- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.781
ben 2 haftada 10 kilo almış insanım yada insan değil camızdan halliceyimSen kac kilo aldin ben 2 haftada bu kadar alirsam birakinca 1 ayda geri kiloma donerm diye korkuyom
Niye boyle oluyo ya niye tutamiyoruz su bogazimizi
başta kendini zorlamadan yap cnm zamanla artırırsınBenimde bantim geldi sonunda bende basliycamda ilk etapta nasil yapmaliyim abla kacinci seviyede kac dakika yurumem gerekiyo
bugünkü menü seni sevindirmesin tatlıcımBenle yarışa girdi ya insandır en son 10 .takım kaptanı benle yarışa girdi oda böyle bir menü yemişti sonuç +800 ama sen sporla bu kh durumunu cozersin gel birde benim menuye bak bslki bir daha ciss yemezsin
benim bu haftaki rakiplerimden biri cnmMerhaba sendemi yenisin canim
ohhh maşallah tatlımEee nerde 9.takim bakim bi kopuklul var sanki hayirdirben sporumu yaptim terledim bi guzel ohh miss
Eki Görüntüle 1895520
2km yurudum 146 kalori yakmisim
Karar verdim bu totos kuculecek
Sıraya gir bebekSelam canikom olemii kiz mefkus ne fenasin hee diger takimlardandami kendine rakibe buluyon
Benleda yaris banane banane
öyle de olacak tatlişim hiç kuşkun olmasınOo supermis dukan yapiyosun sanirim basarilarin devamini dilerim ama mefkurem kazansin isterm yani ne yalan solim
çok şükür geçti tatlım sağolasınGeçti mi miden mefkuşum olur arada böyke nefis taşıyorz sen misliyle verirsin aldıklarını
Aaa elif tekrar kurabiye yemiş diyimde utanmadan, suratıma bi çarp tatlımKizçeler sabah kankam geldi kahvaltıya sonrada gez dolaş menüm geç kaldı.
Saat 8:30
1 kk peynir
Saat 11
1 yumurta
Çeyrek simit
2 kaşık domatesli biber kızartması fırında
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
Saat 16
1 fincan sütlü nescafe
1 kurabiye
Disaridaydik
Saat 19
1 küçük levrek ızgara
Bol salata
1 dilim tam buğday
Su 2 litre
Spor şimdi leslie yapıcam 3 mil
Ahh rakibim valla sana bişey demeye yüzüm yok ama yine börek yemişin11.30
5 siyah zeytin
2 yk az yağlı yeşil soğanlı baharatlı patates salatası
yarım kk beyaz peynir
çeyrek simit
çeyrek zeytinli açma
yarım haşlanmış yumurta dilimlenmişti yarım eder yediğim
17.30
1 dilim peynirli tava böreği1 yufkadan yapmıştı arkadaşımdaydım
19.00
1 orta t. kahvesi
2 lt su
40 dk yürüyüş
Hi hi sen perşembe günü de ciss ye nasılsa eksiye cevirirsinben 2 haftada 10 kilo almış insanım yada insan değil camızdan halliceyim
başta kendini zorlamadan yap cnm zamanla artırırsın
bugünkü menü seni sevindirmesin tatlıcım
ben ne artıları eksiye dönüştürmesini bilmişim
benim bu haftaki rakiplerimden biri cnm
ohhh maşallah tatlım
Bende yazdığım gibi 1 saat yürüdüm
Sıraya gir bebek
öyle de olacak tatlişim hiç kuşkun olmasın
çok şükür geçti tatlım sağolasın
Zaten en son 16.00 da yedim yatıncaya kadar 8-10 saatlik boşluk olacak buda iyi bişey
En azından geç vakit yemedim
Aaa elif tekrar kurabiye yemiş diyimde utanmadan, suratıma bi çarp tatlım
kız bırak yavaş yavaş alissin. Mesela bi gün yarım saat bırak 2 3 gün sonra bi yarım saat daha bırak alışır öylecanım benim oğlan herkese giderdi annemlerde iki saat kalırdı biz alışveriş yapardık eşimle takı bu yaz tatilden döndüm çocuğa birşey oldu oynuyor teyzesinin odasında vs ama illa bi gözü beni gorecek bi kulağı beni duyacak evde bile o tuvaletin kapısında bekler ben içerden konuşurum bitmek üzere geldim anneciğim köpek ne der vs vs
aile boyu salcaci çıktılar anamMaşallah anam ne çene var sizde pazar pazar işiniz yokmu kız sizin.
