- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.761
Allah kabul etsin asurenizi canim,iyi dayanmissin valla:)selam gençler anca totom yer gördü bi bakıp çıkıcam gene kaynım gelecek balık yapıcam. bütün günde aşureyle çebelleşitim ailede kalabalık olunca bi kazan yaptım resmen kardeşlere anneye teyze kuzenlerw derken akşam ettim ben yedim mi yemedim çünkü yarın tartı günü çünkü takımıma olan sorumluluğum nefsimden daha önemli
rakibem dişli çıktın yarını iple çekiyorumMenun
Sabah 11:30
Lapaa
Öğle 15
Bir kase lapa
Bir yemek kaşığı yogurt
Akşam 17:30
Bir kase lapa
Bir yemek kaşığı yogurt
Su 1.5 suan
Spor yok
Allah razı olsun canım konsantre olmaya gör göz görmüyor vallaAllah kabul etsin asurenizi canim,iyi dayanmissin valla:)
bence yarın iyi bi eksi görürsün tartıdaSelam kizlar gecmisi okudum geldim,sukur biraz daha iyiyim ama sacma sapan beslendim cunku ne yesem cikariyordum afedersinizoyuzden cubuk kraker yedim sabah,aksam da haslanmis patates yedim.
2.5 litre su spor yok.
maşallah ablam sana bende bi 10kiloyu veremedim gittie of ya20 kılo vermıs olacam bu günü bezamandır beklıyom
Gözüm doysun yeter
Cevizlimi
Tahınlimi
Nelı yeyım dıye dusunuyom
yakınımda olsan bi kasede benden yerdin söylemesi ayıp pek güzel olmuş yiyenler öyle diyo:)Yani kötü olmasan zaten anormal tatlım
Lütfen dopru dürüst beslenmeye başla
Hızlı verilince insan çok sağlıksız görünüyor
Aman güzelim birden yeme sonra mide krampı geçirirsin
Valla eşim gelen aşureyi yemedi pek mutlu oldum yarına beni bekliyor kuzu kuzu
bütün erkekler aynı, annem garibim sancıdan ölür bişey demez babamda sağolsun en küçük rahatsızlıkda doktor doktor gezer inler durur anam anam diye:)Eşim taş doğuracak abla sancılar çok sık ama doğum gerçekleşemedi dahaay böyle dediğini duysa kuser tripcan ama canı çok tatlı sabah çok korktum da şimdi dalga geciyorum hastanede
ablam bendende iyi bişey çıkacak gibiHeyecana bakılırsa güzel haber kokusu senden sanırım bıcırık
Inş canım bal kabagini gördüğüm gibi alicam bendeHadi canım gunun sonunu gormussun haftaya perşembe bende yapcam su kapağı allahtan mani olmazsa
ablam taş düşürmüştü ama baya oluyor oda çok sancı çekiyordu canımYok sbla asıl suçlu benim chafta sonu camis gibi yersen hafta boyu tirs tirs gezersin işte
Abla lokal anestezi ile idrar yolundan girip alacaklar valla her dr ayrı bir tripli Sanada bi tripcan denk gelmiştir belki
Evet canım kondu sabah öyle bir haldeydiki bi helallesmedigi kaldıo zaman cok uzulmustum şimdi guluyorum
Valla taşı bilen bilir doğumdan zor diyor dusurenlerde ben bilmiyorum doğum sancısı da cekemedim ama dusukte misli misli cekmistim
Afiyet olsun canım
aferin ortim sanaselam gençler anca totom yer gördü bi bakıp çıkıcam gene kaynım gelecek balık yapıcam. bütün günde aşureyle çebelleşitim ailede kalabalık olunca bi kazan yaptım resmen kardeşlere anneye teyze kuzenlerw derken akşam ettim ben yedim mi yemedim çünkü yarın tartı günü çünkü takımıma olan sorumluluğum nefsimden daha önemli
Canım sen usuttun sanırımSelam kizlar gecmisi okudum geldim,sukur biraz daha iyiyim ama sacma sapan beslendim cunku ne yesem cikariyordum afedersinizoyuzden cubuk kraker yedim sabah,aksam da haslanmis patates yedim.
2.5 litre su spor yok.
afiyet olsun canımmenum
11de 1elma bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates maydanoz
haşlanmış yumurta 1artı kızdan kalan sarısıda
3 de bir fincan sütlü kahve
7 gibi 2 yumurtalı dereotu bol acılı birazda peynirli yağsız tavada omlet
küçük kase yoğurt
3lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay
valla sorma bi bugun zorlandim lapadan dolayi. Ama yarın güzel sonuç gelecek seni gecicem insrakibem dişli çıktın yarını iple çekiyorum
Kaptana sorcan kuzumşimdiden söylüyorum yarın şayet 1,5 kilo üstü verirsem ödül gününü cumartesi yapıcam doğum gunu var
ve tabağımma ne konarsa yerim söylemedi demeyin :) ama akşam spor yaparım
Menun güzel canım afiyet olsunSabah 08.30
2 haslama yumurta
2 kk peynir
12 yesil zeytin
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 ayran
Aksam 18.30
1 kase tarhana corba
3 yk yogurtlu ispanak
3 yk taze fasulye
2 yk et sote
Salata
2.5 litre su
Yarim saat yuruyus
Can'ım bu detoks muBende menumu yazıyım bu saatten sonra yeme bitti
Sabah(11:00)
1yumurta
Sonrasında
1.5 muz 2kutu süt 200ml lik
Su:2lt spor:yok
Kız deme yazık ıyı kotu basımızda dursunlarEşim taş doğuracak abla sancılar çok sık ama doğum gerçekleşemedi dahaay böyle dediğini duysa kuser tripcan ama canı çok tatlı sabah çok korktum da şimdi dalga geciyorum hastanede
Kız haftaya zaten 9 gün okul tatılı var burda wınter ferıenYani kötü olmasan zaten anormal tatlım
Lütfen dopru dürüst beslenmeye başla
Hızlı verilince insan çok sağlıksız görünüyor
Aman güzelim birden yeme sonra mide krampı geçirirsin
Valla eşim gelen aşureyi yemedi pek mutlu oldum yarına beni bekliyor kuzu kuzu
Sen 74 ben 116 ydım bunu 42 kıloluk küçük ayrıntıyı unutmayalım20 mi abla sen benimle aynı hafta geldin ben 3kg verdim sen 20mi ben bi bayılıp geliyim
Gecmıs olsun balım bılmıyodymBende 4 -5 sene önce kolik ağrıyla ölüyom sandıydım
Safra kesesinde taş varmış
O zaman taş kırılıyor falan demediler safrayı aldılar
Şükür bi şikayetim yok
Sadece yiyip yatarsam midemde gaz şişilk oluyır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?