- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.181
canısı mümkün değil biz geçen hafta biraz yüzünüz gülsün diye verdik yarışı amma bu hafta önümüzdeki hafta değil yeni üyeler bütün takımlar bir olsanızda 9. takımın karşısında yenilmeye mahkumsunuzAa hakkını ödeyemeyiz haftaya o üyeeler sayesinde yencez :)
Canısı gel bak sonra pişman olunTatlım sen erkenden uyumuşun kızz hala rüya görüyon :))
Ben var anlamamakKizlar bu arada koydugunuzu soyluyosunuz dimi
Bız arada mola verıyoz oysacanısı mümkün değil biz geçen hafta biraz yüzünüz gülsün diye verdik yarışı amma bu hafta önümüzdeki hafta değil yeni üyeler bütün takımlar bir olsanızda 9. takımın karşısında yenilmeye mahkumsunuz
Ben niye pişman oluyom kızzCanısı gel bak sonra pişman olun
olsun oğlanı ben doğururum:l
Bakıcılara kamera olduğunu söylüyormuşsunuz dıyorBen var anlamamak
Söyledikten sonra bi anlamı kalmazkiBakıcılara kamera olduğunu söylüyormuşsunuz dıyor
Anlaştık balımolsun oğlanı ben doğururum:l
Sen degıl ozser gıBen niye pişman oluyom kızz
Uyarmı hem onları harekete gecırırız hem bız evlimizi ozlerızKızlar yarın ılk 3 gıremessek takımca ceza var
3. 6. 8. Takımda bır hafta sohbet cezası
Abla 3 hafta sonra doluyoTmm cnm bundan sonra gelirsin yeni telinde gelmiş
Sen çıkalı 6 ay olmamışmı demekki ben oldu sandıydım
Yasal olarak soylenmesi gerekiyo diye biliyorumSöyledikten sonra bi anlamı kalmazki
aaa şimdi arkadaşımın hakkını yedirtmem siz vermediniz biz aldıkcanısı mümkün değil biz geçen hafta biraz yüzünüz gülsün diye verdik yarışı amma bu hafta önümüzdeki hafta değil yeni üyeler bütün takımlar bir olsanızda 9. takımın karşısında yenilmeye mahkumsunuz
yok ben 6. Takımda son yarışmacı kalana kadar ordayım sonra bakarızSen degıl ozser gı
Tamam boşver sen burayı 6. takıma gel yeni bir sayfa aç burda sıkış tepiş oturcanıza ferah ferah yayılırıkAbla 3 hafta sonra doluyo
Hosgeldin canim eda benBütün kuralları okudum ve hepsini kabul ediyorum
şaka kız şaka bileğinizin hakkıyla aldınız, tıpkı bu iki hafta bizim alacağımız gibi:)aaa şimdi arkadaşımın hakkını yedirtmem siz vermediniz biz aldıkbu hafta alcanız büyük ihtimalle haftaya da iyi olan kazanıcak belli olmaz
yok ben 6. Takımda son yarışmacı kalana kadar ordayım sonra bakarızböyle geliyorum işte arada menü de atarım size anlaşırız
edacığım biz seninle tanıştıkmı ben dilek 1aydır bu takımdayım ve burda olmaktan çoooooookkk mutluyumHosgeldin canim eda ben
Cansin 9.takim dan kovulsamda gitmem, arayada sıkıscak gibi degilim ama napalim artikTamam boşver sen burayı 6. takıma gel yeni bir sayfa aç burda sıkış tepiş oturcanıza ferah ferah yayılırık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?