- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.881
Iyi abla bend şimdi yapicam bildirim :)Sende dırumlar nasıl hilalim
Abla sakasina dedim yaaKız ben yaşlı ve hasta bi kadınım hafıza sorunum var bilmiyonmu
Bunaklıma ver güzelim
Hosgeldin kız insan arada bi uğrardı.elifin babasında bir durummu var tam anlayamadım ..zuhalim bir anlatsan ekipte tanımadığım arkadaşlar varmı ki
Sen bide kurufasülye falan yediydin ya birazı şişlikde olabilirBen istiyorum abla bu detoxu da özelden atsana sana zahmet
yok abla sabah yemedim zaten ekmeğimi dolaba koydum akşamdan cumaya kadar kh yok :)
Bugün ki benim gerçek kilim değil zaten yarin belli olur yerleşen
Kardeşime test alda gel dedim hala regl olmadım ve reglin belirtileri de uçtu gittibi test daha yapacağım inşallah emzirdigim için olmuyordu regl Allah isteyene versin
Hosgeldin 1. Sayfadaki kuralları oku kaptanim iz ilgilenir seninle :)arkadaslar günaydın bende zayıflamak ıstıyorum lutfen yardımcı olun 107.0 boy 1.63
hoşbuldum hilalcim ..bende sizi özledim canım.. inşallahh haftaya girerimmkızlar bu bildirimler nedir ya? Bi toparlayın kendinizi cumaya eksiye düşün lütfen
tebrikler rakibem
tebrikler ablam
Evvet sıkı yönetim geldi
hoşgeldin yasemin abla. Fazla almamissin o kadar ayda sen eminim haftaya listede olursun :) özledik seni valla
Inş ablam alalım su birinciliği
Oh nryse güzel bi habermişCuma 70
Bugün 69.8
Fark -200
Hoşgrldin tatlımarkadaslar günaydın bende zayıflamak ıstıyorum lutfen yardımcı olun 107.0 boy 1.63
hoşbuldum canım haklısın ama uğrayamadım Elifcim ..amcamı kaybettim 58 yaşındaydı daha teşhisi ile vefatı arasında sadece 6 ay vardı zor bir yazdı içimden gelmedi hiçbir şey ..sonrada çocukların okulu iş güç koşmaca ancak hazır hissettim kendimiHosgeldin kız insan arada bi uğrardı.
hoşgeldin canım bi kendini tanit istersen. Daha sonra kaptanımız son kararı verir :)arkadaslar günaydın bende zayıflamak ıstıyorum lutfen yardımcı olun 107.0 boy 1.63
Abla son zamanlardaki en iyi eksilerdenOh nryse güzel bi habermiş
Başınız sağolsun tatlımhoşbuldum canım haklısın ama uğrayamadım Elifcim ..amcamı kaybettim 58 yaşındaydı daha teşhisi ile vefatı arasında sadece 6 ay vardı zor bir yazdı içimden gelmedi hiçbir şey ..sonrada çocukların okulu iş güç koşmaca ancak hazır hissettim kendimi
Elifim geçen yazdıydım ama belkş görmemişindir ingiliz karbonatı iyi geliyomuş kabızlık içinKizlar +200 um malesef tuvalet sorunum devam ediyor. Disarda yim koşturuyoruz.
Hepimiz artıyiz niye böyle oldu kızlar tooarlanalim lütfen zaten toparlanmazşak beril bizi güzel toparlıycak.
@ayulduzz Tebrikler cano muhteşemsin.
Elifim en küçük kaçamak etkiliyor seni bu hafta kacamagin vardı ondandir ama toparla cumayaKizlar +200 um malesef tuvalet sorunum devam ediyor. Disarda yim koşturuyoruz.
Hepimiz artıyiz niye böyle oldu kızlar tooarlanalim lütfen zaten toparlanmazşak beril bizi güzel toparlıycak.
@ayulduzz Tebrikler cano muhteşemsin.
sağol Zuhalim..ne yazıkkiBaşınız sağolsun tatlım
Son zamanlarda ölümlerde o kadar kolaylaştıki
en aktif grup olsun bana yardımcı olabilecek dedım sız cıktınız inşallah olurHoşgrldin tatlım
Önce kendini tanıtırmısın biraz
Yaş kaç evlimisin neler yapıyosun vs.
Bide niye bu takıma yazdın ilk olarak
Ben istiyorum abla bu detoxu da özelden atsana sana zahmet
yok abla sabah yemedim zaten ekmeğimi dolaba koydum akşamdan cumaya kadar kh yok :)
Bugün ki benim gerçek kilim değil zaten yarin belli olur yerleşen
Kardeşime test alda gel dedim hala regl olmadım ve reglin belirtileri de uçtu gittibi test daha yapacağım inşallah emzirdigim için olmuyordu regl Allah isteyene versin
süperizCuma 70
Bugün 69.8
Fark -200
basın sağolsun canım Rabbim kalanlara hayırlı ömür versin Sabır versin. Bende 15 gun once 54 yaşında ki halami kaybettim 8 ay içinde oldu ve bitti takdir yazı yapıcak birsey yok elimizde.hoşbuldum canım haklısın ama uğrayamadım Elifcim ..amcamı kaybettim 58 yaşındaydı daha teşhisi ile vefatı arasında sadece 6 ay vardı zor bir yazdı içimden gelmedi hiçbir şey ..sonrada çocukların okulu iş güç koşmaca ancak hazır hissettim kendimi
alayım bugün deneyeyim.Elifim geçen yazdıydım ama belkş görmemişindir ingiliz karbonatı iyi geliyomuş kabızlık için
Sanirim öyle Hilal im daha dikkatli olucam bugünden itibaren.Elifim en küçük kaçamak etkiliyor seni bu hafta kacamagin vardı ondandir ama toparla cumaya
Yalnız burası çok disiplinli bi grub cnmen aktif grup olsun bana yardımcı olabilecek dedım sız cıktınız inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?