- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.681
burda kilo yüzdeleriyle yarışıyor burcucumm bu şuan bana yetiyor daha fazlasını istemiyorum açıkcası
Ay ınş bombeee olucam elifim
He ya lapa yapıyorum midem kalktı resmen. Aynı kuzum -100 hala
Erdem 15 inden sonra dedi canım ondan haftaya gelicem
hıımmmm pekiii
Keşke daha çok gitseydiolsun zaten bombe gibisin şuan bile
tamam tatlışş
sen de durumlar nasıl canım kaç gr verdin bakem yarın tartı günüüü
Acı çehre kullandinmi canımKabızlk için doktora giden var mı yaaaaaa
Kabızlk için doktora giden var mı yaaaaaa
Keşke daha çok gitseydineyse ins lapa ise yarar
Acı çehre kullandinmi canım
sabah erkenmi çıkıcan cnm ne zaman evde olursunkibende anlamadım kızlar bugun sonuçlanmadan babamın geçen sene oldu bi urolog var ona gitcez burdakilerin yaptığı belki değil ameliyat lafı gevelemisler bi oğlum uyuyor uyansin çıkacağım hemenMefkurem yarin sabah evde olamazsam kaça kadar bildirim yapabilirim
Detoxta yalan oldu muzla süt alıp güne öyle devam mı edeyim sabah yumurta yedim sadece
Tuz Bi besini bu kadar değiştiriyomuş demekkiablaaa bu lapa çok iğrenç ya
eksi ama fazla değil cnm bakalım yarın kesin sonuç belli olurla niye mutlu etmedi? eksi kaçsın ş
ben gitmedimKabızlk için doktora giden var mı yaaaaaa
Tatlım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demiştinMerhaba Nasılsıniz .Bize göre haftanın son günü bugün.yarın tatil.Umarım herkes mutludur.Bayagi mesaj var gecmisi okumak icap ediyor galiba
olsun zaten bombe gibisin şuan bile
tamam tatlışş
sen de durumlar nasıl canım kaç gr verdin bakem yarın tartı günüüü
Inşallah hayırlı haberler alırsınız cnmMerhaba canlar , malum sonuçları almaya geldik bakalım aksama doğru hersey belli olur inşallah. Ameliyatın olacağı hastaneye doğru gidiyoruz suan. Ben bugün saf pro yapıyorum bakalım durumlar nasil olucak bi cuma olsada içim rahatlasa ya :))))
Aşurenin günahı ne çıkmışben dün aşureyi yemeseydim iyiydi ama bkalım nolcak
Ayy yerim ben onun dillerini iyi olmus Erdem e haketmis valla çok bilmiş ler.Ay ne güldüm elif yaa küçük beyin ağzı maşallah iyi laf yapıyor
Afiyet olsun abla menulerinde baya düzelme var bugunkide gayet güzel
Inş sende güzel sonuç alirsin canim.
Teşekkür ederim
kız sen söyle genede sonucu en azindan azda olsa işe yarar mi anlayalım
Ay valla bende cumayi iple çekiyorum ablaa
Hadi ınş sende güzel eksilerle gelirsin baharcim
Canım hoşgeldin benimde 2 aydır kilom sabitti gram la gidiyordu. Muz süt detoksu yaptım baya ise yaradı.
