- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.421
yaa niye öyle diyon elifimdün yediğim mantarlar cıkardı
sağol canım keske tamamlasaydım orucu ama olmadı iştebelki hedefe az kala yaparım son hafta bombası
Evet çok şükür 6 lar geldi. Hızlı vermek istiyorum napim yaelfim lütfen olumsuz olumsuz konuşupta bizide üzme
Eminim olduğun kilodan daha zayıf gösteriyosundur
Hepimiz istiyoz çok çok verelim
Ama çok verincede gelmesi çabuk oluyor işte
Ayrıca 500 hiçde kötü değil daha ne olsun
Hem 6 lar gelmiş hoşgelmiş
sanada tebrikler cnm daha eksini tam bilmiyoruz Ama en azından artıda değilsin
vavvvv hilal hanım 2.1 vermişde beğenmiyomuş
Buna bulduda bunuyar derler kızzz
Kızdırma adamı daha ne olsun
Ayyy mefkusum atliycam şimdi bi yerden. 1.1 diyor tartı sen iyimisin.Ne yaxıkki beklediğime değmedi bu hafta Ne yapsam gitmedi
Pazartesi eksi 600 dü zaten ondan sonrada resmen yerimde saydım sayılır
Cuma 83.1
Bugün 82
Fark 1.1
Yüzde 1.32
Hafta hedef -1
Ayrıca ay sonu mantıksal hedefim 82 di oldu
Ama hayalim 79.9 du olmadı
kız yanlış bu.***9.Takim489..etap***
berilceee(96.3/95.2/1.1/%1.14)
CurukElma(/67,9/65.8/2.1/%3.09)
buseb(62,3/61,5/0,8/%1,28)
Eliya(70.6/69.8/0.8/%1.13)
elifvecebir(81.8/81/0.8/%0.98)
nanekekik(70.4/70.2/0.2/%0.28)
ayulduzz (71/69/2/%2,82)
Mefkurem (83,1/82/1.1/%1.32)
MuallimeA (77.6/74.9/2.7/%3.48)
gingercookkie (81.3/80.7/0.6/%0.74)
9.takim ortalamasi: %
ya mefkusum ciddimisiniz ya. Sabah halamin kızı aradı ağladı bir sürü annemi özledim diyor benim kafa gidik kusura bakmayın ya.eliya kız elif sen kilonu yanlış yazmışınya
Tekrar geçen haftaki kilona baktım
0.8 vermişin ya gülüm
bide ağlandım bir sürüsana da tebriksss
tamamdır kaptanımmmm
kız sen ne alem bir şeysin -800 vermişin yanlış hesaplamışın koptum yaa
abla kaçamak hakkımı iptal ettim. salıya kadar ne verirsem hedefe ne kadar yaklaşırsam kar. muz aldım yeşilli laktozsuz sütümü de aldım. yarın muz süt yapcam
bizim takım susmaz bu bir hayal
ooy oyy ooyyy
BOMBESİN BOMBEEEEEEEEE
tebrik ederim bulmuş bunamış hilalim
süpersin tatlım run baby runnnn
benim de mantıksalım 61 lerdi oldu ama hayalim 59.9 hala olmadı. ama salıya daha var.
yarın muz süt yapıyom.
