Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen bide kurufasülye falan yediydin ya birazı şişlikde olabilir

Ayy inşallah değilsindir cnm senin çocuk 1 tanemşydi Sen kaç yaşındaydın kızz onuda unuttum

Istersen watsapp grubuna gel

hoşbuldum hilalcim ..bende sizi özledim canım.. inşallahh haftaya girerimm

Hosgeldin kız insan arada bi uğrardı.
hoşbuldum canım haklısın ama uğrayamadım Elifcim ..amcamı kaybettim 58 yaşındaydı daha teşhisi ile vefatı arasında sadece 6 ay vardı zor bir yazdı içimden gelmedi hiçbir şey ..sonrada çocukların okulu iş güç koşmaca ancak hazır hissettim kendimi

Başınız sağolsun tatlım
Son zamanlarda ölümlerde o kadar kolaylaştıki

Elifim geçen yazdıydım ama belkş görmemişindir ingiliz karbonatı iyi geliyomuş kabızlık için

Elifim en küçük kaçamak etkiliyor seni bu hafta kacamagin vardı ondandir ama toparla cumaya

berilceee bende istiyorum özelden hatta sen bir kişiye ver zincir yapalım isteyenlere :)))

Cuma 70
Bugün 69.8
Fark -200
süperiz

basın sağolsun canım Rabbim kalanlara hayırlı ömür versin Sabır versin. Bende 15 gun once 54 yaşında ki halami kaybettim 8 ay içinde oldu ve bitti takdir yazı yapıcak birsey yok elimizde.

Babamın akciğer sorunu vardı dr unuzla gorusmustun sen hatta bugün ameliyatı vardı kalpte şüphelendiler ileri tetkikleri yaptırıyoruz bugün bakalım hayırlısı.

Çok almamışsın tatlım bravo haftaya halledersin sen.

Elifim geçen yazdıydım ama belkş görmemişindir ingiliz karbonatı iyi geliyomuş kabızlık için
alayım bugün deneyeyim.

Elifim en küçük kaçamak etkiliyor seni bu hafta kacamagin vardı ondandir ama toparla cumaya
Sanirim öyle Hilal im daha dikkatli olucam bugünden itibaren.

en aktif grup olsun bana yardımcı olabilecek dedım sız cıktınız inşallah olur
Yalnız burası çok disiplinli bi grub cnm
Düzenli paylaşım yapıp kurallarada uyarım dersen neden olmasın
Ilk sayfada kurallar var bi oku kabul edersen devam edersin
2 hafta deneme süren var eğer paylaşımın ve kilo vermen yeterliyse listeye girersin
Ama burda kaçamaklara falan pek anlayışlı değiliz ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…