Kizz arada kaciver buraya da bak :)
Afiyet olsun dilekcim sen ye kurulari bu hafta geçeceğim seni
Afiyet olsun elifcim
elif şimdiki çocuklar çok bilmiş yaa. Ablamin oğlu 5 yaşında. Geçen anneme gidecektim erdem sabah para bırakmayı unutmuş bende aradım böyle böyle diye anlattım ablamin oglu da duymuş konuşulanları. #2 3 gün sonra erdem le beraber gittik ablamin oğlu gitti erdeme hesap sordu bide geçti karşısına tüü sana sen nasıl hilale para vermezsin diyoşok olduk yaa
Iyi geceler busem
Abla yeşil çay olmaz mi
Aminnn
35 Dilek cım ama bir dahaki ay 36 olucammaşallah damatlık yaşa gelmiş benim oğlumda 11 yaşında, senin yaş kaç arkadaşım
Ayy canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim şifa versin. Apandisit belli olmuyor malesef ultrasonla müşahede altında tutulması iyi birsey. Ama taş falan olsa görünürdu. Ağrısı tam olarak nerde bilmiyorum geçen yıl amcam da böyle birşey geçirdi bağırsak delinmesiymis gidersen aklında bulunsun söyle baksınlar.İlk günaydın yine benden bu defa oğlum uyuyor esim birden uyandı ağrıdan duramiyordu bence apandisit ama bekliyorum elim kolum bağlı abisini aradım götürdü dra çocuk var uyuyo gidemiyorum ki peşinedua edin inşallah önemli bir şey değildir
Afiyet olsun bulgur olmasa iyi olurmuş.Menumude unutmusum
Sabah(9:00)
1yumurta
1dlm peynir
1dlm ekmek
Yeşillik
Ara(13:00)
Activia
Öğle-aksam(15:00)
2yk bulgur pilavı
1/2karniyarik(misafirlikteydim fırında yaptım dedi ama kizartip fırına atmış gibiydi cok almadim)
Salata
Komposto 1yk (şeker eklemişti tadına baktım)
Ara(20::00)
1parmak sütle mistik çay
Su:2lt çünkü gun boyu cok çay içtim suyumu bitiremedi
Spor: 50dk
neyse bir seferlik oldu. ay uzun aşureler havada ucusucak ama sen yemiycek sin biliyorumBen konustum kendileu ile bi daha olmadjn dedi abla
Malesef canim asure filan yok karatay da ama.iste benim pis bogazim
ahh yerim ben o nazik kızını öp benim için.Haklısın zuhalcim.
Ama giden eminim foğru yerden gitmißtir.
Çunkü kaçamsk yspmadım. İnşsllah yağdan gitmiştir.
Güzel menü ponim.
Sfiyet olsun.
Burcu canım aşure bskarsan olmamıß ama senin küçük bebeğin var onu bebis sömürmüştür zaten.
Çok da aç değildim berilcim.
Gece acıkmıyayım fiye tavuk stıştırdım azıcık.
Aminnnnn
Güzel vanım menü.
Düper yaaa oğlun.
Benim kizım da ben üzülniyeyim diye anne sen şişman deģildin ki diyor. Ćok tatlı kız.
Güzel canım. Afiyet olsun.
Deniyeceğom ve göreceğim mefkuşum.
2 çocukla çok yoğun geçiyor canım. Bir de iş gitince işin içine. Yoğunluk artıyor.
Gećmiş olsun canım.
Rabbim acil şifalar versin.
Menü fena deģil.
Ama spor süperrrr.
Günaydın mefkuşum.
pro yapim cano.Günaydın herkese kimler ne detoksu yapıyor bakalm
vayy buse patlaması bommbeeee :) :) :)kızlaaarr GÜ NAY DIIIN
BOMBEEEE
dünden bugüne -700 tutmayın beniii
bugün davet vardı kuzenimle ama gitmiyorum detoks yapcam yineee gözlerime inanamıyorum yaa
KIZLAAAR DELİRCEM MUTLULUKTAN HEEE
3.6 kg sonra evlendiğim kiloya düşcem
PRO CU Buse sin bugün de afiyet olsun şimdiden.kızlar menümü yazıyorum şimdidenMefkurem bi bak da nasıl söyle? tavuk yok evde olan sadece ton ve somon.
