- 30 Kasım 2014
- 30.123
- 132.749
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.761
Evet var. Hatta evde derindondurucuda var benim. Ama o mereti yapıp içine düşmemek için yapmıyorum. Yumurtayla omlet yaparken kullanıyorumNerden buluyum kızz
Onun özel peyniri var diye biliyorum
akşam azcık yemek ye be gülüm meyveyle katın doymazki
okadar dene gör atlet külot arti sütyen 200-300g edebiliyo tabi kupasına göre saten değilse tabiiiiii
Bikaç hafta önce bi 100 gr la 1.liği kaybettiydikkadar dene gör atlet külot arti sütyen 200-300g edebiliyo tabi kupasına göre saten değilse tabiiiiii
Can'ım yumurta peynir zeytin ve çiğ badem ceviz ve yeşillik olunca inan ekmeksiz de çok güzel doyuluyor. Ben denedim,Sabah ekmek yemeden Nasıl karnınız doyuyor akşamda tersi olsa daha iyi olurdu bence .
Kız zeynep biz aynı grubtayız dikkat etNetimde sorunlar vardi mesajlari yeni okuyabildim kusura bakma gec cevap yaziyorum.Bugun devam edemedim ara verdim yarin insallah:)
Korkuyorum sendenBikaç hafta önce bi 100 gr la 1.liği kaybettiydik
Neden kızzKorkuyorum senden
Ediyorum abla skinti yok sukurKız zeynep biz aynı grubtayız dikkat et
Midem ağrıyor içim almıyor kamilem aslında açım.akşam azcık yemek ye be gülüm meyveyle katın doymazki
okadar dene gör atlet külot arti sütyen 200-300g edebiliyo tabi kupasına göre saten değilse tabiiiiii
Ohh iyi bari bu hafta benim grubtan çok ümitliyimEdiyorum abla skinti yok sukur
Bunları senı dusundumuzden dedık canımBen soruyorum bugün ne yedin kaptan?
Yemeseydim iyiydi çok haklısın Canım ama buraya ziyarete de gelince ikramları almamak olmuyor. Bir yere kadar kısıtlayabiliyorum.
Mesela yarın sabah da kuzenle kahvaltıya gideceğim. Nereye götürecek bilmiyorum. İşyerini ayarladı izin aldı çok görüşemedik diye. Dikkatli yerim ama bir dilim peynirle domates yiyip kalkayım da diyememki. Yılda bir ya da iki kez ancak görüyorum onları. Ama tabi dikkat edeceğim. Tatlı yemem mesela. Karboya da dikkat ederim. Akşama da arkadaşımla buluşup yemeğe gideceğiz. Yani..... Hep dışarda. Anlıyorsun beni değil mi zorunlu. Ama akşam yemeğinde de tabiki ızgara falan yiyebilirim. Öyle yani.
Allah'ın izniyle sizlerinde desteğiyle zayıflayacağım söz sana. Eve gittiğimde herşey çok iyi olacak.
Can'ım yaaa ben hepinizi çok seviyorum. İnan ki. Beni çok güzel karşıladınız ve aranıza aldınız. Kaptanım sevmeden olur mu hiç
Miden niye ağrıyor bebeğimMidem ağrıyor içim almıyor kamilem aslında açım.
Suyu yazmamısın ama güzelMenümü yazayım lafa dalmadan
Sabah 8:30
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
Şekersiz çay
Öğle 13:00
2 yumurtalı mıhlama
Akşam 17:00
1 bardak süt
Yarım elma
1 saat spor
Bu aralar midem ağrıyor akşamları nedendir bilmem.
Ben hiç yemediğim için hayal edip canım istemedi
Iyikide yememişim
Ve menum
Sabah8:00
1yumurta
Marulun arasına koyup yediğim tulum peyniri üzerine bi çay kaşığı tereyagi
Domates salatalık
10 badem
Ogle13:30
3 yk haşlama et
3 yk Kıymalı Menemen
Salata yoğurt
Aksam18:00
1 kase kuru fasulye
1 yk kabak yemeği
Salata yoğurt
Su 2,5lt limonlu
Spor 1 mil Leslie az sonra belki ikide olur
İdolümsün kız neresını begenmedın söyle onuda yemeyım Daha bacımAnacım senin hiç normal bi menün yokki yorum yapalım
Beni örnek alsana herzaman sağlıklı dengeli menülerim var
Madem dengesiz beslenecen, tüm gün ya yumurta ya patates yada meyve olmalıydı
Muhtemelen yıl sonu envanteri girdi abla. Biraz yoğunuz bu aralar. Ama geçici bir durum.Miden niye ağrıyor bebeğim
Üşüttünmü başka sorunmu var
Baklava sevmıyom ama cıuko selalesınden kana kana ıcmek ıstıyomTatlım vücuduna eziyet ediyorsun. Çok üzülüyorum. Bak sonra baklavaların ortasına düşeceksin korkuyorum.
Kim kimin idolü tatlişkomİdolümsün kız neresını begenmedın söyle onuda yemeyım Daha bacım
Mırrrrrr mırrrrtrsenide severiz kedicikte sen arada hard seviyosun ya bizi ondan azcık cekinti durumu var
ya siz mefkusla nasıl yasiyinuz bu menulerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?