- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.441
Oo takilma konuşan totoya konusir hesabı her çocuk farklıdır benimki 10aylikken yürümeye yeltendi korktu sonra 13aylikti yurudu işte topu iteklerken cesaret buldu inan yurusun daha zor burdakiler biliyor en tv yi kırdıbiz raziyiz kertelim. Milletin lafı bitmez hala konuşmasını emmedimi emdimi uctumu kalktimi hesabı
Konuşuyor ama önem verdikleri ile zeki cocuk diyorum son günlerde gelen sorulara
Gün doğmadan,
Deniz daha bembeyazken çıkacaksın yola.
Kürekleri tutmanın şehveti avuçlarında,
İçinde bir iş görmenin saadeti,
Gideceksin
Gideceksin ırıpların çalkantısında.
Bende valla hersey üstüme üstüme geliyor yatırın beni Bakırköy eNe o kız bugün delirme sırası sendemi
Kıyamam sanaBen hep yüregimin götürdügü yere gittim
Oralarda hep acidi yüregim
tatlım burda menü yazıp çıkarak gelip bi görünüp giderek kimseye kendini kabul ettiremezsin.paylaşım yapmalısın birbirimizi tanımaliyiz burda bir aile gibiyiz. Ne sen bize ne biz sana bu şekilde destek olamıyoruz. Hiç paylaşımın yok 2 kelime yazıp gidiyorsun. Bu şekilde zaten listeye girmen imkansız.Yanlis bir sey yaptigimi zannetmiyorum.
Teşekkür ederiz cnmTebrikler hanımlar iyi olan kazandı
Haftaya görüşürüz
Teşekkürler. Haftaya da sonuç belli ama tabi görüşelim yinede sizimi kiricazTebrikler hanımlar iyi olan kazandı
Haftaya görüşürüz
tamam canım bende pazartesi tartilirimSorun yok tstlım haftasonu normal olarak birazdaha sakin olur
Bide unutmadan biz haftasonu kaçamaklarını önlemek için pazarteside tartılıyoruz sadece takım içi bi uygulama
Hadiya canin sagolsun ne diyelim:)tebrikleeeeerrrrrrrrr
ama kız ben seni yendim
sonunda birini yendim yaaaaaaaaaaaaaaa
Gerçekten sizde anlama problemi var kurallara uymuyorsun diyor kaptan tekrar kuralları okuyun istersenizYanlis bir sey yaptigimi zannetmiyorum.
canım hiç çocugu zorlama ben hiçbişeye zorlamıyorum 3.5 yasında olacak neredeyse 10 aylıkken yürümeye basladı. konusmamızda biraz sıkıntı var canı isterse konusuyor yoksa hayatta konusmuyorSelam kizlar
ceviz suyu icildi kahvaltı geçte olsa yapıldı ev toparlandı küçük cadiyla oyun oynandı yürümeye inat ediyor sıpa ya nasıl Güvenini kazanacagim bu findik kurdunun bilemiyorum anneanne dedeye güveniyor babayla bize güvenmiyor
gerçekten çok cana yakınsiniz hepiniz ayri ayrı inşallah haftaya ki hedefimiz 89,9 da olsa 8 i gormek
Elimden geldikçe kacirmamaya calisicam canım bir hafta sonları zorlanirim esim evde hafta sonları
memnun oldum hilalcim
valla siz delisiniz anem herkes süper kilolar vermiş ama hiç memnun degiller nazara gelmemek için yapıyorsunuz biliyorum ben
sagol busem :)sana da tebriksss
tamamdır kaptanımmmm
kız sen ne alem bir şeysin -800 vermişin yanlış hesaplamışın koptum yaa
abla kaçamak hakkımı iptal ettim. salıya kadar ne verirsem hedefe ne kadar yaklaşırsam kar. muz aldım yeşilli laktozsuz sütümü de aldım. yarın muz süt yapcam
bizim takım susmaz bu bir hayal
ooy oyy ooyyy
BOMBESİN BOMBEEEEEEEEE
tebrik ederim bulmuş bunamış hilalim
süpersin tatlım run baby runnnn
benim de mantıksalım 61 lerdi oldu ama hayalim 59.9 hala olmadı. ama salıya daha var.
