- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.141
Yok canım yaaa alisiyosun bende oyleydimZor işler bunlar bana bir çeşidi yapmak zor geliyor tatlım
bende bugünümü özellikle tebrik ediyom dört dörtlük dü:lBende herkesle beraber seni de tebrik ediyorum fıstığım
iyi geceler canım bol bol leptinn salgılarsın inşallahSize iyi geceler yarın görüşürüz. Bol eksilerle inşallah...
Hoşgeldin hızlı bir giriş @mefkurem ve @berilceee kaptan karar verir canım üye ihtiyacı var miİyi geceler kızlar araniza yeni katıldım kısaca kendimi taniyayim 26 yasindayim adim Merve kilom 94 ev hanımı bir öğretmenim eski yarismacilardanim hamilelikle ayrilmistim şimdi 19 aylık oldu sıpam ve ben tekrar zayıflamak istiyorum bu sefer hedefe ulaşıp ve bir daha kilo sorunuyla karşılaşmamak istiyorum hepimiz gibi
GörüceeezzzBu haftayı alırsak
Haftaya sahalardayım ben onu haydı haydi alırız
Pek bı mütevazıyım yavvvvv
boşver burayı 6. Takıma gel sen canım burası çok kalabalıkİyi geceler kızlar araniza yeni katıldım kısaca kendimi taniyayim 26 yasindayim adim Merve kilom 94 ev hanımı bir öğretmenim eski yarismacilardanim hamilelikle ayrilmistim şimdi 19 aylık oldu sıpam ve ben tekrar zayıflamak istiyorum bu sefer hedefe ulaşıp ve bir daha kilo sorunuyla karşılaşmamak istiyorum hepimiz gibi
Güzel menüMenum kizlar,
07.30 1 dilim tb ,domates,7 zeytin, peynir,1 yumurta
10.30 1 elma
13.30 ispanak yemegi ,yogurt
17.30 buharda karnabahar, yogurt
2 litre su,spor yok
Bu arada 2 gun once 77.8 dim
Güzel canimMenü.m
Sabah9:30
1 yumurta
3ceviz 2yk tulum peyniri
Domates salatalık marul
Ara12
2 salatalık çok acıktım
Ogle14:30
Yarından az kase kuru fasulye
4 yk kabak
Salata yoğurt
Aksam19
3yk Kıymalı Menemen
Salata 1 yk yoğurt
Su 2lt
Spor 20dk yürüyüş
yaksin yaksinGreyfurt yağ yakıyor bıde
afiyet olsunSabah8:30
2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir
1 elma
Öğle 5 yk kabak
1 kase yoğurt
1 armut
Akşam 17:00
1 dilim çavdar ekmeği 1 bardak süt 1 kk peynir
1 saat spor yapıldı.
canım merhaba ben dilekBütün kuralları okudum ve hepsini kabul ediyorum
Menü.m
Sabah9:30
1 yumurta
3ceviz 2yk tulum peyniri
Domates salatalık marul
Ara12
2 salatalık çok acıktım
Ogle14:30
Yarından az kase kuru fasulye
4 yk kabak
Salata yoğurt
Aksam19
3yk Kıymalı Menemen
Salata 1 yk yoğurt
Su 2lt
Spor 20dk yürüyüş
Görüceeezzz
boşver burayı 6. Takıma gel sen canım burası çok kalabalık
Haydeeee görüşecekGörüceeezzz
Can'ım hosgeldın ıyıkı geldım senı gördüme sevındımİyi geceler kızlar araniza yeni katıldım kısaca kendimi taniyayim 26 yasindayim adim Merve kilom 94 ev hanımı bir öğretmenim eski yarismacilardanim hamilelikle ayrilmistim şimdi 19 aylık oldu sıpam ve ben tekrar zayıflamak istiyorum bu sefer hedefe ulaşıp ve bir daha kilo sorunuyla karşılaşmamak istiyorum hepimiz gibi
Kız o eskılerden olmazmı yer
nağğpaayyım in cin top oynuyo bizde kuruduk kaldık nolcak bizimde arkideşimiz olsa bizde,basarık böğrümüzeHaydeeee görüşecek
Abbauuuu bırde arkıdedımı çalıyor ajana bak hele
Bır daha ajanlık yaptırmayalım bız bı cadıyabak bak hemen üye kapıyor
Hoşgeldin cnm zühal bendeİyi geceler kızlar araniza yeni katıldım kısaca kendimi taniyayim 26 yasindayim adim Merve kilom 94 ev hanımı bir öğretmenim eski yarismacilardanim hamilelikle ayrilmistim şimdi 19 aylık oldu sıpam ve ben tekrar zayıflamak istiyorum bu sefer hedefe ulaşıp ve bir daha kilo sorunuyla karşılaşmamak istiyorum hepimiz gibi
:)Görüceeezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?