Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın herkese tartıya son gün sıfır kaçak bol su ile bitki çayları destekli bi gün olsun inşallah
Günaydın canım
kızlaaarr GÜ NAY DIIIN

BOMBEEEE

dünden bugüne -700 tutmayın beniii

bugün davet vardı kuzenimle ama gitmiyorum detoks yapcam yineee gözlerime inanamıyorum yaa
süper buseee bidahakine ananas denicem bende
gördüm canım
KIZLAAAR DELİRCEM MUTLULUKTAN HEEE

3.6 kg sonra evlendiğim kiloya düşcem
sıkı tut kacamak yapma 2 haftaya verirsin
çok yavaş gidiyorum ayın 17 sine kadar 800 gr daha vermeliyim. ayda 3 kg vermiş olucam bunu yaparsam. bu ne ya insanlar ayda veriyor 10 kilo yazıklar olsun bana
busem moral bozma gayet iyi gidiyorsun
Kızlar bu hafta herkes gayret etti iyi bir netice alacağımıza inanıyorum.
Sabırdızlıkla bekliyorum yarıni.
Ay ınş elifcim. Bu hafta birincilik kesin bizde
Bence güzel canım

Kızlar sonuç belli değil nasıl belli olmaz anlamıyorum tomografi usg kan idrar herşey yapılmış apandisit mi taş mi net değilmiş idrarda kum çıkmış ama tomografi farkliymis abim beni alacak onun ise dönmesi gerek çocuğu anneme bırakacağım haber veririm yine apandisit se diye bekliycekmis zaten ağrısı cokmus ignelerle düşüyormuş hem üroloji hem cerrahi net karar verememiş hayret birşey

Gözün aydın tatlım çok sevindim senin adına
Ama unutma biraz abartırsan bu gidenler hemen geri geliverir kalıcı kilo değil bunlar
O yüzden dikkat et

Güzel tatlım inşallah işe yarar

sıkı tutucam verebildiğim kadar vereyim yaa

ananas yap ama bence 2 tane al çünkü 1 tane çok aç bıraktı beni ama büyüklerden kabuklu alırsan 1 tane yeter benimki paketti az geldi

hay Allah yaa bi an önce teşhis konulur inş

Ayy bunlar nasıl dr lar yaa ultrasoonda görünür aslında
Neyse Allah beterinden saklasın cnm

Ama unutma biraz abartırsan bu gidenler hemen geri geliverir kalıcı kilo değil bunlar
O yüzden dikkat et

abla kendime güvenim hala tam değil o yüzden gitmedim kuzenimin evindeki davete şimdi orda bir sürü cıs herkes yiycek. kendime göre hiçbir şey bulamazdım. yanımdan götürsem herkes beni konuşacak moralim bozulacak o yüzden evdeyim oohh zaten daha hedefe var ama evlendiğim kiloya inmek çok güzel olacak

Güzel tatlım inşallah işe yarar

inş ablam 62.9 a razıydım 62.6 çıktım öyle mutluyum ki

Gunaydin kizlar gece dogru durust uyuyamadim karin agrisindan Allahim hic boyle olmamistim ekmek disinda hicbir sey yiyemedim yediklerimide cikardim

Geçmiş olsun canım.

Günaydın herkese kimler ne detoksu yapıyor bakalm

Canım ben muz ve süt yapiyoyorum.

geçmiş olsun canım varmı bi haber

Günaydın ablacim aminn

Günaydın elifcim

Geçmiş olsun canım günaydın

Günaydın Ponicim lapa yapmayı düşünüyorum bugün

Hilal yarın seni bomba gibi bekliyorum.

Kızlar günaydın düne göre 100 gr eksideyim şimdi uyumaya gidiyorum kalkınca tekrar tartilicam

Gayet güzrl.

günaydın canım planım benim detoks değilde protein günü yapmak bakalım

O da güzel.

kızlaaarr GÜ NAY DIIIN

BOMBEEEE

dünden bugüne -700 tutmayın beniii

bugün davet vardı kuzenimle ama gitmiyorum detoks yapcam yineee gözlerime inanamıyorum yaa

Tam bombesin.

Hadi busem az kalmış.
Sık dişini. Kurtul baby kilolardan.

çok yavaş gidiyorum ayın 17 sine kadar 800 gr daha vermeliyim. ayda 3 kg vermiş olucam bunu yaparsam. bu ne ya insanlar ayda veriyor 10 kilo yazıklar olsun bana

Yavaş hızlı ver.
Önemli olan bu bence.

Ben bi kere doğum gününe gittiydim
Herkes bişey yapıp getirmişti en az 20 çeşit vardır hamurişleri tatlılalr pastalar vs.
Bende evden götürdüğüm tavuklu salatayı yemiştim
Kimsenin ne düşündüğü ne dediği hiç umurumda olmaz
Ayrıca çok takdir etmişlerdi

Ayy bunlar nasıl dr lar yaa ultrasoonda görünür aslında
Neyse Allah beterinden saklasın cnm
bende anlamadım kızlar bugun sonuçlanmadan babamın geçen sene oldu bi urolog var ona gitcez burdakilerin yaptığı belki değil ameliyat lafı gevelemisler bi oğlum uyuyor uyansin çıkacağım hemen Mefkurem yarin sabah evde olamazsam kaça kadar bildirim yapabilirim
Detoxta yalan oldu muzla süt alıp güne öyle devam mı edeyim sabah yumurta yedim sadece

Inş önemli bisi değildir ya
O yüzden dikkat et
ablaaa bu lapa çok iğrenç yaa
Detoksta 1 tane yeniyor kuzum

ay bende c. tesi muz süt yapcam. bayılırım ona beeen mis miiss
inş bugün de 300 gr verirsen yarına -1 olcam oohh

aynen canım ama şişkinliği yetio bakliyatların

ahhh busecim eski biz nerde hatırlıosun dimi o günleri yarışıyoduk squats spor su diye şimdi o azim hırs yok
yarışsak mı napsak

Valla pazartesiden beri bende çok çabaladım ama sonuç hiç mutlu etmedi beni
Isyannnnnn

abla niye mutlu etmedi? eksi kaçsın şuan??

abla ben daha önce 20 kg verdiğimde her yere yemeğimi götürdüm günlere davetlere 20 kg toplasam 5 kaçamak yapmadan verdim öyle hırslıydım ama şuan öyle değilim malesef o yüzden gitmedim davete kendime öyle güvenim olsa giderdim.

bir de şu var bu kez ben şaşırtmak istiyorum kilo verme sürecinde çok ortalıkta olmak istemiyorum

bence dışarda ızgara köfte ye ya da dönerin içini ye daha iyi
olmadı yoğurt ye

Inş önemli bisi değildir ya

ablaaa bu lapa çok iğrenç yaa

Detoksta 1 tane yeniyor kuzum

detoksta bi tane ama paketlilerin içi daha küçük o yüzden büyük kabuklu seçebilirsin

sen lapa mı yapıyon kız bugün?

uyuyup uyandın tartıda daha fazla eksi gördün mü kız kaç çıktın dünden sonra?

aynen canım ama şişkinliği yetio bakliyatların

ahhh busecim eski biz nerde hatırlıosun dimi o günleri yarışıyoduk squats spor su diye şimdi o azim hırs yok
yarışsak mı napsak

burda kilo yüzdeleriyle yarışıyor burcucumm bu şuan bana yetiyor daha fazlasını istemiyorum açıkcası

Ay ınş bombeee olucam elifim
He ya lapa yapıyorum midem kalktı resmen. Aynı kuzum -100 hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…