Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haftaya listedesin
Bak Nazardan korunmanin yolunuda ögrendin canim

Rahat birak kuzuyu
Zorlama hic

Canım 19aylik degilmiydi benimki plates tpouyla yurudum verdim plates topunu önüne onu iteklersen yürüdü valla

Resmini degismisin
Agac altinda bir resmin yokmuydu

Ay profildeki senin bizdik mi
Ogluma gelin adayı buldum aa dostlar bak benimkide cok yakışıklıdır oğlum diye demiyorum mavi gözlü kumral beyaz tenli

sana da tebriksss

Unutursam hatirlat findik kurdum

tamamdır kaptanımmmm

o spora bu kadarmı gider beril im mutsuzum vallahi

kız sen ne alem bir şeysin -800 vermişin yanlış hesaplamışın koptum yaa

Sen istesen neler yaparsin biliyon dimi

abla kaçamak hakkımı iptal ettim. salıya kadar ne verirsem hedefe ne kadar yaklaşırsam kar. muz aldım yeşilli laktozsuz sütümü de aldım. yarın muz süt yapcam

Kızlar ben kaçıyorum okul yarım gün benim yamyamlar gelir birazdan yemek hazirliyim. Çok konuşmayı he çizerim

bizim takım susmaz bu bir hayal

kızlar tek tek yazamadım ama süpersinizzzzz valla tebrik ederim
@MuallimeA @ayulduzz kızlar sizi ayrıca tebrik ederim
askrhpozitif sende hoşgeldin canım hilal ben :)

cuma 67.9
bugün 65.8
fark 2.1 (3.10)
mesaj 35+

orucu istediğim gibi devam ettiremediğim için düne göre 200 artıdayım wc yede cıkamadım moralim bozuldu ondan biraz

ooy oyy ooyyy

BOMBESİN BOMBEEEEEEEEE

tebrik ederim bulmuş bunamış hilalim

Kızlar hadi öptüm ben yürüyüşe kaçıyorum.

süpersin tatlım run baby runnnn

benim de mantıksalım 61 lerdi oldu ama hayalim 59.9 hala olmadı. ama salıya daha var.
yarın muz süt yapıyom.

selam tatlışşşş

maşallah her şeye yetişiyon süpersin

o bızdığı yerim ya. henüz sıpam yok tavsiye veremiyorum ama bahar süper bir şey söylemiş plates topu çok dahice

Canım 19aylik degilmiydi benimki plates tpouyla yurudum verdim plates topunu önüne onu iteklersen yürüdü valla

koptum buna ben

Ogluma gelin adayı buldum aa dostlar bak benimkide cok yakışıklıdır oğlum diye demiyorum mavi gözlü kumral bey
az tenli

oooyyy onu yerim leyynnnn maşallahhh

Haftaya listedesin
Bak Nazardan korunmanin yolunuda ögrendin canim

Rahat birak kuzuyu
Zorlama hic
zorlamiyorum da cabaliyorm ay gına geldi daha yurumuyor mu acaba bi sorun mu var tembel senin kız vs gibi şeylere her zaman açıklama yapmak tan icim sıkıldı anlatamıyorum etrafa nazlı bızdık olacak cimcime
Ay hadi inşallah güzel bi kiloyla giriş yaparım insallah

19 aylık canım benimki onu versem boğuşur herhalde onunla kocaman bir pandasi var ativeriyor kendini uzerine
Resmini degismisin
Agac altinda bir resmin yokmuydu
O çok eski fotoğrafti değiştirim dedim kizim olsun dedim
Ogluma gelin adayı buldum aa dostlar bak benimkide cok yakışıklıdır oğlum diye demiyorum mavi gözlü kumral beyaz tenli
benim bızdık maşallah Allah bağışlasin biz çok nazliyiz bak baştan demesi sonra bu gelinde amma nazlı demesin senin paşa dediğimiz dedik azicikta sinir de var istemediğini asla yapmaz aa bide çok yaramaz dolap iclerinden toparliyoruz hanımı bi yandanda annesi ne yardimida sever benle bir ev supurur toz alır çamaşır aşar katlar

***9.Takim489..etap***

berilceee(96.3/95.2/1.1/%1.14)
CurukElma(/67,9/65.8/2.1/3.10)
buseb(62,3/61,5/0,8/%1,28)
Eliya(70.6/69.8/0.5/0.71)
elifvecebir(81.8/81/0.8/%0.98)
nanekekik(70.4/70.2/0.2/%0.28)
ayulduzz (71/69/2/%2,82)
Mefkurem (83,1/
MuallimeA (77.6/74.9/2.7/%3.48)
gingercookkie (81.3/80.7/0.6/%0.74)

9.takim ortalamasi: %1.626

Mervecim sen 15 mayıs 2015 de 413.etapta izine ayrılmışın bildirim yapmadan. sadece izinli yazılmış
Daha sonrasında tekrar listeye girdinmiydi

***9.Takim489..etap***

berilceee(96.3/95.2/1.1/%1.14)
CurukElma(/67,9/65.8/2.1/%3.09)
buseb(62,3/61,5/0,8/%1,28)
Eliya(70.6/69.8/0.8/%1.13)
elifvecebir(81.8/81/0.8/%0.98)
nanekekik(70.4/70.2/0.2/%0.28)
ayulduzz (71/69/2/%2,82)
Mefkurem (83,1/82/1.1/%1.32)
MuallimeA (77.6/74.9/2.7/%3.48)
gingercookkie (81.3/80.7/0.6/%0.74)

9.takim ortalamasi: %1.626

selam tatlışşşş

maşallah her şeye yetişiyon süpersin

o bızdığı yerim ya. henüz sıpam yok tavsiye veremiyorum ama bahar süper bir şey söylemiş plates topu çok dahice
selam canım benim
Cimcimeyle elimden geldiğince hatun uyanıkken pek iş yapmak mümkün olmuyor benim iş yapmamı fırsat bilip dolap içlerini boşaltiyor anca evi toparlayabiliyorum oda jet hızıyla
Anaam benim kinin yürümeye niyeti yok ki şu Fisher pricenin tutmalı yürüteclerinden var.m uzikli falan ama bizimki Bi tutupta iki adım atmiyor dizlerinin üzerine cokuyor onu oyle gezdiriyor evin içinde anneanne dedeyle yürüyordu onunla ama şimdi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…