- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.221
Hahaha ayy onu dogumdan hatırlıyorum da çekilir dert değilbugün çekmecede lağma buldum bi dönem kv için almıştık yapsmmiki diye şeytan dürttü sonra dedim, kız dilek akıllı ol iki yüz gr fazla vericem diye k... bu sokulur mu durduk yere:l
sorma sorma o tranvvayı bende yaşadım doğumda:)Hahaha ayy onu dogumdan hatırlıyorum da çekilir dert değil
Tahmin edebiliyorumsorma sorma o tranvvayı bende yaşadım doğumda:)
***9.Takim489..etap***
berilceee(96.3/
CurukElma(/67,9/
buseb(62,3/
Eliya(70.6/
elifvecebir(81.8/81/0.8/% 0.98)
nanekekik(70.4/
ayulduzz (71/
Mefkurem (83,1/
MuallimeA (77.6/
gingercookkie (81.3/
9.takim ortalamasi: %
Tebrik ederim canimGünaydınlar.
Geçen hafta : 81.8
Bu hafta : 81 kg.
Fark 800 gr
Yüzde : % 98
Aramıza hoşgeldn. Ben poni 27 yaşndaym meslektaşız bir kızım var bir yıldır buradayım 20 kg verdim 10 kg kaldıHahaha ayy onu dogumdan hatırlıyorum da çekilir dert değil
memnun oldum poni. hoşbuldum teşekkür ederim Allah bağışlasin ben henüz meslegimi yapamadim universiteden mezun olduğumda kızım 2-3 ayliktiAramıza hoşgeldn. Ben poni 27 yaşndaym meslektaşız bir kızım var bir yıldır buradayım 20 kg verdim 10 kg kaldı
Elif hanimcim bu ne güzellikGünaydınlar.
Fark 800 gr
Az kaldi seni mezun edecezAramıza hoşgeldn. Ben poni 27 yaşndaym meslektaşız bir kızım var bir yıldır buradayım 20 kg verdim 10 kg kaldı
Ben bir okuyum canimGünaydın canlar
Bakmayın sabah sabah enerjik olduğuma kolu kaldıracak halim yok 5 bucuktan beri kızımla uğraşıyorum ne uyudu ne uyuttu 4 disimiz birden geliyor aslında dişleri patlamış ama huysuzlugumuz devam ediyor sakinlestirrmedim bi turlu şimdi saç kurutmanin sesine ikna edebildim yatmaya ayağımda salliyorumanne olmak gercekten zormus annemi çok daha iyi anlıyorum simdi
en son salı gunu tartilmistim 94 kg dum bakalım bugün kaçı gostericek baskülberilceee canım benim ben yeni üye gibi mi giriş yapicam izinden donmuş gibi hamilelikten dolayı ayrilmistim karar defterini okudum ama birde sana sormak istedkm
Tebrik ederim canim
Tebrikler elificimGünaydınlar.
Fark 800 gr
sende aç gezmissinKızlar dünkü me ümü unuttum.
Sabah 6.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
Öğlen 14.00
1 parça haş tavuk
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
1 kase yoğurt
2 litre su
Iki Paket sana yag gitmis kizGünaydın Günaydın Günaydın beklemiyordum Amaaaaa
Gecen hafta 75,4
Bu hafta 74,9
Giden-500
Artı 600den geldim çok mutlu oldum inş haftaya 73,9 dan ucunu tutacam 73 lerin
Sağol ablacim sende durumlar neIki Paket sana yag gitmis kiz
Tebrik ederim canim
Bende durumlar iyiydideSağol ablacim sende durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?