- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.641
Bundan sonra öyle yapıcam cnmmefkurem acaba hedefi küçük tutsan daha iyi olmazmı her hafta iki üç kilo vermek için yaptığın detoks mücadele yıprattıyo seni ben geldiğimden beri menülerin hep detoksu yada aç geziyorsun. haftalık 750gr 1kilo gibi hedefler koysan inan daha kolay olur senin için, sabırla vericez bu kiloları başka yolu yok
Ben cumada tartılmasam dıyomSlm kızlar ben geldim Eşim evde ancak gelebildim sabah greyfurt yumurtada yedim ama biraz önce balkabağı çorbası ictim boğazım çok kötü inşallah şifa olur
Tartilmadim cumaya kadar da dusunmuyorum
Ben bugun abıdık gubidik ıslerdetımbende çoooooookkk sıkıldım sabah aksam diyeti düşünmek yatarken sabah kaç kiloyym acaba diye düşünmekten bu sefer hedefe biran önce ulaşıp koruyacam artık diyet yapmak istemiyorum artık
Ne enerjısı vışşşşşTünaydınlar bebişler
Sabah şöyle bi göz atıp çıktım çocuk geldi bugün. biraz önce gittiler
Bugün birazdaha iyiyim
ama bu hafta fazla veremicem gibi o yüzden dün çok moralim bozuktu
Ne yapayalım yaa gittiği kadar gitsin 3 olmazda 2 yada 1 olur
Buseeee çok sevindim tatlım eksiye düşmene
Şurda 2 günümüz kaldı hanımlar aman dikkat
Bahar balkabağı hem bana hem hilale yaramamıştı tatlım
Dilek ayranın sende işe yaramasına çok sevindim cnm belki bi cumartesi yada pazar günü bende risk alıp denerim nedense bana hiç yaramıcakmış gibi geliyor
Korkudan şimdiye kadar yapmadım
Bazıları artı görmüş
Elif hayırlırlı haberlerle gelin inşallah cnm
Beril bugün nasılsın cnm geçtimi biraz
Gerçi Sabah baya enerjikmişin
:))
Sabah gazetisini senden öğrendik şekerim daha ne olsunNe enerjısı vışşşşş
Can sıkıntısından catlıyom daha evden hıc çıkmadım daraldım wc zıyaretınden
Dedıkodu yapmaya yeltendım tık yok kımseden
Dünkü menüyüde yazayımda
Güya yoğurt yapacaktım
Sabah öğle yoğurt 1 kase
Aksam ıshal başlayınca
2 haşlanmış patates
1 avuçtan az leblebı
Spor yok
Su 2 lt soguktan icemıyom artık
Eki Görüntüle 1902965 GÜNAYDIIIIIN
düne göre -900 cumaya göre -100 Allahıma şüküüürr geçtim eksiye oleey
Iyi gunler kızlar nasıl tartışalım durum ben bugun artıları temuzlwdim inş cumaya yarım kilo olsa eksi gelir
Ben Eskişehir yollarindayim babamı dr a götürüyoruz. İnşallah güzel haberler alırız.
Slm kızlar ben geldim Eşim evde ancak gelebildim sabah greyfurt yumurtada yedim ama biraz önce balkabağı çorbası ictim boğazım çok kötü inşallah şifa olur
Tartilmadim cumaya kadar da dusunmuyorum
Tünaydınlar bebişler
Sabah şöyle bi göz atıp çıktım çocuk geldi bugün. biraz önce gittiler
Bugün birazdaha iyiyim
ama bu hafta fazla veremicem gibi o yüzden dün çok moralim bozuktu
Ne yapayalım yaa gittiği kadar gitsin 3 olmazda 2 yada 1 olur
Buseeee çok sevindim tatlım eksiye düşmene
Şurda 2 günümüz kaldı hanımlar aman dikkat
Bahar balkabağı hem bana hem hilale yaramamıştı tatlım
Dilek ayranın sende işe yaramasına çok sevindim cnm belki bi cumartesi yada pazar günü bende risk alıp denerim nedense bana hiç yaramıcakmış gibi geliyor
Korkudan şimdiye kadar yapmadım
Bazıları artı görmüş
Elif hayırlırlı haberlerle gelin inşallah cnm
Beril bugün nasılsın cnm geçtimi biraz
Gerçi Sabah baya enerjikmişin
Bundan sonra öyle yapıcam cnm
Hep bu yarış aşkına böyle oldu bide bu hafta 7 lere düşüyüm diye çok istediydim[/QUOTE
Bende öğle düşünüyorum.
Ama o zaman da süre uzuyor.
Sabah gazetisini senden öğrendik şekerim daha ne olsun
Geçmedimi daha karnın
Bugün burda yağmur yok birazda güneş var
Burda da hava güzel.