Tere den çok ne var burda :) köye Bie ektik gelirken köye.
Bende tek yapamam kız eşim annem babam hep beraber.
abovvv ne yapmışsın sen :))))
Ne güzel canim ya imrendim maşallah Rabbim nazarlardan korusun. Gerekirse bende yaşarım sorun yaratmam ama işte kv ninde iyisi lazım be tatlım. Sen Şanslıymissin. Bizde babannemlerle yaşadık 8 yaşıma kadar bencede çocukların büyüklerle yasaması hem önemli hemde güzel kendimden biliyorum nefis birsey.
maşallah kızzz.
canım sen hep oku hep tevhid çek annen için, sayı çok önemli değil senin okuduğun her dua tevhid orda annene ayan olur. Senin yaptığın iyilik bile annen için önemli aldığın her Allah razı olsun duası onunda ruhuna gidicek inşallah.
Bende dün kabak yedim hiçbir etki yokaynı yerimde sayıyorum offfff yaaa.
bugün karbonhidrat alma başka baby.
Aaa ne saçma unut ve herşeye yeniden başla Bahar ne biçim sözler bunlar duymamis olayım.
Amin denir bu duaya :))) aminnn.
tatlım bunu başarmak için Kuran a el Basmana gerek yoktu bence, önce kendin için ver kiloyu o manyağın ne dediğini de önemseme çünkü anlattiklarindan ne olduğu anladık şuursuzun.
anam siz napiyosunuz bacim ya aklıma bile gelmez bunu yapmak :) kendinize söz verin yeter bence.
Hadi bakalım inşallah hallolur verirsin de yeminin yerine gelir.
sanki benim oglani anlatiyorsun :)))))
abla tatlı isteği için tarcinli süt işe yariyormusağrı kesici içince rahatladım. üstüne de duş. valla üstümdeki tüm elektrik gitti
yarın öğlen için planımı yaptım, akşam için de. planlı olunca kolay oluyor. plansız ne yiyeceğim diye ona buna saldırıyorum.
bu arada 2 gündür bu aşırı yeme isteğimin sebebini buldum. içtiğim ilaç. çünkü deli gibi tatlı istiyor canım. almayacağım bu gece. r... döneminde içerim. zaten o dönem iştah açık oluyor, arada kaynar. şimdi dursun. daha düzene yeni giriyorum.
