- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.881
Amin. Kuru pilav üstü tereyagli ekmek çok ciks olmuş :))))
Amin Beril im.
Sen onlar olmadan da tatlısın baby.
Ayy bu erkekler insanı hasta eder. benimkinin göbeği çene sine degmek üzere bana 5 kilo daha ver diyor :))))
Acaba kendine zayıf gösteren aynaylamı bakıyoki.. Dyy bu erkekler insanı hasta eder. benimkinin göbeği çene sine degmek üzere bana 5 kilo daha ver diyor :))))
Valla neyle bakıyor bilmiyorum. Sunduğu bahane ben kadınmışım yakismiyormus o erkekmis ne önemi varmış kilonun :))))Acaba kendine zayıf gösteren aynaylamı bakıyoki.. D
tabisi ne demek.Listeye ekleme yapan benı etıketleyebılırmı
Bızımkı balkonsuz eve benzer gobeksız adam dıyoValla neyle bakıyor bilmiyorum. Sunduğu bahane ben kadınmışım yakismiyormus o erkekmis ne önemi varmış kilonun :))))
tabisi ne demek.
Anam benimki fit ben ne yapiyimAmin. Kuru pilav üstü tereyagli ekmek çok ciks olmuş :))))
Amin Beril im.
Sen onlar olmadan da tatlısın baby.
Ayy bu erkekler insanı hasta eder. benimkinin göbeği çene sine degmek üzere bana 5 kilo daha ver diyor :))))
ameliyat kesin değil abla Dr diyor ama bence gerek yok Dr ağzıyla benim için hava hoş sen istersen alırız ben bu işten prim alırım dediAmeliyat ne zaman olacak bellimi
Dilek çok yapmış söyle sana göndersin
Ben verirdim ama bende de 1 tane
Bir kaç tanesinin kısa yolunu ezberledim çok gerekmedikçe diğerlerine bakmıyorum atayım yarın whatsapp tanUsta bu smılılerı kullanmaya üsenmıyormusunuz
Ben usenıyom bır yolu yokmu bunun ya tatlı bır ablısko etse benı
feminist duygularım kabardı sanki bizim göz göz dgil anacim zopam nerde benimValla neyle bakıyor bilmiyorum. Sunduğu bahane ben kadınmışım yakismiyormus o erkekmis ne önemi varmış kilonun :))))
tabisi ne demek.
Ay akşam akşam kopardin be canımAnam benimki fit ben ne yapiyim
ameliyat kesin değil abla Dr diyor ama bence gerek yok Dr ağzıyla benim için hava hoş sen istersen alırız ben bu işten prim alırım dedisanirsin tüccar
Bende araştırdım çok büyük değil 3mm ilaçlarla duser bence sezeryan gerek yok normal doğursun
hahayy terasta güzelmiş :)))))Bızımkı balkonsuz eve benzer gobeksız adam dıyo
Ama bız terasa doğru yol aldık haberi yok
Amin. Hayırlı cumalar.
:))) o zaman senin kilo vermen farz cano.Anam benimki fit ben ne yapiyim
ameliyat kesin değil abla Dr diyor ama bence gerek yok Dr ağzıyla benim için hava hoş sen istersen alırız ben bu işten prim alırım dedisanirsin tüccar
Bende araştırdım çok büyük değil 3mm ilaçlarla duser bence sezeryan gerek yok normal doğursun
iyi geceler kaptan i Deryam.Iyı geceler canocanlar
Anam 13 sayfa bu nasıl bir çene kizlar işiniz gücünüz colugunuz çocuğunuz yokmu sizinmaşallah cosmussunuz
Babamın ameliyat sırasında yaşaması olası olan riskleri yokmuş hersey ameliyata uygun çıktı. Saat 8 w kadar dr u bekledik ameliyattan çıksın diye. Yarın kurul a giricek raporlar hocalar ameliyat gününü kararlaştırıcak. Hayirlisiyla atlaticaz inşallah.
Menüm
Saat 6:30
5 kaşık yoğurt
Saat 8
2 yumurta
1 kk peynir
Saat 18
5 köfte
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor Bile yaptım hastanede ordan oraya yürüyüş oldu.
