- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.901
Canım burda menulerimizi yaptığımız sporları paylaşıyoruz birbirimizin hatalarını söylüyoruz. Eğer uyabilirim diyorsan hoşgeldin. Ama en ufak şeyde pes etmek yokhoş bulduk aslında kaçgündür diyet girişimlerım boşa cıktı sabah öglen ıyı gıdıyor aksam eşımle bozuyorum ebeyim sağlık ocagında calısıyorum.tup bebek le ıkız bebeklerım var 3 yasındalar eşim çok rahatsız oda kılolu ama.ne olur yardım edın banada
Tamamdir elifimberilceee bende istiyorum özelden hatta sen bir kişiye ver zincir yapalım isteyenlere :)))
süperiz
basın sağolsun canım Rabbim kalanlara hayırlı ömür versin Sabır versin. Bende 15 gun once 54 yaşında ki halami kaybettim 8 ay içinde oldu ve bitti takdir yazı yapıcak birsey yok elimizde.
Babamın akciğer sorunu vardı dr unuzla gorusmustun sen hatta bugün ameliyatı vardı kalpte şüphelendiler ileri tetkikleri yaptırıyoruz bugün bakalım hayırlısı.
Çok almamışsın tatlım bravo haftaya halledersin sen.
alayım bugün deneyeyim.
Sanirim öyle Hilal im daha dikkatli olucam bugünden itibaren.
amin canım Allah razı olsun..seninde başın sağolsun Allah sabrınızı arttırsın ..baban içinde Rabbim şifalar versin ..hakkında hayırlısı ..bakalım bu hafta halletmeye çalışıcam olmazsa haftaya girerim artıkberilceee bende istiyorum özelden hatta sen bir kişiye ver zincir yapalım isteyenlere :)))
süperiz
basın sağolsun canım Rabbim kalanlara hayırlı ömür versin Sabır versin. Bende 15 gun once 54 yaşında ki halami kaybettim 8 ay içinde oldu ve bitti takdir yazı yapıcak birsey yok elimizde.
Babamın akciğer sorunu vardı dr unuzla gorusmustun sen hatta bugün ameliyatı vardı kalpte şüphelendiler ileri tetkikleri yaptırıyoruz bugün bakalım hayırlısı.
Çok almamışsın tatlım bravo haftaya halledersin sen.
alayım bugün deneyeyim.
Sanirim öyle Hilal im daha dikkatli olucam bugünden itibaren.
bende istiyorum bu detoks tarifini hilal banada yollayınCanım burda menulerimizi yaptığımız sporları paylaşıyoruz birbirimizin hatalarını söylüyoruz. Eğer uyabilirim diyorsan hoşgeldin. Ama en ufak şeyde pes etmek yok
Tamamdir elifim
Kız sen zaten watsaptesin yabende istiyorum bu detoks tarifini hilal banada yollayın
2 yi gonder sen gel hatte burda beraber yollayalimgünaydın kızlar ...özlemişim hepinizi neler yapıyorsunuz nedir bu artı halleriniz bakıyım toparlanın ...ben 78 ile ayrıldım 80 kiloyum şu an yeme düzenimi çok değiştirmedim ama arada kaçamaklarım oldu ..döneyim diyorum ama takım kaptanımız kim bu arada ..olur verirmi acep cumaya kadar + 2 yi halledersem döneyim diyorum istermisiniz kızlar alırmısınız aranıza tekrardan
En Cok senden korkuyomayy anaaam keşke keşke
iyi abla eksidesin tebrikss
tamamdır cıs yokkk
paylaşıma başla tatlış kiloları da ver kaptanımız kabul eder bence tatlım+2 yine iyi valla 1-2 haftaya bakar vermesi
Acelen var bi kerebenim için zor bir yazdı Zuhal ..kızlar okula başladılar koşturmaca işte yeni yeni düzenim oturmaya başlıyor ..bilmem olurmuydum ki ...acelem yok yavaş sağlam kesin bir şekilde düşeyim 65 e bir dahada almayayım inşallahh
Yedigimi gordunmu bacimTabiki alalım bebek
O zaman herkes iş başında
Ben bombeeme güveniyorum bu haftayı sıfır kaçamakla geçirip cumada güzel bi bildirim yapacak inşallahEn Cok senden korkuyom
