamam
En ufak kaçamak görmek istemiyorum
Çünkü böyle devam edersek hem herkesin motivasyonunu etkiliyoruz hemde yerimizde sayıyoruz
Not :regliyken cnm tatlı istiyor meselesi tamamen şehir efsanesi sadece kendimizi öyle inandırıyoruz
Ben önceden 6 ayı sıfır kaçamakla geçirdim ve hiç canım istemedi
Yani sadece pisliğimizden yiyoruz
valla ben de onu yaparken kadına yetişicem diye uğraşıyordum. zor oluyorduSakin ol tatlım inşallah herşey yoluna girecek
Lesliyi yaparken illa kadına yetişecem diye uğraşma ani hareket ediyosan ondan olabilşr
Teşekkür Ederim ElifimOoo fena olmuş :)))
börek mi amanin bir müddet arkadaşlarına gitme bence makarna börek bide sabah ki kh var yapma baby iki ileri bi geri yapıyorsun bitir kurtul şu diyetten.
Yok canım carparmiyim hiç :))))
vayyy menüye bak süper mis tebriks Hilal im.
zaten varya şu minikler kahvenin yanında gelen onlardan di ya bencede buhar olmuştur.
ohh miss afiyet olsun kuzu lara.
Sağol ablacim ins yarin da yürüyüşe cikicam bir arkadaşa gidicem önce sonra yollara vurucam kendimiSüpersinnnn tatlım
hayırlı sonuçlarla gelirsin ins elifim2 mil aralıksız yaptim 3. Mile 5 dk dinlenir devam ettim belim niye ağrıyor lesli yapınca kızlar bi fikriniz varmı?
Abla benimde regl olduğumda canım tatlı istemez pek çok nadir. Sıkı yönetim kabulumdurDİKKATTTT DİKKKKATTT
Çünkü böyle devam edersek hem herkesin motivasyonunu etkiliyoruz hemde yerimizde sayıyoruz
Not :regliyken cnm tatlı istiyor meselesi tamamen şehir efsanesi sadece kendimizi öyle inandırıyoruz
tamam ablaaz sonra yatacağım. belki içerim. hafta içi ağzımı tutmak daha kolay oluyor. olmazsa bu akşam da deneyeyim.
geçmiş olsun canım. olumlu düşün olumlu olsun.
valla ben de onu yaparken kadına yetişicem diye uğraşıyordum. zor oluyordu
Iyi geceler ablaiyi geceler öpüldünüz
Benim canım regl döneminde hiç tatlı çekmiyor bende anormalim sanıyordum neyse normalmisim.DİKKATTTT DİKKKKATTT
inşallah mefkusum. Ani hareket Ediyorum galiba :))))Sakin ol tatlım inşallah herşey yoluna girecek
Lesliyi yaparken illa kadına yetişecem diye uğraşma ani hareket ediyosan ondan olabilşr
Evet canım burdaki Prof. Bi dinliyeyim izmir de ege üniversitesinde bir dr varmış Görümcemin oğlu orda tIP okuyor o söyledi. ona goturucem bakalım burdakiler ne saçmaliycaklarnasıl etkilemesin yahuu
İyi araştırın çok doktor çok hasta çok hastane araştırın sorgulayin danışın iyi dusunecez derken gözlerinizi kapamayin canım ve dua edeceğiniz zaman haberdar et mutlaka beni de rabbim yardımcınız olsun şifa versin inşallah
tatlım Biliyormusun leptin hormonumun çalışması durur diye geç saatte ki ilaclarimi almıyordum bi ara bide annem derki yatmadan önce ilaç içme zaten vücudun çalışmayı durdurrmuş midene yazık ne kadar doğru bilemem tabiaz sonra yatacağım. belki içerim. hafta içi ağzımı tutmak daha kolay oluyor. olmazsa bu akşam da deneyeyim.
geçmiş olsun canım. olumlu düşün olumlu olsun.
valla ben de onu yaparken kadına yetişicem diye uğraşıyordum. zor oluyordu
iyi geceler canım.iyi geceler öpüldünüz
İnşallah canım. Emeklerine yazık kuzum ya yarın yeni bir Buse istiyoruz ona göre.
