- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.201
Bana kaderimiiinn bir oyunu mu buu kimse bizi beğenmiiiğCansin 9.takim dan kovulsamda gitmem, arayada sıkıscak gibi degilim ama napalim artik
Gercekten guzel bir takimdasin dilekcim memnun oldumedacığım biz seninle tanıştıkmı ben dilek 1aydır bu takımdayım ve burda olmaktan çoooooookkk mutluyum
100 kıloya yakınım emme ıyı koşarım yakalarım zayıflamadan bırakmamberilceee akideşin başka takıma gidiyomuş bak yoldan döndürmüşün :)
Ben bi yakalayamıyorum ya of hemencik kapılıyolar
Gercekten guzel bir takimdasin dilekcim memnun oldum
Kaptanim ismim Eda, mart nisan da takimdaydim,mayista ayrilmak zorunda kaldim, 2 cocugum var 4 yas erkek,1,5 yas kiz. Ogretmenim .karsta yasiyorum, yarisirken isminizi gorunce merak ederdim hepBızde tanısmadık sanırım
Ben firardim o araKaptanim ismim Eda, mart nisan da takimdaydim,mayista ayrilmak zorunda kaldim, 2 cocugum var 4 yas erkek,1,5 yas kiz. Ogretmenim .karsta yasiyorum, yarisirken isminizi gorunce merak ederdim hep
Hoşgeldin canimİyi geceler kızlar araniza yeni katıldım kısaca kendimi taniyayim 26 yasindayim adim Merve kilom 94 ev hanımı bir öğretmenim eski yarismacilardanim hamilelikle ayrilmistim şimdi 19 aylık oldu sıpam ve ben tekrar zayıflamak istiyorum bu sefer hedefe ulaşıp ve bir daha kilo sorunuyla karşılaşmamak istiyorum hepimiz gibi
Yok ya daha neler çakal olanlar anliyo zaten bi arjadasinki kamerayı kapatiyomus saat olanlardan söyleyince hoc bi anlamı olmaz gider mutfakta baska odada yapar yapacani Her tarafa koysan güvenlik kamerası gibi onu bilemiyorum ama yasa viz gelir tiris gider söz konusu yavrum saKizlar bu arada koydugunuzu soyluyosunuz dimi
aman iyi iyi benimki mizirdayip duruyor ateşte yok ama huzursuzKızlar benım kurbağa ateslenmedı şükür olsun
Bende atesten korktum amaHoşgeldin canim
Yok ya daha neler çakal olanlar anliyo zaten bi arjadasinki kamerayı kapatiyomus saat olanlardan söyleyince hoc bi anlamı olmaz gider mutfakta baska odada yapar yapacani Her tarafa koysan güvenlik kamerası gibi onu bilemiyorum ama yasa viz gelir tiris gider söz konusu yavrum sa
aman iyi iyi benimki mizirdayip duruyor ateşte yok ama huzursuz
tatlım ismim Elif mart ayinın sonunda başladım 4 ayda 14 kilo verdim 2 ay izinden sonrada verdim biraz, daha yolumuz uzun. Darısı başına.Eliya sizin isminiz nedir guzel kilo vermissin.ne zamandan beri devam ediyorsun.
