- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.661
Haklısın bebeğimablam yarışlar mütiş motive ediyo ama fazladan efor harcamak yada yapamadığın için stres yapmak iyi gelmiyor bence, elimizden geleni yarışırken yapalım düzenli menu kaçamaksız ondan sonrası takdiri ilahi, misal bu hafta çok isterdim 5,6gün spor yapmak ama olmuyor gündelik koşturma dan menülerime dikkat ettim suyuma dikkat ettim bu hafta böyle oldu haftaya fırsat olur sporumuda yaparım belki adımız hıdır elimizden gelen budur diyip stres yazmıycaz Ablam
Ay herseyı yesekte kılo alamıyoz dıye dert yansakValla bi çorba içtim çıktım sabahta kahvaltımi güzel yapmıştım ama cokkk acimmmmaz kaldı disarda yemek istemiyorum. Annemde varsa kabak yerim bende.
hacı eminmisin depresyonda olduğuna biz burdan enerjisi tavan yapmış bir kaptan izlenimi alıyoruz :)Küçük Emrah gıbı ağlasam
Ceylan gıbı dudağımı büzsem yınedemı olmaz be ya
Sende benımmmcanımsınn
Bu hunı takmış halim desekhacı eminmisin depresyonda olduğuna biz burdan enerjisi tavan yapmış bir kaptan izlenimi alıyoruz :)
Kızzz dedikodularımız çıkacakmış azdaha
ben arada evde olmayı çok severim giyeceksin pijamaları hava soğuksa ayağa patik açacaksın güzel bir film depresyondasın madem aşk filmi acıklı bişey olsun :) koy yanına 1demlik çay varmı bundan daha büyük bi mutlulukKarnım agrıyorda
Asıl sancım evde tıkılı kalmak sokağa çıkmayınca öiüyommmmmm
Dedıkomuz neymıs BebekKızzz dedikodularımız çıkacakmış azdaha
Var sokaklarben arada evde olmayı çok severim giyeceksin pijamaları hava soğuksa ayağa patik açacaksın güzel bir film depresyondasın madem aşk filmi acıklı bişey olsun :) koy yanına 1demlik çay varmı bundan daha büyük bi mutluluk
En altta görünüyorDedıkomuz neymıs Bebek
Kız ben anlamıyomEn altta görünüyor
ben hiç anlamadım:)Kız ben anlamıyom
abla banada anlatın çatlarım meraktan :)Kızzz dedikodularımız çıkacakmış azdaha
İyi o zaman bi sorun yok demektirben hiç anlamadım:)
bak ya gene anlamadım:)İyi o zaman bi sorun yok demektir
Burda açık konuşamıyoz bebeğim herkesin gözü üstümüzdebak ya gene anlamadım:)
İsteyen no sunu göndersin özeldenbenide alın WhatsApp gurubuna fransız kalıyorum burda ben olaylara:)
Harikasın ay bide ben görsem şu altilariEki Görüntüle 1902965 GÜNAYDIIIIIN
düne göre -900 cumaya göre -100 Allahıma şüküüürr geçtim eksiye oleey
Kiiiiiiz seydaaaaaaaa anam yeni gördüm nasılsın bakayım hamismisin seeeeeen çok sevindim Ayy ne güzel hem cicim ayları hem hamis ne güzel ozendim sanaBiliyorum canım çok sağol
way nası güldüm ya alemin valla abla yaaa nerden bulun böyle şeyler
ay aslında hedef birdu dere pat altiyuz g arti çıkınca yarima razi oldumKızlar bu mevsim geçişleri herkezin canını sıkıyor. Bende de durumlar aynı. Ama enerjik olmaya çalışıyorum.
Aman geçmiş olsun berilim.
Buradaki salgın sizin oraya vardı demek.
Çok zor.
Süpersin busem.
Azmine hayranım.
Benim de hedefim yarım kg bu hafta.
Niyeyse bu haftslar formda deģilim ben.
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz elifim.
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun elifim.
İnşallah şifa olur.
Mefkuşum keyfin yerine gelmiş gibi
Hadi toparlayıp bomba gibi olalım.
kız bizde sık sık gidiyoz Eskişehir hani bölüm sizinkiKizlar Eskişehir'den dönüyoruz. Bu dr u @gingercookkie İrem tavsiye etti minnettaŕım ona. iyiki gelmişiz harika bir dr ameliyatta kullanıcagi aparata kadar gösterdi en ince ayrıntıya kadar anlattı. Önümüzdeki hafta ameliyatı mızı yapıcak inşallah. Bizde durumlar böyle.
Ayy çalışırken en sevdiğim şey ama evde çok durunca da bunalımben arada evde olmayı çok severim giyeceksin pijamaları hava soğuksa ayağa patik açacaksın güzel bir film depresyondasın madem aşk filmi acıklı bişey olsun :) koy yanına 1demlik çay varmı bundan daha büyük bi mutluluk
ben anladım diğer grupları cekistirmissinuzİyi o zaman bi sorun yok demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?