Aynen cnm lütfen herkes dikkat etsin
BizimBenle yarışa girdi ya insandır en son 10 .takım kaptanı benle yarışa girdi oda böyle bir menü yemişti sonuç +800 ama sen sporla bu kh durumunu cozersin gel birde benim menuye bak bslki bir daha ciss yemezsin
Afiyet olsun rakibem yüzüm yok bugun sanaKizçeler sabah kankam geldi kahvaltıya sonrada gez dolaş menüm geç kaldı.
Saat 8:30
1 kk peynir
Saat 11
1 yumurta
Çeyrek simit
2 kaşık domatesli biber kızartması fırında
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
Saat 16
1 fincan sütlü nescafe
1 kurabiye
Disaridaydik
Saat 19
1 küçük levrek ızgara
Bol salata
1 dilim tam buğday
Su 2 litre
Spor şimdi leslie yapıcam 3 mil
Aklımda olsunNormal salataya 3 yemek kaşığı haşlanmış nohut ekledim canm benim için doyurucu oluyor seviyoru m
Kız bu saatte yapmasaydin iyiydi sen bu hafta kimle yarışıyor bakiyimMisafirlerim vardı kızlar 1 dilim muzlu kek yedim.nutellaya saldırmak istiyorm şimdi de regl olunca nıye canmz tatlı ister bilen var mı
bakma daha iyi bugunkızçelee eve geldim geçmişe bakcam şimdi ama önce menüm geliyii
sana cemkirmeyecek kadar kötüydü bende11.30
5 siyah zeytin
2 yk az yağlı yeşil soğanlı baharatlı patates salatası
yarım kk beyaz peynir
çeyrek simit
çeyrek zeytinli açma
yarım haşlanmış yumurta dilimlenmişti yarım eder yediğim
17.30
1 dilim peynirli tava böreği1 yufkadan yapmıştı arkadaşımdaydım
19.00
1 orta t. kahvesi
2 lt su
40 dk yürüyüş
Bende bendeAhh rakibim valla sana bişey demeye yüzüm yok ama yine börek yemişin
Şu cısslar ikimiz içinde bitsin artık
Abla yeni başladık acaba inandimiki vücut bunaHrm sizi hem vücudu şaşırtayım diye şeyettiydimtabiki kuyruklu yalannn
En güzeliBuseee sana diğer arkadaşları yasaklicam bu gidişle hergün bana gelcen dayicam sana ödem çayını başka bisi vermicem
Afiyet olsun günün menüsü :)Menum
Sabah 11
Yarım dilim tb ekmeği
Yarım kk peynir
4 tane misket peynir
2 çatal zeytin salatası
Bir domates
Bir salatalık
Öğle 14
Bir kase salata
Birtane ızgara köfte (köfte büyüktü 3 tane normal boya yakın)
Akşam 20
Bir kase yoğurt
Bir bardak portakal suyu
Su 2 yi gecti
Spor 3 saat yürüyüş
Belinde problem var mi canim çünkü üçüncü mile kadar ısınmış olman lazım2 mil aralıksız yaptim 3. Mile 5 dk dinlenir devam ettim belim niye ağrıyor lesli yapınca kızlar bi fikriniz varmı?
msj alındı kafaya dan dan diye vuruldu Zuhal ablamDİKKATTTT DİKKKKATTT
Kiz sende bi alemsin iltifat aldıkça yemez insan buda tam tersibugün kv nin komsusu balkondaydı biz apartmana girerken kadın beni görür görmez busee ne çok kilo vermişsin manken gibi olmussun dediyok o kadar değil dedim. çok vermişsin nasıl değil diyo ay bi sevin bi sevin sonra git börek ye aklıma şaapayım yarından sonra cumaya kadar kaçamağa son!!!
Inşallah tatlım
Bencede bisiler yap aklına busem saaparmisin başka bisimi yaparsın bilemicemmbugün kv nin komsusu balkondaydı biz apartmana girerken kadın beni görür görmez busee ne çok kilo vermişsin manken gibi olmussun dediyok o kadar değil dedim. çok vermişsin nasıl değil diyo ay bi sevin bi sevin sonra git börek ye aklıma şaapayım yarından sonra cumaya kadar kaçamağa son!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?