kahvaltı 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
öğle
konserve z.yağlı somon 80 gr. (yağını süzücem)
ara
1 fincan süt
akşam
120 gr yagsız light ton balığı
3 lt su
bu devlet hastanesi mi özel mi canım. Nasıl anlamazlar çok saçma.Kızlar sonuç belli değil nasıl belli olmaz anlamıyorum tomografi usg kan idrar herşey yapılmış apandisit mi taş mi net değilmiş idrarda kum çıkmış ama tomografi farkliymis abim beni alacak onun ise dönmesi gerek çocuğu anneme bırakacağım haber veririm yine apandisit se diye bekliycekmis zaten ağrısı cokmus ignelerle düşüyormuş hem üroloji hem cerrahi net karar verememiş hayret birşey
iradeye bak beBen bi kere doğum gününe gittiydim
Herkes bişey yapıp getirmişti en az 20 çeşit vardır hamurişleri tatlılalr pastalar vs.
Bende evden götürdüğüm tavuklu salatayı yemiştim
Kimsenin ne düşündüğü ne dediği hiç umurumda olmaz
Ayrıca çok takdir etmişlerdi
gittim bekunis verdi :) a101 in mest form çayını al haftada 2 gün içiyorum başka çözüm bulamadım.Kabızlk için doktora giden var mı yaaaaaa
Inş Busemmbende de o sorun var ama hiç gitmedim
gider canım -500 rahat gider
takımda olabilmek için sürekli katılım gerekiyor. Evet geçmişi de okumak lazimMerhaba Nasılsıniz .Bize göre haftanın son günü bugün.yarın tatil.Umarım herkes mutludur.Bayagi mesaj var gecmisi okumak icap ediyor galiba
Aynen abla zaten pilavla aram yoktu iyice soğudum resmensabah erkenmi çıkıcan cnm ne zaman evde olursunki
Muz süt yap o zaman cnm hem tok tutar olmadı sadece yoğurt ye
Tuz Bi besini bu kadar değiştiriyomuş demekki
eksi ama fazla değil cnm bakalım yarın kesin sonuç belli olur
ben gitmedim
Tatlım bol lifli beslenirsen o kadar sorunun olmaz bide çok az yiyincede oluyor
Hadi ınş güzel sonuçlar gelir elifim bizi de haberdar etMerhaba canlar , malum sonuçları almaya geldik bakalım aksama doğru hersey belli olur inşallah. Ameliyatın olacağı hastaneye doğru gidiyoruz suan. Ben bugün saf pro yapıyorum bakalım durumlar nasil olucak bi cuma olsada içim rahatlasa ya :))))
inşallah mefkusum.Inşallah hayırlı haberler alırsınız cnm
Yani ameliyat olacağı kesinmi
Ayy ben yine unuttum güzelim yaaa ne ameliyatıydı
Valla görsen bi çene var :) cok ta tatlı tombik tombikAyy yerim ben onun dillerini iyi olmus Erdem e haketmis valla çok bilmiş ler.
35 Dilek cım ama bir dahaki ay 36 olucamyaşlanıyorum galiba. Senin kaçtı yaş.
Ayy canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim şifa versin. Apandisit belli olmuyor malesef ultrasonla müşahede altında tutulması iyi birsey. Ama taş falan olsa görünürdu. Ağrısı tam olarak nerde bilmiyorum geçen yıl amcam da böyle birşey geçirdi bağırsak delinmesiymis gidersen aklında bulunsun söyle baksınlar.
Afiyet olsun bulgur olmasa iyi olurmuş.
neyse bir seferlik oldu. ay uzun aşureler havada ucusucak ama sen yemiycek sin biliyorum
ahh yerim ben o nazik kızını öp benim için.
pro yapim cano.
vayy buse patlaması bommbeeee :) :) :)
PRO CU Buse sin bugün de afiyet olsun şimdiden.
bu devlet hastanesi mi özel mi canım. Nasıl anlamazlar çok saçma.
iradeye bak bemasallah
gittim bekunis verdi :) a101 in mest form çayını al haftada 2 gün içiyorum başka çözüm bulamadım.
Hayırlısı olsun cnm zaten profe gitmişinizinşallah mefkusum.
