- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.661
Günaydın canımgünaydın herkese tartıya son gün sıfır kaçak bol su ile bitki çayları destekli bi gün olsun inşallah
süper buseee bidahakine ananas denicem bendekızlaaarr GÜ NAY DIIIN
BOMBEEEE
dünden bugüne -700 tutmayın beniii
bugün davet vardı kuzenimle ama gitmiyorum detoks yapcam yineee gözlerime inanamıyorum yaa
gördüm canımbu konuda bilgim yok ama iyi tarafından düşünelim motorun calışıyor bayaabu da hızlı kilo verebilmen demek bak mefkuşumun tavsiyesi gayet mantıklı
bombeeee
içem bakim bi kiraz saplı o zaman
-700 anaaaam bombeleee geeelll
yazdım anam sonucu yazmam mıı
canım cok geçmiş olsun. tam teşhis çıkınca söyle bizede?
misafir menüsü olarak güzel. afiyet olsun canım
olcak inşşş
ah canım yaa cok gecmiş olsun. bi dr a git öğlene kadar düzelmezsen
kararsızım ama büyük ihtimal protein detoksu yapcam bugün
hadi bakalım bombeee
günaydın amin dilekciim
sıkı tut kacamak yapma 2 haftaya verirsinKIZLAAAR DELİRCEM MUTLULUKTAN HEEE
3.6 kg sonra evlendiğim kiloya düşcem
busem moral bozma gayet iyi gidiyorsunçok yavaş gidiyorum ayın 17 sine kadar 800 gr daha vermeliyim. ayda 3 kg vermiş olucam bunu yaparsam. bu ne ya insanlar ayda veriyor 10 kilo yazıklar olsun bana
Ay ınş elifcim. Bu hafta birincilik kesin bizdeKızlar bu hafta herkes gayret etti iyi bir netice alacağımıza inanıyorum.
Sabırdızlıkla bekliyorum yarıni.
Bence güzel canımkızlar menümü yazıyorum şimdidenMefkurem bi bak da nasıl söyle? tavuk yok evde olan sadece ton ve somon.
kahvaltı 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
öğle
konserve z.yağlı somon 80 gr. (yağını süzücem)
ara
1 fincan süt
akşam
120 gr yagsız light ton balığı
3 lt su
Gözün aydın tatlım çok sevindim senin adınaKIZLAAAR DELİRCEM MUTLULUKTAN HEEE
Güzel tatlım inşallah işe yararkızlar menümü yazıyorum şimdidenMefkurem bi bak da nasıl söyle? tavuk yok evde olan sadece ton ve somon.
kahvaltı 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
öğle
konserve z.yağlı somon 80 gr. (yağını süzücem)
ara
1 fincan süt
akşam
120 gr yagsız light ton balığı
3 lt su
Günaydın canım
süper buseee bidahakine ananas denicem bende
gördüm canım
sıkı tut kacamak yapma 2 haftaya verirsin
busem moral bozma gayet iyi gidiyorsun
Ay ınş elifcim. Bu hafta birincilik kesin bizde
Bence güzel canım
Kızlar sonuç belli değil nasıl belli olmaz anlamıyorum tomografi usg kan idrar herşey yapılmış apandisit mi taş mi net değilmiş idrarda kum çıkmış ama tomografi farkliymis abim beni alacak onun ise dönmesi gerek çocuğu anneme bırakacağım haber veririm yine apandisit se diye bekliycekmis zaten ağrısı cokmus ignelerle düşüyormuş hem üroloji hem cerrahi net karar verememiş hayret birşey
Ayy bunlar nasıl dr lar yaa ultrasoonda görünür aslındaKızlar sonuç belli değil nasıl belli olmaz anlamıyorum tomografi usg kan idrar herşey yapılmış apandisit mi taş mi net değilmiş idrarda kum çıkmış ama tomografi farkliymis abim beni alacak onun ise dönmesi gerek çocuğu anneme bırakacağım haber veririm yine apandisit se diye bekliycekmis zaten ağrısı cokmus ignelerle düşüyormuş hem üroloji hem cerrahi net karar verememiş hayret birşey
Gözün aydın tatlım çok sevindim senin adına
Ama unutma biraz abartırsan bu gidenler hemen geri geliverir kalıcı kilo değil bunlar
O yüzden dikkat et
Güzel tatlım inşallah işe yarar
Valla pazartesiden beri bende çok çabaladım ama sonuç hiç mutlu etmedi beniKızlar bu hafta herkes gayret etti iyi bir netice alacağımıza inanıyorum.