Benim icin bu hafta dur de kendine gülüm
Bommmmbeeee de cuma yine bize
Hem kuzucuk hemde icimdeki canavar ciktiinşallah canım hallederiz ..çok geçmiş olsun hayırlı şifalar olsun inşallahh..tanımadığım 3 kişi var gibi zamanla kaynaşırız elbet ..Berili tanıyorum gibi maşallahh azimli ..tez gider kilolar umarım ..kuzucuğu çıktı değilmi hastaneden
Valla aynen bendeYedigimi gordunmu bacim
Zayiflatma bizimki isimiz hacim
Diyetin hastasiyiz dedeeee
Aska geldim leyn
Birincilik gelmesin bir irezil ederim kikızlar bu bildirimler nedir ya? Bi toparlayın kendinizi cumaya eksiye düşün lütfen
tebrikler rakibem
tebrikler ablam
Evvet sıkı yönetim geldi
hoşgeldin yasemin abla. Fazla almamissin o kadar ayda sen eminim haftaya listede olursun :) özledik seni valla
Inş ablam alalım su birinciliği
Tanidigim en buyuk gb hafiza sende kizKız ben yaşlı ve hasta bi kadınım hafıza sorunum var bilmiyonmu
Bunaklıma ver güzelim
Emzirirken zorlanirsin canim detoksta amaBen istiyorum abla bu detoxu da özelden atsana sana zahmet
yok abla sabah yemedim zaten ekmeğimi dolaba koydum akşamdan cumaya kadar kh yok :)
Bugün ki benim gerçek kilim değil zaten yarin belli olur yerleşen
Kardeşime test alda gel dedim hala regl olmadım ve reglin belirtileri de uçtu gittibi test daha yapacağım inşallah emzirdigim için olmuyordu regl Allah isteyene versin
Gel Annem benim en has adamimsinarkadaslar günaydın bende zayıflamak ıstıyorum lutfen yardımcı olun 107.0 boy 1.63
tebrikler hilalimCuma 70
Bugün 69.8
Fark -200
Ablam benim kocanın haberi yok burdanSen bide kurufasülye falan yediydin ya birazı şişlikde olabilir
Ayy inşallah değilsindir cnm senin çocuk 1 tanemşydi Sen kaç yaşındaydın kızz onuda unuttum
Istersen watsapp grubuna gel
Basın sağolsun canım hg ben bahar 30 yaşındayım bi oğlum var iki yaşına girecekhoşbuldum canım haklısın ama uğrayamadım Elifcim ..amcamı kaybettim 58 yaşındaydı daha teşhisi ile vefatı arasında sadece 6 ay vardı zor bir yazdı içimden gelmedi hiçbir şey ..sonrada çocukların okulu iş güç koşmaca ancak hazır hissettim kendimi
Kizlar +200 um malesef tuvalet sorunum devam ediyor. Disarda yim koşturuyoruz.
Hepimiz artıyiz niye böyle oldu kızlar tooarlanalim lütfen zaten toparlanmazşak beril bizi güzel toparlıycak.
@ayulduzz Tebrikler cano muhteşemsin.
Hg canım azimliysen doğru yerdesinhoş bulduk aslında kaçgündür diyet girişimlerım boşa cıktı sabah öglen ıyı gıdıyor aksam eşımle bozuyorum ebeyim sağlık ocagında calısıyorum.tup bebek le ıkız bebeklerım var 3 yasındalar eşim çok rahatsız oda kılolu ama.ne olur yardım edın banada
hacı banada el atYedigimi gordunmu bacim
Zayiflatma bizimki isimiz hacim
Diyetin hastasiyiz dedeeee
Aska geldim leyn
Kız hilalin midesi hep boş zatenBirincilik gelmesin bir irezil ederim ki
Bacilar kaldirin totisleri bos birakin eccik midleri be ya
Diğer menü nasıl ablaEmzirirken zorlanirsin canim detoksta ama
Benimde ikizlerim varhoş bulduk aslında kaçgündür diyet girişimlerım boşa cıktı sabah öglen ıyı gıdıyor aksam eşımle bozuyorum ebeyim sağlık ocagında calısıyorum.tup bebek le ıkız bebeklerım var 3 yasındalar eşim çok rahatsız oda kılolu ama.ne olur yardım edın banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?