afiyet olsun rakibim güzel menü :)12 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates
yeşillik
1tk bal
1 haşlanmış yumurta
4gibi, 1kare bitter çikolata ikisi bir arada
7:00 bir tabak yogurtlu haşlanmış karnıbahar
3 köfte
bir tane kırmızı biber dolması ama içene artan kabakları koydum ev halkına yaptıgım kabak dolmasından
9.30, bir Türk kahvesi
3lt su iki bardak yeşil çay
Sabahki fındık ezmesi ve bitter olmamış canım afiyet olsunİyi aksamlar
Kahvaltım 11.30
2 yk kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilm elma 1 dilm mandalina
2 tk fındık ezmesi
3 kare bitter (tatlı krizm tuttu)
Aksam 18.00
3 yk nohutla yapılmış mor lahana salatası
1 kase yoğurt
2 yk haşlama et
Su2 lt
Spor .regl olduğum için yapamadm. Kendimi zor tutuyorm ya tatlı bişeyler yememek için
abla cosmussun bugünBi kötü haberde benden bugün
Bende bugün çok sağlıksız bol kh lı bi gün geçirdim
Neden derseniz Bende bilmiyorum
Arada bi sapıtıyom heralde
Bu beni bi süre götürür inşallah
Akşam lavaş sarma yapmıştım. Akşam diye yemedim sabah yiyim dedim
Öğleden sonrada nedense saçma sapan onu bunu attım ağzıma
10.45 _1 tane kıymalı lavaş sarma fırında, az yoğurt, 2 kş omlet
14.00 _1 kase supangle
15.00_1 paket çuko
16,00_yarım lavaş sarma, salata
Şimdide midem ağrıyor
Yatana kadar 3 lt su olur
Min.1 saat bantta yürücem yapınca yazarım tekrar
az da yapmadım canımbak bugün benim yürüyüşüm yok 1 0öndesin
Sabahki reçel ve makarna olmamis menüde 2 dilimde ekmek var çok kh yani abla afiyet olsunsabah 10.00
bol yeşillikli yumurta piyazı
1 dilim peynir
6 zeytin
1 tk çilek reçeli
domates salatalık
1 dilim tbe
öğle 14.00
1 dilim palamut balığı
domates salatalık yeşil soğan
1 dilim tbe
ara
2 hurma, 1 soda (3 dilim yeşil limon)
akşam 18.30
1 tabak mantarlı etli sebzeli makarna
yarım kase yoğurt
2 lt den fazla su
spor yok
kolay gelsin ablamŞimdi t.kahvemi içiyom bşraz midem rahatlasın sonrada spora başlıcam
Mervemm hoşgeldin canimm dön valla aramıza bak burda olmayınca ipin ucu kaçıyor isteKizlar benm moralm cok bozuk ben kilo aliyorum yaa yarindan itibaren menu yazayim ben yoksa bas edemicem listeye girmem icin 69 olmam lazm ya
ooo sıkı tut mervem 2 3 haftaya bir listeyeYaa nasil desemki 72 olmusumdr mesela
Abla ne guzel ismin varmis :)fulya canım ismim
hayırlı olsun mervem erdem de bana alacakmış bant :)Benimde bantim geldi sonunda bende basliycamda ilk etapta nasil yapmaliyim abla kacinci seviyede kac dakika yurumem gerekiyo
hoşgeldin canım zuhal ablam cumaya toparlar merak etmeYok cnm ben 5. Takımdan merhaba bu arada herkese selamlar mefkurem benle yarisiyor bu hafta
ohh aferin kizzzEee nerde 9.takim bakim bi kopuklul var sanki hayirdirben sporumu yaptim terledim bi guzel ohh miss
Eki Görüntüle 1895520
2km yurudum 146 kalori yakmisim
Karar verdim bu totos kuculecek
Yuruyusteydim kuzum geldim
Iyi geceler mervemmBen dus alip yatiyorum kizlar sabah erken kalkcam opuyorum hepinizi
sabah simit ve oglenki kurabiye olmamis afiyet olsun elifimKizçeler sabah kankam geldi kahvaltıya sonrada gez dolaş menüm geç kaldı.