selam tatlışşşş
maşallah her şeye yetişiyon süpersin
o bızdığı yerim ya. henüz sıpam yok tavsiye veremiyorum ama bahar süper bir şey söylemiş plates topu çok dahice
koptum buna ben
oooyyy onu yerim leyynnnn maşallahhh
HADİ HAYIRLI OLSUN.***9.Takim489..etap***
berilceee(96.3/95.2/1.1/%1.14)
CurukElma(/67,9/65.8/2.1/%3.09)
buseb(62,3/61,5/0,8/%1,28)
Eliya(70.6/69.8/0.8/%1.13)
elifvecebir(81.8/81/0.8/%0.98)
nanekekik(70.4/70.2/0.2/%0.28)
ayulduzz (71/69/2/%2,82)
Mefkurem (83,1/82/1.1/%1.32)
MuallimeA (77.6/74.9/2.7/%3.48)
gingercookkie (81.3/80.7/0.6/%0.74)
9.takim ortalamasi: %1.626
Kendi kilomaElif kendi kilonamı yaanlış dedin listeyemi
Ayy kız bende korktum nerde yanlış yaptım diyeKendi kiloma
Evet mefkusum Allah beni netmesin 800 gram vermişimAyy kız bende korktum nerde yanlış yaptım diye
Geçen hafta 70.6 mışın
Sen 70.3 den hesap etmişin
zorlamiyorum da cabaliyormay gına geldi daha yurumuyor mu acaba bi sorun mu var tembel senin kız vs gibi şeylere her zaman açıklama yapmak tan icim sıkıldı anlatamıyorum etrafa nazlı bızdık olacak cimcime
Ay hadi inşallah güzel bi kiloyla giriş yaparım insallah
19 aylık canım benimki onu versem boğuşur herhalde onunla kocaman bir pandasi var ativeriyor kendini uzerine
O çok eski fotoğrafti değiştirim dedim kizim olsun dedim
benim bızdık maşallah Allah bağışlasin biz çok nazliyizbak baştan demesi sonra bu gelinde amma nazlı demesin senin paşa dediğimiz dedik azicikta sinir de var istemediğini asla yapmaz aa bide çok yaramaz dolap iclerinden toparliyoruz hanımı bi yandanda annesi ne yardimida sever benle bir ev supurur toz alır çamaşır aşar katlar
Oo takilma konuşan totoya konusir hesabı her çocuk farklıdır benimki 10aylikken yürümeye yeltendi korktu sonra 13aylikti yurudu işte topu iteklerken cesaret buldu inan yurusun daha zor burdakiler biliyor en tv yi kırdıselam canım benim
Cimcimeyle elimden geldiğince hatun uyanıkken pek iş yapmak mümkün olmuyor benim iş yapmamı fırsat bilip dolap içlerini boşaltiyoranca evi toparlayabiliyorum oda jet hızıyla
Anaam benim kinin yürümeye niyeti yok ki şu Fisher pricenin tutmalı yürüteclerinden var.m uzikli falan ama bizimki Bi tutupta iki adım atmiyor dizlerinin üzerine cokuyor onu oyle gezdiriyor evin içinde anneanne dedeyle yürüyordu onunla ama şimdi yok
Gün doğmadan,Ne duruyorsun be, at kendini denize: Geride bekliyenin varmış, aldırma; Görmüyor musun, Her yanda hürriyet; Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol; Git gidebildiğin yere...
Ne o kız bugün delirme sırası sendemiNe duruyorsun be, at kendini denize: Geride bekliyenin varmış, aldırma; Görmüyor musun, Her yanda hürriyet; Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol; Git gidebildiğin yere...
Ben hep yüregimin götürdügü yere gittimNe duruyorsun be, at kendini denize: Geride bekliyenin varmış, aldırma; Görmüyor musun, Her yanda hürriyet; Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol; Git gidebildiğin yere...
Ama kaçamaksız başlayıp devam etsinTekrar herkes tebrik ediyorummmm
Beril kacar kizlar
Baslasin hafta sonu dimi
canım dogumdan sonra 3 hafta gelmişim çocukla yapamayıp dgeri vites atmisim hatirimdan çıkmış bile kusura bakmayın her bir etaba baktım tek tek başka yokNe o kız bugün delirme sırası sendemi
Yani o ayrıldığından sonra listeye girmedincanım dogumdan sonra 3 hafta gelmişim çocukla yapamayıp dgeri vites atmisim hatirimdan çıkmış bile kusura bakmayın her bir etaba baktım tek tek başka yok
Yanlis bir sey yaptigimi zannetmiyorum.Bizim kurallar sana pek uymuyor
Baska bir takima gec sen zaman kaybetme istersen
yok canım tek tek baktım emin olmak için o konuda sıkıntı yasicami sanmıyorum canm bol paylaşım tan aradığım şey bi tek hafta sonlari hafta içi kadar aktif olmayabilirYani o ayrıldığından sonra listeye girmedin
Haftaya ona göre hesaplarız cnm
Bide görüyosun bizim takım bol paylaşımlı aynı zamanda disiplinli bi takım bu konudada eminim uyum sağlıcaksındır
Sorun yok tstlım haftasonu normal olarak birazdaha sakin oluryok canım tek tek baktım emin olmak için o konuda sıkıntı yasicami sanmıyorum canm bol paylaşım tan aradığım şey bi tek hafta sonlari hafta içi kadar aktif olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?