- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.921
Basin sagolsun canimsağol Zuhalim..ne yazıkki
Tamamberilceee bende istiyorum özelden hatta sen bir kişiye ver zincir yapalım isteyenlere :)))
süperiz
basın sağolsun canım Rabbim kalanlara hayırlı ömür versin Sabır versin. Bende 15 gun once 54 yaşında ki halami kaybettim 8 ay içinde oldu ve bitti takdir yazı yapıcak birsey yok elimizde.
Babamın akciğer sorunu vardı dr unuzla gorusmustun sen hatta bugün ameliyatı vardı kalpte şüphelendiler ileri tetkikleri yaptırıyoruz bugün bakalım hayırlısı.
Çok almamışsın tatlım bravo haftaya halledersin sen.
alayım bugün deneyeyim.
Sanirim öyle Hilal im daha dikkatli olucam bugünden itibaren.
Insallah kuzuBen bombeeme güveniyorum bu haftayı sıfır kaçamakla geçirip cumada güzel bi bildirim yapacak inşallah
Yüzde hesabini yap kac Kilo vermen lazimValla aynen bende
Eski günlerimize dönüyoz nee
Yalnız benim rakibinde hedefi 4 kiloymuş
Kilo farkı olduğu için benim daha fazla vermem lazım
Kocalariniza söyleyin anacimtebrikler hilalim
Ablam benim kocanın haberi yok burdanönce bi onu anlatıyim seve seve gelirim sonra
Basın sağolsun canım hg ben bahar 30 yaşındayım bi oğlum var iki yaşına girecek
Hg canım azimliysen doğru yerdesin
hacı banada el at
Kiz dogru ya iyi o yesin o zamanKız hilalin midesi hep boş zaten
Persembe detoks yapacaz gülüm Menü yok artik o gunDiğer menü nasıl abla
Canim benim hosgeldin kiz bende bugun basladim tekrardan gelde beraber baslayalim bende artidayim malesefgünaydın kızlar ...özlemişim hepinizi neler yapıyorsunuz nedir bu artı halleriniz bakıyım toparlanın ...ben 78 ile ayrıldım 80 kiloyum şu an yeme düzenimi çok değiştirmedim ama arada kaçamaklarım oldu ..döneyim diyorum ama takım kaptanımız kim bu arada ..olur verirmi acep cumaya kadar + 2 yi halledersem döneyim diyorum istermisiniz kızlar alırmısınız aranıza tekrardan
Arti yok gitti bittiCanim benim hosgeldin kiz bende bugun basladim tekrardan gelde beraber baslayalim bende artidayim malesef
bunaklık yaşlılık sanamı mahsus canımm bende de var epey işteKız sen zaten watsaptesin ya
inşallahh gelirim buralardayım artık2 yi gonder sen gel hatte burda beraber yollayalim
ben savaştan kaçmam canım 2 değil 22 haftada sıkarız dişimiziAcelen var bi kere
Yok diye diye boyle olmadikmi kiz
Iki hafta sik disini ne olacak
sağol canımBasin sagolsun canim
hoşbuldumm kuzumm e hadi başlıyoruz madem bismillahh..atarız biz o artıları betül neredeCanim benim hosgeldin kiz bende bugun basladim tekrardan gelde beraber baslayalim bende artidayim malesef
Bana boyle savascibunaklık yaşlılık sanamı mahsus canımm bende de var epey işte
inşallahh gelirim buralardayım artık
ben savaştan kaçmam canım 2 değil 22 haftada sıkarız dişimizi
sağol canım
hoşbuldum bahar ..bende 36 yaşındayım 2 kızım var izine ayrılmadan 22 kg vermıştim burada devamı gelecek inşallahhtebrikler hilalim
Ablam benim kocanın haberi yok burdanönce bi onu anlatıyim seve seve gelirim sonra
hacı banada el at
Evet canim benim diyete baslama sebebim 2.bebekti aslinda ama simdide esim yan ciziyo uyuz istemiyonus ben bi 65e duseyimde ikna ederm diye dusunuyorumEv pogacasi sayısını bile bilmiyorum
Herkes patlamis
Kiz bravo
sendemi istiyorsun Merve tam zamanı gerçi 4yasa kardes
Kiz beni bekle ya doverim seni heeCuma 70
Bugün 69.8
Fark -200
Bende vatsapta yokum banada yollayin sekerlermKız sen zaten watsaptesin ya
beril abla wp ye yazacak ablabende istiyorum bu detoks tarifini hilal banada yollayın
iste bu abla yaaa eli sopalı lazim bizeBirincilik gelmesin bir irezil ederim ki
Bacilar kaldirin totisleri bos birakin eccik midleri be ya
Sağol canımtebrikler hilalim
hacı banada el at
ablaaKız hilalin midesi hep boş zaten
bana serbest size yokKiz dogru ya iyi o yesin o zaman
Hızlan geç o zaman babyKiz beni bekle ya doverim seni heebeni nasil gecersin sen bakim
Nasıl yoksun ciktinmi gruptan kizzBende vatsapta yokum banada yollayin sekerlerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?