- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.121
Eve mutlaka gizli bir kamera koy zaten eskisi gibi pahalıda değil. Şu saat görünümlü olanlardan olabilir, kendimde çalışan annenin çocuğuyum. Kendimden biliyorum.Bakıcı bulma, kızımı yabancı birine bırakma sıkıntısı vardı aklıma gelmedi ama şimdi baya açım
Hee iyi de bence six Zuhal ablayla açlıktan ayağa kalkamadiniz bu haftaYok kız ne emzırmesı tatlım
Künefe helva offff lanet olsun bana pis boğazlılgımaBen haftaya eksiyle başladım cnm
Senin ne kadar artıydı bilemiyoz tabi
Valla iremim senin menüleri yorumlarken zorlanıyorumSabah8:30
2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir
1 elma
Öğle 5 yk kabak
1 kase yoğurt
1 armut
Akşam 17:00
1 dilim çavdar ekmeği 1 bardak süt 1 kk peynir
1 saat spor yapıldı.
Vallahı ben hep yattım bu haftaHee iyi de bence six Zuhal ablayla açlıktan ayağa kalkamadiniz bu hafta
Kız o önceki hafta değilmiydiKünefe helva offff lanet olsun bana pis boğazlılgıma
Utanıyom be ya
Sabah olmamısmı senceValla iremim senin menüleri yorumlarken zorlanıyorum
En sağlıklısı öğlen olmuş bana göre
Suyu içebildinmi biraz
Güzel menüMenum kizlar,
07.30 1 dilim tb ,domates,7 zeytin, peynir,1 yumurta
10.30 1 elma
13.30 ispanak yemegi ,yogurt
17.30 buharda karnabahar, yogurt
2 litre su,spor yok
Bu arada 2 gun once 77.8 dim
Fazlalığı cüssss dıyebılmesı kolay mıKız o önceki hafta değilmiydi
bencede ben koydum zaten sen evden ayrildigindaki tavrı azcok belli ediyor bi iki saat çekse bile yeterEve mutlaka gizli bir kamera koy zaten eskisi gibi pahalıda değil. Şu saat görünümlü olanlardan olabilir, kendimde çalışan annenin çocuğuyum. Kendimden biliyorum.
Menü gene dolu dolu bu kadar yemeği yapmaya üşenmiyor musun hiç?Menü.m
Sabah9:30
1 yumurta
3ceviz 2yk tulum peyniri
Domates salatalık marul
Ara12
2 salatalık çok acıktım
Ogle14:30
Yarından az kase kuru fasulye
4 yk kabak
Salata yoğurt
Aksam19
3yk Kıymalı Menemen
Salata 1 yk yoğurt
Su 2lt
Spor 20dk yürüyüş
Aslında akşamda yemek yemek istiyorum ama akşam beş oldu mu kurulmuş saat gibi mide Ağrı'sı başlıyor o yüzden fazla yormak istemiyorum midemi suyu pek içemedim bugünValla iremim senin menüleri yorumlarken zorlanıyorum
En sağlıklısı öğlen olmuş bana göre
Suyu içebildinmi biraz
Heeeey bi evlende gorem seni bu gorduklerinin dışında iki çeşit daha yemek vardı çocuk olunca herkesin keyfine göre yapmak zorunda kaliyosun ama onları çok sevdiğin için de yük olarak görmüyor usenmiyisunMenü gene dolu dolu bu kadar yemeği yapmaya üşenmiyor musun hiç?
KesınlıkleHeeeey bi evlende gorem seni bu gorduklerinin dışında iki çeşit daha yemek vardı çocuk olunca herkesin keyfine göre yapmak zorunda kaliyosun ama onları çok sevdiğin için de yük olarak görmüyor usenmiyisun
Zor işler bunlar bana bir çeşidi yapmak zor geliyor tatlımHeeeey bi evlende gorem seni bu gorduklerinin dışında iki çeşit daha yemek vardı çocuk olunca herkesin keyfine göre yapmak zorunda kaliyosun ama onları çok sevdiğin için de yük olarak görmüyor usenmiyisun
Birazdaha çeşit olabilir bana göre çok kuru geldi tek peynir varSabah olmamısmı sence
Valla ne düşüneyim bilmiyorum ben en kötü sabitim kızları da tahmin edemiyorum bakalım görcez sabah ama büyük ihtimal bu hafta sizin haftaya kısmet :)
Zor işler bunlar bana bir çeşidi yapmak zor geliyor tatlımHeeeey bi evlende gorem seni bu gorduklerinin dışında iki çeşit daha yemek vardı çocuk olunca herkesin keyfine göre yapmak zorunda kaliyosun ama onları çok sevdiğin için de yük olarak görmüyor usenmiyisun
Bu haftayı alırsakValla ne düşüneyim bilmiyorum ben en kötü sabitim kızları da tahmin edemiyorum bakalım görcez sabah ama büyük ihtimal bu hafta sizin haftaya kısmet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?