- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.901
Ben eğer sabah kalkıp geri yatarsam sonra eksi oluyomi geceler mefkuşum ben geç tartıldığımda +100 çıkıyom çok çok geç tartılmam lazımki -100 olsun o da kesin değilo yüzden ben vaktinde bildiririm ablam risksiz olsun
Ben farkettimBen eğer sabah kalkıp geri yatarsam sonra eksi oluyom
Uyumazsam aynı kalıyor
Ben paxartesiden beri menü yazmadım kimsede farketmedi
Bi watsaptekiler biliyodu
Tamam canım haftaiçi müsait olunca gidip bakayım o zamanyok canım ben beğendim zaten menünü
valla aferin
yok bugün görmedim ama genelde hep görüyorum büyük kesilmiş parçalar halinde ve jelatinlenmiş satılıyor. kocaman kabak olarak görmedim.
Aferin kız yemek yokEv mis gibi kokuyor annem poğaça yaptI
3 elmayla duruyorum ama yemicem
Hadi ınş ameliyattanda güzel haberlerle gelirsin elifim sevindim senin adınaAnam 13 sayfa bu nasıl bir çene kizlar işiniz gücünüz colugunuz çocuğunuz yokmu sizinmaşallah cosmussunuz
Babamın ameliyat sırasında yaşaması olası olan riskleri yokmuş hersey ameliyata uygun çıktı. Saat 8 w kadar dr u bekledik ameliyattan çıksın diye. Yarın kurul a giricek raporlar hocalar ameliyat gününü kararlaştırıcak. Hayirlisiyla atlaticaz inşallah.
Güzel elifim pro günü olmuşMenüm
Saat 6:30
5 kaşık yoğurt
Saat 8
2 yumurta
1 kk peynir
Saat 18
5 köfte
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor Bile yaptım hastanede ordan oraya yürüyüş oldu.
lapayi size bırakıyorum ecem bana muz süt te yarıyor nasıl olsageçmiş olsun canım Tez zamanda iyi olur inşallah
aynen ekmeksiz olmamalı bence de zaten hepimizde bir ekmek sevgisi var hiç boşuna ayarları kökten değiştirmeyelim
birisi söylemişti alıntılardan yandı devreler unuttum konu komşuda ya da yakında bir eczane varsa yarın bir bildirsen iyi olur ona göre girerdin listeye
maydonoz suyundan bende nefret ediyorum..dokanmayın beril ablaya nazar değecek ters tepecek diye korkuyorum maşalla çok iyi gidiyor
şekil A güzelmişgüldüm bayağı :))
bi kalıp mııı
yarım kalıp ceviz yarım kalıo tahinben ikisine de bayılırım halimden belli olduğu üzre
Allahım Allahım koptum buna yaageçmiş olsun ayriyetten. Allah sorunsuzca kavanozda tutmayı nasip etsin
kuzu kuzu bekliyorda yedikten sonra kurda dönmesin bu
anneciğimde de daş vardı safrada kaaaç sene anlamamışız bile
akşam akşam yemek yiyesim geldi tencere lafı duyunca
gerçekten doğuracakmış vallaerkekler böyle hep kadın kanserle savaşsa sorumluluğu vardır erkek grip olmuşsa helalleşmek gerek
küçük ayrıntıya güldüm epey ya :)
öyle valla
aynen öyle bende mayıs gibi yapmıştım beril ablanın dediği gibi sıralamaişkenceydien son akşamyoğurt ve tuzla kapattıydım ama eksi görmüştüm
3 sene önce yaptım onu da berbattı birde blender yoktu bizde tam çorba olmadı bütün bütün yiyememiştim lahanayı çerez niyetine yemiştim sonra
Abla bence kesin birinciyiz hemde sağlam bi ortalama gelir :)Persembe günü herkes kanarya menülerde ona göre olmuş
Yarın bakacaz ama ıyı bır ortalama gelecegı kesın
Abla bende burda olurum elimden geldiğince yardımcı olurumKızlar çocuk burdaydı biraz önce gittiler
Menülerini kaçırdığım varsa kusura bakmasın arada okumaya çalıştıydım
Berilim yarın öğleyin çocuk bana gelecek akşama kadar kalacak
O varken elime tlf alamıyom 1 dk yalnız kalmıyor
Sadece uyursa arada bakabilirim
O yüzden yarın listeye pek yardımım olamicak
Bildirmler erken biterse hallederiz ama bahar belki geç bildirim yapacak
Evet elifcim ama sabah mesela hepsini bitiremedim akşamda biraz kaldıbitirdim ben :)
Afiyet olsun cırk su olmuşsun
canım rahatsızlığın belli olmasına sevindim inşallah şifa sına kavuşur en kisa surede.çok çok geçmiş olsun kuzum.
ohhh miss ss canım çekti.