Kesin olucak ti bu sonuçlarda birsey çıkarsa risk varsa iptal olabilir. Akciğer de hava kabarcıgi var 8cm onu alicak lar.
kızlar menümü yazıyorum şimdidenMefkurem bi bak da nasıl söyle? tavuk yok evde olan sadece ton ve somon.
kahvaltı 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
öğle
konserve z.yağlı somon 80 gr. (yağını süzücem)
ara
1 fincan süt
akşam
120 gr yagsız light ton balığı
3 lt su
Kızlar sonuç belli değil nasıl belli olmaz anlamıyorum tomografi usg kan idrar herşey yapılmış apandisit mi taş mi net değilmiş idrarda kum çıkmış ama tomografi farkliymis abim beni alacak onun ise dönmesi gerek çocuğu anneme bırakacağım haber veririm yine apandisit se diye bekliycekmis zaten ağrısı cokmus ignelerle düşüyormuş hem üroloji hem cerrahi net karar verememiş hayret birşey
sıkı tutucam verebildiğim kadar vereyim yaa
ananas yap ama bence 2 tane al çünkü 1 tane çok aç bıraktı beni ama büyüklerden kabuklu alırsan 1 tane yeter benimki paketti az geldi
hay Allah yaa bi an önce teşhis konulur inş
Valla pazartesiden beri bende çok çabaladım ama sonuç hiç mutlu etmedi beni
Isyannnnnn
ay bende c. tesi muz süt yapcam. bayılırım ona beeen mis miiss
inş bugün de 300 gr verirsen yarına -1 olcam oohh
abla niye mutlu etmedi? eksi kaçsın şuan??
abla ben daha önce 20 kg verdiğimde her yere yemeğimi götürdüm günlere davetlere 20 kg toplasam 5 kaçamak yapmadan verdim öyle hırslıydım ama şuan öyle değilim malesefo yüzden gitmedim davete kendime öyle güvenim olsa giderdim.
bir de şu var bu kez ben şaşırtmak istiyorum kilo verme sürecinde çok ortalıkta olmak istemiyorum
bence dışarda ızgara köfte ye ya da dönerin içini ye daha iyi
olmadı yoğurt ye
detoksta bi tane ama paketlilerin içi daha küçük o yüzden büyük kabuklu seçebilirsin
sen lapa mı yapıyon kız bugün?
uyuyup uyandın tartıda daha fazla eksi gördün mü kız kaç çıktın dünden sonra?
sabah erkenmi çıkıcan cnm ne zaman evde olursunki
Muz süt yap o zaman cnm hem tok tutar olmadı sadece yoğurt ye
Tuz Bi besini bu kadar değiştiriyomuş demekki
eksi ama fazla değil cnm bakalım yarın kesin sonuç belli olur
ben gitmedim
Tatlım bol lifli beslenirsen o kadar sorunun olmaz bide çok az yiyincede oluyor
Yok canmKeşke daha çok gitseydineyse ins lapa ise yarar
Acı çehre kullandinmi canım
Ayy bilmiyorum cnm yaa çok moralim bozuldu yarın tartılmak bile istemiyorumAllah allah neden ki zuhslcim.
Geçen haftz ben öğle olmuştum. Hatırlıyor musun. Bazen oluyor.
Bende bi 78 falan düşsem çoğu kıyafetim olmaya başlarBuse durup durup bomba gibi ortaya çıkmak istiyordun ysni.
Ben de bu kiş zaten kabsnların altında belli olmuyor verip vermediyin. Bahara bomba gibi olmak istiyorum. Kabanlar
zaten ömrümüzü sıfır ekmekle geçiremiceğimize göre en azından ben öyleyim o yüzden ekmeğin tamamen kesilmesi taraftarı değilimZuhsl ben de bu hafta ekmek yemedim.
Tuvalet sorunum eskisine göre daha çok sorun oldu. Ekmek gerçrkten bu işi kolaylaştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?