Havalar güzel olunca mutlu oluyorum.
ablam yarışlar mütiş motive ediyo ama fazladan efor harcamak yada yapamadığın için stres yapmak iyi gelmiyor bence, elimizden geleni yarışırken yapalım düzenli menu kaçamaksız ondan sonrası takdiri ilahi, misal bu hafta çok isterdim 5,6gün spor yapmak ama olmuyor gündelik koşturma dan menülerime dikkat ettim suyuma dikkat ettim bu hafta böyle oldu haftaya fırsat olur sporumuda yaparım belki adımız hıdır elimizden gelen budur diyip stres yazmıycaz AblamBundan sonra öyle yapıcam cnm
Hep bu yarış aşkına böyle oldu bide bu hafta 7 lere düşüyüm diye çok istediydim
aferin sana azmedince nasıl oluyor ya, vücudun emeğinin karşılığını vermişEki Görüntüle 1902965 GÜNAYDIIIIIN
düne göre -900 cumaya göre -100 Allahıma şüküüürr geçtim eksiye oleey
Çok iyiIyi gunler kızlar nasıl tartışalım durum ben bugun artıları temuzlwdim inş cumaya yarım kilo olsa eksi gelir
gel anacım başımin üstünde yerin var :)Elif konum at kız gelıyom tası tarağı 4 çocuğu topladım
Sağol beril im.Gecmıs olsun
Allah yüzünüzü güldürsün
Sagolasın. akciğerinden rahatsız canımGecmis olsun nesi var
midem sirtima yapısti yeminle açlık vurdu çok fecikesin vermişsin dir aman bugün dikkat et
ben verdiğimi korumak için bugünde çok dikkat ediyorum
olmazzzzzzz bu böyle bilineBen cumada tartılmasam dıyom
elifim çokda aç bırakma kendini ters tepesin meto durur murur mazallah, bence süt meyve cevizli geçiştir gün içinde akşamda az kalorili bir yemek tamamdır, ben ya yoğurtlu kabak yada karnabahar düşünüyorumÇok iyi
gel anacım başımin üstünde yerin var :)
Sağol beril im.
Sagolasın. akciğerinden rahatsız canım
midem sirtima yapısti yeminle açlık vurdu çok feci
olmazzzzzzz bu böyle biline
Valla bi çorba içtim çıktım sabahta kahvaltımi güzel yapmıştım ama cokkk acimmmmelifim çokda aç bırakma kendini ters tepesin meto durur murur mazallah, bence süt meyve cevizli geçiştir gün içinde akşamda az kalorili bir yemek tamamdır, ben ya yoğurtlu kabak yada karnabahar düşünüyorum
Ayyy çok sevindim tatlım hadi gözünüz aydınKizlar Eskişehir'den dönüyoruz. Bu dr ugingercookkie İrem tavsiye etti minnettaŕım ona. iyiki gelmişiz harika bir dr ameliyatta kullanıcagi aparata kadar gösterdi en ince ayrıntıya kadar anlattı. Önümüzdeki hafta ameliyatı mızı yapıcak inşallah. Bizde durumlar böyle.
Karnım agrıyordaSabah gazetisini senden öğrendik şekerim daha ne olsun
Geçmedimi daha karnın
Bugün burda yağmur yok birazda güneş var
Sagolasın sırıneKızlar bu mevsim geçişleri herkezin canını sıkıyor. Bende de durumlar aynı. Ama enerjik olmaya çalışıyorum.
Aman geçmiş olsun berilim.
Buradaki salgın sizin oraya vardı demek.
Çok zor.
Süpersin busem.
Azmine hayranım.
Benim de hedefim yarım kg bu hafta.
Niyeyse bu haftslar formda deģilim ben.
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz elifim.
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun elifim.
İnşallah şifa olur.
Mefkuşum keyfin yerine gelmiş gibi
Hadi toparlayıp bomba gibi olalım.
Imzaablam yarışlar mütiş motive ediyo ama fazladan efor harcamak yada yapamadığın için stres yapmak iyi gelmiyor bence, elimizden geleni yarışırken yapalım düzenli menu kaçamaksız ondan sonrası takdiri ilahi, misal bu hafta çok isterdim 5,6gün spor yapmak ama olmuyor gündelik koşturma dan menülerime dikkat ettim suyuma dikkat ettim bu hafta böyle oldu haftaya fırsat olur sporumuda yaparım belki adımız hıdır elimizden gelen budur diyip stres yazmıycaz Ablam
Küçük Emrah gıbı ağlasamÇok iyi
gel anacım başımin üstünde yerin var :)
Sağol beril im.
Sagolasın. akciğerinden rahatsız canım
midem sirtima yapısti yeminle açlık vurdu çok feci
olmazzzzzzz bu böyle biline
Masallah güzel haberlerıneKizlar Eskişehir'den dönüyoruz. Bu dr ugingercookkie İrem tavsiye etti minnettaŕım ona. iyiki gelmişiz harika bir dr ameliyatta kullanıcagi aparata kadar gösterdi en ince ayrıntıya kadar anlattı. Önümüzdeki hafta ameliyatı mızı yapıcak inşallah. Bizde durumlar böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?