Sabırdızlıkla bekliyorum yarıni.
Gunaydin kizlar gece dogru durust uyuyamadim karin agrisindan Allahim hic boyle olmamistim ekmek disinda hicbir sey yiyemedim yediklerimide cikardim
Günaydın herkese kimler ne detoksu yapıyor bakalm
geçmiş olsun canım varmı bi haber
Günaydın ablacim aminn
Günaydın elifcim
Geçmiş olsun canım günaydın
Günaydın Ponicim lapa yapmayı düşünüyorum bugün
Kızlar günaydın düne göre 100 gr eksideyim şimdi uyumaya gidiyorum kalkınca tekrar tartilicam
günaydın canım planım benim detoks değilde protein günü yapmak bakalım
kızlaaarr GÜ NAY DIIIN
BOMBEEEE
dünden bugüne -700 tutmayın beniii
bugün davet vardı kuzenimle ama gitmiyorum detoks yapcam yineee gözlerime inanamıyorum yaa
KIZLAAAR DELİRCEM MUTLULUKTAN HEEE
çok yavaş gidiyorum ayın 17 sine kadar 800 gr daha vermeliyim. ayda 3 kg vermiş olucam bunu yaparsam. bu ne ya insanlar ayda veriyor 10 kilo yazıklar olsun bana
Ben bi kere doğum gününe gittiydimabla kendime güvenim hala tam değil o yüzden gitmedim kuzenimin evindeki davete şimdi orda bir sürü cıs herkes yiycek. kendime göre hiçbir şey bulamazdım. yanımdan götürsem herkes beni konuşacak moralim bozulacak o yüzden evdeyim oohhzaten daha hedefe var ama evlendiğim kiloya inmek çok güzel olacak
inş ablam62.9 a razıydım 62.6 çıktım öyle mutluyum ki
sıkı tutucam verebildiğim kadar vereyim yaa
ananas yap ama bence 2 tane al çünkü 1 tane çok aç bıraktı beni ama büyüklerden kabuklu alırsan 1 tane yeter benimki paketti az geldi
hay Allah yaa bi an önce teşhis konulur inş
bende anlamadım kızlar bugun sonuçlanmadan babamın geçen sene oldu bi urolog var ona gitcez burdakilerin yaptığı belki değil ameliyat lafı gevelemisler bi oğlum uyuyor uyansin çıkacağım hemenAyy bunlar nasıl dr lar yaa ultrasoonda görünür aslında
Neyse Allah beterinden saklasın cnm
Inş önemli bisi değildir yaKızlar sonuç belli değil nasıl belli olmaz anlamıyorum tomografi usg kan idrar herşey yapılmış apandisit mi taş mi net değilmiş idrarda kum çıkmış ama tomografi farkliymis abim beni alacak onun ise dönmesi gerek çocuğu anneme bırakacağım haber veririm yine apandisit se diye bekliycekmis zaten ağrısı cokmus ignelerle düşüyormuş hem üroloji hem cerrahi net karar verememiş hayret birşey
ablaaa bu lapa çok iğrenç yaaGözün aydın tatlım çok sevindim senin adına
Ama unutma biraz abartırsan bu gidenler hemen geri geliverir kalıcı kilo değil bunlar
O yüzden dikkat et
Detoksta 1 tane yeniyor kuzumsıkı tutucam verebildiğim kadar vereyim yaa
ananas yap ama bence 2 tane al çünkü 1 tane çok aç bıraktı beni ama büyüklerden kabuklu alırsan 1 tane yeter benimki paketti az geldi
hay Allah yaa bi an önce teşhis konulur inş
Geçmiş olsun canım.
Canım ben muz ve süt yapiyoyorum.
Hilal yarın seni bomba gibi bekliyorum.
Gayet güzrl.
O da güzel.
Tam bombesin.
Hadi busem az kalmış.