öğlen babannemdeydim ciss coktu ordan çıktım yollara düştüm anca o saati buldu akşamda benimkiler de disarda yemiş ugrasmak istemedimelıfım nıye boyle yedın Can'ım
Aksam hafıf
Öğlen yok canım
peynir candir mihaliçi daha çok seviyorum ama tuzlu ya tuketmiyorum aseriyom bazen valla. Su üstü mantar yemeği mi yedinayy ablanormalde hiç izlemem ben
abla az hasarla yırttım ablam benim için tavuklu mantar yaptı fırında bende mantarlarını yedim tavukları ogluşa yedirdim anlamadılar
kaçtım bile
ay yok abla yaparsa neler olur biliyor yemez yani
aynen ablam sabah tartı güzel seyler dedi
afiyet olsun cuma öncesi olmamış
farketmedi kızzz
peynirci seniafiyet olsun elifim
ya bi saatlik yol canım ben gidince kalırım yoluzun cocukla sürekli gidilmiyo ondan
yirt yirt bayılıp kalmada bi yerdekızlar yaklaşık 3 kasık fırınlanmıs mantar yedim iyi yırttım yani :)
açım açsın açdaha nice mutlu yıllara abla neydi minigin adı sen ne düğünler ne açık bufeler reddettin abla bu bişeyi azcık tadarsin
hadi inş iyi sonuçlar alırsın
afiyet olsun güzel
hadi iyi sonuç al inşallah
kız sen bu hafta ekstra iradesinin beş kilo vermiş olmayasin
Banada yapıyo limon özellikle sabah kötü ağrıyor
Ciks Ciks olmamış
kız açsın dimiiiiiiii
bizde tebrik ediyoruz gerçekten iyi bi hafta gecirdin sen
Oyyy adıyla büyüsün.Sağolasın tatlım
Adımız Tuana
Afiyet olsun bu kadar şeyi miden nasıl aldı kız açlıktan kırılıyoruz vallaBeril aş gururla sunar
Sabah
2 yumurta bırının beyazı sadece
Aksam
Sabahın aynı
Su cok
Tan gel yat modundayım bu hafta
Afiyet olsun baby güzel menü. Karnabahar çekti kız canım.Menum kizlar,
07.30 1 dilim tb ,domates,7 zeytin, peynir,1 yumurta
10.30 1 elma
13.30 ispanak yemegi ,yogurt
17.30 buharda karnabahar, yogurt
2 litre su,spor yok
Bu arada 2 gun once 77.8 dim
anam sende acsinBenimde bugün ananas günüydü
Bakalım yarına sonuç ne olacak
Ama uçuk bişey beklemeyin bu hafta gitmedi
Afiyet olsun canım kuruyu sokusturmasaydin keşke araya yarın etki etmez inşallah. Normalde miss gibi menü yarın cuma olmasa yani.Menü.m
Sabah9:30
1 yumurta
3ceviz 2yk tulum peyniri
Domates salatalık marul
Ara12
2 salatalık çok acıktım
Ogle14:30
Yarından az kase kuru fasulye
4 yk kabak
Salata yoğurt
Aksam19
3yk Kıymalı Menemen
Salata 1 yk yoğurt
Su 2lt
Spor 20dk yürüyüş
Afiyet olsun güzel menü.Sabah8:30
2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir
1 elma
Öğle 5 yk kabak
1 kase yoğurt
1 armut
Akşam 17:00
1 dilim çavdar ekmeği 1 bardak süt 1 kk peynir
1 saat spor yapıldı.
tabi tabi biz yemeyelim sen ye adalet yok bu dünyadaKünefe helva offff lanet olsun bana pis boğazlılgıma
Utanıyom be ya
iyi geceler.Size iyi geceler yarın görüşürüz. Bol eksilerle inşallah...
hos geldin merve cım ben Elif bayadr buralardayim gitmeye de niyetim yok sankiBütün kuralları okudum ve hepsini kabul ediyorum
bir elmanın yarısı birisi sensin biri ben,
iki ceylan yavrusu biri sensin biri ben
gel bi dünya kuralım başka kimse olmasın
biri kız biri oğlan iki çocuk oynasın.
