- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.701
Ayy bilmiyorum cnm yaa çok moralim bozuldu yarın tartılmak bile istemiyorum
Pazartesiden beri açım
Bide bu hafta spora başladım ya ondanda olabilir bende spor çok şişlik yapıyor
Bende bi 78 falan düşsem çoğu kıyafetim olmaya başlar
zaten ömrümüzü sıfır ekmekle geçiremiceğimize göre en azından ben öyleyim o yüzden ekmeğin tamamen kesilmesi taraftarı değilim
Sadece haftada 2 gün yemesek eksi olmak için daha etkili yoksa vücut alışıyor ekmeksizliğe
Merhaba canlar , malum sonuçları almaya geldik bakalım aksama doğru hersey belli olur inşallah. Ameliyatın olacağı hastaneye doğru gidiyoruz suan. Ben bugün saf pro yapıyorum bakalım durumlar nasil olucak bi cuma olsada içim rahatlasa ya :))))
ben dün aşureyi yemeseydim iyiydi ama bkalım nolcak
Ayy yerim ben onun dillerini iyi olmus Erdem e haketmis valla çok bilmiş ler.
35 Dilek cım ama bir dahaki ay 36 olucamyaşlanıyorum galiba. Senin kaçtı yaş.
Ayy canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim şifa versin. Apandisit belli olmuyor malesef ultrasonla müşahede altında tutulması iyi birsey. Ama taş falan olsa görünürdu. Ağrısı tam olarak nerde bilmiyorum geçen yıl amcam da böyle birşey geçirdi bağırsak delinmesiymis gidersen aklında bulunsun söyle baksınlar.
Afiyet olsun bulgur olmasa iyi olurmuş.
neyse bir seferlik oldu. ay uzun aşureler havada ucusucak ama sen yemiycek sin biliyorum
ahh yerim ben o nazik kızını öp benim için.
pro yapim cano.
vayy buse patlaması bommbeeee :) :) :)
PRO CU Buse sin bugün de afiyet olsun şimdiden.
bu devlet hastanesi mi özel mi canım. Nasıl anlamazlar çok saçma.
iradeye bak bemasallah
gittim bekunis verdi :) a101 in mest form çayını al haftada 2 gün içiyorum başka çözüm bulamadım.
Çok güzel canım
Afiyet oldun ßimdiden
Bazen bu doktorlar ayarı kaćıtıuor.
İnsanları merakta bırakmaya bayılıyorlar.
Ananası brnde yspacağım bir ara. Mersk ettim.
Allah allah neden ki zuhslcim.
Geçen haftz ben öğle olmuştum. Hatırlıyor musun. Bazen oluyor.
Tadı çok güzel ama sonuç nasıl olacak bilmiyorum.
Buse durup durup bomba gibi ortaya çıkmak istiyordun ysni.
Ben de bu kiş zaten kabsnların altında belli olmuyor verip vermediyin. Bahara bomba gibi olmak istiyorum. Kabanlar çıkınca bomba bir elif çıksın istiyorum.
Zuhsl ben de bu hafta ekmek yemedim.
Tuvalet sorunum eskisine göre daha çok sorun oldu. Ekmek gerçrkten bu işi kolaylaştırıyor.
Ayy bilmiyorum cnm yaa çok moralim bozuldu yarın tartılmak bile istemiyorum
Pazartesiden beri açım
Bide bu hafta spora başladım ya ondanda olabilir bende spor çok şişlik yapıyor
Bende bi 78 falan düşsem çoğu kıyafetim olmaya başlar
zaten ömrümüzü sıfır ekmekle geçiremiceğimize göre en azından ben öyleyim o yüzden ekmeğin tamamen kesilmesi taraftarı değilim
Sadece haftada 2 gün yemesek eksi olmak için daha etkili yoksa vücut alışıyor ekmeksizliğe
Oda ise yarıyor canımYok canm
Ben sadece kendimi tanitmistim. Yazdığınız gibi bir paylaşımda bulunmadım henüz. Mesajları yeni okudum.Kuralları da yeni okudum.Eger takım içinde uygunsa pazartesiden itibaren takim kurallarına uyarak paylaşımda bulunabilirimTatlım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demiştin
En önemlisi düzenli paylaşım
Sen katıldığın günden sonra bidaha uğramadın takıma menülerini bile yazmadın
Valla artık ne kadar giderse cnm yapabilecek bişeyim yokBwlki bu gün spor yapmassan şişen kaslar iner. Bence yarın daha iyi çıkıcsksın canım. Benim debir tane pantalon var iade de bir kaç kilo daha verip öğle alayım diyorum.