Sık dişini. Kurtul baby kilolardan.
Yavaş hızlı ver.
Önemli olan bu bence.
Haklısın zuhalcim.
Ama giden eminim foğru yerden gitmißtir.
Çunkü kaçamsk yspmadım. İnşsllah yağdan gitmiştir.
Güzel menü ponim.
Sfiyet olsun.
Burcu canım aşure bskarsan olmamıß ama senin küçük bebeğin var onu bebis sömürmüştür zaten.
Çok da aç değildim berilcim.
Gece acıkmıyayım fiye tavuk stıştırdım azıcık.
Aminnnnn
Güzel vanım menü.
Düper yaaa oğlun.
Benim kizım da ben üzülniyeyim diye anne sen şişman deģildin ki diyor. Ćok tatlı kız.
Güzel canım. Afiyet olsun.
Deniyeceğom ve göreceğim mefkuşum.
2 çocukla çok yoğun geçiyor canım. Bir de iş gitince işin içine. Yoğunluk artıyor.
Gećmiş olsun canım.
Rabbim acil şifalar versin.
Menü fena deģil.
Ama spor süperrrr.
Günaydın mefkuşum.
çok yavaş gidiyorum ayın 17 sine kadar 800 gr daha vermeliyim. ayda 3 kg vermiş olucam bunu yaparsam. bu ne ya insanlar ayda veriyor 10 kilo yazıklar olsun bana
Valla pazartesiden beri bende çok çabaladım ama sonuç hiç mutlu etmedi beni
Isyannnnnn
Ben bi kere doğum gününe gittiydim
Herkes bişey yapıp getirmişti en az 20 çeşit vardır hamurişleri tatlılalr pastalar vs.
Bende evden götürdüğüm tavuklu salatayı yemiştim
Kimsenin ne düşündüğü ne dediği hiç umurumda olmaz
Ayrıca çok takdir etmişlerdi
bende anlamadım kızlar bugun sonuçlanmadan babamın geçen sene oldu bi urolog var ona gitcez burdakilerin yaptığı belki değil ameliyat lafı gevelemisler bi oğlum uyuyor uyansin çıkacağım hemenMefkurem yarin sabah evde olamazsam kaça kadar bildirim yapabilirim
Detoxta yalan oldu muzla süt alıp güne öyle devam mı edeyim sabah yumurta yedim sadece
Inş önemli bisi değildir ya
ablaaa bu lapa çok iğrenç yaa
Detoksta 1 tane yeniyor kuzum
aynen canım ama şişkinliği yetio bakliyatların
ahhh busecim eski biz nerde hatırlıosun dimi o günleri yarışıyoduk squats spor su diye şimdi o azim hırs yok
yarışsak mı napsak
Ay ınş bombeee olucam elifimGeçmiş olsun canım.
Canım ben muz ve süt yapiyoyorum.
Hilal yarın seni bomba gibi bekliyorum.
Gayet güzrl.
O da güzel.
Tam bombesin.
Hadi busem az kalmış.
Sık dişini. Kurtul baby kilolardan.
Yavaş hızlı ver.
Önemli olan bu bence.
He ya lapa yapıyorum midem kalktı resmen. Aynı kuzum -100 halaabla niye mutlu etmedi? eksi kaçsın şuan??
abla ben daha önce 20 kg verdiğimde her yere yemeğimi götürdüm günlere davetlere 20 kg toplasam 5 kaçamak yapmadan verdim öyle hırslıydım ama şuan öyle değilim malesefo yüzden gitmedim davete kendime öyle güvenim olsa giderdim.
bir de şu var bu kez ben şaşırtmak istiyorum kilo verme sürecinde çok ortalıkta olmak istemiyorum
bence dışarda ızgara köfte ye ya da dönerin içini ye daha iyi
olmadı yoğurt ye
detoksta bi tane ama paketlilerin içi daha küçük o yüzden büyük kabuklu seçebilirsin
sen lapa mı yapıyon kız bugün?
uyuyup uyandın tartıda daha fazla eksi gördün mü kız kaç çıktın dünden sonra?
Erdem 15 inden sonra dedi canım ondan haftaya gelicemkız hilal bankaya gelcem sizin oraya diyordun sesin çıkmadı anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?