Anam CEZAYA gel senmi VERİYORSUN BU cezayi baskalarimiKızlar yarın ılk 3 gıremessek takımca ceza var
3. 6. 8. Takımda bır hafta sohbet cezası
Ayy HADİ ÇOK ŞükürKızlar benım kurbağa ateslenmedı şükür olsun
Waaaavww nasil bisey azme bak masallah, memnun oldum ben 33 sayilirim,pek fark yok ismini soylerim olmazmi,allah bagislasin 2 dana ünide? Anlamadim orayiBen firardim o ara
112 den 64 e indim gidip 116 olup geri geldim
Zayiflamak icin sismanlamak lazim dimi
Ismim beril
39 yasindayim
4 sipam var 2 dana ünide
Kidemli ev hanimiyim epeydir
OlurWaaaavww nasil bisey azme bak masallah, memnun oldum ben 33 sayilirim,pek fark yok ismini soylerim olmazmi,allah bagislasin 2 dana ünide? Anlamadim orayi
hacı ben artık ordan burdan yapıyorum heryazılana yetişmek mümkün değil :)Ne çene var arkadaş bu kadar sayfa 3 saatte nasıl birikti pehhhh. :)
bugün çekmecede lağma buldum bi dönem kv için almıştık yapsmmiki diye şeytan dürttü sonra dedim, kız dilek akıllı ol iki yüz gr fazla vericem diye k... bu sokulur mu durduk yere:lKizlar bu bağırsak ta birikenler le yarın eksi çıkmam imkansız di bende 3 acı çehre cignedim ustunede 2 form çay harp var bağırsaklarım da bakalım kim kazanıcak
ne çok öğretmenimiz oldu takımda ;l hocam allah aşkına az, ödev verin anamız ağlıyor bitirecez diye ödevleri :)Kaptanim ismim Eda, mart nisan da takimdaydim,mayista ayrilmak zorunda kaldim, 2 cocugum var 4 yas erkek,1,5 yas kiz. Ogretmenim .karsta yasiyorum, yarisirken isminizi gorunce merak ederdim hep
etimde kemigimde sizin acimayin bana:))Oooo iyiymiş
O zaman istediğimiz gibi acımasız olabiliriz :))
buyudu valla çok şükür etim kemigimde sizindir :))Oooo süper kasın kemıgın senın
Yağların bızım yanı
Bebıste büyümüş hatasız menü ısterız
Hoşbuldum edacim memnun oldumHosgeldin canim eda ben
hoşbuldum hayatım maalesef söylemek gerekiyormus bakiciya gerçi bütün eve kurulan sistemler var hatta telefon pcdende istedigin zaman kontrol edebiliyorsun ama yapmak isteyen bi yolunu mutlaka bulur bakıcı derdi yüzünden ev hanimligina soyundum bende :))Hoşgeldin canim
Yok ya daha neler çakal olanlar anliyo zaten bi arjadasinki kamerayı kapatiyomus saat olanlardan söyleyince hoc bi anlamı olmaz gider mutfakta baska odada yapar yapacani Her tarafa koysan güvenlik kamerası gibi onu bilemiyorum ama yasa viz gelir tiris gider söz konusu yavrum sa
aman iyi iyi benimki mizirdayip duruyor ateşte yok ama huzursuz
hoşbuldum elifcim bende uzun bir aradan sonra sahalara geri döndümtatlım ismim Elif mart ayinın sonunda başladım 4 ayda 14 kilo verdim 2 ay izinden sonrada verdim biraz, daha yolumuz uzun. Darısı başına.
öğlen babannemdeydim ciss coktu ordan çıktım yollara düştüm anca o saati buldu akşamda benimkiler de disarda yemiş ugrasmak istemedim
peynir candir mihaliçi daha çok seviyorum ama tuzlu ya tuketmiyorum aseriyom bazen valla. Su üstü mantar yemeği mi yedinKAÇ GÜNÜN KALDI Kız Sıkıntı VARMI.
yirt yirt bayılıp kalmada bi yerde
açım açsın aç
Oyyy adıyla büyüsün.
Afiyet olsun bu kadar şeyi miden nasıl aldı kız açlıktan kırılıyoruz valla
Afiyet olsun baby güzel menü. Karnabahar çekti kız canım.
anam sende acsin
Afiyet olsun canım kuruyu sokusturmasaydin keşke araya yarın etki etmez inşallah. Normalde miss gibi menü yarın cuma olmasa yani.
Afiyet olsun güzel menü.
tabi tabi biz yemeyelim sen ye adalet yok bu dünyada1 haftadır helva kokuyor burnuma vicdansiz sabuha
iyi geceler.
hos geldin merve cım ben Elif bayadr buralardayim gitmeye de niyetim yok sanki
Anam CEZAYA gel senmi VERİYORSUN BU cezayi baskalarimi
Ayy HADİ ÇOK Şükür
ceviz suyunu tavsiye ederim ben 4 gündür yapıyorum ve cok faydası var bu konudaKizlar bu bağırsak ta birikenler le yarın eksi çıkmam imkansız di bende 3 acı çehre cignedim ustunede 2 form çay harp var bağırsaklarım da bakalım kim kazanıcak
tamam kaptanım bize uyar ama 1.olacazKızlar yarın ılk 3 gıremessek takımca ceza var
3. 6. 8. Takımda bır hafta sohbet cezası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?