Afiyet olsun. Menü muhteşem
Çok yemişsin :)) afiyet olsun.
tebrik ederim Beril im ya maşallah. Sade olsun sade İmmm olsada seyretsek yemesek bakışsak :)))))
ohh ohh yemesin yarın ki ödülün olsun. Kız kardeşimde bana yollamis 2 kiloluk kavanozla :))) yarın ki ödülüm.
Çok geçmiş olsun mefkusum. Safra daki taşı kırmak yerine toptan alıyorlar genelde.
Afiyet olsun lapan 1 cay bardagindanmi bu 3 kasenin hepsi.
Afiyet olsun çok az yaa
ohhh afiyet olsun Allah kabul etsin ellerine sağlık. Yemediğin içinde tebrik ederim süpersin.
canım ya aç aç geziyorum yanidaha iyi olmana sevindim.
ohh miss afiyet olsun.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Allah basımızdan eksik etmesin.
Afiyet olsun canım akşam ki ekmeği sabah yesen daha iyi olur sanki.
Bende yapıcam haftaya taktım kafaya ananas ta yapıcam inşallah :)
Ayy çok tehlikeli uzak dur.
***9.Takım...487.etap***
berilceee(100.5///%)
CurukElma(70///%)
buseb(63.3///%)
Eliya(71.7///%)
elifvecebir(82.7///%)
nanekekik(71///%)
ayulduzz (73.2///%)
Mefkurem (85.8///%)
9.takım genel ortalama: %
Tamam abla etiketlerizListeye ekleme yapan benı etıketleyebılırmı
Sağol ablam Allah razı olsun cumlemizin
Kızlar sabah mescıte gıdecem
Öğleye doğru görüşürüz
Görüşürüz ablacim iyi gecelerIyı geceler canocanlar
Tamam ablam iyi gecelerBenden de iyi geceler
Iyi uyuyun sabahda güzel bildirimlerle gelin inşallah
Evde olanlar biraz geç tartılsın
iyi geceler busemkızlar yarına daha cok eksi çıkmak için uyumalıyız. ben kaçtım. hepinize iyi geceler
Abla muz detoksu sonrası bendede öyle oldu ilk kalktigimda tartildim 500 dü geri yattım kalkınca 700 olmuştuBen eğer sabah kalkıp geri yatarsam sonra eksi oluyom
Uyumazsam aynı kalıyor
Ben paxartesiden beri menü yazmadım kimsede farketmedi
Bi watsaptekiler biliyodu
Iyi geceler ablaİyi geceler
çayina ilaç at sabaha kadar uyusunsaat iki daha uyuyacam da leptinn çalışacakda bu adamı en kısa zamanda memur yapmam lazım olmuyo böyle :)
iyi fikirmiş:)çayina ilaç at sabaha kadar uyusun
iyi geceler canım inşallah ben stres oldum şiştim gibi sanki yarın belli olacak artıkIyi geceler kızlar sabah bol bol eksi görelim ins
Günaydın kızlarrrrrr
Burcu az da olsa vermek güzel.Gunaydin kizlar asurenin acisi cikti
Pazartesi 73.1
Cuma 72.9
Fark -200
Evet canm 3 tane yedim zaten büyük boy 4 elma 1 kilo yapıyo yaCanim sadece uç elmami yedin
Daha iyi olman güzel canım
Güzel canim afiyet olsun
Ya ben 4-5 ev pogacadkni bi haftadır veremedim ona gore ye
Afiyet olsun canım
Abla yumurta greyfurt yapacaktim hastane işi çıkınca muzla sut aldım yanıma inşallah kabız yapmaz
Çok sukuryok yok Allah var her konuda elim ayağım çocuğu uyutur altını değişir çöpleri atar evi toplar hic cinsiyet ayrımı yok bizim evde
O nasıl bir modmus oyle
Huhu demek ki 96 yı gordum abla
Afiyet olsun canım
tebrikler buse
yeme ponicim listeye gircen bak
ins olmazsin dilekcim rakibemde olsan guzel eksi çıkmasını isterim :)iyi geceler canım inşallah ben stres oldum şiştim gibi sanki yarın belli olacak artık
Günaydın kızlarrrrrr
gunaydin abla :)
Günaydın elifcim kontrol ettim simdi yüzde doğru veee super sonuç tebriklerGünaydın kızlarrr.
İlk kilo bildirimi brnden geldin.
Geçen hafta : 82.7
Bu hafta : 81.3
Fark 1.4 kg
Mesaj sayım : 58
Yüzde : % 1. 69
Kızlar yüzde dogru mu.
Canım bundan sonra dikkat et sonucu kendin gördün kacamaksiz kısa sürede kurtulalım kilolardanGunaydin kizlar asurenin acisi cikti
Pazartesi 73.1
Cuma 72.9
Fark -200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?