Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaa niye öyle diyon elifimdün yediğim mantarlar cıkardı
sağol canım keske tamamlasaydım orucu ama olmadı işte belki hedefe az kala yaparım son hafta bombası

Evet çok şükür 6 lar geldi. Hızlı vermek istiyorum napim ya

Ayyy mefkusum atliycam şimdi bi yerden. 1.1 diyor tartı sen iyimisin.

kız yanlış bu.

eliya kız elif sen kilonu yanlış yazmışınya
Tekrar geçen haftaki kilona baktım
0.8 vermişin ya gülüm
ya mefkusum ciddimisiniz ya. Sabah halamin kızı aradı ağladı bir sürü annemi özledim diyor benim kafa gidik kusura bakmayın ya.

bide ağlandım bir sürü

HADİ HAYIRLI OLSUN.

Ayy kız bende korktum nerde yanlış yaptım diye
Geçen hafta 70.6 mışın
Sen 70.3 den hesap etmişin
Evet mefkusum Allah beni netmesin 800 gram vermişim

***9.Takim 488..etap***
berilceee(96.3/)sabit
CurukElma(68.5/67,9/0,6/%0,88)

buseb(62.3/62,3/0/%0)kilosu sabit

Eliya(71.3/70.6/0.7/%0.98)
elifvecebir(81.3/81.8/+0.5/%-0.62)
nanekekik(71.9/70.4/1.5/%2.09)
ayulduzz (71.8/71/0,8/%1,11)
Mefkurem (83.1/83,1/0/%0)kilosu sabit
MuallimeA (77.1/77.6/+0.5/%-0.65)
gingercookkie (71.6/81.3/+9.7/%-0.35) 449.etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 39 a bölündü

9.takim ortalamasi: %0.344

Oo takilma konuşan totoya konusir hesabı her çocuk farklıdır benimki 10aylikken yürümeye yeltendi korktu sonra 13aylikti yurudu işte topu iteklerken cesaret buldu inan yurusun daha zor burdakiler biliyor en tv yi kırdı biz raziyiz kertelim. Milletin lafı bitmez hala konuşmasını emmedimi emdimi uctumu kalktimi hesabı
Konuşuyor ama önem verdikleri ile zeki cocuk diyorum son günlerde gelen sorulara
Ne duruyorsun be, at kendini denize: Geride bekliyenin varmış, aldırma; Görmüyor musun, Her yanda hürriyet; Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol; Git gidebildiğin yere...
Gün doğmadan,
Deniz daha bembeyazken çıkacaksın yola.
Kürekleri tutmanın şehveti avuçlarında,
İçinde bir iş görmenin saadeti,
Gideceksin
Gideceksin ırıpların çalkantısında.

Ne duruyorsun be, at kendini denize: Geride bekliyenin varmış, aldırma; Görmüyor musun, Her yanda hürriyet; Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol; Git gidebildiğin yere...
Ben hep yüregimin götürdügü yere gittim
Oralarda hep acidi yüregim

canım dogumdan sonra 3 hafta gelmişim çocukla yapamayıp dgeri vites atmisim hatirimdan çıkmış bile kusura bakmayın her bir etaba baktım tek tek başka yok
Yani o ayrıldığından sonra listeye girmedin

Haftaya ona göre hesaplarız cnm

Bide görüyosun bizim takım bol paylaşımlı aynı zamanda disiplinli bi takım bu konudada eminim uyum sağlıcaksındır

Yani o ayrıldığından sonra listeye girmedin

Haftaya ona göre hesaplarız cnm

Bide görüyosun bizim takım bol paylaşımlı aynı zamanda disiplinli bi takım bu konudada eminim uyum sağlıcaksındır
yok canım tek tek baktım emin olmak için o konuda sıkıntı yasicami sanmıyorum canm bol paylaşım tan aradığım şey bi tek hafta sonlari hafta içi kadar aktif olmayabilir

yok canım tek tek baktım emin olmak için o konuda sıkıntı yasicami sanmıyorum canm bol paylaşım tan aradığım şey bi tek hafta sonlari hafta içi kadar aktif olmayabilir
Sorun yok tstlım haftasonu normal olarak birazdaha sakin olur

Bide unutmadan biz haftasonu kaçamaklarını önlemek için pazarteside tartılıyoruz sadece takım içi bi uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…