geçmiş olsun canım Tez zamanda iyi olur inşallah
aynen ekmeksiz olmamalı bence de zaten hepimizde bir ekmek sevgisi var hiç boşuna ayarları kökten değiştirmeyelim
birisi söylemişti alıntılardan yandı devreler unuttum konu komşuda ya da yakında bir eczane varsa yarın bir bildirsen iyi olur ona göre girerdin listeye
maydonoz suyundan bende nefret ediyorum..dokanmayın beril ablaya nazar değecek ters tepecek diye korkuyorum maşalla çok iyi gidiyor
şekil A güzelmişgüldüm bayağı :))
bi kalıp mııı
yarım kalıp ceviz yarım kalıo tahinben ikisine de bayılırım halimden belli olduğu üzre
Allahım Allahım koptum buna yaageçmiş olsun ayriyetten. Allah sorunsuzca kavanozda tutmayı nasip etsin
kuzu kuzu bekliyorda yedikten sonra kurda dönmesin bu
anneciğimde de daş vardı safrada kaaaç sene anlamamışız bile
akşam akşam yemek yiyesim geldi tencere lafı duyunca
gerçekten doğuracakmış vallaerkekler böyle hep kadın kanserle savaşsa sorumluluğu vardır erkek grip olmuşsa helalleşmek gerek
küçük ayrıntıya güldüm epey ya :)
öyle valla
aynen öyle bende mayıs gibi yapmıştım beril ablanın dediği gibi sıralamaişkenceydien son akşamyoğurt ve tuzla kapattıydım ama eksi görmüştüm
3 sene önce yaptım onu da berbattı birde blender yoktu bizde tam çorba olmadı bütün bütün yiyememiştim lahanayı çerez niyetine yemiştim sonra
bitti sonunda
tabiki yemicen tatlıcım
Son günlerde ne yediğimi sen biliyon bşraz önce benim adam kurufadülye pilav yedi arkasından kaç dilim tereyağlı ekmek
Bende hala midem varmı hissetmiyom
anacım biz erken evlenmişiz şimdikiler hep böyle
işte onun için 1 sene kilo verip öbür sene geri alıyoz
Kız biz seninle bu hafta rakiptikya
Hiç sormuyon rakipcim ne yedin ne içtin diye
inşallah güzel bi eksi gelir tatlım
Baban içinde hayırlısı neyse o olsun
Persembe günü herkes kanarya menülerde ona göre olmuş
Yarın bakacaz ama ıyı bır ortalama gelecegı kesın
Kızlar çocuk burdaydı biraz önce gittiler
Menülerini kaçırdığım varsa kusura bakmasın arada okumaya çalıştıydım
Berilim yarın öğleyin çocuk bana gelecek akşama kadar kalacak
O varken elime tlf alamıyom 1 dk yalnız kalmıyor
Sadece uyursa arada bakabilirim
O yüzden yarın listeye pek yardımım olamicak
Bildirmler erken biterse hallederiz ama bahar belki geç bildirim yapacak
Benim adamın ne kadar ince kibar olduğunu unuttun heralde
Şimdi bana şiştin doldun kat kat olmuşun diyor
Yarın herkesin menüsünde aşure olacak heralde ben tatlı kaşığıyla yicemki hemen bitmesin
Sağolasın bitanem bende o zaman sorduydum tek taşı alamıyomusunuz diye
Açamayız daha tehlikeli dediler
Listeye ekleme yapan benı etıketleyebılırmı
Kızlar sabah mescıte gıdecem
Öğleye doğru görüşürüz
Iyı geceler canocanlar
Benden de iyi geceler
Iyi uyuyun sabahda güzel bildirimlerle gelin inşallah
Evde olanlar biraz geç tartılsın
Aslında hazırlıyorum ama son iki aydır acayip yoruluyorum. Hazırlayamadım. Mesela yarın için de dışardan yiyeceğim.Aksamdan hazırlayabılsenız cok rahat edersınız
Ama oda olmuyor ev ıs derken pert oluyoruz
Evet lahana çok hoş değil bakBen bır kere lahana yaptım
4. Gün çorbayı gördüğümde ağzımdan eksı mıde suları salya gıbı akıyodu
Daha ıgrenclerıde var kuzum
Gezeceğimden kuşkun olmasın tatlımKız Ankara dedın burnumun dıregını sızlattın benım yerımede gez
iyi geceler ben yarin geç tartılıcam zati tuvalete çıkmayı bekliycem aç bi aç sefil sefil :))))Benden de iyi geceler
Iyi uyuyun sabahda güzel bildirimlerle gelin inşallah
Evde olanlar biraz geç tartılsın
al zopani valla nedir bu erkeklerden cektigimiz herseyde haklı görüyorlar kendilerini. Bende özelden isterim o kısayollari :)Bir kaç tanesinin kısa yolunu ezberledim çok gerekmedikçe diğerlerine bakmıyorum atayım yarın whatsapp tan
feminist duygularım kabardı sanki bizim göz göz dgil anacim zopam nerde benim
Ay akşam akşam kopardin be canım
Sağol canım. Menü güzelde midem sırtıma yapıştı dr un ağzına iki tane cakasim geldi yeminle.amin canım inş çok sevindimmm
oo süper menü vallaa helaal
kız beril ablayı kimin nazarı durdurabilir maşallah ona yaa
helal sana bonim yaa
abla yaz bakem yine kaçmışsın ne yedin sen bakem heeeeeeee
kendi derdime düştüm seni unuttum ben nasılsa yenileceğimden sanırım
abla 1.lik bekliyorum ben
tamam ablam kolay gelsin yarın sana
ay koptum kendine baksıın
ben de yok aşuree
tamamdır ablamm
süpermiş buuuu vazgeçtim yağlardan gittiiiiiiii
Allah kabul etsin
iyi geceler ablamm
iyi geceler mefkuşum ben geç tartıldığımda +100 çıkıyom çok çok geç tartılmam lazımki -100 olsun o da kesin değilo yüzden ben vaktinde bildiririm ablam risksiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?