- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.401
Haftaya listedesinSelam kizlar
ceviz suyu icildi kahvaltı geçte olsa yapıldı ev toparlandı küçük cadiyla oyun oynandı yürümeye inat ediyor sıpa ya nasıl Güvenini kazanacagim bu findik kurdunun bilemiyorum anneanne dedeye güveniyor babayla bize güvenmiyor
gerçekten çok cana yakınsiniz hepiniz ayri ayrı inşallah haftaya ki hedefimiz 89,9 da olsa 8 i gormek
Elimden geldikçe kacirmamaya calisicam canım bir hafta sonları zorlanirim esim evde hafta sonları
memnun oldum hilalcim
valla siz delisiniz anem herkes süper kilolar vermiş ama hiç memnun degiller nazara gelmemek için yapıyorsunuz biliyorum ben
Canım 19aylik degilmiydi benimki plates tpouyla yurudumSelam kizlar
ceviz suyu icildi kahvaltı geçte olsa yapıldı ev toparlandı küçük cadiyla oyun oynandı yürümeye inat ediyor sıpa ya nasıl Güvenini kazanacagim bu findik kurdunun bilemiyorum anneanne dedeye güveniyor babayla bize güvenmiyor
gerçekten çok cana yakınsiniz hepiniz ayri ayrı inşallah haftaya ki hedefimiz 89,9 da olsa 8 i gormek
Elimden geldikçe kacirmamaya calisicam canım bir hafta sonları zorlanirim esim evde hafta sonları
memnun oldum hilalcim
valla siz delisiniz anem herkes süper kilolar vermiş ama hiç memnun degiller nazara gelmemek için yapıyorsunuz biliyorum ben
Resmini degismisinSelam kizlar
memnun oldum hilalcim
Bunu yazdim nefese lazim olurCanım 19aylik degilmiydi benimki plates tpouyla yurudumverdim plates topunu önüne onu iteklersen yürüdü valla
Haftaya değil sonraki hafta abla üçüncü cumaHaftaya listedesin
Bak Nazardan korunmanin yolunuda ögrendin canim
Rahat birak kuzuyu
Zorlama hic
O eski uye Kilo alip izinden geldiHaftaya değil sonraki hafta abla üçüncü cuma
Ay profildeki senin bizdik miSelam kizlar
memnun oldum hilalcim
Hazır bu kiloya ikinciyimi dogursamO eski uye Kilo alip izinden geldi
Hazir izindeyken birde dogurdu
Ahanda simdi küstüm isteAy profildeki senin bizdik mi
Ogluma gelin adayı buldum aa dostlar bak benimkide cok yakışıklıdır oğlum diye demiyorum mavi gözlü kumral beyaz tenli
Sen bilin ama verde dogurHazır bu kiloya ikinciyimi dogursam
Senin nefese talip olabiliriz ancak abla oda tee uzaklarda ben oğlumu nasıl gondereyimAhanda simdi küstüm iste
Benim kizlar evdemi kalsin
Yok abla şaka tabiki bunun ustune bide hamilelik Rabbim korusun isteyene versinSen bilin ama verde dogur
Ay valla ya bende öyle yapim.
Ay Dilo ya Allah iyiliğini versinsen onu bana yolla
ben daha önce 1 ay içtim bi etkisi olmadi kronik kabızlık benimki bazen hicbirsey etki etmiyor bugün olduğu gibi
Harikasın elif im.
Allah kolaylik versin zor işler bir tane daha yapayım diyorum vazgeciyorum :) anne olmak zor.
Tebrikler Kamilem.
vayyssss başkanımperfect.
