- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.081
ayy ablanormalde hiç izlemem ben
abla az hasarla yırttım ablam benim için tavuklu mantar yaptı fırında bende mantarlarını yedim tavukları ogluşa yedirdim anlamadılar
kaçtım bile
ay yok abla yaparsa neler olur biliyor yemez yani
aynen ablam sabah tartı güzel seyler dedi
afiyet olsun cuma öncesi olmamış
farketmedi kızzz
peynirci seniafiyet olsun elifim
ya bi saatlik yol canım ben gidince kalırım yoluzun cocukla sürekli gidilmiyo ondan
yarin kesin fark ederler ahaaaanda buraya yazdim yani aynı evde fark etmemek olmazkızlar yaklaşık 3 kasık fırınlanmıs mantar yedim iyi yırttım yani :)
evet ablacım :)Canım güzel de, yatana kadar acıkmayacak mısın?
Zayıflamak güzel his....
Afiyet olsun.
Öyleyse çok iyi. Bakalım kaç çıkacaksın.
bi şekil yapıcam artıkyarin kesin fark ederler ahaaaanda buraya yazdim yani aynı evde fark etmemek olmaz
İyi yapmışın canm fırında mantar nasıl oluyokızlar yaklaşık 3 kasık fırınlanmıs mantar yedim iyi yırttım yani :)
Bakıcı bulma, kızımı yabancı birine bırakma sıkıntısı vardı aklıma gelmedi ama şimdi baya açımCanım güzel de, yatana kadar acıkmayacak mısın?
Zayıflamak güzel his....
Afiyet olsun.
Öyleyse çok iyi. Bakalım kaç çıkacaksın.
Bu hafta gerçekten çok iyiydik özellikle kendi adıma iradeli olduğum için tebrik ediyom kendimiben çok umutluyum takımından bikerw kimse artı olmıyacak 1kilo üstü verende çok olucak
teşekkür ederim tatlımmefkusum sağlıklı mutlu çok güzel ömürler diliyorum kuzumuza. Doğum günü kutlu olsun. Bence hepsini ye ilk torunun ilk doğum günü
tamda perşembe menüsü olmuş tatlımMenüme gelince
Saat 11:30
2 kaşık et
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Saat 18:30
1 kk peynir
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
Domates
Su 1.5 litre 2 olur birazdan
Spor yok ne yazikki
Bende herkesle beraber seni de tebrik ediyorum fıstığımBu hafta gerçekten çok iyiydik özellikle kendi adıma iradeli olduğum için tebrik ediyom kendimi
Bence bu saatte sadece yoğurt yenir. Tarçın eklersin içine.Bakıcı bulma, kızımı yabancı birine bırakma sıkıntısı vardı aklıma gelmedi ama şimdi baya açım
daha nice mutlu yıllara abla neydi minigin adı sen ne düğünler ne açık bufeler reddettin abla bu bişeyi azcık tadarsinBu arada bizim miniğimiz cumartesi 1.yaşına giriyor
O yüzden ben kaçamak hakkımı O gün kullanacam
1 lahmacun bi parça pasta olur
Tabi pastanın dış kremasını falan yemem
hadi inş iyi sonuçlar alırsınGeldim kızlar yeme içme bitti uç ogun greyfurt+2yumurta +1dlm peynir
Suyu çok icemedim inşallah yatana kadar içerim
Mutfağı toplayıp çay keyfi yapacağım
afiyet olsun güzelperşembe gününe yakışan menümü iftiharla sunarım:)
11de biraz peynir
1yumurta
maydanoz
3 zeytin
3de ,1 büyük fincan sütlü türk kahvesi
6 da 1tabak tavuk yemeği kabaklı patlıcanlı bol acılı, bir kase baharatlı yogurt
9kahve içerim
4 bardak yeşil çay, 1bardak zencefilli çay, 3,5lt su spor 45dakika yürüyüş yapıcam an itibariyle
hadi iyi sonuç al inşallahmenüm
sabah 12.00
1 kase pirinç lapası 1 yk yoğurtlu
16.30
1 kase pirinç lapası 1,5 yk yoğurlu
acıkırsam 1 kase daha yerim
3 lt su
spor yok
kız sen bu hafta ekstra iradesinin beş kilo vermiş olmayasinMenüm
07.00
Maydonozlu 2 yumurtalı yağsız tuzsuz omlet
15.00
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok
Banada yapıyo limon özellikle sabah kötü ağrıyorbenimde ağrıyor limonlu su yaptı sanki bugün
Ciks Ciks olmamışMenum
sabah 10.301 yumurta peynir domates salatalik bir dilim kepekli ekmek
oglen12.00 yarim simit sut
Aksam 16.00 tavuk durum ayran
Biliyorum durum tarti oncesi olmadi kardesime sozum vardi da.bir de meyve var elma mandalina 2 litre su
kız açsın dimiiiiiiiiMenüme gelince
Saat 11:30
2 kaşık et
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Saat 18:30
1 kk peynir
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
Domates
Su 1.5 litre 2 olur birazdan
Spor yok ne yazikki
bizde tebrik ediyoruz gerçekten iyi bi hafta gecirdin senBu hafta gerçekten çok iyiydik özellikle kendi adıma iradeli olduğum için tebrik ediyom kendimi
Sağolasın tatlımaha nice mutlu yıllara abla neydi minigin adı sen ne düğünler ne açık bufeler reddettin abla bu bişeyi azcık tadarsin
Bişey yemicem canm hedefime ulaşmam lazımBence bu saatte sadece yoğurt yenir. Tarçın eklersin içine.
Insallah emeginin karsiligini alirsin canimBu hafta gerçekten çok iyiydik özellikle kendi adıma iradeli olduğum için tebrik ediyom kendimi
Hadi inşallah. Yarın tartı yüzüne gülsün.Bişey yemicem canm hedefime ulaşmam lazım
Ben begendım afıyet olsunMenum kizlar,
07.30 1 dilim tb ,domates,7 zeytin, peynir,1 yumurta
10.30 1 elma
13.30 ispanak yemegi ,yogurt
17.30 buharda karnabahar, yogurt
2 litre su,spor yok
Bu arada 2 gun once 77.8 dim
5 kilo mudaha nice mutlu yıllara abla neydi minigin adı sen ne düğünler ne açık bufeler reddettin abla bu bişeyi azcık tadarsin
hadi inş iyi sonuçlar alırsın
afiyet olsun güzel
hadi iyi sonuç al inşallah
kız sen bu hafta ekstra iradesinin beş kilo vermiş olmayasin
Banada yapıyo limon özellikle sabah kötü ağrıyor
Ciks Ciks olmamış
kız açsın dimiiiiiiii
bizde tebrik ediyoruz gerçekten iyi bi hafta gecirdin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?