1 kk peynir
Saat 11
1 yumurta
Çeyrek simit
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
Saat 16
1 fincan sütlü nescafe
1 kurabiye
Disaridaydik
Saat 19
1 küçük levrek ızgara
Bol salata
1 dilim tam buğday
Su 2 litre
Aaa poni bak başladın gene amaMisafirlerim vardı kızlar 1 dilim muzlu kek yedim.nutellaya saldırmak istiyorm şimdi de regl olunca nıye canmz tatlı ister bilen var mı
Tmm cnm senimi kıracam tabiki yerimHi hi sen perşembe günü de ciss ye nasılsa eksiye cevirirsin
Hrm sizi hem vücudu şaşırtayım diye şeyettiydimabla cosmussun bugün
Buseee sana diğer arkadaşları yasaklicam bu gidişle hergün bana gelcen dayicam sana ödem çayını başka bisi vermicem11.30
5 siyah zeytin
yarım kk beyaz peynir
çeyrek simit
çeyrek zeytinli açma
17.30
19.00
1 orta t. kahvesi
2 lt su
40 dk yürüyüş
Hrm sizi hem vücudu şaşırtayım diye şeyettiydimtabiki kuyruklu yalannn
bu menu çok güzel ama(dilek tırsmış hissediyor) :)Menum
Sabah 11
Yarım dilim tb ekmeği
Yarım kk peynir
4 tane misket peynir
2 çatal zeytin salatası
Bir domates
Bir salatalık
Öğle 14
Bir kase salata
Birtane ızgara köfte (köfte büyüktü 3 tane normal boya yakın)
Akşam 20
Bir kase yoğurt
Bir bardak portakal suyu
Su 2 yi gecti
Spor 3 saat yürüyüş
Bugünkü güzel menületden tatlımMenum
Sabah 11
Yarım dilim tb ekmeği
Yarım kk peynir
4 tane misket peynir
2 çatal zeytin salatası
Bir domates
Bir salatalık
Öğle 14
Bir kase salata
Akşam 20
Bir kase yoğurt
Bir bardak portakal suyu
Su 2 yi gecti
Spor 3 saat yürüyüş
spor la birlikte buhar olmuştur o kurabiyeKizçeler sabah kankam geldi kahvaltıya sonrada gez dolaş menüm geç kaldı.
1 kk peynir
Saat 11
1 yumurta
Çeyrek simit
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
Saat 16
1 fincan sütlü nescafe
1 kurabiye
Disaridaydik
Saat 19
1 küçük levrek ızgara
Bol salata
1 dilim tam buğday
Su 2 litre
bende aynıyım meyveyle bastır tatlı istediğini bacımMisafirlerim vardı kızlar 1 dilim muzlu kek yedim.nutellaya saldırmak istiyorm şimdi de regl olunca nıye canmz tatlı ister bilen var mı
valla o dönemde ben de aynen böyleyim. çikolata diye tutturuyorumMisafirlerim vardı kızlar 1 dilim muzlu kek yedim.nutellaya saldırmak istiyorm şimdi de regl olunca nıye canmz tatlı ister bilen var mı
teşekkür ederim tatlım. evet menümdeki karbonhidratlar olmadı biliyorum. canım çok istedi ama.abla tatlı isteği için tarcinli süt işe yariyormus
abla cosmussun bugün
Sabahki reçel ve makarna olmamis menüde 2 dilimde ekmek var çok kh yani abla afiyet olsun
Abla ne guzel ismin varmis :)
süt dilimini nasıl yapıyorsun canım?çocuklara süt dilimi yaptım ödevleri bitirdik ütüye başlıyacam kocada gelir mola saatimde uğrarım:)
teşekkür ederim tatlım.12 sayfa geçmiş okudum alıntıları yüklemiyor
sakız nickin çok güzel olmuş isminde çok güzelmiş bu arada
bahar moral bozmak yok gazlanıp diyete devam
hilalim tamam haberleşelim görüşelim inş. menü deki spora bayıldım kız maşallah :)
KumraL_KrakeR cozutmuşsun merviş 2 kg artıdasın cok değil halledersin menüleri paylaşman iyi olur evet
eliya canım çocuk sensiz duramıyor belli ama altında bi şey olmasın bu değişimin inş düzelir miniş
poni kaçamaklanmışsın nazar mı oldun anam