Ne diyosun aman Allah im poni ye bak ya Tebrikler kizçe
harika harika harika
Çok iyi bebegim
Çok iyisin canım tebrikler
Tebrikler
benimkiler de öyle terketmek istemiyorlar beni yerleşik hayata geçiş yaptılar sanırım.
eksiye sen ona bak.
anam yıkılıyor 9. Takım maşallah be
Tebrikler canım çok iyi
efferimmm kız tebriks
yarın gidiyorsun p.tesi belli olur hersey
Unutursam hatirlat findik kurdum
o spora bu kadarmı gider beril im mutsuzum vallahi
Sen istesen neler yaparsin biliyon dimi
Kızlar ben kaçıyorum okul yarım gün benim yamyamlar gelir birazdan yemek hazirliyim. Çok konuşmayı he çizerim
kızlar tek tek yazamadım ama süpersinizzzzz valla tebrik ederim
@MuallimeA @ayulduzz kızlar sizi ayrıca tebrik ederim
askrhpozitif sende hoşgeldin canım hilal ben :)
cuma 67.9
bugün 65.8
fark 2.1 (3.10)
mesaj 35+
orucu istediğim gibi devam ettiremediğim için düne göre 200 artıdayımwc yede cıkamadım moralim bozuldu ondan biraz
Kızlar hadi öptüm ben yürüyüşe kaçıyorum.
Ne yaxıkki beklediğime değmedi bu hafta Ne yapsam gitmedi
Pazartesi eksi 600 dü zaten ondan sonrada resmen yerimde saydım sayılır
Cuma 83.1
Bugün 82
Fark 1.1
Yüzde 1.32
Hafta hedef -1
Ayrıca ay sonu mantıksal hedefim 82 di oldu
Ama hayalim 79.9 du olmadı
Selam kizlar
memnun oldum hilalcim
Canım 19aylik degilmiydi benimki plates tpouyla yurudumverdim plates topunu önüne onu iteklersen yürüdü valla
Ay profildeki senin bizdik mi
Ogluma gelin adayı buldum aa dostlar bak benimkide cok yakışıklıdır oğlum diye demiyorum mavi gözlü kumral bey
az tenli
zorlamiyorum da cabaliyormHaftaya listedesin
Bak Nazardan korunmanin yolunuda ögrendin canim
Rahat birak kuzuyu
Zorlama hic
19 aylık canım benimki onu versem boğuşur herhalde onunla kocaman bir pandasi var ativeriyor kendini uzerineCanım 19aylik degilmiydi benimki plates tpouyla yurudumverdim plates topunu önüne onu iteklersen yürüdü valla
O çok eski fotoğrafti değiştirim dedim kizim olsun dedimResmini degismisin
Agac altinda bir resmin yokmuydu
benim bızdık maşallah Allah bağışlasin biz çok nazliyizAy profildeki senin bizdik mi
Ogluma gelin adayı buldum aa dostlar bak benimkide cok yakışıklıdır oğlum diye demiyorum mavi gözlü kumral beyaz tenli
Mervecim sen 15 mayıs 2015 de 413.etapta izine ayrılmışın bildirim yapmadan. sadece izinli yazılmışzorlamiyorum da cabaliyormay gına geldi daha yurumuyor mu acaba bi sorun mu var tembel senin kız vs gibi şeylere her zaman açıklama yapmak tan icim sıkıldı anlatamıyorum etrafa nazlı bızdık olacak cimcime
Ay hadi inşallah güzel bi kiloyla giriş yaparım insallah
19 aylık canım benimki onu versem boğuşur herhalde onunla kocaman bir pandasi var ativeriyor kendini uzerine
O çok eski fotoğrafti değiştirim dedim kizim olsun dedim
benim bızdık maşallah Allah bağışlasin biz çok nazliyizbak baştan demesi sonra bu gelinde amma nazlı demesin senin paşa dediğimiz dedik azicikta sinir de var istemediğini asla yapmaz aa bide çok yaramaz dolap iclerinden toparliyoruz hanımı bi yandanda annesi ne yardimida sever benle bir ev supurur toz alır çamaşır aşar katlar
selam canım benimselam tatlışşşş
maşallah her şeye yetişiyon süpersin
o bızdığı yerim ya. henüz sıpam yok tavsiye veremiyorum ama bahar süper bir şey söylemiş plates topu çok dahice
Girmedim diye hatırlıyorum canımMervecim sen 15 mayıs 2015 de 413.etapta izine ayrılmışın bildirim yapmadan. sadece izinli yazılmış
Daha sonrasında tekrar listeye girdinmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?