Bugün zaten spor yok bebeğim bakalım yarın inşallah bi süpriz olurabla benim başıma gelmişti 1 hafta boyunca verememiştim. sonra yaptığım sporu azalttım ertesi gün -700 falan görmüştüm
inşallah canım.Inş Busemm
takımda olabilmek için sürekli katılım gerekiyor. Evet geçmişi de okumak lazim
Aynen abla zaten pilavla aram yoktu iyice soğudum resmen
Hadi ınş güzel sonuçlar gelir elifim bizi de haberdar et
işi benim için o yanaklarınıValla görsen bi çene var :) cok ta tatlı tombik tombik
hem nefes darlığı yapıyor hemde patlama riski var ve patlarsa Ciğerler sönüyor Allah korusun.Hayırlısı olsun cnm zaten profe gitmişiniz
Bu kabarcık nefes darlığı falanmı yapıyor
Sağol canom inşallah. Hadi bakalım yarın ki buse yi merak ediyorum.çok geçmiş olsun şimdiden iyi haberlerini bekliyoruz canım. ben de pro yapıyorum bugün inş yarına biraz daha vermiş olurum.
yaa işte böyle içine oturur adamın aşuree
sağ ol canım ben de pro yapıyorum
aynen yaa en sevdiğim şey şaşırtmak ve sonrasında aldığım tepkiler
senden de bombenin bombesi çıkar kız yana bombe az gelir
bombelere geeel
abla benim başıma gelmişti 1 hafta boyunca verememiştim. sonra yaptığım sporu azalttım ertesi gün -700 falan görmüştüm haberin olsun. bugün spor yapmazsan yarın eksidesin bayaa
buyur gel canım kuralları kabul ettiysen sorun yok. Hepimizin amacı zayıflamak seni de aramızda görmekten mutlu oluruz.Ben sadece kendimi tanitmistim. Yazdığınız gibi bir paylaşımda bulunmadım henüz. Mesajları yeni okudum.Kuralları da yeni okudum.Eger takım içinde uygunsa pazartesiden itibaren takim kurallarına uyarak paylaşımda bulunabilirim
Tatlım sen o zaman demedinki ben şimdi başlıyamıcam şu gün gelirim diyeBen sadece kendimi tanitmistim. Yazdığınız gibi bir paylaşımda bulunmadım henüz. Mesajları yeni okudum.Kuralları da yeni okudum.Eger takım içinde uygunsa pazartesiden itibaren takim kurallarına uyarak paylaşımda bulunabilirim
isteyip çaba gösterdikten sonra neden olmasın cnmBen ilk doğumumda da sıkıntılı hamilieligimden dolayi çok kilo almıştım ve takımları takip ederek 16 kilo vermiştim. Umarım bu yolculuğuda başarıyla bitiririm
Allah korusun cnm şifa versin inşallahhem nefes darlığı yapıyor hemde patlama riski var ve patlarsa Ciğerler sönüyor Allah korusun.
Aslında ben şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum çünkü bir tartım yok. Bulunduğumuz yer merkezi bir yer değil her istedigimizde alışveriş yapamıyoruz. Pazartesi gününe kadar alırız diye ümidediyorum.Kısacası sebebi buTatlım sen o zaman demedinki ben şimdi başlıyamıcam şu gün gelirim diye
Aslında yarın tartı günü bildirim yaparak başlıyabilirsin neden pazartesi
Teşekkür ederim. Bende burda olmaktan dolayi mutlu olacağıma inanıyorumbuyur gel canım kuralları kabul ettiysen sorun yok. Hepimizin amacı zayıflamak seni de aramızda görmekten mutlu oluruz.
Tmm cnm nasıl istersenAslında ben şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum çünkü bir tartım yok. Bulunduğumuz yer merkezi bir yer değil her istedigimizde alışveriş yapamıyoruz. Pazartesi gününe kadar alırız diye ümidediyorum.Kısacası sebebi bu
gittiğimde isiririm elifiminşallah canım.
işi benim için o yanaklarını
hem nefes darlığı yapıyor hemde patlama riski var ve patlarsa Ciğerler sönüyor Allah korusun.
Sağol canom inşallah. Hadi bakalım yarın ki buse yi merak ediyorum.
buyur gel canım kuralları kabul ettiysen sorun yok. Hepimizin amacı zayıflamak seni de aramızda görmekten mutlu oluruz.
Tamamdir ablacimHuuu hanımlar
gündüz suyunuzu çayınızı için akşam en geç 9 -10 gibi sıvı alımı durdurulsun
Hatta erken yatıp erken kalkanlar daha erken bştirebilir
Ben sadece kendimi tanitmistim. Yazdığınız gibi bir paylaşımda bulunmadım henüz. Mesajları yeni okudum.Kuralları da yeni okudum.Eger takım içinde uygunsa pazartesiden itibaren takim kurallarına uyarak paylaşımda bulunabilirim
Ben ilk doğumumda da sıkıntılı hamilieligimden dolayi çok kilo almıştım ve takımları takip ederek 16 kilo vermiştim. Umarım bu yolculuğuda başarıyla bitiririm
Aslında ben şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum çünkü bir tartım yok. Bulunduğumuz yer merkezi bir yer değil her istedigimizde alışveriş yapamıyoruz. Pazartesi gününe kadar alırız diye ümidediyorum.Kısacası sebebi bu
Bugün zaten spor yok bebeğim bakalım yarın inşallah bi süpriz olur
inşallah canım.
işi benim için o yanaklarını
hem nefes darlığı yapıyor hemde patlama riski var ve patlarsa Ciğerler sönüyor Allah korusun.
Sağol canom inşallah. Hadi bakalım yarın ki buse yi merak ediyorum.
buyur gel canım kuralları kabul ettiysen sorun yok. Hepimizin amacı zayıflamak seni de aramızda görmekten mutlu oluruz.
Huuu hanımlar
gündüz suyunuzu çayınızı için akşam en geç 9 -10 gibi sıvı alımı durdurulsun
Hatta erken yatıp erken kalkanlar daha erken bştirebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?