Mefkurem menü fena olmuş ablam yarına toparlarsın arada böyle oluyor malesef 1 saat yürümüşsün bu güzel tebriks
kızlar menüm olmadı hepiniz söylemişsiniz haklısınız yarın toparlıyorum
kız bari bu kadar ugrasim boşa gitmesede doğru duzgun bi eksi görsembu menu çok güzel ama(dilek tırsmış hissediyor) :)
evvet ablammBugünkü güzel menületden tatlım
Öğünlerinde proteini artırmaya çalış
3 saati aralıksız spor olarakmı yürüdün
Kolay gelsin canımçocuklara süt dilimi yaptım ödevleri bitirdik ütüye başlıyacam kocada gelir mola saatimde uğrarım:)
tamam busem12 sayfa geçmiş okudum alıntıları yüklemiyor
sakız nickin çok güzel olmuş isminde çok güzelmiş bu arada
bahar moral bozmak yok gazlanıp diyete devam
hilalim tamam haberleşelim görüşelim inş. menü deki spora bayıldım kız maşallah :)
KumraL_KrakeR cozutmuşsun merviş 2 kg artıdasın cok değil halledersin menüleri paylaşman iyi olur evet
eliya canım çocuk sensiz duramıyor belli ama altında bi şey olmasın bu değişimin inş düzelir miniş
poni kaçamaklanmışsın nazar mı oldun anam
Mefkurem menü fena olmuş ablam yarına toparlarsın arada böyle oluyor malesef 1 saat yürümüşsün bu güzel tebriks
kızlar menüm olmadı hepiniz söylemişsiniz haklısınız yarın toparlıyorum
Abla şimdi hapı alma desem olmazvalla o dönemde ben de aynen böyleyim. çikolata diye tutturuyorum
teşekkür ederim tatlım. evet menümdeki karbonhidratlar olmadı biliyorum. canım çok istedi ama.
bu akşam hapımı almayacağım. yarın inşallah normale dönerim.
süt dilimini nasıl yapıyorsun canım?
Ooo fena olmuş :)))Misafirlerim vardı kızlar 1 dilim muzlu kek yedim.nutellaya saldırmak istiyorm şimdi de regl olunca nıye canmz tatlı ister bilen var mı
börek mi amanin bir müddet arkadaşlarına gitme bence makarna börek bide sabah ki kh var yapma baby iki ileri bi geri yapıyorsun bitir kurtul şu diyetten.11.30
5 siyah zeytin
yarım kk beyaz peynir
çeyrek simit
çeyrek zeytinli açma
17.30
19.00
1 orta t. kahvesi
2 lt su
40 dk yürüyüş
Yok canım carparmiyim hiç :))))ben 2 haftada 10 kilo almış insanım yada insan değil camızdan halliceyim
başta kendini zorlamadan yap cnm zamanla artırırsın
bugünkü menü seni sevindirmesin tatlıcım
ben ne artıları eksiye dönüştürmesini bilmişim
benim bu haftaki rakiplerimden biri cnm
ohhh maşallah tatlım
Bende yazdığım gibi 1 saat yürüdüm
Sıraya gir bebek
öyle de olacak tatlişim hiç kuşkun olmasın
çok şükür geçti tatlım sağolasın
Zaten en son 16.00 da yedim yatıncaya kadar 8-10 saatlik boşluk olacak buda iyi bişey
En azından geç vakit yemedim
Aaa elif tekrar kurabiye yemiş diyimde utanmadan, suratıma bi çarp tatlım
vayyy menüye bak süper mis tebriks Hilal im.Menum
Sabah 11
Yarım dilim tb ekmeği
Yarım kk peynir
4 tane misket peynir
2 çatal zeytin salatası
Bir domates
Bir salatalık
Öğle 14
Bir kase salata
Akşam 20
Bir kase yoğurt
Bir bardak portakal suyu
Su 2 yi gecti
Spor 3 saat yürüyüş
zaten varya şu minikler kahvenin yanında gelen onlardan di ya bencede buhar olmuştur.spor la birlikte buhar olmuştur o kurabiye
ohh miss afiyet olsun kuzu lara.çocuklara süt dilimi yaptım ödevleri bitirdik ütüye başlıyacam kocada gelir mola saatimde uğrarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?