yarın muz süt yapıyom.
selam tatlışşşş
maşallah her şeye yetişiyon süpersin
o bızdığı yerim ya. henüz sıpam yok tavsiye veremiyorum ama bahar süper bir şey söylemiş plates topu çok dahice
koptum buna ben
oooyyy onu yerim leyynnnn maşallahhh
oy masallah yuzdeye bakk***9.Takim489..etap***
berilceee(96.3/95.2/1.1/%1.14)
CurukElma(/67,9/65.8/2.1/3.10)
buseb(62,3/61,5/0,8/%1,28)
Eliya(70.6/69.8/0.5/0.71)
elifvecebir(81.8/81/0.8/%0.98)
nanekekik(70.4/70.2/0.2/%0.28)
ayulduzz (71/69/2/%2,82)
Mefkurem (83,1/
MuallimeA (77.6/74.9/2.7/%3.48)
gingercookkie (81.3/80.7/0.6/%0.74)
9.takim ortalamasi: %1.626
inş birincilik gelir ablaListemiz gitti kızlar hepimize hayırlı olsun
hahahah hemen aklı gitti kaçamagaKizlar 800 gram verdiğim göre un helvasi yiyebilirm dimi
görüşürüz ablamTekrar herkes tebrik ediyorummmm
Beril kacar kizlar
Baslasin hafta sonu dimi
görüşürüz canım tabikiTebrikler hanımlar iyi olan kazandı
Haftaya görüşürüz
sorun değil canım kolay gelsin özletme kendiniKizlar kilo bildiriminden sonra hic giremedim okuldan gelince temizlikle ugrastim kv gorumceler gelecekler bu iki gun giremeyebilirim kusura bakmayin.
10 yıldır görmemiştiM 74'ü çok hüzünlendim demek ki verebiliyormuşumGünaydın kızlar
Merakımdan şu anda tek gözle size bakayım dedim
Yoksa kalkmak gibi bi niyetim yok
çok şükür elifim eksilerle gelmişin
baya az olmuş
Ay bu diş meselesi kaç yaşına kadar sürüyor
Benimkilerin baya uzun zaman olduğu için hatırlamıyorum
gözün aydın tatlım
vay vay gizli gizli artı 2 letdeymişde haberimiz yok
Yinede daha ne olsun bitanem bundan iyisi can sağlığı
Olmaz Olmaz deme hiç
Hayat neler gösterir (şarkı)
Vavvvvv Vavvvvv Vavvvvv
Inandı ve başardı sonunda poni hanımcım
Kızzz çok sevindim hayalın gerçek oldu işte
Hızlı bi başlangıç yapmışın tatlım maşallah
çok güzel tellioğlum
gayet güzel iremim
Benim hedef 77.5 ti :)KIZLAR HEDEFİNE YAKIN OLANLAR SALI GÜNÜ AYIN 1 İNE KADAR TUTTURMAYA ÇALIŞSIN. BEN ÖYLE YAPCAM NE KADAR YAKLAŞIRSAM KARDIR. 1.6 FAZLAYIM ŞUAN HEDEFTEN
Bence uyuyorum.yanlis yorum yaparak kimseyi yanlis yonlendirmek istemiyorum.Gerçekten sizde anlama problemi var kurallara uymuyorsun diyor kaptan tekrar kuralları okuyun isterseniz
Benim hedefe daha cok var.bu ilk haftam.10 yıldır görmemiştiM 74'ü çok hüzünlendim demek ki verebiliyormuşum
Benim hedef 77.5 ti :)
Siz ne zamandan beri bu gruptasiniz10 yıldır görmemiştiM 74'ü çok hüzünlendim demek ki verebiliyormuşum
Benim hedef 77.5 ti :)
Bana kabalasmis olman yalnis degilmiYanlis bir sey yaptigimi zannetmiyorum.
Mefkus halledebilirmisin
Kaybettiniz simdiden sekerimKızlar tebrikler rövanşda görüşürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?