Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam gençler anca totom yer gördü bi bakıp çıkıcam gene kaynım gelecek balık yapıcam. bütün günde aşureyle çebelleşitim ailede kalabalık olunca bi kazan yaptım resmen kardeşlere anneye teyze kuzenlerw derken akşam ettim ben yedim mi yemedim çünkü yarın tartı günü çünkü takımıma olan sorumluluğum nefsimden daha önemli

menum
11de 1elma bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates maydanoz
haşlanmış yumurta 1artı kızdan kalan sarısıda

3 de bir fincan sütlü kahve

7 gibi 2 yumurtalı dereotu bol acılı birazda peynirli yağsız tavada omlet
küçük kase yoğurt

3lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay

Allah kabul etsin asurenizi canim,iyi dayanmissin valla:)

Selam kizlar gecmisi okudum geldim,sukur biraz daha iyiyim ama sacma sapan beslendim cunku ne yesem cikariyordum afedersiniz oyuzden cubuk kraker yedim sabah,aksam da haslanmis patates yedim.
2.5 litre su spor yok.
bence yarın iyi bi eksi görürsün tartıda
gerçi iyileşde önemli olan sağlık

yakınımda olsan bi kasede benden yerdin söylemesi ayıp pek güzel olmuş yiyenler öyle diyo:)

Eşim taş doğuracak abla sancılar çok sık ama doğum gerçekleşemedi daha ay böyle dediğini duysa kuser tripcan ama canı çok tatlı sabah çok korktum da şimdi dalga geciyorum hastanede
bütün erkekler aynı, annem garibim sancıdan ölür bişey demez babamda sağolsun en küçük rahatsızlıkda doktor doktor gezer inler durur anam anam diye:)

Hadi canım gunun sonunu gormussun haftaya perşembe bende yapcam su kapağı allahtan mani olmazsa
Inş canım bal kabagini gördüğüm gibi alicam bende
ablam taş düşürmüştü ama baya oluyor oda çok sancı çekiyordu canım
Afiyet olsun canım
aferin ortim sana
Selam kizlar gecmisi okudum geldim,sukur biraz daha iyiyim ama sacma sapan beslendim cunku ne yesem cikariyordum afedersiniz oyuzden cubuk kraker yedim sabah,aksam da haslanmis patates yedim.
2.5 litre su spor yok.
Canım sen usuttun sanırım ınş toparlanirsin bian once
afiyet olsun canım
rakibem dişli çıktın yarını iple çekiyorum
valla sorma bi bugun zorlandim lapadan dolayi. Ama yarın güzel sonuç gelecek seni gecicem ins
şimdiden söylüyorum yarın şayet 1,5 kilo üstü verirsem ödül gününü cumartesi yapıcam doğum gunu var
ve tabağımma ne konarsa yerim söylemedi demeyin :) ama akşam spor yaparım
Kaptana sorcan kuzum

Eşim taş doğuracak abla sancılar çok sık ama doğum gerçekleşemedi daha ay böyle dediğini duysa kuser tripcan ama canı çok tatlı sabah çok korktum da şimdi dalga geciyorum hastanede
Kız deme yazık ıyı kotu basımızda dursunlar
Otuttur bır Köse'ye faturayı neyım ödüyorlar

Kız haftaya zaten 9 gün okul tatılı var burda wınter ferıen
Tatıllerı ve bızı bılırsın öküz moduna gecıs oluyor

Gecmıs olsun balım bılmıyodym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…